Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Casio.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Casio.sklep.pl
5 / 5 2019-03-24

Personel jest bardzo miły i kompetentny, zawsze gotowy odpowiedzieć na pytania i udzielić porady. Zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane. Produkt jest dokładnie taki, jak opisano. Istnieje możliwość negocjowania ceny. Sklep jest autoryzowanym sprzedawcą zegarków Casio.

5 / 5 2019-03-19

Ten sklep ma naprawdę szeroki wybór produktów, doskonałe wsparcie oraz niesamowicie szybką dostawę. Wszystkie sprawy załatwiane są natychmiastowo, a przesyłki są pakowane w sposób perfekcyjny, co sprawia, że nic nie ucierpi nawet podczas trzęsienia ziemi czy ekstremalnych warunków w firmach kurierskich, gdzie paczkami często grają w kręgle. Dodatkowo, ceny są również bardzo atrakcyjne. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-05

Polecam wszystkim ten godny zaufania sprzedawca. Przedmiot jest oryginalny i pochodzi od jedynego dystrybutora w Polsce. Gwarantowane pełne zadowolenie. Zamówienie zostanie szybko zrealizowane, a do tego dostępne jest po najniższej cenie, jaką można znaleźć w internecie.

5 / 5 2019-03-05

Ten sklep posiada solidnego sprzedawcę, który oferuje oryginalne produkty, dostępne tylko u jedynego dystrybutora w Polsce. Gwarantuje pełne zadowolenie klienta. Czas dostawy jest bardzo szybki, a dodatkowo oferuje on najniższą cenę, która jest dostępna w internecie. Gorąco polecam ten sklep wszystkim.

2019-03-02

Pierwsze zakupy w tym sklepie. Bez żadnych problemów, można kupować

5 / 5 2019-02-27

bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawa

2019-02-19

Jestem pod ogromnym wrazeniem, sklep w 100% spełnia oczekiwania konsumentów.

2019-01-30

Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-28

Pełen pozytyw - łatwy kontakt, szybka dostawa, towar super. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-28

Polecam - bezproblemowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-25

sklep bardzo przyjazny i kontaktowy. Serwisowałem swoje casio od 1989 roku. Polecam szczególni koneserom firmy Casio. Zygmunt L.

5 / 5 2019-01-02

Szybka realizacja zamówienia.Polecam.

5 / 5 2018-12-23

Wszystko jak najbardziej OK! Oczywiście polecam.

5 / 5 2018-12-23

Sklep bardzo rzetelny i przychylny klientowi. To moj 3 zakup w tym sklepie i jest bardzo zadowolony z ich obslugi. Pozdrawiam i dziekuje.

5 / 5 2018-12-11

Profesjonalna obsługa klienta.Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-12-10

SUPER POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2018-12-06

Szybko , sprawnie po prostu profesjonalnie !

5 / 5 2018-11-03

Super! miła obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam w 100 %

5 / 5 2018-10-30

SKLEP - OK

5 / 5 2018-10-18

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, transakcja bez zarzutu. Polecam !!!

5 / 5 2018-10-11

łatwy kontakt, realizacja zamówienia bezproblemowa i szybka.

2018-09-15

OK.

5 / 5 2018-08-24

Polecam, żetelna i profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2018-08-10

Bardzo dobry sklep. Realizacja zamówienia w terminie. Polecam!

2018-08-05

Czytelna strona. Łatwy zakup. Sprawna realizacja. Informacja o przebiegu zamówienia.

5 / 5 2018-07-26

Wszystko odbyło się tak, jak powinno. Mój błąd zamówienia dwóch identycznych rzeczy został szybko zauważony. Drugie zamówienie zostało anulowane, jak tego chciałem, i potwierdzone. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-26

Wszystko poszło zgodnie z planem. Moje zamówienie zostało szybko zauważone. Pomimo że popełniłem błąd i zamówiłem dwukrotnie to samo, drugie zamówienie zostało anulowane, jak chciałem, i otrzymałem potwierdzenie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-20

Obsługa jest bardzo profesjonalna, wysyłka odbyła się bardzo szybko, towar jest solidnie zapakowany, a sprzedający utrzymuje kontakt i dostarcza informacje na każdym etapie transakcji. Bardzo dziękuję i gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-20

Szybka i sprawna obsługa polecam

5 / 5 2018-07-16

Pełen profesjonalizm...sprzedający na 6+...Towar zgodny z opisem i rewelacyjnie zapakowany...dostawa błyskawiczna.

5 / 5 2018-07-13

Szybka i miła obsługa :) Takie zakupy to sama przyjemność ;D;D

2018-07-11

Sklep podchodzi bardzo rzetelnie do klienta, utrzymywany jest stały kontakt z klientem, towar zgodny z opisem i bezpiecznie zapakowany wielki pozytyw

5 / 5 2018-06-29

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-06-18

Super!!!Rzetelna, fachowa, miła i szybka obsługa.

5 / 5 2018-06-06

Sklep godny polecenia towar w 100% zgodny z opisem, oraz bardzo szybka realizacja zamówienia polecam zakupy w tym sklepie

2018-06-01

transakcja błyskawiczna, co biorąc pod uwagę okres perzedświąteczny oznacza że firma znakomicie zorganizowana

5 / 5 2018-05-26

Naturalnie ocena pozytywna, wszystko w jak najlepszym porządku, z ogromną radością polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2018-05-19

Transakcja przebiegła wzorowo. Dobry kontakt, szybka wysyłka i atrakcyjne ceny. Polecam.

5 / 5 2018-05-16

Bardzo szybko i profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Polecam.

5 / 5 2018-05-14

Zamówienie zostało zrealizowane niezwykle szybko, co było rewelacyjne. Wszelkie informacje dotyczące zamówienia były przesyłane drogą mailową. Obsługa była bez zarzutu. Na pewno wrócę do eLKi przy kolejnym zakupie zegarka :)

5 / 5 2018-05-09

Godny polecenia sklep. Wszystko zostało załatwione szybko, bez zbędnych problemów. Produkt wysłano parę godzin po przelewie w solidnej paczce.

2018-05-04

bdb

2018-04-27

Zdecydowanie pozytywna

5 / 5 2018-04-23

polecam!!! rzetelnie,profesjonalnie,szybko same pozytywy na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu

5 / 5 2018-04-16

OK

5 / 5 2018-03-31

Bardzo miła szybka i czytelna obsługa klienta, jestem mile zaskoczona profesionalnym, konkretnym i rzeczowym podejściem do klienta.

5 / 5 2018-03-22

W sklepie tym nabyłem wszystkie moje zegarki oraz elektroniczny notes marki Casio. Pierwszy zakup miał miejsce około 16 lat temu. Obsługa jest bardzo profesjonalna, a ceny są odpowiednie. Z pełnym przekonaniem polecam to miejsce.

5 / 5 2018-03-21

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem i szybko dostarczony.

5 / 5 2018-03-05

100% satysfakcji, super, polecam.

2018-03-03

Bardzo dobra.

5 / 5 2018-03-03

Dostawa 5/5 Kontakt 5/5 Cena 5/5 Zapakowanie 5/5 Cała transakcja 5/5. w 100% polecam !!! :)

2018-01-24

Wszystko w najlepszym porządku. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-01-10

Sklep jak najbardziej polecam. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-01-03

Szybko, sprawnie i miło

5 / 5 2017-12-21

To jest naprawdę solidna firma, oferująca świetne ceny. Transakcja przebiegła bardzo szybko, a obsługa była przyjazna. Serdecznie polecam tego sprzedawcę i życzę mu długotrwałej obecności na rynku oraz szybkiego rozwoju.

5 / 5 2017-12-13

Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z akupów w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2017-12-13

szybko, profesjonalnie i na czas

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka realizacja towar dobrze spakowany oraz dobry kontakt.

5 / 5 2017-12-04

Bardzo dobra obsługa, szybko ,sprawnie.

5 / 5 2017-11-27

Szybka realizacja zamowienia, towar solidnie zapakowany odpowiadający opisowi. Polecam sklep :)

5 / 5 2017-11-09

Firma - pełen profesjonalizm. Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Oby sprzęt działał tak dobrze jak FIRMA.

5 / 5 2017-11-08

Jest świetny i profesjonalny. Ponadto bardzo dobrze zaopatrzony.

5 / 5 2017-11-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupu zegarka w tym konkretnym sklepie. Jego opis jest dokładny i odpowiada rzeczywistości, co bardzo mnie cieszy. Kontakt z sprzedawcą był wyjątkowo sprawny i miły, co tylko zwiększyło moje zadowolenie z całościowej obsługi. Transakcja została przeprowadzona w szybkim tempie i bez żadnych problemów. Gorąco polecam ten sklep innym klientom.

5 / 5 2017-11-02

Profesjonalna bsługa, bardzo szybka dostawa. Towar rewelacyjnie opakowany i zgodny z opisem. Sklep godny zaufania i polecenia.

5 / 5 2017-10-31

Gorąco rekomenduję ten sklep. Pracownicy są przyjaźni i kompetentni. Przesyłka była szybka i starannie zabezpieczona. Produkt, który zamówiłam, jest zgodny z moimi oczekiwaniami. Nie mam żadnych negatywnych uwag.

5 / 5 2017-10-19

Świetny kontakt, przesyłka ekspresowa i dobrze zapakowana. Polecam :)

2017-10-18

Bardzo dobra

5 / 5 2017-10-17

Polecam

5 / 5 2017-10-04

Szybka obsługa,towar bardzo dobrze zapakowany, wzorowy kontakt z klientem. Polecam

5 / 5 2017-10-03

Godny polecenia, działa szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2017-09-27

Polecam sklep każdemu.

5 / 5 2017-09-11

POLECAM, dostałam to co zmówiłam, dostawa szybka, świetny kontakt

2017-09-09

Rewelacja!

5 / 5 2017-08-21

Ten sklep jest niezawodny. Regularnie otrzymywałam wiadomości e-mail z informacjami dotyczącymi każdego etapu mojego zamówienia, a na każde moje pytanie otrzymywałam szybką odpowiedź. Wszystko zostało załatwione sprawnie i w przyjemnej atmosferze.

5 / 5 2017-08-21

W sklepie było bardzo dobrze zorganizowane. Otrzymywałam regularne e-maile informujące mnie o postępie mojego zamówienia i otrzymywałam odpowiedzi na moje pytania bardzo szybko. Cały proces został przeprowadzony sprawnie i w przyjemnej atmosferze.

5 / 5 2017-07-30

Wszystko Super

5 / 5 2017-07-30

Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt z klientem, 100% zadowolenia.

2017-07-13

Plecam!

5 / 5 2017-07-08

ok

5 / 5 2017-06-08

Szczerze polecam ten sklep,towar bez zarzutu,poza tym obsługa klienta i czas realizacji godny pochwalenia.

2017-06-05

Zdecydowanie polecam. Świetny kontakt. Zaangażowanie i nastawienie na klienta wzorowe.

0 / 5 2017-05-31

Bardzo miła obsługa klienta. Natychmiastowa odpowiedź na listy i e-maile. Ekspresowa dostawa - zamówiłem towar w poniedziałek wieczorem, a we wtorek już był u kuriera, w środę dotarł na miejsce (po pokonaniu kilkuset kilometrów...). Bardzo starannie zapakowany, w doskonałym stanie.

5 / 5 2017-05-30

witam, szybka i miła obsługa, szybko dostarczony towar, bez znamion uszkodzeń:) oby więcej takich bezproblemowych transakcji

5 / 5 2017-05-29

Wszystko ok chwila zwłoki ale przecież idą święta

5 / 5 2017-05-09

100% satysfakcji, profesjonalna obsługa klienta i ceny OK, rewelacja. Spokojnie polecam

5 / 5 2017-05-07

Bardzo szybko i solidnie

5 / 5 2017-04-30

profesjonalny, godny polecenia

2017-04-27

REWELACJA - nic dodać nic ująć!!!

5 / 5 2017-04-25

Tak, jestem bardzo zadowolony! Chciałbym widzieć więcej takich sklepów. Zamówienie wysłałem wczoraj, a już dzisiaj kurier przyszedł i odebrał pieniądze za zegarek. Towar jest zgodny z opisem, model jest Big Bang G-SHOCK, a kurier dostarczył go za darmo! Wszystko było niesamowicie szybkie. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2017-04-25

Och tak! Chciałbym, żeby było jak najwięcej takich sklepów. Zamówiłem towar wczoraj, a kurier już dzisiaj przyszedł i odebrał pieniądze za zegarek. Produkt jest zgodny z opisem, model to Big Bang G-SHOCK, a kurier dostarczył go za darmo! Wszystko było niesamowicie szybkie. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2017-04-09

POLECAM jestem bardzo zadowolony

2017-03-30

wszystko w jak najlepszym porządku ;)

5 / 5 2017-03-28

Bardzo rzetelna i przemiła obsługa. Polecam każdemu.

Rzetelne opinie o Casio.sklep.pl

Casio.sklep.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.casio.sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 423 14 11

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie