Kategorie: / Dom

Carpetforyou.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Carpetforyou.pl
5 / 5 2019-03-19

Szybka dostawa. Zamowione we wtorek ok 12 dostawa sroda 9 rano

5 / 5 2019-03-09

Szybko, sprawnie. Dywan super

5 / 5 2019-03-02

polecam!!!!

5 / 5 2019-02-11

Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka, dobry kontakt . Polecam

5 / 5 2019-02-06

PROFESJONALNA FIRMA - POLECAMY WSZYSTKIM

5 / 5 2019-02-06

Polecam

5 / 5 2019-02-05

Super zakup. Kolory - identyczne ze zdjęciem

5 / 5 2019-02-03

Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2019-01-31

jest OK

5 / 5 2019-01-30

dostawa błyskawiczna produkt zgodny z oczekiwaniami oceniam sprzedającego bardzo wysoko polecam współpracę

5 / 5 2019-01-18

Super

5 / 5 2019-01-04

Polecam

5 / 5 2018-12-17

Dywan super obawialam sie jakosci za taka cene ale warto przyjemny i mily w dotyku corce sie bardzo podoba polecam

2018-12-12

Wszystko w jak najlepszym porządku.Produkt wysokiej jakości pod względem wykonania i efektu wizualnego.Serdecznie POLECAM!

5 / 5 2018-12-11

Wszystko zgodnie z opisem dywany piękne polecam!!!

5 / 5 2018-12-08

Szybka transakcja. Dywan spełnił moje oczekiwania. Polecam

5 / 5 2018-12-08

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-02

Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-11-20

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamowienia. Kurier bardzo uprzejmy

5 / 5 2018-11-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-14

Dywan super sue prezentuje - warto było czekać za ponowna dostawą. Polecam

2018-11-12

PERFECT!!!

2018-10-27

Dywan jest ładny, miękki o ślicznych pastelowych kolorach, jedyne co mnie troszkę rozczarowało, to wielkosc trójkątów na dywanie. Na zdjęciach wydawały się być mniejsze, a w rzeczywistości są dość duże. Ogólnie polecam, dywanik jest bardzo ładny :)

5 / 5 2018-10-25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam zdecydowanie!

2018-10-24

Wszystko na 6+

2018-09-27

zdecydowanie polecam!!!!! Dywanik zygzak prezentuje się pięknie,wysyłka ekspresowa .Dziekuje za możliwość udanego zakupu- zdecydowanie jeszcze wrócę

5 / 5 2018-09-24

Towar dotarł bez problemu, jestem zadowolona z zakupu, wygląda lepiej niż na zdjęciach, niestety mam delikatny problem z rozłożeniem go bez zaginania krańców dywanu, ale mam nadzieję, że to jeszcze się wyprostuje

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalna i szybka obsługa klienta. Jak najbardziej bedę polecała sklep.Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-15

Wszystko w porządku, polecam

2018-08-02

Bez zarzutu

2018-07-06

Sklep godny polecenia. Żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-27

Polecam!!

5 / 5 2018-06-26

Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-06-12

Szybko sprawnie. Dywan piękny

5 / 5 2018-06-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-24

Profosjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2018-05-20

Polecam!

2018-05-15

tp moja pierwsza przygoda z tym sklepem, mam dobre odczucia, dywamn wprawdzie trochę mnie rozczarował, ale tak to już jest z zakupami przez internet :-)

5 / 5 2018-05-15

Polecam sklep szybka dostawa zgodnie z zamowieniem. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-14

Ładny lekki dywanik, super kolory.

5 / 5 2018-05-01

Polecam! Szybka realizacja, dobra cena, dobry towar!!

5 / 5 2018-04-30

Polecam, szybko, sprawnie i profesjonalnie :)

2018-04-27

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-04-19

Profesjonalna obsluga.Towar zgodny z opisem.Polecam ten sklep na 100%.

2018-04-18

Terminowość

5 / 5 2018-04-15

jestem bardzo zadowolona z dostarczonej przesylki,z jakości oraz czasu dostarczenia.dziekuje i pozdrawiam

5 / 5 2018-03-11

Profesjonalna obsługa i polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-21

Super polecam

2018-01-19

Wszystko w najlepszym porządku. Dzieciaki zachwycone dywanikiem. Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-14

Polecam, dywan z krótkim włosiem. Niestety jest jasny i przez to dotarł nie do końca czysty, ale to rozumiem. Polecam mimo wszystko w takiej cenie. Bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-01-11

Dywan zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam!

5 / 5 2017-12-13

polecam

5 / 5 2017-12-07

Szybka i profesjonalna obsluga, dostawa na drugi dzień Szczerze polecam!

2017-11-06

Dywan slabej jakosci

5 / 5 2017-11-01

polecam

5 / 5 2017-10-30

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-10-22

Wszystko super

5 / 5 2017-10-15

Profesjonalna obsługa mam to co chcialam

5 / 5 2017-10-13

Bardzo szybka wysyłka, dywan jak na zdjęciach, bardzo dobra jakosc

5 / 5 2017-09-20

Polecam

5 / 5 2017-09-15

Jestem zadowolona z zakipu

5 / 5 2017-09-14

Z obsługi i transakcji jestem zadowolona. Dziękuję i może w przyszłości ponownie skorzystam.

5 / 5 2017-09-07

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Świetne dywany, super wzory, rewelacyjna jakość.

5 / 5 2017-08-29

Obsługa super. Kompetencja i szybkość na 6

5 / 5 2017-08-04

Towar zgodny z opisem.Bardzo szybka dostawa.Polecam.

5 / 5 2017-07-20

Profesjonalne podejście do klienta. Dywany super :-) polecam!

5 / 5 2017-07-18

Dywan dokładnie taki jak na zdjęciach. Kontakt bez problemu, przesyłka szybką. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-17

Polecam :)

5 / 5 2017-07-13

Transakcja szybka i przyjemna.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-12

Dywan jest śliczny. Bez wad. W przystępnej cenie. Był to odbiór osobisty. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-06-08

Szybko i sprawnie. Polecam

2017-06-04

Transakcja zgodna z oczekiwaniami. Towar nowy, dobrze zapakowany, wysłany od razu, kontakt z nadawca jak najbardziej udany :)

5 / 5 2017-05-31

Wszystko na 5 gwiazdek. Polecam! :)

5 / 5 2017-05-31

Transakcja szybka i przyjemna. Jestem stuprocentowo usatysfakcjonowana

5 / 5 2017-05-29

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-24

Wszystko ok. Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-05-23

Mile zaskoczona-bardzo sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-05-15

Piękny dywan, zupełnie jak na zdjęciu. Polecam jak najbardziej !

5 / 5 2017-04-19

wszystko na wysokim i profesjonalnym poziomie

5 / 5 2017-04-04

Polecam zakupy w tym sklepie. To moje drugie i oczywiście udane. Jestem zadowolona z szybkości wysyłki. Dywany są super jakościowo.

2017-03-30

Wszystko ok! :)

Rzetelne opinie o Carpetforyou.pl

Carpetforyou.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://carpetforyou.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
570 110 110

Infolinia
-

Logowanie