Kategorie: / Pozostałe

Caromeble.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.40
opinie o Caromeble.pl
2019-03-24

Zakupiłem meble w sklepie internetowym,prowadzonym przez p.Michała. Dostawa była w ciągu 3 dni,transport bez problemu po ustaleniach telefonicznych-w sobotę,tak jak mnie odpowiadało i do tego cena,która mnie satysfakcjonowała.

2 / 5 2019-03-14

Mija tydzień od zapłaty za meble. Zero reakcji ze strony sklepu. Brak odpowiedzi na maile, telefony. Czekam dalej i nie polecam innym.

2019-02-14

Dzisiaj otrzymałem meble tapicerowane - wersalkę. Dostawę dokonał pracownik firmy caromeble, który pomógł wnieść mebel do mieszkania. Perfekcyjna obsługa.

5 / 5 2019-01-03

Bardzo mila i fachowa obsluga. Polecam !

5 / 5 2018-12-29

Polecam wszystkim ! Szybka wysyłka, miły kontakt, ceny i promocje które proponuje firma są bardzo korzystne!

5 / 5 2018-09-19

Bardzo dobre wykoanie mebli super jakosc i latwosc skladania.

2018-08-24

Zamowienie zlozylam i czekam, czekam...dzis mija 7 dzien.probowalam sie dodzwonic, po kilku probach ktos raczyl odebrac i powiedziec mi ze moze(moze!!) beda w przyszlym tygodniu. Zaufalam opiniom i albo mam mega pecha, albo opinie wystawiaja pracownicy, bo wszystkie sa pozytywne.dodam ze meble kupilam dla corki i biedna chyba sie nie doczeka.rozumiem ze cos moglo wypasc, ale po to podaje sie numer tel i email.mysle ze pierwszy i ostatni raz.

5 / 5 2018-07-16

z przyjemnością polecam

5 / 5 2018-05-18

Bardzo dobry sklep internetowy. Czytelny i precyzyjny. Dostawa w ciągu 3 dni od chwili zamówienia. Idealny kontakt ze sklepem. Zakupiona szafa w stanie idealnym dotarła do mnie. Szczerze polecam tam zakupy. Na pewno tam wrócę po nowe meble.

5 / 5 2018-04-11

Gorąco polecam sklep caromeble. Świetny kontakt ze sprzedającym, ekspresowa dostawa.

5 / 5 2018-02-01

Gorąco polecam sklep. Bardzo miła obsługa, bardzo szybki czas realizacji.Zamówiłem na początku tygodnia, a w czwartek meble były już w domu. Po prostu Pan Michał to profesjonalista. Naprawdę polecam.

2 / 5 2017-12-19

Gdyby było można dałabym 0 gwiazdek. Dostałam mebel nie w tym kolorze jaki zamawialam, kurierzy przyjechali w stanie po spozyciu. Po dzwonieniu, wieeluu mailach bez zadnej odpowiedzi nadal brak rozwiązania problemu. Kontaktu brak, niekompetencja straszna, na infolinii jakis gburowaty pan, odpowiada polslowkami, kaze pisac maile na ktore nikt nie ma zamiaru odpowiadac. Nie polecam sklepu.

2017-11-04

Rewelacja. Zamówione meble z dowozem gratis i jeszcze dodatkowym rabatem. W sklepie stacjonarnym o rabacie nawet nie chcieli rozmawiać. Dostarczone na czas, zgodnie z umową.

2017-08-10

Kontakt bardzo dobry! Meble otrzymałam w 3 dni, rewelacja! Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-07-24

szybko, sprawnie, bez żadnych problemów... zamówienie otrzymałam w ciągu 2 dni. polecam

Rzetelne opinie o Caromeble.pl

Caromeble.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.caromeble.pl

Email
[email protected]

Telefon
/22/ 868-49-12

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie