Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Centersport.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Centersport.pl
5 / 5 2019-03-25

Suuper obsługa

5 / 5 2019-03-25

szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2019-03-22

Polecam!

5 / 5 2019-03-07

Wszystko w najlepszym porządku, polecam sklep w 100%.

4 / 5 2019-02-28

Bardzo polecam, wszystko bez zarzutu :)

4 / 5 2019-02-17

Pozytywna

4 / 5 2019-02-13

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2019-02-04

polecam. Żadnych problemów

5 / 5 2019-02-01

już drugi raz w niedługim okresie zamówiłam pościel i jestem bardzo zadowolona z jakości towaru a obsługa jest rewelacyjna super doradzi i w razie pytań i wątpliwości służą fachowa pomoc jestem zachwycona i pod wrażeniem obsługi polecam wszystkim którzy szukają pięknej i dobrej jakości pościeli . A całej załodze życzę samych sukcesów i zadowolonych klientów takich jak ja pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję.

4 / 5 2019-01-28

Wszystkiego w jak najlepszym porządku. Szybka dostawa i produkt zgodny z opisem. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-28

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-01-21

Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2019-01-15

w końcu znalazłam sklep, który jako jedyny oferował szukany przeze mnie model butów w moim rozmiarze a dodatkowo przesyłka była niemal "od reki" -rewelacja!!!!

5 / 5 2019-01-13

Polecam

5 / 5 2019-01-11

Jedyny sklep, w którym poszukiwane przeze mnie plecaki byly dostępne. Wysyłka na następny dzień i dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2019-01-08

pozytywna

5 / 5 2019-01-07

Super

5 / 5 2019-01-02

super obsługa, bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-28

ok

5 / 5 2018-12-17

wszystko ok

5 / 5 2018-12-15

Ekspresowo zrealizowane zamowienie. Dziekuje!

3 / 5 2018-12-12

Wszystko super tylko dostawa towaru nieco długa

5 / 5 2018-12-09

Po raz pierwszy robiłam zakupy na tej stronie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybko, sprawnie. Świetna informacja odnośnie realizacji zamówienia. Towar odebrałam w przeciągu zaledwie jednej doby. Oby tak dalej. serdecznie pozdrawiam cały zespół.

4 / 5 2018-12-09

Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-12-05

Super obsługa, ekspresowa wysyłka, kurtka OK. Do tego po kontakcie udało się wynegocjować malutki rabacik. Polecam.

5 / 5 2018-11-23

Polecam wszystkim z ogromną przyjemnością.Obsługa klienta bezproblemowa.Przesyłki docierają expresowo

5 / 5 2018-11-23

szybko,profesjonalnie ,polecam . :)

5 / 5 2018-11-21

wszystko sprawnie i bez klopotow

5 / 5 2018-11-20

bardzo wygodnie szybko i w dobrych cenach polecam

4 / 5 2018-11-18

super polecam

4 / 5 2018-11-17

Świetny sklep z fajnymi rzeczami

5 / 5 2018-11-12

bez zarzutów:)

4 / 5 2018-11-11

wysyłki dostarczane w wyznaczonym terminie, jasne instrukcje jak dokonać opłaty

5 / 5 2018-11-04

wszystko super!! sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-11-02

Solidna firma! Z przyjemnością polecam.

5 / 5 2018-11-01

Bardzo dobry kontakt,szybka reakcja na zapytanie. Ekspresowa przesyłka. Trochę wysoki pułap zwolnienia z kosztów przesyłki, poza tym wszystko OK Polecam.

5 / 5 2018-10-31

Jestem bardzo zadowolony! Wszystko super ze sportowym pozdrowieniem!

5 / 5 2018-10-26

Super obsługa .polecam

5 / 5 2018-10-21

Bardzo dobry kontakt,szybka dostawa;super sklep. Polecam

5 / 5 2018-10-15

Wszystko sprawnie i szybko.

4 / 5 2018-10-12

Dobry kontakt szybka transakcja . Godny polecenia

5 / 5 2018-10-10

Bardzo dobry sklep. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Paczka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Polecam Wszystkim :D .

5 / 5 2018-10-02

Miła, pomocna i sprawna obsługa.Polecam !!!!

5 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsługa, można polegać na szybkim dokonaniu zakupów

4 / 5 2018-09-29

Bardzo dobry,ceny przystępne.

5 / 5 2018-09-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-20

Godny polecenia sprzedawca. Polecam

5 / 5 2018-09-14

Świetny kontakt z obsługą klienta- pani miła i bardzo pomocna. Wysyłka ekspresowa, towar w 100% zgodny z opisem. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!

5 / 5 2018-09-10

Wszystko ok natychmiastowa wysyłka i przedmiot kupiony zgodny z opisem gorąco polecam

5 / 5 2018-09-08

super

5 / 5 2018-09-07

Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-08-28

bardzo profesjonalna obsługa, doradzi, podpowie SUPER!! szybka wysyłka, rewelacyjny kontakt :)

5 / 5 2018-08-23

Polecam

5 / 5 2018-08-19

Produkt rewelacja! Sklep.... wracam wciąż tutaj wracam... POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-16

Gorąco polecam

4 / 5 2018-08-09

wszystko OK. polecam.

5 / 5 2018-08-05

super sklep polecam

4 / 5 2018-08-02

Transakcji szybka i sprawna

5 / 5 2018-07-30

Jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-07-15

Szybko.Sprawnie.Profesjonalnie.Dziękuję.Pozdrawiam.Polecam.

5 / 5 2018-07-14

Super

5 / 5 2018-07-11

Super

5 / 5 2018-07-07

Polecam ;)

5 / 5 2018-07-07

Wszystko ok. szybka realizacja.

5 / 5 2018-06-30

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-27

Polecam

5 / 5 2018-06-23

Sklep solidny i sympatyczny

4 / 5 2018-06-16

Sprawne zakupy, fajna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-06-11

Bardzo szybka, rzetelna obsluga.W niespełna 24h t owar mialem w rękach

2 / 5 2018-06-08

Nie polecam!Zamówiłam dwa twistery i oba były w opakowaniu rozpakowane i chyba już niejednokrotnie uzywane. Dostałam poprostu twistery z czyjejs reklamacji. W jednym ponadto ganiały w środku kuleczki i cały jest poluzowany. Jedyny plus za szybką dostawę-ale nie dziwie-chciei jak najszybciej pozbyć się wadliwego towaru!!! Nie polecam absolutnie tego sklepu!!!

5 / 5 2018-06-07

Bardzo szybka wysyłka oraz wysoka jakość produktu

4 / 5 2018-06-06

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-06-05

rewelacja :)

5 / 5 2018-06-02

Szybka obsługa.

5 / 5 2018-05-26

Decydowanie polecam kontrahenta. Towar dostarczył kurier już następnego dnia po złożeniu zamówienia i przelaniu niezbędnej kwoty.

5 / 5 2018-05-09

Bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka.

5 / 5 2018-05-07

wszystko jak najbardziej OK, szybka realizacja zamówienia bez zbędnej ***ogii

5 / 5 2018-05-06

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-05-02

Mega pozytyw, tak szybkiej przesyłki to się nie spodziewałam! Buty idealne ;) Polecam!

4 / 5 2018-04-29

Pozytywna.Jestem zadowolona z usługu.

5 / 5 2018-04-28

polecam!!!

5 / 5 2018-04-26

Bardzo dobra

5 / 5 2018-04-20

Wszystko idealnie, tempo bardzo szybkie.

5 / 5 2018-04-19

Rewelacyjny, sklep, super obsługa i doradztwo, gorąco polecam.

5 / 5 2018-04-14

Błyskawicznie polecam :)

5 / 5 2018-04-05

Super sklep. Markowe rzeczy w bardzo niskich cenach. Polecam :)

5 / 5 2018-04-03

Super sklep

5 / 5 2018-03-30

sklep z bardzo fajna odzieża,

4 / 5 2018-03-20

Firma solidna ,wszystko szybko ,sprawnie wysłane super. Polecam

5 / 5 2018-03-18

Polecam ten sklep, bardzo szybka wysyłka, wszystko załatwione tak jak być powinno.

5 / 5 2018-02-14

Wszystko super :) Pozdrawiam i polecam :)

4 / 5 2018-02-09

Sklep bardzo fajny, w trakcie wysyłania i po był z nim bardzo dobry kontakt. Zamówienie zostało wysłanie do kuriera jeszcze tego samego dnia, a dzień później zamówienie bylo u mnie! Szczerze i serdecznie polecam!

5 / 5 2018-02-07

Szybko, sprawnie, rzeczowo.

5 / 5 2018-02-05

Wszystko w porządku, ceny bardzo korzystne, a przesyłki są pakowane na prawdę solidnie :)

5 / 5 2018-02-04

Najlepszy sklep internetowy z markową odzieżą.Towar świetny,obsługa bezproblemowa.Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Polecam ten sklep, bardzo fajne produkty.

5 / 5 2018-02-01

Polecam zakupy w Centersport.pl. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem.

4 / 5 2018-01-24

Dobry

5 / 5 2018-01-23

GORĄCO POLECAM !!! Wzorowy przebieg transakcji!

5 / 5 2018-01-16

polecam

5 / 5 2018-01-09

Łatwa w obsłudze strona internetowa. Duży wybór.

5 / 5 2018-01-07

idealny sklep, smialo mozna tutaj kupowac

5 / 5 2018-01-07

Bardzo szybko zrealizowanie zamówienie. Polecam!

5 / 5 2017-12-18

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolona, transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów. Gorąco polecam.

4 / 5 2017-12-15

duży wybór fajny sklep

5 / 5 2017-12-05

Zakup hulajnogi był czystą przyjemnością. Dostawa już na drugi dzień. Polecam szczerze.

5 / 5 2017-12-04

Wszystko zrealizowane zgodnie z założeniami

4 / 5 2017-12-03

Pozytywna

4 / 5 2017-11-23

JEST W PORZADKU

3 / 5 2017-11-17

Może być

5 / 5 2017-11-09

Wszystko super ! Polecam jak najbardziej !

5 / 5 2017-11-08

szybka realizacja zamówienia, wszystko ok, polecam ten sklep!

5 / 5 2017-11-07

Transakcja przebiegła pomyślnie, błyskawiczna realizacja. Bardzo polecam

5 / 5 2017-11-04

Rewelacja... Znalazłam tu torbę, której bezskutecznie szukałam od dłuższego czasu....Do tego wszystko szybko i bezproblemowo ;)

5 / 5 2017-11-04

super

5 / 5 2017-11-02

Szybko profesjonalnie

5 / 5 2017-11-01

Bardzo dobry sklep. Przesyłka doszła na czas

4 / 5 2017-10-22

Super współpraca, bardzo szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-10-21

Bardzo dobry.

5 / 5 2017-10-20

Super,sprawnie i szybko!

4 / 5 2017-10-18

Pozytywna.

5 / 5 2017-10-05

świetna cena widziłem te same buty o 90zł droższe w innych sklepach

5 / 5 2017-09-22

Miły kontakt. Szybka wysyłka. Polecam zakupy.

5 / 5 2017-09-17

BARDZO SZYBKI CZAS REALIZACJI. POLECAM

5 / 5 2017-09-16

zdecydowanie polecam! !!

5 / 5 2017-09-14

Wszystko dobrze, szybka przesyłka. Polecam Nie rozumiem tylko tak ogromnego pudła do małego przedmiotu.

5 / 5 2017-09-13

Wszystko bardzo szybko załatwione a przesyłka błyskawiczna! Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

4 / 5 2017-09-12

Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-09-11

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Szybko sprawnie i bezproblemowo. Gorąco POLECAM i dziekuje bardzo :)

5 / 5 2017-09-03

Polecam! Sklep udany.

5 / 5 2017-08-28

Polecam ten sklep, ponieważ sprzedawane są produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka i dostawa.

5 / 5 2017-08-22

Sklep godny polecenia. Bardzo miła obsługa telefoniczna z profesjonalnym podejściem do klienta. Towar dotarł bardzo szybko i był dobrze zapakowany. Cenowo - w moim przypadku - najlepsza oferta na rynku. Polecam

5 / 5 2017-08-20

Bardzo dobry sklep, godny polecenia.

5 / 5 2017-08-13

Najniższa cena sprzętu sportowego, prosta obsługa strony, zero problemów z logowaniem oraz zamawianiem. Przesyłka dotarła do mnie po 2 dniach bezpiecznie zapakowana. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

4 / 5 2017-08-11

Bardzo szybka wysyłka zamówionego towaru. Polecam.

4 / 5 2017-08-11

Produkt zgodny z opisem szybka dostawa.

5 / 5 2017-08-10

polecam

5 / 5 2017-08-05

centersport.pl to profesjonalny sklep internetowy szybka wysyłka miła obsługa aż miło tu wracać polecam z przyjemnością

5 / 5 2017-08-02

Bardzo dobry.

5 / 5 2017-08-01

Wszystko ok. Błyskawiczna transakcja. Dziekuję

5 / 5 2017-07-24

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z SZYBKIEJ DOSTAWY. POLECAM GO ZNAJOMYM .

5 / 5 2017-07-15

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-12

Wart polecenia, wysoki poziom dbałości o klienta

5 / 5 2017-06-30

ok

5 / 5 2017-06-28

Szybko i kompletnie.

5 / 5 2017-06-22

REWELACJA

5 / 5 2017-06-14

Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, takie zakupy to czysta przyjemność :-)

5 / 5 2017-06-13

Wszystko zgodnie z opisem i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

5 / 5 2017-06-02

OK szybki

5 / 5 2017-05-30

Mega szybka realizacja zamowienia. Bardz duzy wybór. Extra ceny.

5 / 5 2017-05-24

polecam

5 / 5 2017-05-23

polecam

5 / 5 2017-05-21

Jestem zadowolona, towar otrzymałam szybko i taki jak oczekiwałam.

5 / 5 2017-05-18

LUX

5 / 5 2017-05-17

SZEROKA OFERTA, DOBRA JAKOŚĆ I CENY; DOBRA OBSŁUGA.

5 / 5 2017-05-15

sklep oceniam bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-15

Bardzo rzetelna firma polecam

4 / 5 2017-05-10

Pozytywna

5 / 5 2017-05-07

miła i błyskawiczna obsługa

5 / 5 2017-05-07

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-30

Jestem b.zadowolona z kontaktu ze sklepem.Szybko ,sprawnie i taniej o 15zł.bo bez kosztów przesyłki.sSklep znalazł buty w sklepie stacjonarnym na miejscu.

5 / 5 2017-04-21

Błyskawiczna realizacja zamówienia i relacyjny kontakt.

5 / 5 2017-04-16

polecam

5 / 5 2017-04-03

trzymają się własnego regulaminu, zwroty i wymiany bez problemu. Towar wystawiony w sieci jest towarem realnym.

4 / 5 2017-03-29

Szybko i rzetelnie.Towar zgodny z opisem. Polecam.

Rzetelne opinie o Centersport.pl

Centersport.pl

Siedziba
Oleśnica

WWW
http://www.centersport.pl

Email
[email protected]

Telefon
691843400

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie