Kategorie: / Komputery

Centrumdruku.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Centrumdruku.com.pl
5 / 5 2019-03-23

Zamówiłem plakat dla kolegi, wszystko było ok. Punkt został otwarty idealnie o godzinie odbioru (odbierałem z samego rana) i na miejscu panowie wydrukowali mi zamówienie. Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-19

Polecam sklep. Nieoryginalne zakupione tonery są b.dobrej jakości.

5 / 5 2019-03-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2019-02-07

............ok

5 / 5 2019-02-04

Bardzo dobrze!

5 / 5 2019-02-04

Ok :)

5 / 5 2019-02-02

Wszystko super.

5 / 5 2019-02-01

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-01-30

Bardzo sprawna transakcja. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2019-01-30

Polecam

5 / 5 2019-01-23

Polecam !!!

5 / 5 2019-01-22

Kiedyś kiedy będę już starym dziadkiem siądę i o powiem wnukom zapalając fajkę o swoich transakcjach w centrum druku

5 / 5 2019-01-19

Wielki pozytyw...!

5 / 5 2019-01-15

Polecam

5 / 5 2018-12-31

wszystko ok

5 / 5 2018-12-22

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem w sklepie.

5 / 5 2018-12-17

SUPER

5 / 5 2018-12-09

Jak zwykle wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2018-12-08

polecam

5 / 5 2018-12-08

Z największą przyjemnością polecam zakupy

5 / 5 2018-12-08

Profesjonalna obsługa, sklep godny polecenia

5 / 5 2018-12-04

Szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-11-25

Profesjonalna obsługa i dobrej jakości towar

5 / 5 2018-11-23

Wszystko zadziałało tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-11-22

Transakcja szybka, bezproblemowa, polecam zakupy.

5 / 5 2018-11-21

POLECAM!

5 / 5 2018-11-15

Polecam sklep zakup udany, problem z brakiem tuszy startowych także rozwiązany. Miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-11-13

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-12

Szybko, tanio i zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-10-29

Szybko, profesjonalnie, polecam

5 / 5 2018-10-19

Transakcja zrealizowana zgodnie z oczekiwaniami, szybko, bez problemów. Jestem zadowolony polecam sklep.

5 / 5 2018-10-08

Polecam

4 / 5 2018-09-22

super

5 / 5 2018-09-13

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-09-08

Polecam

5 / 5 2018-09-07

Bardzo dobry sklep. Tani i szybka obsługa

5 / 5 2018-09-05

wszystko super

5 / 5 2018-08-25

To moje kolejne zakupy w Centrum Druku. Nie dość że ceny bardzo dobre, to jeszcze szybkość transakcji błyskawiczna. Kurierzy po Krakowie jeżdżą szybciej niż maile z potwierdzeniem zamówienia ;) Jeszcze potwierdzenie nie przyszło, a kurier już pukał do moich drzwi z drukarką :D Polecam gorąco i będę wracał z kolejnymi zamówieniami

5 / 5 2018-08-23

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-08-23

Jak zawsze wspaniała, szybka obsługa. Tylko kurier dał ciała

4 / 5 2018-08-21

bez uwag polecam

5 / 5 2018-08-12

polecam

4 / 5 2018-08-12

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-08-11

Duża pomoc, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-08-11

Wszystko na wysokim poziomie jak zawsze!

5 / 5 2018-08-09

Szybko, sprawnie i niedrogo-czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-08-07

Super :)

5 / 5 2018-08-06

Niezmiennie super OK!

3 / 5 2018-08-01

szybko, bezproblemowo

5 / 5 2018-07-31

Super sklep . Od wielu lat jak potrzebuję sprzęt do drukowania i materiały eksploatacyjne zaglądam TU . POLECAM

5 / 5 2018-07-29

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-24

jkhkj

5 / 5 2018-07-24

Super

5 / 5 2018-07-15

Niesamowita!

5 / 5 2018-07-07

wszystko ok

5 / 5 2018-07-04

Stała współpraca. Zaopatrują moje biuro nie od dziś...polecam

5 / 5 2018-06-21

Bardzo szybko i sprawnie, kupuję u nich o lat, zawsze na czas i szybko.

5 / 5 2018-06-17

Wielki pozytyw...!

5 / 5 2018-06-11

Wszystko sprawnie i bezproblemowo, Polecam

5 / 5 2018-06-10

Super transakcja !

4 / 5 2018-06-09

Towar ok, obsługa profesjonalna.Drukarka jak najbardziej spełnia oczekiwania

5 / 5 2018-06-06

Wysoka jakość produktów w niskiej cenie, bardzo dobry opis produktów, możliwość dokładnego porównania produktów, szybka bezproblemowa płatność, ekspresowa wysyłka kurierem. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w centrum druku.

4 / 5 2018-06-04

Polecam.

5 / 5 2018-06-01

Dobra obsługa

5 / 5 2018-05-31

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-18

Wszystko ok, przesyłka była juz następnego dnia.

4 / 5 2018-05-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-08

Kupuję w CentrumDruku materiały eksploatacyjne do drukarki - tusze zamienniki, jestem zadowolona z obsługi i jakości kupowanych materiałów. Zawsze szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalna

5 / 5 2018-05-02

Poleca. Wszystko jest ok!!!

5 / 5 2018-04-30

supeer

5 / 5 2018-04-28

Super ekspresowa wysyłka towaru!

5 / 5 2018-04-23

Zawsze jest OK.

5 / 5 2018-04-12

wszystko super

4 / 5 2018-04-08

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-04-06

Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-29

Od lat korzystam z usług i nigdy się nie zawiodłem. Polecam sklep.

4 / 5 2018-03-24

Polecam zakupy w tym sklepie. Dobra jakość produktów i szeroki asortyment.

5 / 5 2018-03-22

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-19

wszystko na tak

5 / 5 2018-03-17

szybko, bezproblemowo

5 / 5 2018-03-08

Wysoka kultura, szybka dostawa. Dostawa w Krakowie tego samego dnia co złożone zamówienie.

5 / 5 2018-02-28

Jestem bardzo zadowolona bo dostawa nastąpiła bardzo szybko, do tego strona internetowa jest niezwykle przyjazna, bardzo intuicyjna, łatwo wszystko wyszukać, polecam wszystkim

5 / 5 2018-02-22

Polecam

5 / 5 2018-02-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-12

Bardzo dobra firma, szybko, sprawnie , bardzo dobry towar, bardzo szeroki asortyment...

5 / 5 2018-02-09

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-08

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-01-29

O.K. Polecam!

5 / 5 2018-01-15

taaak

5 / 5 2018-01-04

Polecam

5 / 5 2018-01-04

Bardzo łatwe i przyjemne zakupy i fachowa pomoc konsultantów.

5 / 5 2017-12-31

Polecam gorąco. Pełen profesjonalizm i mega szybki czas realizacji.

5 / 5 2017-12-27

Zawsze zamawiam tylko w centrum druku, tanio, szybko i satysfakcja gwarantowana! Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-12-08

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-05

Wszystko tak jak należy.

5 / 5 2017-11-30

Transakcja pozytywna. polecam

5 / 5 2017-11-30

Polecam

5 / 5 2017-11-27

polecam

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalna obsluga

4 / 5 2017-11-24

bardzo dobra obsługa,polecił bym innym odbiorcą

5 / 5 2017-11-22

Wszystko normalnie OK

5 / 5 2017-11-20

Wszystko OK! Gorąco polecam!

4 / 5 2017-11-19

bezproblemowa transakcja, polecam

5 / 5 2017-11-11

Polecam zakupy w tym sklepie. Lech Karwowski

4 / 5 2017-11-11

Polecam. Towar oryginalny i w niskiej cenie.

5 / 5 2017-11-07

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-04

Pełny profesjonalizm Błyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-11-02

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-11-01

Jestem bardzo zadowolony z tranzakcji. Często kupuję w Waszym sklepiei nie miałem nigdy problemów

4 / 5 2017-10-29

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-10-22

......

5 / 5 2017-10-17

Bardzo dobrze!

5 / 5 2017-10-16

jestem zadowolony

5 / 5 2017-10-14

Zawsze tu kupuję toner. To chyba najlepsza rekomendacja :)

4 / 5 2017-10-11

Polecam

5 / 5 2017-10-10

Polecam sklep. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-10

Obsługa i realizacja zamówień na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-10-08

rewelacyjna obsługa.

5 / 5 2017-10-06

Wszystko OK! Gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-01

Polecam zakupy w tym sklepie. Lech Karwowski

4 / 5 2017-09-28

Polecam zakup w sklepie

5 / 5 2017-09-28

Polecam firmę, towar dobrej jakości, ekspresowa dostawa

5 / 5 2017-09-28

Super zakupy

5 / 5 2017-09-24

Profesjonalna i szybka obsługa. Duży plus za skuteczną i szybką interwencję u dostarczyciela (DHL) , który nie wywiązał się ze swego zobowiązania w kwestii dostarczenia przesyłki.

5 / 5 2017-09-23

Jestem bardzo zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-09-23

Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem dotarł w wyznaczonym terminie.

5 / 5 2017-09-20

Polecam!

5 / 5 2017-09-08

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-08-28

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-08-27

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-25

Jak zwykle wszystko na wysokim poziomie

4 / 5 2017-08-24

Kontakt z obsługą klienta - czat po paru minutach, udzielono niezbędnych informacji. Zamówienia - zamówiłam wcześnie rano, płatność kartą, towar miałam w tym samym dniu po południu. Jestem bardzo zadowolona ze sprzętu ... Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-17

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2017-08-13

Profesjonalna obsługa, niskie ceny, pewność zakupu. Polecam !!!

5 / 5 2017-08-10

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-08-08

Jest dobrze, co więcej.

5 / 5 2017-08-05

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem w sklepie.

5 / 5 2017-08-05

Transakcja zrealizowana zgodnie z oczekiwaniami, szybko, bez problemów. Jestem zadowolony polecam sklep.

5 / 5 2017-07-26

REWELACJA

4 / 5 2017-07-22

Polecam. Choć czasami kurier podrzuci trochę zmęczoną paczkę. Jeśli zamawiasz papier w roli to może być problem. Ale ogólnie nie ma co narzekać.

5 / 5 2017-07-17

Pełna profeska! Polecam!

5 / 5 2017-07-12

Bardzo dobra obsługa klienta, bieżąca informacja o realizacji zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-07-10

Polecam

3 / 5 2017-07-07

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-05

Polecam z przyjemnością

5 / 5 2017-06-29

Awaryjny zakup drukarki, bardzo dobra i szybka realizacja, wyrozumiałość względem Klienta i elastyczne podejście do sprawy. Po prostu chcę się im pracować.

5 / 5 2017-06-24

Profesjonalna obsługa. Expresowa dostawa. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-06-16

Sprzęt zgodny z zamówieniem

4 / 5 2017-06-08

Polecam. Wszystko w porzadku.

4 / 5 2017-06-08

bardzo dobra

5 / 5 2017-05-31

Wszystko OK

5 / 5 2017-05-27

Bardzo dobra i szybka obsługa, polecam

5 / 5 2017-05-27

Bardzo szybka dostawa do paczkomatu!

4 / 5 2017-05-19

Jak zawsze wspaniała, szybka obsługa. Tylko kurier dał ciała

5 / 5 2017-05-17

bardzo ok

4 / 5 2017-05-15

Polecam

5 / 5 2017-04-30

ekspresowa przesyłka. Wszystko w należytym porządku.Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2017-04-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-24

Super obsługa

5 / 5 2017-04-17

Wszystko ok, przesyłka była juz następnego dnia.

4 / 5 2017-04-11

polecam

5 / 5 2017-04-07

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-04-04

Polecam !

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalna obsługa i bardzo krótki termin dostawy.

Rzetelne opinie o Centrumdruku.com.pl

Centrumdruku.com.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.centrumdruku.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 631 38 30

Komórka
794 464 464

Infolinia
801 61 62 61

Logowanie