Kategorie: / Komputery / Biuro

Centrumpapieru.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Centrumpapieru.pl
5 / 5 2019-03-21

5/5 polecam

5 / 5 2019-03-19

Produkt ok. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalnie, szybko :)

4 / 5 2019-03-16

Polecam

4 / 5 2019-03-15

Bardzo szybka dostawa. Dziękuję!

4 / 5 2019-03-15

Jest dobrze

5 / 5 2019-03-09

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-09

Jestem zachwycona poziomem obsługi i kontaktem. Przemiła, życzliwa atmosfera. Fachowe doradztwo. Bardzo polecam i dziękuję.

5 / 5 2019-03-08

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-03-07

.....

5 / 5 2019-03-04

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-02-27

Świetny asortyment, konkurencyjne ceny i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim szukającym wysokiej jakości papierów i szybkiej dostawy.

5 / 5 2019-02-25

Zawrotna szybkość realizacji, bezproblemowy kontakt e-mail. Fantastyczna obsługa! Polecam :)

5 / 5 2019-02-23

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobrze zabezpieczone to transportu ;) super, polecam ;)

5 / 5 2019-02-20

super!

5 / 5 2019-02-18

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-02-18

Super obsługa gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-18

Szybka wysyłka. Tym razem przesyłka odpowiednio zapakowana.

5 / 5 2019-02-09

Profesjonalna obsługa i atrakcyjna cena.

5 / 5 2019-02-08

Super

5 / 5 2019-02-02

Super! Polecam w 100%

5 / 5 2019-02-02

wszystko jest ok

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsługa, szybka , polecam korzystanie z usług tej firmy

5 / 5 2019-01-30

polecam

5 / 5 2019-01-26

REWELKA

5 / 5 2019-01-19

od lat bez problemów

5 / 5 2019-01-16

Wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam Sprzedawcę

5 / 5 2019-01-15

Jestem bardzo zadowolony.Polecam.

5 / 5 2019-01-07

Solidna i pewna firma

4 / 5 2019-01-07

Oferowane produkty są wysokiej jakości w przestępnej rynkowo cenie.

4 / 5 2019-01-01

profesjonalna obsługa, szybka realizacja, poleciłabym innym klijentom

5 / 5 2018-12-29

Jak najbardziej polecam sklep! Bardzo dobra, pomocna obsługa, nastawiona na zadowolenie klienta. Ploter dobrze zapakowany, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-12-26

szybka wysyłka cena atrakcyjna, polecam

5 / 5 2018-12-26

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-22

Polecam

5 / 5 2018-12-19

Wszystko OK

5 / 5 2018-12-13

Od lat kupuję w tym sklepie i jestem niezmiennie bardzo zadowolony.Szeroki wybór papierów fotograficznych-szczególnie polecam papiery firmy Tecco.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-12-10

Bardzo dobry kontakt z przedstawicielami sklepu. Szybka realizacja, zgodna z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2018-12-04

szybka i rzetelna obsługa, dobry kontakt z klientem (jest z kim rozmawiać w sklepie), co więcej sklep nie pozostawia klienta w razie problemów z zamówieniem, uszkodzeniem paczki etc. to bardzo ważne także polecam

5 / 5 2018-11-30

Profesjonalizm w 100%: Doradztwo Dostawa Cena

5 / 5 2018-11-29

Kolejny już zakup w sklepie przebiegł bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2018-11-26

super

4 / 5 2018-11-24

Bez zastrzeżeń. Dobry partner w biznesie.

5 / 5 2018-11-22

Jak zawsze szybko, sprawnie i profesjonalnie, szczerze polecam

5 / 5 2018-11-21

Realizacja zgodna z zamówieniem, tempo wysyłki - błyskawiczne. Polecam!

5 / 5 2018-11-17

Wszystko załatwione profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-09

Profesjonalna i przyjemna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-11-08

Polecam

5 / 5 2018-10-31

korzystam z usług Centrum Papieru od lat , nigdy się nie zawiodłem, asortyment szeroki zawsze na półce , bardzo szybka dostawa, co raz szybsza, na drugi dzień w firmie, krótkie i konkretne rozmowy ze sprzedawcą . polecam ten sklep

5 / 5 2018-10-22

Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-20

Szybko i bezproblemowo, konkurencyjne ceny. Polecam

4 / 5 2018-10-18

Bardzo dobre wykonanie i jakość zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-10-17

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-10-15

profesjonalna obsługa, szybka dostawa, bardzo polecam

5 / 5 2018-10-05

Bardzo wyczerpująca odpowiedź na temat sprzętu. Wszystko szybko i sprawnie. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-09-30

Dziękuję !!!

5 / 5 2018-09-28

Na poziomie, polecam!

5 / 5 2018-09-24

Polecam, profesjonalnie, szybko, bez problemów.

4 / 5 2018-09-23

Produkty bardzo dobre, wysyłka na terenie Krakowa super, bardzo szybko i sprawnie :)

5 / 5 2018-09-21

Wszystko szybko i wygodnie. Polecam

5 / 5 2018-09-17

Dbają, gdy klient rozkojarzony zamowi nie ten produkt co chcial i upewniaja sie telwfonicznie +⭐⭐⭐⭐⭐

5 / 5 2018-09-15

Miła i profesjonalna obsługa, szeroki asortyment akcesoriów, duży wybór drukarek w dobrej cenie. Dogodne warunki płatności. Polecam stanowczo ten sklep.

5 / 5 2018-09-14

Super szybka dostawa.

5 / 5 2018-09-10

Bardzo dobry

3 / 5 2018-09-07

Przesyłka wysłana na niewłaściwy adres

5 / 5 2018-09-04

Godny polecenia wszystko na "TAK"

5 / 5 2018-08-30

Wszystko jak należy

4 / 5 2018-08-29

jakość wzorowa, czas wysyłki - niezwłoczny

5 / 5 2018-08-22

dostawca godny polecenia

5 / 5 2018-08-22

Ok szybka realizacja

4 / 5 2018-08-21

Transakcja zrealizowana bez problemów, przesyłka dobrze zapakowana , Polecam

5 / 5 2018-08-20

Super obsługa gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-18

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-08-17

Wszystko ok.

4 / 5 2018-08-06

Dziękuję, zakup bardzo udany

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa, towar najwyższej jakości, cena przystępna. Polecam

5 / 5 2018-07-30

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i profesjonalnie; świetna jakość towarów. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-07-28

Firma jest OK

5 / 5 2018-07-27

Wszystko w najlepszym porządku , na pewno będę polecać zarówno firmę jak i produkt.

5 / 5 2018-07-26

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-07-24

Godne polecenia

3 / 5 2018-07-23

Obsługa sklepu udziela informacji że towar dostępny na stanie w ilości wystarczającej aby nie rezerwować. Po kilku dniach wysyłam zamówienie i odrazu oplacam. Okazuje sie ze towaru na stanie nie ma. Trzeba zaczekać 2-3 dni na dostawę. Dostalem rekomoensate w postaci gratisy 1 rolki do plotera.

5 / 5 2018-07-22

Wszystko bez zastrzeżeń, polecam sklep

5 / 5 2018-07-22

wszystko ok

5 / 5 2018-07-13

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-12

aby tak dalej

5 / 5 2018-07-10

Bardzo profesjonalny sklep

4 / 5 2018-07-05

Szybka i dobra obsługa

5 / 5 2018-07-02

Wszystko OK

5 / 5 2018-07-01

Transakcja szybka, terminy zgodne z podanymi na stronie. Na pewno wrócimy

5 / 5 2018-06-28

Kupuję nie pierwszy raz i jak zwykle wszystko OK.

5 / 5 2018-06-26

Sklep z którego stale korzystam. Polecam.

5 / 5 2018-06-24

Polecam

5 / 5 2018-06-24

Polecam.

5 / 5 2018-06-20

Wszystko ok !!!!!!

5 / 5 2018-06-18

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-06-16

Super

5 / 5 2018-06-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-12

OK, super

5 / 5 2018-06-10

Polecam

5 / 5 2018-06-09

POLECAM

5 / 5 2018-06-08

Jestem bardzo zadowolona z usług na pewno jeszcze nie raz u nich zamówię

5 / 5 2018-06-03

błyskawiczne działanie - przesyłka w ciągu 24 h, profesjonalnie zabezpieczona, wysoka jakość towaru,świetna cena. Serdecznie wszystkim polecam.

5 / 5 2018-06-01

Solidna i pewna firma

4 / 5 2018-05-30

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2018-05-22

Transakcja szybka, terminy zgodne z podanymi na stronie. Na pewno wrócimy

5 / 5 2018-05-21

szybko i profesjonalnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Jak zawsze. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-05-15

polecam wszystko super profesjonalnie

5 / 5 2018-05-11

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazała się bardzo szybka. Miłe zaskoczenie

5 / 5 2018-05-10

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-05-10

Polecam.

4 / 5 2018-05-05

ok....

5 / 5 2018-04-30

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-04-30

Jak zawsze wszystko OK :)

1 / 5 2018-04-28

OK, super

5 / 5 2018-04-27

Jak zawsze wszystko OK :)

5 / 5 2018-04-24

polecam

5 / 5 2018-04-19

Polecam, wysyłka ekspresowa, ceny przystępne

5 / 5 2018-04-19

SUPER

5 / 5 2018-04-16

Wszystko zgodnie z opisem i terminowo.

4 / 5 2018-04-16

obsługa na oczekiwanym poziomie.

5 / 5 2018-04-15

profesjonalizm pod każdym względem

4 / 5 2018-04-10

Szybko, sprawnie i miło.

5 / 5 2018-04-05

Wszystko załatwione profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-04

perfekcyjnie jak dostarczane DPD

5 / 5 2018-04-04

jak zawsze wszystko w porządku - polecam!

4 / 5 2018-04-04

Wszystko ok

4 / 5 2018-04-04

Wszystko ok

4 / 5 2018-03-28

Szybko, miło i przyjemnie, a na dodatek dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2018-03-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-24

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-21

Nie mam zastrzeżeń, transakcja przebiegła pomyślnie, sprzęt dobrze działa,zgodnie z opisem

4 / 5 2018-03-11

Transakcja przebiegła szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-03-10

Polecam ten sklep. Fachowa obsługa i dobre ceny. Napewno jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2018-03-08

okej.

4 / 5 2018-03-08

Indywidualne podejście do klienta :-)

5 / 5 2018-03-06

Profesjonalny odbiór osobisty.

5 / 5 2018-03-06

Wszystko ok. Na czas i na miejsce. Polecam

4 / 5 2018-03-05

Miły i rzeczowy kontakt ze sprzedającym, terminowa i solidna obsługa, jakość nabytego towaru jak i jego dostawa na oferowanym poziomie. Dziękuję i polecam sklep innym klientom.

5 / 5 2018-03-05

Polecam!

5 / 5 2018-03-03

dobra cena, profesjonalna obsluga w sklepie

5 / 5 2018-03-02

Super obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2018-02-27

ok....

5 / 5 2018-02-27

Polecam ploter

5 / 5 2018-02-22

Sprawnie, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-02-16

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-02-15

b d b.

5 / 5 2018-02-05

Dostaw z małymi przygodami, ale wszystko pozytywnie załatwione ! Centrum Papieru robicie to dobrze !

5 / 5 2018-02-05

Bardzo szybko i sprawnie załatwiłem zakup. Poleciłem sklep znajomym

5 / 5 2018-02-05

Wszystko OK.

5 / 5 2018-02-04

Wszystko na najwyższym poziomie. Błyskawiczny czas realizacji. Dziś zamawiasz, jutro masz. Polecam w 100%

5 / 5 2018-01-24

Szybko i zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-19

Przygoda z tym sklepem to czysta przyjemność :) Tylko tutaj znalazłam papier Awagami, zakupiłam w piątek, w poniedziałek był u mnie. Paczka zapakowana wyjątkowo dobrze, okazało się, że wkradł się mały błąd z winy producenta w ilości papieru- od razu zostały podjęte kroki, by zwrócić mi różnicę. Mega miła obsługa, będę wracać!

5 / 5 2018-01-16

Transakcja pełna profesjonalizmu,szybka,sprawna, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-06

SKLEP GODNY POLECENIA

5 / 5 2018-01-05

Kupiłem oryginalny papier fotograficzny w bardzo dobrej cenie. Wysyłka była bardzo szybka. dostawa kurierem. Niestety otrzymałem mniej papieru niż zamówiłem. Obsługa sklepu szybko wyjaśniła problem i brakujące opakowanie zostało niezwłocznie dosłane kurierem bez żadnych dodatkowych kosztów z mojej strony. Pomimo pomyłki przy realizacji zamówienia sklep jest godny polecenia. Dopiero po sposobie rozwiązywania problemów można poznać rzetelnego sprzedawcę.

5 / 5 2018-01-05

wszystko OK

5 / 5 2018-01-04

Błyskawiczna przesyłka i świetny kontakt. Ta firma nie zawodzi.

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-03

błyskawiczna realizacja - otrzymałem po 20 godz. ( ok 450km)

5 / 5 2017-12-30

Jest OK.

5 / 5 2017-12-26

Polecam.

4 / 5 2017-12-26

Zamawiamy od początku w tej firmie....

4 / 5 2017-12-23

Polecam

5 / 5 2017-12-21

Gorąco polecam. Super szybko

5 / 5 2017-12-20

Regularnie robimy zakupy w CP i zawsze jest super i szybko.

5 / 5 2017-12-20

Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-12-19

Wszystko bez zastrzeżeń, polecam sklep

5 / 5 2017-12-18

Obsługa profesjonalna i jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie !!!

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-12-08

jak zawsze - expresowa dostawa!

5 / 5 2017-12-08

Ok. Bardzo w porządku.

5 / 5 2017-12-03

Szybka i profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2017-11-27

Szybko i sprawnie! Wielkie dzięki! POLECAM

5 / 5 2017-11-21

Bardzo szybki czas dostawy

5 / 5 2017-11-16

Szybka dostawa! Jestem zadowolona z przesyłki.

5 / 5 2017-11-15

Miła i profesjonalna obsługa, szeroki asortyment akcesoriów, duży wybór drukarek w dobrej cenie. Dogodne warunki płatności. Polecam stanowczo ten sklep.

5 / 5 2017-11-15

Bez zastrzeżeń.

4 / 5 2017-11-11

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2017-11-05

od lat bez problemów

5 / 5 2017-11-03

wszystko szybko i sprawnie, polecamy

5 / 5 2017-11-03

Profeska

5 / 5 2017-10-29

Polecam!!

5 / 5 2017-10-27

Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2017-10-27

Wszystko bardzo szybki i profesjonalnie, dwa dni i sprawa załatwiona ;-)

5 / 5 2017-10-25

Wszystko OK.

5 / 5 2017-10-21

Polecam. Szybka dostawa, doskonała jakość.

5 / 5 2017-10-20

o o o

5 / 5 2017-10-18

Wszystko super

5 / 5 2017-10-10

Serdecznie polecam. Zamówienie dotarło błyskawicznie - już następnego dnia. Starannie opakowane i zabezpieczone. Towar idealnej jakości. Dziękuję.

5 / 5 2017-10-04

Zawsze sprawna obsługa

5 / 5 2017-10-02

Wszystko na 6!!!

5 / 5 2017-09-28

szybko i sprawnie, polecam

4 / 5 2017-09-25

Super obsługa

5 / 5 2017-09-21

ok, ok

5 / 5 2017-09-15

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2017-09-14

Szybko i bezproblemowo. Dobrze zorganizowana strona internetowa, dużo informacji o produkcie. Polecam.

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

Rzetelne opinie o Centrumpapieru.pl

Centrumpapieru.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.centrumpapieru.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 431-13-10

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie