Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Cedrynek.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Cedrynek.pl
5 / 5 2018-11-20

Fantastyczny sklep internetowy. Dziś pytanie, dziś odpowiedź. Informacje dotyczące dostępności produktów zgodne ze stanem faktycznym, co już nie jest takie oczywiste w innych sklepach. Wysyłka już następnego dnia po dokonaniu wpłaty. Jestem miło zaskoczona wysokim poziomem profesjonalizmu w podejściu do klienta i ogólnie sprzedaży w internecie. Z pewnością wrócę do Cedrynka po kolejne produkty.

2018-09-05

Bez zastrzeżeń. Transakcja w porządku. Towar bardzo dobry. Świetnie zapakowane,bo to kosmetyki,nic się nie wylalo ani nie uszkodziło

5 / 5 2018-08-24

jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z usług oraz z produktów które zamówiłam w Państw sklepie

5 / 5 2018-08-17

Produkty zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa. Polecam sklep.

5 / 5 2018-07-07

Polecam sklep, obsługa sympatyczna, szybka dostawa, towar zabezpieczony profesjonalnie. Super skorzystam z usług w najbliższym czasie

2018-06-19

Bardzo sprawna obsługa zamówień! Zamówienia zgodne; duża oferta produktów w dobrych cenach :)

5 / 5 2018-03-06

Bardzo przyjemnie robić zakupy w tym sklepie.Szybko , sprawnie.Informacja na kazdym etapie zamówienia.Polecam

2018-02-03

Za każdym razem zaskakują mnie błyskawiczną realizacją zamówienia. Bardzo miła obsługa. Duży wybór marek i kosmetyków. Ceny niezawyżone. Regularnie zaopatruję się tam w kosmetyki dla całej rodziny. Brakuje mi tylko art. do sprzątania, bym mogła wszystkie zakupy kompleksowo robić w jednym sklepie, ale - biorąc pod uwagę tempo przyrostu nowych produktów w sklepie - może niedługo się doczekam :)

5 / 5 2018-01-30

Bardzo dobry sklep, kontakt i produkty.polecam

5 / 5 2017-11-09

Szybko i sprawnie, bez żadnych problemów. I jeszcze dorzucili fajne próbki kremów (mi akurat spasowały bo chciałam akurat te wypróbować ;)). Bardzo dobrze zapakowana paczka, nie na szans, żeby się coś uszkodziło. Polecam.

5 / 5 2017-10-03

Przesyłka ekspresowa ; Towar zgodny z zamówieniem; Polecam

2017-08-31

rewelacyjny

2017-08-10

Cedrynek to jedno z najmilszych odkryć tego roku. Poniekąd wymusiło je znikanie z lokalnego rynku moich ulubionych mydeł Nesti Dante. Znalazłam, ucieszyłam się, zamówiłam... i poczta elektroniczna zrobiła mi brzydki figiel, "zjadając" kilkanaście maili. Straciłam dane do zamówienia. Kontakt telefoniczny pozwolił wszystko, co potrzebne załatwić niemal w biegu. jestem pod wrażeniem nie tylko oferty handlowej, ale i życzliwości dla klientów. Dziękuję.

5 / 5 2017-07-25

Miła obsługa, szybka realizacja, można było skorzystać z doradztwa i podpowiedzi w wyborze produktów. Bardzo polecam

5 / 5 2017-07-18

Jestem bardzo zadowolona, wielokrotnie zamawiałam kosmetyki i zawsze były dobrej jakości i w szybkiej dostawie;) Polecam

Rzetelne opinie o Cedrynek.pl

Cedrynek.pl

Siedziba
Chorzów

WWW
http://www.cedrynek.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie