Kategorie: / Pozostałe

Castor24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.00
opinie o Castor24.pl
2 / 5 2019-01-10

Porażka. Kupiłem rower który powienien przyjść złożony. Sprzedający zadzwonił, że podeśle mi prawie złożony( "wystarczy ***y dokręcić i koło przednie"). Rower przyszedł w częściach, tzn, do ramy bylo tylko zamontowane koło tylne i bagażnik. Pół dnia skręcałem to ustrojstwo. NIE POLECAM NIKOMU!!!!

5 / 5 2018-04-27

Niebywały profesjonalizm na poziomie klient-sprzedawca. Jestem bardzo mile zaskoczony. Wzorowa pomoc techniczna - był problem z rowerkiem - jeden telefon i problem rozwiązany. POLECAM

5 / 5 2018-03-26

Wszystko wzorowo, obsługa przemiła, towar bez zastrzeżeń. Czas realizacji... powiedziałbym, że w trakcie ustaleń już był wysłany bo miałem go na drugi dzień. POLECAM.

1 / 5 2018-02-27

dot. zamówienia nr 1121 z 8 marca 2011 TV Plazmowy PANASONIC TX-P42S20E - fatalnie - sklep reklamuje się, że proponuje tylko sprzęt, który posiada w magazynie - nieprawda! Wpierw zamówienie zostało przyjęte, a po podpisaniu umowy z bankiem (raty) sklep wycofał się z zamówienia (mam całą korespondencję) z powodu braku towaru, zrzucając winę na dystrybutora. Zostałem na lodzie z umową kredytową bez telewizora...(nie chciałem zamiennika). Mimo, że ją wypowiedziałem z winy sklepu, bank jeszcze jej nie anulował, a ze strony sklepu nie mam żadnego wsparcia w tej sprawie - nawet nie usłyszałem słowa przepraszam

5 / 5 2018-02-09

Towar ok. Miły kontakt,szybka wysylka. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-26

Towar dotarł błyskawicznie,profesjonalna obsługa,ogólnie Polecam !

5 / 5 2017-08-07

Bardzo przyjazny sklep, towar wysłany w dniu zamówienia co jest wielkim plusem, miła obsługa i co najważniejsze ceny niższe niż u konkurencji Polecam !

Rzetelne opinie o Castor24.pl

Castor24.pl

Siedziba
BRZEZINY

WWW
http://castor24.pl

Email
[email protected]

Telefon
0625918022 609813210

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie