Kategorie: / Komputery / RTV

Cckomputery.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Cckomputery.pl
5 / 5 2018-10-07

Miły kontakt, błyskawiczna wysyłka super zapakowanego towaru. Klawiatura zgodna z opisem. Wszystko jaknajbardziej OK. Polecam ten sklep.

2018-09-12

Sklep działa tak jak powinien. Zamówiony towar był od razu do odbioru. Zgodny z opisem małą podpowiedź i oto chodzi.

5 / 5 2018-09-07

Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia i dobra porada!. Polecam!

5 / 5 2018-08-16

26.01.2010 zamówiłem w sklepie WLAN USB ADAPTER MT4206, po 2 dniach otrzymałem przesyłkę. Szybko i solidnie. Polecam.

5 / 5 2018-04-07

Wszystko ok! Szybka realizacja! Fachowa pomoc!

5 / 5 2018-03-01

Szybko, sprawnie, Super Cena,

5 / 5 2017-12-31

Profesionalnie, szybko i sprawnie nie ma co więcej mówić. Polecam ten sklep wszytkim!!

5 / 5 2017-12-31

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia. Wszystko dotarło bardzo szybko, produkt zgodny z opisem na stronie CCK, idealna współpraca.

5 / 5 2017-12-22

Sklep i cała obsługa profesjonalnie zorganizowana , polecam ten sklep i zakupy w nim.

5 / 5 2017-12-20

Wszystko ok! Nie robią problemów. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-02

Szybka transakcja. Super Cena. Sprzęt spełnił moje oczekiwanie w 100%. Profesjonalne doradztwo.

5 / 5 2017-11-21

Telewizor super za te pieniądze. Na hdmi lekkie przekłamanie ale to może przez DVD. Tuner analogowy OK. DVT nie testowałem

5 / 5 2017-05-09

Bomba. Po prostu bomba. Taki sklep zasługuje na transparent z napisem "Godny Polecenia" W wielu sklepach już kupowałem, nieraz drożej nieraz taniej, ale to jest pierwszy sklep, który zadzwonił do mnie jako klienta z pytaniem czy sie nie pomyliłem, bowiem towar był tańszy niż koszt wysyłki. I to w sobotę ! Szczęka mi jeszcze leży na podłodze. Towar dotarł ekspresowo, idealnie zapakowany zgodny z opisem i zamówieniem. BRAWO !! Polecam jak najbardziej.

Rzetelne opinie o Cckomputery.pl

Cckomputery.pl

Siedziba
Czeladź

WWW
http://www.cckomputery.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 363-71-17

Komórka
502488304

Infolinia
-

Logowanie