Kategorie: / Pozostałe

Centrum-broni.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Centrum-broni.pl
5 / 5 2019-03-02

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobry kontakt.Polecam!

2019-02-20

Intuicyjna, przejrzysta strona www, bogaty asortyment. Przesympatyczny kontakt z pracownikami, zarówno telefoniczny, jak i osobisty przy odbiorze. A że punkt odbioru osobistego w Warszawie na Mokotowie mam blisko mojego miejsca zamieszkania, będę korzystać - przed chwilą złożyłam kolejne zamówienie :) Poprzednie złożyłam w sobotę, a już we środę odebrałam komplet produktów. Można zapłacić kartą kredytową, przez PayPal, Przelewy24 lub gotówką przy odbiorze. Dostawa od 5 zł poleconym do 22 zł za duże przesyłki kurierem, jeśli ktoś nie może odebrać osobiście. Dodatkowo jest to jeden z tańszych sklepów z wiatrówkami i osprzętem do nich, ale nie tylko. W ofercie znalazłam też między innymi gaz pieprzowy, akcesoria do paintball'a, scyzoryki i noże, latarki i wiele innych. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten sklep. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-02-10

Szybka i miła obsługa, dobra informacja na maile.

5 / 5 2019-02-01

Sklep zamówienia realizuje szybko, sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalny sklep. Towar zgodny z opisem. Szkoda tylko,że książka kucharska nie jest w języku polskim. Dostawa szybka. POLECAM.

5 / 5 2019-01-24

Obsługa na wysokim poziomie, bardzo kulturalni sprzedawcy, kontakt ze sklepem rewelacyjny z przyjemnością robi się zakupy w tym sklepie.Polecam wszystkim są naprawdę solidni

5 / 5 2019-01-23

świetne produkty w dobrych cenach, wiele możliwości zniżek 3, 4, 5%. Zaraz po wpłacie szybko wysłali przesyłkę. Jednym słowem wszystko tak jak powinno być;) polecam!

5 / 5 2019-01-23

Bardzo miła i fachowa obsluga telefoniczna jak i emeilowa. Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem brak jakiegoś rozczarowania. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-01-20

wszystko sprawnie i szybko , polecam

5 / 5 2019-01-20

towar zgodny z zamawianym, zgodność zamówienia i płatności przy odbiorze-co do grosza, szybka realizacja,polecam!

5 / 5 2019-01-13

Polecam tego sprzedawcę, towar ok, cena ok, wysyłka ok.

5 / 5 2019-01-04

sklep , obsługa ok , tanio , trochę ciężko trafić przy odbiorze osobistym .

2019-01-01

Bardzo miła obsługa.Zamówienie zrealizowane następnego dnia. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-31

Bardzo szybko i fachowo. Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-12-24

Profesjonalna obsługa dobry towar Polecam zakupy.

5 / 5 2018-12-06

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka i profesjonalna wysyłka. Sklep godny zaufania.

5 / 5 2018-12-04

Świetny kontakt ,szybka przesyłka ,pełen profesjonalizm .Polecam

5 / 5 2018-11-29

Doskonały kontakt i informacja o stanie zamówienia. Błyskawiczna dostawa towaru. Pełen profesjonalizm. Tak trzymać :-D

5 / 5 2018-11-28

polecam polecam polecam czwartek po południu zamówienie poniedziałek rano dostawa, kupuje kolejny raz dostawę przy zakupie dwóch scyzoryków Viktorinox miałam gratis a jeszcze dostałam łańcuszki do mocowania scyzoryków, komunikacja doskonała, polecam

5 / 5 2018-11-27

szybko, tanio, profesjonalnie, dzięki

5 / 5 2018-11-11

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Przesyłka odpowiednio przygotowana do kurierowego transportu. Polecam!

2018-11-05

Zakup w sklepie oceniam pozytywnie

5 / 5 2018-10-26

Sklep godny polecenia, zakupy udane, polecam.

2018-10-22

Otrzymałem zamówiony towar wraz z upominkiem . Dziękuję.

5 / 5 2018-10-10

jestem w 100% zadowolony ze sklepu-towar dostarczony dostarczony szybko bez wad i usterek

5 / 5 2018-10-09

Zamówiony towar został dostarczony w miarę szybo. O statusie towaru otrzymywałam aktualne informacje. Wszystko profesjonalnie załatwione. Polecam

5 / 5 2018-10-08

Towar dostarczony szybko. Dobra komunikacja ze sklepem.

5 / 5 2018-10-07

bardzo szybka dostawa, solidny sklep, towar całkowicie zgodny z opisem, polecam

2018-10-07

Bardzo solidny sklep, posiada wiele towarów których nie da się dostać w innych sklepach, ceny też są bardzo kuszące

2018-09-28

Ogólnie b.dobrze . Wysyłka błyskawiczna , towar zgodny z ofertą .

2018-09-02

Zarówno towar, jak i jego dostawa bez zarzutu :)

5 / 5 2018-08-26

Bardzo miła i kompetentna obsługa, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny ze specyfikacją, gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-03

super niska cena , towar zgodny z opisem i bezproblemowa dostawa. Polecam

5 / 5 2018-07-08

Tak, jak wielu moich poprzedników nie mogę na wstępie pominąć kwestii kontaktu ze sprzedającym, który jest bardzo miły. Bardzo grzecznie odpowiadają na zadawane pytania i służą pomocą. Towar zamówiony w Centrum-broni.pl był faktycznie "na stanie" magazynowym sklepu, co pozwoliło sprzedającym zmieścić się w przewidywanych trzech dniach realizacji zamówienia w odróżnieniu od niektórych konkurencyjnych firm, oferujących podobne produkty na swoich stronach. Należy też dodać, że wybrałem Centrum-broni-pl z bardzo prozaicznego powodu. Wiatrówka zamówiona na tej stronie była tańsza o 50 złotych niż gdziekolwiek indziej, a szukałem naprawdę długo. Ponadto bezpłatna przesyłka za zakupy powyżej pewnej kwoty przeważyła do reszty mój wybór. Żaden z konkurencyjnych sklepów nie posiadał tak dobrej oferty. Przesyłka jest również bardzo szybka. Pracownicy sklepu nadali ją wieczorem w środę (od razu zostałem o tym poinformowany), a już następnego dnia w południe kurier dostarczył zamówione przedmioty. Co do samego towaru, czyli wiatrówki Crossmann Benjamin Trail NP, powiem tylko, że jej osiągi zaskoczyły mnie ogromnie.Jest bardzo silna i niesamowicie celna. Bardzo mały odrzut, oraz tłumienie strzału powoduje, że strzelanie z niej daje wiele przyjemności. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym tematyką strzelecką. Wybór produktów w sklepi jest bardzo duży. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Daję komplet 10-tek, za szybkość, świetny kontakt i obsługę. Dziękuję sprzedawcy i do zobaczenia na ponownych zakupach, teraz już tylko na Centrum-broni.pl.

5 / 5 2018-07-07

Lunetę do wiatrówki zamówiłem w poniedziałek, zapłacone od razu, dostawa kurierem w czwartek, wszystko ok.

5 / 5 2018-06-28

Od otrzymania informacji o nadaniu przesyłki, wszystko poszło bardzo szybko, przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie, bardzo dobrze zabezpieczona i zapakowana, wszystko w najlepszym porządku, z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep, Kontakt e-mail z właścicielem sklepu- bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-06-11

Centrum-broni to dobra komunikacja ze sklepem telefoniczna jak i e-mailowa sklep wychodzi na przeciw klientowi przed zakupem potrafi konkretnie wyjaśnić i powiedzie o pytany towar podaje konkretne daty na wysłanie zamówienia, podoba mi się obsługa sklepu przed wysłaniem towaru odebrałem telefon i zostałem poinformowany o dostępności towaru i o tym że już go wysyłają ,POLECAM zakupy w Centrum-broni w tym sklepie pracują ludzie z wiedzą i naprawdę z rozmowy wynika że dbają o to żeby klient był zadowolony z artykułu który kupił.

5 / 5 2018-06-11

Sugerowałem się dobrą opinią sklepu i po zakupie potwierdzam, że spełniono moje oczekiwania. Rzetelna informacja, szybka dostawa łącznie z powiadamianiem. Przesyłka należycie zapakowana.

2018-05-29

wporząku

2018-05-27

Sklep godny polecenia, miła i fachowa obsługa. Zakupiona w sklepie wiatrówka CROSSMAN VANTAGE 4,5mm przyszła dzień po jej zakupieniu. Zakup uważam za udany.

5 / 5 2018-04-16

W sklepie zamawiałam multitool na prezent dla brata. Robiłam to w pośpiechu i adres dostawy wpisałam niewłaściwy (do siebie). Jednak Pan ze sklepu zadzwonił do mnie chcąc się upenić czy adres dostawy jest poprawny :D Adres dostawy zmieniony, niespodzianka uratowana. I dodatkowo kartka z życzeniami została dodana do multitoola. Bardzo miło, szybko, rzetelnie, aż chce się poświęcić czas na opinie. Polecam

5 / 5 2018-04-15

Zacznę od prezentacji produktu. Wydaje mi się bardzo dobra, informacja wyczerpująca i spełniająca oczekiwania. Pełna informacja po zakupie. Podobnie z szybkością wysyłki i jej różnorodnością. Tym samym koszty i czas dostawy można sobie wybrać dowolnie. Sam zamówiony produkt w pełni odpowiada ofercie i tym samym całkowicie spełnia oczekiwania. Polecam sklep i mam nadzieję, że rozszerzy jeszcze swą ofertę. bujak_19

5 / 5 2018-04-13

Szybko, solidnie, bez jakichkolwiek problemów. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-03-21

Towar zgodnie z opisem. Dostawa szybka. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-20

pozytywna

5 / 5 2018-03-13

Super sklep. Rewelacyjny kontakt i dostosowanie zamówienia do potrzeb klienta, jestem bardzo zadowolony, ceny konkurencyjne, szybka wysyłka

5 / 5 2018-03-10

Niemam żadnych zastrzeżen , szybko sprawnie i solidnie.

5 / 5 2018-03-02

Ceny mają dobre, sprzętu też sporo do wyboru. Lokalizacja sklepu jeśli o mnie chodzi super, nie trzeba zapi#%@alać na drugi brzeg Wisły, żeby kupić coś w dobrej cenie. Sprzęt który kupiłem sprawuje się dobrze. Na dzień dobry dostałem (nieznaczny bo nieznaczny ale jednak) upust. W przyszłości na 100% wrócę do niech po gaz CO2 bądź kulki BB's do mojej wiatrówki.

5 / 5 2018-02-26

Zakupione przedmioty zgodne z opisem ,bez wad, ładnie zapakowane, przysłane szybko, bez problemów. Polecam Sklep.

5 / 5 2018-02-17

dobra solidna firma polecam

5 / 5 2018-01-19

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą,, szybka dostawa, towar jak w zamówieniu :-)

5 / 5 2018-01-13

Bardzo polecam sklep. Szybkie zakupy, szybka wysyłka, szybki odbiór przesyłki. Życzę każdej osobie kupującej przez internet takiej obsługi.

5 / 5 2018-01-01

szybka sprawnie

5 / 5 2017-12-02

Godny zaufania. Polecam!

5 / 5 2017-12-02

Mieszkam we Francji Damian szybko reaguje na pytania przesłane e-mailem. Paczka otrzymała w ciągu 5 dni Polecam

2017-11-29

Długo szukałem w Internecie maczety z gumową rękojeścią. W końcu w Centrum-broni znalazłem Gerber - Parang (nie kaleczącą rąk nawet po kilku godzinach wycinki) w piątek zamówiłem we wtorek już była. Nawet taniej o 10 zł niż u firmowego dystrybutora. Dostałem paragon - a z niego wyczytałem smutną wiadomość, iż Sprzedający musi zapłacić podatek państwu w wysokości 39,08 zł!!!

5 / 5 2017-11-19

Sposób realizacji mojego zamówienia w sklepie, o mało nie przyprawił mnie o zawał serca. Proszę sobie wyobrazic : 24 bm. ok. godz.17.00 zamówiłem towar, o godz.20.55 i 22.08 informacja o wysłaniu zamówionego towaru. 25 bm. czyli dzisiej o 14.00 towar dotarł do mnie. Czy to jest możliwe ? Pierwszy raz spotkałem się z tak błyskawiczną realizacją zamówienia, a do tego bardzo miła obsługa. Tak jak napisałem na wstępie, jeżeli rozchoruje sie z wrażenia, obsługa sklepu będzie miała mnie na sumieniu. Tak nie można postępowac z normalnym klientem. A tak na powaznie : z czystym sumieniem polecam ten sklep wszystkim klientom. Brawo, tak trzymać. pozdrawiam - palio.

5 / 5 2017-11-19

solidnie , szybko, i bez zawirowań żadnych. taka skuteczność godna jest najwyższego uznania, które właśnie wyrażamy, no i nic odbiegającego od wyobrażonego życzenia pod każdym względem. Serdeczne dzięki dla FIRMY I DALSZEGO NAJLEPSZEGO POWODZENIA. Lidia P.

5 / 5 2017-11-15

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam !!!!

2017-11-14

Bardzo duży wybór artykułów.

5 / 5 2017-10-30

Bardzo szybka realizacja oraz uwzględnienie uwag dotyczących przesyłki. Polecam.

5 / 5 2017-10-16

szybka i profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-10-15

Witam, serdecznie polecam zakupy w sklepie centrum-broni.pl. Szybka i fachowa dostawa oraz wysoka jakość dostarczonych noży kuchennych. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-10-12

Zamówienie w niedzielę, dostawa w środę :), super. Dwa zapytania mailowe, odpowiedź natychmiastowa. Bez uwag, a nawet same pochwały :). Ze sprzętu też jestem zadowolony, chociaż można było mi doradzić, abym dokupił od razu oliwę do smarowania. Pozdrawiam

5 / 5 2017-09-27

szeroki asortyment,bardzo dobry opis produktów,szybka dostawa,super kontakt, polecam

2017-09-16

Przez pewien czas poszukiwałem butli na sprężone powietrze w dobrej cenie i w końcu zdecydowałem się na butlę Midland 12l w sklepie centrum-broni.pl , na ten moment ofera była najtańsza na rynku. Zamówienie i płatność elektroniczna w poniedziałek, i tak jak pisali w informacjach, wysyłka w ciągu 3 dni, czyli w czwartek po południu mail o wysyłce, a w piątek przed 13:00 dostawa kurierem. Butla bardzo dobrze i bezpiecznie opakowana. Kurier DPD przed dostawą dzwoni i się upewnia o obecności. Butla z datą produkcji 02/2015, czyli świeża na moment zakupu, waga około 17 kg.

5 / 5 2017-09-14

Bardzo dobra obsługa ze strony sklepu i szybka wysyłka. Udzielono mi wszystkich informacji o które pytałam. Rewelacja :)

5 / 5 2017-09-10

Bardzo szybka przesyłka zgodna z opisem, wzorowy kontakt, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-09-08

Przesyłka nadeszła szybko. Cena była porównywalnie z innymi najniższa. Polecam.

2017-08-31

Bardzo miła i fachowa obsługa oraz realizacja zamówienia

5 / 5 2017-08-27

Szybka wysyłka, towar pierwsza klasa, dobry kontakt, Polecam!!

5 / 5 2017-08-16

Towar zamówiłem w środę po południu. Pomyślałem, że otrzymam w piątek, ale nie udało się. Dostałem w poniedziałek. Mimo to polecam.

5 / 5 2017-08-09

SZYBKO SPRAWNIE PROFESJONALNIE

2017-08-06

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, kontakt ze strony sprzedawcy i elastyczność w kwestiach terminów. Pozytywnie.

5 / 5 2017-08-05

Prędkość wysyłki jak należy, produkt doszedł w stanie nienaruszonym, polecam

5 / 5 2017-08-03

Towar bez zastrzeżeń. Kontakt z klientem na bieżąco. Wysyłka ok.

2017-07-27

Zamówiłem towar w piątek ,a przyszedł w środe,

5 / 5 2017-07-09

Szybka wysyłka, żadnych problemów z kontaktem. Wysłany towar w pełni odpowiada opisowi. POLECAM

5 / 5 2017-07-05

polecam ,rzetelnie ,szybko,miło

5 / 5 2017-06-26

Profesjonalna i rzetelna obsługa

5 / 5 2017-06-24

Jestem bardzo zadowolony. Kontakt, uprzejmość, natychmiastowe działanie. Nawet przesyłka spakowana elegancko…

5 / 5 2017-06-17

sklep rewelacyjny jeśli chodzi o ceny,jakość i kontakt.polecam zakupy

5 / 5 2017-06-17

Sklep pierwsza klasa. Szybka dostawa, paczka dobrze zapakowana.

5 / 5 2017-06-16

Fachowo, profesjonalnie:-)

5 / 5 2017-06-11

Towar zgodnie z opisem. Dostawa szybka. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-09

transakcja odbyła sie blyskawicznie i bez zadnych problemów, goraco polecam!!

5 / 5 2017-06-06

Świetny kontakt, towar dotarł szybciutko. Paczkę można bez problemu monitorować . Dużym atutem sklepu była cena zakupionego towaru. Polecam

5 / 5 2017-05-26

ŚWIETNA WSPÓŁPRACA MIŁY I KONKRETNY KONTAKT. GORĄCO POLECAM!!!

2017-05-05

Rewelacyjny sklep, godny polecenia !

5 / 5 2017-04-26

Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-04-25

Zakupiłem komplet Garnków. Wszystko sprawnie i szybko udało się załatwić. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-12

Jestem bardzo zadowolona ze sposobu realizacji zamówienia. Sklep reaguje natychmiast na zapytania, daje poczucie komfortu, że zamówiony towar dotrze do odbiorcy we właściwym terminie i w jakości jaką sklep oferuje. POLECAM

5 / 5 2017-04-12

Opisy produktów bardzo wyczerpujące. Parametry opisane czytelnie i przejrzyście, podobnie jak i zdjęcia produktów. Ceny konkurencyjne do reszty podobnych e-sklepów. Szczególną uwagę należy się zwrócić na darmowy koszt przesyłki powyżej 275PLN za zakup. Różnorodność produktów również godna pochwały. Przesyłki przychodzą bardzo szybko i bez usterek. Sprzęt który otrzymałem nie mija się z opisami. Bardzo przydatną funkcją na stronie są podpowiedzi, co można dokupić do danego zamówienia. Panel "koszyka" bardzo przejrzysty i intuicyjny. Przy zakupie praktycznych replik broni, ważne i przydatne są zamieszczone filmiki instruktażowo poglądowe dla większości modeli, jak i możliwość kompletowania zamówienia na stronie produktu. Zaletą jest duży wybór możliwości wysyłki od paczek ekonomicznych po priorytety kurierskie, jak i w większości przypadków śledzenie przesyłki. Robienie zakupów w takim sklepie to wielka przyjemność. Można być spokojnym o profesjonalizm sprzedających. Nic dodać, nic ująć. Wielki pozytyw dla Centrum-Broni. Oby tak dalej. Pozdrawiam. mabud73

5 / 5 2017-03-29

Szybka bezproblemowa dostawa- towar zamówiony w piątek dotarł we wtorek przed południem. Swietne opakowanie .

5 / 5 2017-03-29

Wszystko w najlepszym porządku miła obsługa i szybka wysyłka

Rzetelne opinie o Centrum-broni.pl

Centrum-broni.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://centrum-broni.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie