Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony

Central.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Central.pl
5 / 5 2019-02-10

niewiarygodnie szybka dostawa i bez problemów towar oczywiście zgodny z zamówionym gorąco polecam

5 / 5 2018-10-26

REWELACJA! Rzeczowa pomoc, szybka relaizacja zlecenia, w ciagu tygodnia dostawa 7 szt sprzetu AGD z wniesieniem do domu. Wszystko oryginalnie zapakowane i w jak najlepszym po?adku. To s? fachowcy, których zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-09-29

Ze strony sklepu wszystko ok, ale w porównywarce produkt został umieszczony obok produktów o innym modelu i tylko przez to sprawiał wrażenie najtańszej opcji.

5 / 5 2018-08-08

Witam, polecam ten sklep każdemu kto chce spokojnie i bez nerwów dokonać zakupu sprzętu. Znakomity kontakt z obsługą, która uważam że jest na najwyższym poziomie i idealnym przykładam do naśladowania dla innych sklepów w sieci. Tak trzymać

5 / 5 2018-08-08

zamówiłem w central.pl lodówkę w piątek. towar dotarł do mnie w poniedziałek. cena niska obsługa ok, szybkość obsługi zaskakująca. polecam.

5 / 5 2018-07-09

Po nieprzyjemnuch przejściach z innym internetowym sklepem, udałam się po pomoc do sklepu central pl i naprawdę żałuję że nie skorzystałam z niego wcześniej. Obsługa bardzo miła- w dniu zamówienia przesyłka została nadana kurierem-o czym poinformowano mnie mailowo i telefonicznie. Bardzo konkurencyjne ceny i jak już wspomniałam fantastyczna obsługa. Polecam !!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-06-27

Dziękuję za szybka dostawę.Przyjemnie korzystac z uslug takiej firmy.

2018-06-17

Cenię sklep za rzetelność i fachowość oraz szczególną cierpliwość dla "upierdliwego" laikatu technicznego. Pan Tomasz jak i reszta załogi na medal.

5 / 5 2018-06-07

Miły kontakt ,szybka realizacja ,pomoc wszechstronna tylko polecić.

1 / 5 2018-03-23

Negatywna ocena dla central.pl - kompletnie bezpardonowe zachowanie w stosunku do klienta, zadnego uklonu w strone kupujacego. Panowie stwierdzili, ze lodowka, ktora chcialem zwrocic po 4 dniach nosi slady uzywania znajdujac zadrapanie! i jakas (mikro)wgniotke z boku obudowy, ktorych pochodzenia sam nie jestem pewien bo nie zwrocilbym uwagi na to biorac pod uwage, ze towarem byla lodowka do zabudowy.

5 / 5 2018-01-14

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Bardzo miły kontak :-) Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-19

Szybko, fachowo, dobry kontakt, polecam

5 / 5 2017-08-03

Polecam sklep CENTRAL, wszystko sprawnie i szybko przeprowadzone:) jestem bardzo zadowolona:)

2017-06-20

zamówiłem,wysłałem przelew, następnego dnia tv był wysłany DHL, gdzie można śledzić przesyłkę. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, duży + !

5 / 5 2017-05-25

Fantastyczna obsługa.Fachowe doradztwo poparte szczerą chęcią pomocy. Szybki kontakt mailowy lub telefoniczny.Bardzo indywidualne podejście do klienta -zamawiałam kilka sprzętow agd z czego w ofercie sklepu był jeden- pozostale specjalnie dla mnie zostały sprowadzone. Bardzo ,bardzo polecam!

Rzetelne opinie o Central.pl

Central.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.central.pl

Email
[email protected]

Telefon
071 79 33 790

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie