Kategorie: / Dom

Carpetvista.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Carpetvista.pl
5 / 5 2018-12-16

Zakup w pełni trafiony. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wraz z dywanami otrzymałem potwierdzenie ich oryginalności i jakości!!! W pełni profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-03

Sklep Carpetvista spełnił nasze oczekiwania. Opłata za towar kartą kredytową. Dostarczenie bez problemów. Polecamy.

2018-09-12

Wyjątkowo sprawna obsługa. Dywan dotarł dokładnie taki, jak na zdjęciach sklepu w rekordowym czasie. Strona sklepu bardzo funkcjonalnie zbudowana. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-09-03

Kupiłam tu dywan. Jestem zachwycona jego wyglądem, jakością, a nawet promocyjną ceną. Był rzetelnie opisany i pokazany na stronie sklepu. Transakcja na najwyższym poziomie zgodna z opisem, transport z możliwością śledzenia przesyłki. Polecam

5 / 5 2018-06-20

Świetnie zorganizowana sprzedaż, bogata oferta, dokładne dane produktu, profesjonalna obsługa, szybkie i wyczerpujące informacje o przebiegu transakcji, terminowa dostawa - sklep godny polecenia !

5 / 5 2018-05-31

Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-04-16

Bardzo dobrze działający sklep internetowy. Kupiony dywan jest identyczny jak na zdjęciach. Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie w dobrym stanie. Dywan jest bardzo dobrej jakości. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-30

Pozytywna, szybka realizacja zgodna z zamówieniem. Polecam.

2 / 5 2017-10-23

Kupiłam dywan w czerwcu br 2018 r i jestem bardzo niezadowolona bo zapłaciłam ponad 2000 zł ,dywan się mechaci , myślałam ,że to ustąpi ,ale nic z tego sprzedają badziewie. Absolutnie nic więcej nie kupię w tym sklepie i nikomu nie polecam.Porażka

5 / 5 2017-10-01

Bardzo solidny sklep. Obsługa profesjonalna. Dostawa błyskawiczna przez kurierów na poziomie, którzy dzwonią aby ustalić godzinę dostarczenia przesyłki.

2017-09-29

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-26

Zakup w tym sklepie jest w pełni trafiony. Otrzymałam zamówienie szybko. Przed dostawą kontaktowała się firma kurierska potwierdzając najbardziej dogodną dla klienta porę. Ku mojemu zaskoczeniu przy dywanie otrzymałam potwierdzenie jego oryginalności i jakości. Jestem zachwycona profesjonalną obsługą. Z pewnością polecę ten sklep znajomym.

5 / 5 2017-07-14

CarpetVista to sklep na najwyzszym poziomie. Dwukrotnie zakupilam tam dywany. Dostawa rewelacja. Kupujacy jest na biezaco informowany na jakim etapie realizowane jest zamowienie. Termin dostawy zgodny z informacja. Rewelacyjny wybor dywanow, jedyny problem to to ze jest ich tak duzo i trudno sie zdecydowac. Sklep umozliwia doradztwo architekta wnetrz. Szczerze polecam.dywan

5 / 5 2017-06-06

Fantastyczny sklep, świetna bogata oferta i standard obsługi klienta na najwyższym poziomie! Z przyjemnością polecam! - sama chętnie ponownie skorzystam z oferty!

2017-05-18

Bardzo dobra i kompetentna obsługa, dobry przepływ informacji i pełna kontrola nad przebiegiem realizacji zamówienia. Dobra jakość produktu z certyfikatem oryginalności

Rzetelne opinie o Carpetvista.pl

Carpetvista.pl

Siedziba
Malmö, Szwecja

WWW
http://www.carpetvista.pl

Email
[email protected]

Telefon
+46 40 18 22 70

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie