Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Casio.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Casio.sklep.pl
5 / 5 2019-03-24

- Uprzejma obsługa, spokojna i profesjonalna: sprawnie odpowiada na pytania, potrafi doradzić; - Bardzo dobry czas realizacji zamówienia; - Towar w pełni zgodny z opisem; - Możliwość negocjowania ceny; - Autoryzowany punkt sprzedaży zegarków Casio;

5 / 5 2019-03-19

Sklep ma świetny asortyment, kontakt i wysyłka niemalże natychmiastowa, wszystko załatwiane od ręki, przesyłka zapakowana idealnie, nic nie zepsułoby się przy trzęsieni ziemii ani nawet przy takich warunkach jakie panują na taśmach w rozdzielniach DHL oraz innych firm kurierskich (gdzie paczkami gra się w kręgle). Ceny na poziomie dosyć atrakcyjnym. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-05

Solidny sprzedawca. Przedmiot oryginalny, od jedynego dystrybutora w Polsce. Pełne zadowolenie gwarantowane. Bardzo szybki czas realizacji, no i oczywiście za najniższą cenę jaką można znaleść w internecie. Polecam wszystkim ten sklep.

2019-03-02

Pierwsze zakupy w tym sklepie. Bez żadnych problemów, można kupować

5 / 5 2019-02-27

bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawa

2019-02-19

Jestem pod ogromnym wrazeniem, sklep w 100% spełnia oczekiwania konsumentów.

2019-01-30

Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-28

Pełen pozytyw - łatwy kontakt, szybka dostawa, towar super. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-28

Polecam - bezproblemowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-25

sklep bardzo przyjazny i kontaktowy. Serwisowałem swoje casio od 1989 roku. Polecam szczególni koneserom firmy Casio. Zygmunt L.

5 / 5 2019-01-02

Szybka realizacja zamówienia.Polecam.

5 / 5 2018-12-23

Wszystko jak najbardziej OK! Oczywiście polecam.

5 / 5 2018-12-23

Sklep bardzo rzetelny i przychylny klientowi. To moj 3 zakup w tym sklepie i jest bardzo zadowolony z ich obslugi. Pozdrawiam i dziekuje.

5 / 5 2018-12-11

Profesjonalna obsługa klienta.Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-12-10

SUPER POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2018-12-06

Szybko , sprawnie po prostu profesjonalnie !

5 / 5 2018-11-03

Super! miła obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam w 100 %

5 / 5 2018-10-30

SKLEP - OK

5 / 5 2018-10-18

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, transakcja bez zarzutu. Polecam !!!

5 / 5 2018-10-11

łatwy kontakt, realizacja zamówienia bezproblemowa i szybka.

2018-09-15

OK.

5 / 5 2018-08-24

Polecam, żetelna i profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2018-08-10

Bardzo dobry sklep. Realizacja zamówienia w terminie. Polecam!

2018-08-05

Czytelna strona. Łatwy zakup. Sprawna realizacja. Informacja o przebiegu zamówienia.

5 / 5 2018-07-26

Tak jak powinno być. Moje zamówienie było natychmiast zauważone. Mimo mojego błędu, kiedy zamówiłem dwa razy to samo, drugie zamówienie zostało tak jak chciałem anulowane, potwierdzone. Polecam.

5 / 5 2018-07-20

Obsługa w pełni profesjonalna, ekspresowa wysyłka, towar dobrze zapakowany, informacja i kontakt ze sprzedającym na każdym etapie transakcji. Dziękuję i polecam !!!

5 / 5 2018-07-20

Szybka i sprawna obsługa polecam

5 / 5 2018-07-16

Pełen profesjonalizm...sprzedający na 6+...Towar zgodny z opisem i rewelacyjnie zapakowany...dostawa błyskawiczna.

5 / 5 2018-07-13

Szybka i miła obsługa :) Takie zakupy to sama przyjemność ;D;D

2018-07-11

Sklep podchodzi bardzo rzetelnie do klienta, utrzymywany jest stały kontakt z klientem, towar zgodny z opisem i bezpiecznie zapakowany wielki pozytyw

5 / 5 2018-06-29

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-06-18

Super!!!Rzetelna, fachowa, miła i szybka obsługa.

5 / 5 2018-06-06

Sklep godny polecenia towar w 100% zgodny z opisem, oraz bardzo szybka realizacja zamówienia polecam zakupy w tym sklepie

2018-06-01

transakcja błyskawiczna, co biorąc pod uwagę okres perzedświąteczny oznacza że firma znakomicie zorganizowana

5 / 5 2018-05-26

Naturalnie ocena pozytywna, wszystko w jak najlepszym porządku, z ogromną radością polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2018-05-19

Transakcja przebiegła wzorowo. Dobry kontakt, szybka wysyłka i atrakcyjne ceny. Polecam.

5 / 5 2018-05-16

Bardzo szybko i profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Polecam.

5 / 5 2018-05-14

Rewelacyjna szybkość realizacji zamówienia. Wszystkie informacje wysyłane mailem. Obsługa bez zastrzeżeń. Przy zakupie kolejnego zegarka na pewno udam się do eLKi :)

5 / 5 2018-05-09

Godny polecenia sklep. Wszystko zostało załatwione szybko, bez zbędnych problemów. Produkt wysłano parę godzin po przelewie w solidnej paczce.

2018-05-04

bdb

2018-04-27

Zdecydowanie pozytywna

5 / 5 2018-04-23

polecam!!! rzetelnie,profesjonalnie,szybko same pozytywy na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu

5 / 5 2018-04-16

OK

5 / 5 2018-03-31

Bardzo miła szybka i czytelna obsługa klienta, jestem mile zaskoczona profesionalnym, konkretnym i rzeczowym podejściem do klienta.

5 / 5 2018-03-22

W tym sklepie kupiłem wszystkie moje zegarki i notes elektroniczny Casio. Pierwszy zakup około 16 lat temu. Jest super fachowo i ceny OK Polecam ze spokojnym sumieniem.

5 / 5 2018-03-21

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem i szybko dostarczony.

5 / 5 2018-03-05

100% satysfakcji, super, polecam.

2018-03-03

Bardzo dobra.

5 / 5 2018-03-03

Dostawa 5/5 Kontakt 5/5 Cena 5/5 Zapakowanie 5/5 Cała transakcja 5/5. w 100% polecam !!! :)

2018-01-24

Wszystko w najlepszym porządku. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-01-10

Sklep jak najbardziej polecam. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-01-03

Szybko, sprawnie i miło

5 / 5 2017-12-21

Solidna Firma. Super ceny. Bardzo szybka tranzakcja, miła obsługa, Gorąco polecam tego sprzedawcę i Życze jak najdłuższej obecności na rynku i szybkiego rozwoju

5 / 5 2017-12-13

Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z akupów w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2017-12-13

szybko, profesjonalnie i na czas

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka realizacja towar dobrze spakowany oraz dobry kontakt.

5 / 5 2017-12-04

Bardzo dobra obsługa, szybko ,sprawnie.

5 / 5 2017-11-27

Szybka realizacja zamowienia, towar solidnie zapakowany odpowiadający opisowi. Polecam sklep :)

5 / 5 2017-11-09

Firma - pełen profesjonalizm. Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Oby sprzęt działał tak dobrze jak FIRMA.

5 / 5 2017-11-08

Jest świetny i profesjonalny. Ponadto bardzo dobrze zaopatrzony.

5 / 5 2017-11-07

Jestem zadowolona z zakupu zegarka w tym sklepie. Opis produktu odpowiada rzeczywistości. Kontakt ze sprzedawcą sprawny i miły. Sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-11-02

Profesjonalna bsługa, bardzo szybka dostawa. Towar rewelacyjnie opakowany i zgodny z opisem. Sklep godny zaufania i polecenia.

5 / 5 2017-10-31

Jak najbardziej polecam ten sklep. Obsługa miła i fachowa. Przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona. Zakupiony produkt zgodny z zamówieniem. Nie mam negatywnych uwag.

5 / 5 2017-10-19

Świetny kontakt, przesyłka ekspresowa i dobrze zapakowana. Polecam :)

2017-10-18

Bardzo dobra

5 / 5 2017-10-17

Polecam

5 / 5 2017-10-04

Szybka obsługa,towar bardzo dobrze zapakowany, wzorowy kontakt z klientem. Polecam

5 / 5 2017-10-03

Godny polecenia, działa szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2017-09-27

Polecam sklep każdemu.

5 / 5 2017-09-11

POLECAM, dostałam to co zmówiłam, dostawa szybka, świetny kontakt

2017-09-09

Rewelacja!

5 / 5 2017-08-21

Sklep solidny. Byłam informowana o każdym etapie zamówienia mailowo, odpowiadano na każde moje pytanie w bardzo szybkim czasie. Wszystko załatwione bardzo sprawnie i w miłej atmosferze.

5 / 5 2017-07-30

Wszystko Super

5 / 5 2017-07-30

Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt z klientem, 100% zadowolenia.

2017-07-13

Plecam!

5 / 5 2017-07-08

ok

5 / 5 2017-06-08

Szczerze polecam ten sklep,towar bez zarzutu,poza tym obsługa klienta i czas realizacji godny pochwalenia.

2017-06-05

Zdecydowanie polecam. Świetny kontakt. Zaangażowanie i nastawienie na klienta wzorowe.

2017-05-31

Bardzo przyjazne podejście do klienta. Natychmiastowa reakcja na listy/e-mail. Błyskawiczna dostawa - towar zamawiałem w poniedziałek w nocy, we wtorek był już u kuriera, w środę na miejscu (po przebyciu kilkuset kilometrów...). Bardzo dobrze zapakowany, w idealnym stanie.

5 / 5 2017-05-30

witam, szybka i miła obsługa, szybko dostarczony towar, bez znamion uszkodzeń:) oby więcej takich bezproblemowych transakcji

5 / 5 2017-05-29

Wszystko ok chwila zwłoki ale przecież idą święta

5 / 5 2017-05-09

100% satysfakcji, profesjonalna obsługa klienta i ceny OK, rewelacja. Spokojnie polecam

5 / 5 2017-05-07

Bardzo szybko i solidnie

5 / 5 2017-04-30

profesjonalny, godny polecenia

2017-04-27

REWELACJA - nic dodać nic ująć!!!

5 / 5 2017-04-25

Takkk ! Jak najwięcej takich sklepów.Zamówienie wysłałem wczoraj a już dziś puka kurier i kasuje za zegarek.Towar zgodny z opisem ,model sie zgadza Big Bang G-SHOCK-a ,kurier gratis !Wszystko rewelacyjnie szybko.Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-04-09

POLECAM jestem bardzo zadowolony

2017-03-30

wszystko w jak najlepszym porządku ;)

5 / 5 2017-03-28

Bardzo rzetelna i przemiła obsługa. Polecam każdemu.

Rzetelne opinie o Casio.sklep.pl

Casio.sklep.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.casio.sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 423 14 11

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie