Kategorie: / Odzież i Obuwie

Carloferrucci.com Opinie Klientów

średnia ocen: 2.00
opinie o Carloferrucci.com
2 / 5 2019-03-19

Niestety nie polecam, czekam na 2 zamówione krawaty prawie 2 miesiące. Brak jakichkolwiek informacji, brak odpowiedzi na maila.

1 / 5 2019-02-12

No po prostu ŻENADA!!! Tak jak wszyscy poprzednicy. Połaszczyłam się na 3 krawaty po 19,95 z Groupona. Kupiłam je na początku października a dzisiaj mamy 20 grudnia a ja krawatów dalej nie mam. Napisałam im dwa dosadne maile. Na jeden odpowiedzieli standardową regułką w liczbie mnogiej, że ponoć nie odpowiedziałam na wcześniejszego ich maila z wyborem innego modelu, bo ten co zamawiałam skończył się. Jest to nieprawda, na maila odpowiedziałam tego samego dnia. Ściemniają. Sprawę już zgłosiłam do Groupona. Obiecali, że się tym zajmą. Zobaczymy...Nie kupujcie nic u nich i innych zachęcam gorąco do wypisywania we wszystkich możliwych miejscach negatywnych opinii na ich temat.Oczywiście telefon stacjonarny jest wyłączony a handlowiec komórki nie raczy odebrać.

2 / 5 2019-01-12

Nie POLECAM tego sklepu Brak mozliwosci kontaktu,nie odbieraja telefonu, maili. Pierwsza opowiedz otrzymalem dopiero po okresie 1,5 miesiaca. Nie posiadaja zadnego wybranego modelu. ZGADZAM sie z pozostałymi osobami,co do traktowania klienta przez ta firme.

3 / 5 2018-07-30

żenujący poziom obsługi. z zamówionych trzech krawatów wysłali 1. Pozostałe dwa niby też ale na terenie jednego miasta nie doszły w ciągu 3 tygodni. Na maila odpowiadają rzadko i sprzecznie. Stracone pieniądze i nerwy - ZDECYDOWANIE ODRADZAM współpracę i zakupy.

2 / 5 2018-07-26

ta firma to krzak chyba... zgadzam się z przedmówcami- telefonicznie nie można się połączyć, na maile nie odpowiadają, na zadane pytania przysyłają standardową formułkę o tym, że jakiegoś modelu nie ma. Próbuję odzyskać swoje pieniądze za towar i przesyłkę, jeśli nie uda mi się do końca grudnia to również zgłaszam do UOKiK. Nie moim problemem jest, że mają taką dużą ilość zamówień, że nie wyrabiają się w czasie- to firm powinna zadbać o to, żeby właściwie obsłużyć klienta. Nie polecam ich i napiszę o nich to samo na każdym forum, żeby inni się nie nacięli

2018-06-10

Ta firma to jedna wielka pomyłka! Dnia 26-09-2011 zamówiłam krawat i od razu zapłaciłam za produkt. Nadal czekam na przesyłkę... czyli już 4 tydzień. Nikt nie odpisuje na maile. Gdy dzwonię na nr 618709741 jest zapowiedź: "twój numer został rozpoznany, ale nie jest on jeszcze aktywny, na nr 618709532 - na początku był sygnał, a później cały czas "numer zajęty", na nr 512171713 - uzyskałam informację, że przedstawiciel handlowy, którego dane są umieszczone na stronie internetowej sklepu, dokładnie "Pan Maciej P... już tego nie prowadzi". Także radzę Wszystkim nie korzystać z ich usług, a już na pewno nie opłacać nic z góry. O jakości towaru nie mogę nic napisać, bo niestety do tej pory nie otrzymałam przesyłki.

2018-05-30

2 MIESIĄCE I NIE OTRZYMAŁAM ZAMÓWIENIA, NIE MOŻNA DODZWONIĆ SIĘ DO FIRMY - AUTOMATYCZNE SEKRETARKI, FAXY I NIEODBIERANE POŁĄCZENIA, NIKT Z TEJ FIRMY NIE ODPISAŁ NA ŻADEN Z MOICH MAILI I TAK OD DWÓCH MIESIĘCY ... NIGDY NIKOMU NIE POLECĘ TEGO SKLEPU !!!!!!

2017-12-13

Krawat zakupiłam w pażdzierniku 2010 roku - do dziś nie otrzymałam przesyłki... bez komentarza

2 / 5 2017-11-13

To samo... po miesiącu czekania otrzymałam informację, że modelu...NIE MA i mam wybrać inny. Potem niby "wysyłali w tym dniu" - dwa tygodnie i paczki ani widu. Najgorszy sklep w jakim kupowałam. NIE POLECAM a jeśli nie dojdzie do świąt zgłaszam do Ochrony Konsumenta.

2017-08-11

Zamówiłam dwa krawaty, pierwszy przyszedł po 3 tygodniach a na drugi nadal czekam, może dojdzie. Odpowiedzi na maile trwają od kilku dni do tygodnia.

Rzetelne opinie o Carloferrucci.com

Carloferrucci.com

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.carloferrucci.com

Email
[email protected]

Telefon
48 061 870 97 41

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie