Kategorie: / Ogród / Dom / Pozostałe

Centrumgrodzenia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Centrumgrodzenia.pl
5 / 5 2019-03-22

Firma godna polecenie. Polecam.

5 / 5 2019-03-18

Szybko, sprawnie - polecam!

5 / 5 2019-03-15

wszystko ok

5 / 5 2019-03-14

Szybko i na temat .Pozytywnie polecam.

5 / 5 2019-03-06

Polecam w 100 %, szybka realizacja, towar zgodny z opisem oraz zdjęciami.

5 / 5 2019-03-06

Ogólnie Super

5 / 5 2019-02-28

Godne polecenia.

5 / 5 2019-02-28

Produkt bardzo dobry, godny polecenia.

4 / 5 2019-02-24

szybka bezproblemowa dostawa

5 / 5 2019-02-20

Polecam rzetelny sklep

5 / 5 2019-02-16

Bardzo polecam

5 / 5 2019-02-15

solidny i przyjazny

4 / 5 2019-02-15

Profesjonalna obsługa polecę znajomym

5 / 5 2019-02-14

Szybka i sprawna transakcja. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt. Serdecznie polecam

4 / 5 2019-02-14

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2019-02-11

Zakup bez problemów.

4 / 5 2019-02-03

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2019-02-02

szybko sprawnie bezproblemowo - polecam serdecznie

5 / 5 2019-01-30

profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-27

Wszystko w jak najlepszym porządku, zasłużona 5-ka.

5 / 5 2019-01-24

natychmiastowa realizacja, atrakcyjna opłata za kuriera, Polecam

5 / 5 2019-01-23

Jestem zadowolony

5 / 5 2019-01-18

ok

4 / 5 2019-01-17

Wszystko super, polecam

5 / 5 2019-01-17

Witam.Super szybko załatwiona sprawa. W jedno popołudnie złożyłem zamówienie a na drugi dzień już był kurier, oby wszyscy tak pracowali to nie było by problemów. Pozdrawiam

5 / 5 2019-01-17

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2019-01-16

Bez zastrzeżeń, szybko i solidnie

5 / 5 2019-01-12

Zamówiony towar (siatka) otrzymałem w ciągu 48 godzin od złożenia zamówienia. Jestem zadowolony z transakcji. Polecam.

5 / 5 2019-01-12

Polecam

4 / 5 2019-01-10

Polecam. Szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2019-01-07

Polecam sklep. Szybka wysyłka, sprawna obsługa. Dobrej jakości towar.

5 / 5 2019-01-04

Super.

5 / 5 2019-01-01

Polecam :)

4 / 5 2018-12-28

wszystko ok

5 / 5 2018-12-19

super!

5 / 5 2018-12-10

szybko, wygodnie, pewny towar i co ważne towar zgodny z opisem w sklepie. Z pewnością jeszcze tam powrócę, gdyz już mam wyrobione rabaty:).

4 / 5 2018-11-20

Mimo małych zawirowań szybka reakcja ze strony sklepu. Polecam

5 / 5 2018-11-11

Realizacja w expresowym tempie. Zamówiłem w Piątek po południu... w poniedziałek przed południem towar miałem na miejscu. Polecam.

5 / 5 2018-11-11

Sklep godzien polecenia

5 / 5 2018-11-02

Jak najbardziej tak

4 / 5 2018-10-31

Polecam.

5 / 5 2018-10-25

Bardzo polecam.

5 / 5 2018-10-25

Przesyłka był u mnie na drugi dzień. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-03

szybko, tanio, wygodnie. towar zgodny z opisem. mogę śmiało polecić.

5 / 5 2018-10-02

Jestem bardzo zadowolony. Zakup załatwiony wzorcowo.

5 / 5 2018-09-27

Szybko, sprawnie, ogólnie pozytywnie.

5 / 5 2018-09-24

polecam

4 / 5 2018-09-21

Bardzo miły i dobry kontakt. Super szybka realizacja. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-09-18

Obsługa odpowiednia

5 / 5 2018-09-08

Transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2018-08-27

bardzo dobra realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-21

jestem bardzo zadowolona zdziwila mnie szybkosc realizacji zamowienia .DWA DNI.brawo wy.

4 / 5 2018-08-20

Bardzo polecam

5 / 5 2018-08-19

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-08-16

Zdecydowanie polecam. Szybko ,solidnie bezproblemowo.

5 / 5 2018-08-05

Polecam.Profesjonalne doradztwo.Szybka realizacja.

4 / 5 2018-08-05

oby tak dalej . Dostawa expresowa

5 / 5 2018-08-02

szybko i dobrze załatwiona transakcja

4 / 5 2018-08-01

Opinia pozytywna.

5 / 5 2018-07-21

Wszystko w najlepszym porządku. Sklep funkcjonalny, przejrzysty, z szeroką ofertą. Z pewnością jeszcze tam powrócę.

5 / 5 2018-07-16

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam! :)

5 / 5 2018-07-16

Bardzo dobry sklep POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-13

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-07-10

Bardzo szybka realizacja. Zapakowane bardzo solidnie.

5 / 5 2018-07-07

Bardzo solidny sprzedawca, godny polecenia

5 / 5 2018-07-05

Szybka obsługa , ekspresowa wysyłka , jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-07-03

obsługa profesjonalna - polecam

4 / 5 2018-07-02

szybka obsluga

5 / 5 2018-07-01

Bardzo polecam firmę ,wysyłka błyskawiczna .jestem w 100% zadowolony z korzystanie z usług i polecam wszytskim.

5 / 5 2018-06-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie :-D bardzo szybka realizacja zamówienia, na pewno polecę znajomym oraz skorzystam jeszcze raz z jego usług :-D pozdrawiam serdecznie i dziękuję

4 / 5 2018-06-14

zadowolenie

5 / 5 2018-06-12

Godny polecenia.

5 / 5 2018-06-09

Jestem zadowolony i na pewno tu będę kupować

5 / 5 2018-06-03

prawidłowo

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna obsługa zamówienia . Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-05-31

Szczerze polecam.

5 / 5 2018-05-28

Przesyłka dotarła następnego dnia po zamówieniu, odpowiednio opakowana, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-13

Super!!!

5 / 5 2018-05-09

Profesjonalna obsługa. Transakcja szybka. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-03

realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-05-02

Transakcja przebiegła pomyslnie

5 / 5 2018-04-24

bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-04-21

Zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Mimo informacji na stronie sklepu o 3 dniowym terminie dostarczenia zakupów przesyłka dotarła już następnego dnia. Polecam

4 / 5 2018-04-18

Przesyłka dotarła szybko i w dobrym stanie. Zamówienie zgodne z moimi oczekiwaniami.

5 / 5 2018-04-15

Polecam, wszystko w porządku.

4 / 5 2018-04-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-07

Super sklep, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-04-01

zaspakaja potrzeby

4 / 5 2018-03-31

Wszystko przebiegło sprawnie. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam :)

4 / 5 2018-03-29

bobra

5 / 5 2018-03-28

Polecam

5 / 5 2018-03-25

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-03-13

dobry

5 / 5 2018-03-11

polecam

5 / 5 2018-03-07

OK

5 / 5 2018-03-03

Zaskoczyła mnie natychmiastowy kontakt sklepu, dosłownie chwile po wysłaniu zamówienia, orzesyłka dotarła w uzgodnionym terminie.

5 / 5 2018-03-03

zgodna z opisem, czas realizacji zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-27

GORĄCO POLECAM !!! WYSYŁKA BŁYSKAWICZNA!!!!

5 / 5 2018-02-27

Firma godna polecenja

5 / 5 2018-02-27

SZYBKO, SPRAWNIE,BEZPROBLEMOWO. POLECAM!

5 / 5 2018-02-26

polecam na sto procent:))))))))))

5 / 5 2018-02-26

Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam

4 / 5 2018-02-26

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-22

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. zdecydowanie polecam tę firmę!

5 / 5 2018-02-19

Sklep wart polecenia. Towar bardzo dobrej jakości, ceny jedne z lepszych na naszym rynku,obsługa szybka i sprawna. To nie pierwsze moje zakupy w tej firmie i zapewne nie ostatnie. Pozdrawiam i oby tak dalej.

5 / 5 2018-02-13

transakcja szybka, jakość wysoka

5 / 5 2018-02-08

Super sklep.

5 / 5 2018-02-07

bardzo mile zaskoczony szybkością dostawy

4 / 5 2018-02-03

Szybki i solidny

5 / 5 2018-01-28

Polecam

5 / 5 2018-01-27

Polecam :)

5 / 5 2018-01-25

Polecam

5 / 5 2018-01-19

Pełen profesionalizm

5 / 5 2018-01-10

Zamówienie i doręczenie błyskawiczne

5 / 5 2018-01-10

bardzo dobrze

4 / 5 2017-12-28

polecam

5 / 5 2017-12-27

Bez zarzutu

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalne usługi

5 / 5 2017-12-23

bardzo dobra

5 / 5 2017-12-21

Cała transakcja przebiegła bez problemowo, szybka wysyłka pełna zgodność towaru z opisem

5 / 5 2017-12-19

Pozytywna

5 / 5 2017-12-12

Polecam

5 / 5 2017-12-12

Super sprawnie , idealnie !!!!

5 / 5 2017-12-07

OKEY

5 / 5 2017-12-07

Polecam

4 / 5 2017-12-06

ok

5 / 5 2017-12-04

Bardzo dobry poziom obsługi

5 / 5 2017-12-03

zakupiony towar z bardzo konkretna obsługa

5 / 5 2017-12-01

Bardzo solidny sprzedawca, godny polecenia

5 / 5 2017-11-30

Żadnych zastrzeżeń, polecam.

4 / 5 2017-11-25

Jestem zadowolona z jakości świadczonych przez Państwa usług. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

4 / 5 2017-11-23

Polecam

5 / 5 2017-11-17

Sklep godny polecenia 100 %.

4 / 5 2017-11-14

Szybka obsługa

5 / 5 2017-11-11

bardzo dobra obsługa

4 / 5 2017-11-10

OK .Wszystko poszło szybko i sprawnie. Jestem zadowolona .

5 / 5 2017-11-06

mila fachowa obsluga warta polecenia

5 / 5 2017-11-06

Polecam!

5 / 5 2017-11-02

ok.

5 / 5 2017-10-29

Szybka realizacja zamówienia. Wszystko na 5+

5 / 5 2017-10-26

Firma godna polecenja

5 / 5 2017-10-21

pozytywna

4 / 5 2017-10-21

ok

5 / 5 2017-10-18

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, polecam.

4 / 5 2017-10-08

Szybko i rzeczowo! Polecam :)

5 / 5 2017-10-07

polecam

5 / 5 2017-10-06

dobry

5 / 5 2017-10-01

Wszystko w najlepszym porządku.. Polecam

5 / 5 2017-10-01

Super sklep, bardzo szybka wysyłka. Polecam

4 / 5 2017-09-30

Transakcja zrealizowana pomyślnie.

5 / 5 2017-09-29

dobry sklep,godny polecenia

5 / 5 2017-09-27

Polecam zakupy w tym sklepie bardzo dobre siatki

5 / 5 2017-09-24

Szybko, sprawnie i to co trzeba. OK.

5 / 5 2017-09-23

Szybko i bezproblemowo. Dobre prom

5 / 5 2017-09-20

Sprawnie i szybko, polecam.

5 / 5 2017-09-18

Bardzo szybka dostawa. Polecam!

4 / 5 2017-09-17

polecam

5 / 5 2017-09-16

Szybka realizacja

4 / 5 2017-09-15

Szybka dostawa i mocno zapakowana przesyłka

4 / 5 2017-09-12

abc

5 / 5 2017-09-11

bardzo dobry sklep,polecam

5 / 5 2017-09-07

już kilka razy korzystałem z Waszych usług... jest okkkk.

5 / 5 2017-08-28

Korzystna cenowo oferta Błyskawiczne wykonanie zamówienia - OK na 5+

5 / 5 2017-08-25

szybka i przyjemna transakcja

5 / 5 2017-08-24

Szybko sprawnie dokładnie i solidni. Otrzymałem to co chciałem

5 / 5 2017-08-20

Super

4 / 5 2017-08-18

wszystko ok. Dobra informacja szybka wysyłka

4 / 5 2017-08-16

Sprawna szybką dostawa zgodnie z zamówieniem nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-15

Dobry sklep, duży wybór towaru

5 / 5 2017-08-13

Polecam

5 / 5 2017-08-11

Wszystko OK. Szybka dostawa. Sklep godny polecenia !!!!

4 / 5 2017-08-10

Polecam zakupy.

4 / 5 2017-08-09

Bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą, szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem i niskie ceny. Dwa razy zamawiałem siatkę w tym sklepie i za każdym razem bezproblemowo i wygodnie. Polecam ten sklep

4 / 5 2017-08-03

wszystko ok

5 / 5 2017-08-01

Polecam

5 / 5 2017-07-27

Zależało mi na szybkości i było szybko . Dziękuje.

5 / 5 2017-07-26

Wszystko super polecam

4 / 5 2017-07-21

jest ok. polecam

5 / 5 2017-07-19

ok, ok ok

4 / 5 2017-07-13

jak najbardziej polecam, termin realizacji 3 dni robocze, zamówiłam w czwartek otrzymałam w poniedziałek

4 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-02

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-07-02

Szybko sprawnie Polecam

5 / 5 2017-06-28

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-24

szybko i rzetelnie.polecam

5 / 5 2017-06-24

perfekcyjnie i szybko super

5 / 5 2017-06-23

Bardzo szybka wysyłka, w dwa dni od zamówienia wszystko było dostarczone. Polecam.

5 / 5 2017-06-20

Polecam

5 / 5 2017-06-17

profesjonalnie

5 / 5 2017-06-13

wszystko tak jak powinno być. polecam

5 / 5 2017-06-09

Polecam. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.

5 / 5 2017-06-07

Firma ok.

5 / 5 2017-06-06

Bardzo szybko i sprawnie otrzymakem przesyłke.Jestem w pełni zadowolony:)

5 / 5 2017-06-03

wszystko ok

5 / 5 2017-05-26

Super,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Polecam

5 / 5 2017-05-26

Szybko i orofesjonalnie

5 / 5 2017-05-23

Polecam

5 / 5 2017-05-16

Profesjonalna obsługa,

5 / 5 2017-05-14

W poniedziałek zamówiłem, we wtorek towar w domu!

5 / 5 2017-05-14

Szybka dostawa, polecam.

Rzetelne opinie o Centrumgrodzenia.pl

Centrumgrodzenia.pl

Siedziba
Nowy Sącz

WWW
http://centrumgrodzenia.pl

Email
[email protected]

Telefon
18 547 41 26

Komórka
510 199 485

Infolinia
-

Logowanie