Kategorie: / Pozostałe

Cebule.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.71
opinie o Cebule.pl
5 / 5 2019-03-04

Przez ostatnie trzy lata dokonywałam zakupów w tym sklepie zarówno jesienią jak i wiosną. Początkowo było wszystko pięknie. Obsługa miła, szybka reakcja na uwagi klienta, towar dobrej jakości. Od wiosny zeszłego roku sytuacja się bardzo zmieniła jeżeli chodzi o jakość produktów. Cebule i kłącza porażone, chore. Początkowo reklamacje, po przesłaniu zdjęć reklamowanych produktów, były załatwiane szybko i bez zbędnych dokumentów. Obecnie nie jest to już takie proste. W ubiegłym roku na łącznie kilkadziesiąt zmówionych pozycji ponad 20% (szczególnie cebul tulipanów) była porażona. Próby reklamacji nie odniosły skutku. Również zamówione odmiany a dostarczone to dwie różne sprawy np. na 6 odmian irysków pumila - w zeszłym roku nie kwitły - w tym roku okazało się, że są tylko dwie odmiany i to inne niż zamówione. Podobnie jest z częścią tulipanów. Sytuacja taka pogarsza się z roku na rok.

5 / 5 2018-12-05

Polecam ten sklep, miła, rzetelna i profesjonalna obsługa, zakupy w nim to przyjemność

2018-08-16

otrzymałam chora roślinę - karłową gruszę - i uwaga sklep teraz nie chce rozpatrzyć reklamacji bo jak sam pisz e sprzedaje towary łatwo psujące się i o krótkiej przydatności -wniosek - nie warto tam kupować - w byle innym sklepie rośliny stoją tygodniami i żyją- mało tego roślina jest zarażona chorobą -grzybem - u mnie nie mogła go złapać to moje pierwsze drzewka owocowe na taras

5 / 5 2018-05-23

Kupiłam w tym sklepie cebulki lilii, mieczyków, kampanula, nawozy. Bardzo ładne cebulki, dobry kontakt, polecam zakupy w tym sklepie.

2018-03-16

Obsługa Sklepu wspaniała i fachowa, bardzo dobry kontakt. Cebule otrzymałam zgodne z opisem. Zaskoczyła mnie natomiast wielkość kłączy piwonii. Tak dużych i dorodnych karp nie otrzymałam z żadnego, nawet najbardziej polecanego, sprzedawcy!!

2 / 5 2018-03-05

Niestety nie polecam. Zamówienie zrobiłam w styczniu, od marca miały być przesyłki. Od 5 kwietnia paczka jest do nadania, i mimo konktatu telefonicznego (kilkukrotnego) ze sklepem , paczka dalej nie jest wysłana. Totalne olewanie klienta.

2017-09-30

ten sklep to jakieś jaja zmarnowane pieniądze na bezwartościowe spróchniałe kłącza

5 / 5 2017-04-09

Bardzo fajny sklep- ładna, przejrzysta strona, zamówiłam już kolejny raz, szybka wysyłka, miłe gratisy, i świetnie zabezpieczone roślinki- cały czas poszerzają ofertę

2 / 5 2017-04-04

Niestety nie polecam. Zamawiałam sporo cebul i około 30% z nich po miesiącu nie wykiełkowało. Prawdopodobnie były chore lub źle przechowywane. Reklamacji powyżej 3 dni sklep nie uwzględnia, a raczej trudno sprawdzić cebulkę w ciągu 3 dni! Całe ryzyko ponosi klient!

2 / 5 2017-03-27

Nie polecam,cebulki ,kłącza, sadzonki wątpliwej jakości i wielkości,zawirusowane ,zgniłe wręcz chore,reklamowanie nie przyniesie skutku,obsługa milczy i nie odpowiada na zarzuty.

Rzetelne opinie o Cebule.pl

Cebule.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.cebule.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie