Kategorie: / Dla Dzieci / Gry / Pozostałe

Cgfeniks.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Cgfeniks.pl
2018-12-10

Bardzo fajna oferta. Atrakcyjne ceny. Dobrze zapakowane przesyłki.

5 / 5 2018-12-05

Sklep jak i dostępne u nich gry planszowe są na rewelacyjnym poziomie. Obsługa sklepu stacjonarna jak i internetowa na najwyższym poziomie. Na miejscu dostępne są również otwarte gry ZA DARMO do pogrania, dzięki temu zawsze sprawdzam sobie grę ze znajomymi przed zakupem - czy się opłaca. Obsługa sklepu zna chyba wszystkie zasady gier, a sprzedaje ich naprawdę pokaźną ilość. Palce w Pralce to super gra 'koktajlowa' którą polecam na równi z 'Uga Buga' jeżeli chcesz się świetnie pobawić przy piwie ze znajomymi, albo z dzieckiem.

5 / 5 2018-12-02

Polecam

2018-09-12

Sklep oferuje bardzo duży wybór gier i stopniowo rozwija swoją ofertę na rynku gier. Szeroki asortyment wypożyczalni sprawia, że każdy poczuje tu rewelacyjną atmosferę planszówkowego świata. Kompetentna obsługa jest bardzo pomocna i pozwala odnaleźć się w tym wyjątkowo klimatycznym miejscu.

2018-09-05

Sklep godny polecenia zarówno ten stacjonarny jak i internetowy. Bardzo duży wybór gier które umilą czas nawet najbardziej wymagającym osobom :) Osobiście uwielbiam Dobble które zrobiło furorę w rodzinie, Palce w pralce oraz Carcassonne. Poza tym bardzo miła obsługa doskonale znająca się na grach i dobierająca rozrywkę do indywidualnych potrzeb.

2018-08-10

świetny sklep! duzy wybor, przystępne ceny i bardzo miła i pomocna obługa.

5 / 5 2018-04-13

Najlepsze centrum gier planszowych w Toruniu. Polecam

5 / 5 2018-04-01

Sklep stacjonarny w Toruniu to spełnienie marzeń miłośnika gier planszowych, karcianych i bitewnych - miejsce wypełnione sympatycznymi ludźmi i kompetentną, równie miłą obsługą. Zupełnie nie odczuwa się tam atmosfery "sklepowej" - można pograć ze znajomymi w dowolną grę z wypożyczalni (nie dość, że ogromny wybór, to jeszcze za darmo!) lub na XBOXie, a nawet spędzić dobrych kilka godzin po prostu rozmawiając. Właściciele i pracownik to ludzie z pasją, którzy nie są w stanie ukryć, że naprawdę lubią to, co robią. Sklep internetowy działa bez zarzutu, w dodatku ma niezły design. Szybka realizacja i świetna obsługa - czego chcieć więcej?

2017-11-28

Bardzo dobry sklep. Kompetentna obsługa, od czasu do czasu ciekawe promocje, szeroki wybór gier. Dobry i wygodny sklep internetowy.

5 / 5 2017-11-28

Bardzo profesjonalne podejście do transakcji. Z miłą chęcią skorzystam następnym razem z usług

5 / 5 2017-10-16

Bardzo szybka realizacja, dobry kontakt z klientem.

2017-09-30

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-07-30

Sklep prawie w całości w porządku jedynym mankamentem był brak opisów przy wielu tytułach poza tym wszystko było ok

5 / 5 2017-05-04

Oceniam bardzo pozytywnie - szybka wysyłka, bardzo uprzejma obsługa.

5 / 5 2017-05-03

Szybka i miła obsługa oraz atmosfera sklepu.

Rzetelne opinie o Cgfeniks.pl

Cgfeniks.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://www.cgfeniks.pl

Email
[email protected]

Telefon
533339880

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie