Kategorie: / Odzież i Obuwie

Chmielna20.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Chmielna20.pl
2019-03-20

4 dni czekałem tylko po to aby dowiedzieć się o Tym że moje zamówienie zostało anulowane.

5 / 5 2019-02-27

Polecam

5 / 5 2019-01-16

Bardzo dobra obsługa klienta polecam.

2019-01-16

Elegancko

5 / 5 2019-01-09

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-20

POLECAM

2018-12-11

Na pewno skorzystam ponownie z oferty sklepu

5 / 5 2018-12-03

gorąco polecam! szybko, sprawnie, świetnej jakości towar

5 / 5 2018-12-03

Polecam:-)

5 / 5 2018-11-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-17

super mega spoxik

5 / 5 2018-11-02

Polecam!

5 / 5 2018-11-02

Towar zgodny z opisem. Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-10-25

Brak możliwości odbioru osobistego - farsa

2018-10-21

Niby człowiek wiedziol a jednak się łudził

2 / 5 2018-10-13

Nie polecam. Przesyłka szybko doszła szkoda tylko, że na jednym bucie była PLAMA. Nie chciałam zwracać butów, bo oczywiście była to ostatnia para, więc domyłam je Jasonem Markkiem, aczkolwiek widać różnice miedzy butem bez plamy a tym. Mega nieprofesjonalny sklep, raczej już do niego nie wrócę.

5 / 5 2018-10-09

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-04

wszystko SUPER!!!!!!!

5 / 5 2018-09-23

Polecam jak najbardziej sklep, wszystko błyskawicznie i profesjonalnie.

5 / 5 2018-09-23

Ok. polecam

2018-09-22

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-09-20

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-09-09

transakcja szybka i przyjemna, polecam

2018-08-21

Gittt

5 / 5 2018-08-14

Szybka dostawa, buty oryginalne i bardzo wygodne. Świetny kontakt :) polecam

2018-08-06

M o b b y n

2018-08-06

og box troche rozwalony

5 / 5 2018-08-01

Zakupy w WS2 polecam kazdemu!

5 / 5 2018-07-23

Super obsługa, przesyłka szybko dostarczona. Buty w 100% oryginalne. Polecam jak najbardziej!

2018-07-20

fajny produkt, ekspres obsługa

5 / 5 2018-07-16

Generalnie bardzo spoko, polecam :3

5 / 5 2018-07-16

Pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2018-07-08

polecam

5 / 5 2018-06-20

Buty świetne lekkie i wygodne w chodzeniu,prezentują się naprawdę super

5 / 5 2018-05-13

Super

5 / 5 2018-05-03

Super!!! Obsługa, oraz jakość produktu na najwyższym poziomie !!! Polecam!

5 / 5 2018-04-13

Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-13

Polecam.

5 / 5 2018-04-09

Jak zawsze wszystko ok

2018-04-09

Otrzymaliśmy buty, które w żaden sposób nie odpowiadają polskiej numeracji tj. miał być rozmiar 44, a buty faktycznie mają rozmiar 41. Zapakowali i wysłali bez żadnej weryfikacji. Zależy im tylko żeby sprzedać. Ładny prezent na gwiazdkę, dziękuję Wam, a potencjalnych klientów przestrzegam.

5 / 5 2018-04-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-30

Profesjonalna obsługa

2018-03-24

Wszystko sprawnie i pomyślnie

5 / 5 2018-03-15

Super sklep. Polecam!

2018-03-14

Wszystko świetnie, zwrot przebiegł bezbłędnie.

2018-03-04

All good

5 / 5 2018-02-28

Polecam

2018-02-25

Ok pozdrawiam

5 / 5 2018-02-06

Syn zadowolony. Buty wygodne, wygląd też bez zarzutu

5 / 5 2018-01-21

Wszystko super, polecam

5 / 5 2018-01-12

Wszystko zgodne z opisem pełen profesjonalizm

2017-12-10

Xxxxx

2017-12-09

Wszystko w jak najlepszym porządku.

2017-12-03

Towar zgodny z opisem a dostawa natychmiastowa.

2017-11-30

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-11-19

Transakcja bardzo udana Polecam

5 / 5 2017-11-06

Polecam bardzo

5 / 5 2017-11-02

wszystko ok

2 / 5 2017-10-24

Buty przyszły do mnie niestety zabrudzone. Nie polecam

5 / 5 2017-10-20

Polecam

5 / 5 2017-10-19

Szybko, dobra cena, żadnych uwag.

2017-10-12

Tak.

5 / 5 2017-10-07

Całkiem przyjemne zakupy. Polecam.

5 / 5 2017-10-05

polecam legit sklep, kozak przecenki i szybka wysyłka

5 / 5 2017-09-08

Szybko i sprawnie!

5 / 5 2017-08-19

Polecam w nawet jak na okres przedświąteczny szybka i profesjona obsluga

5 / 5 2017-08-07

SUPER TOWAR I OBSŁUGA

5 / 5 2017-08-05

Bardzo polecam! Szybka wysyłka, możliwość śledzenia zamówienia, dobry towar - wszystko jak najbardziej ok!

2017-07-23

Prawidłowa obsługa

2017-07-22

Kurła kupować nie zastanawiać się

5 / 5 2017-07-21

Wszystko ok, tylko trochę długo. Jednak w pełni polecam

5 / 5 2017-07-10

Szybko, bez problemu, na temat, i w dodatku w konkretnej promocji (-70%). Polecam, polecam, polecam :)

5 / 5 2017-07-10

Szybka wysyłka, wszystko ok

2017-05-30

VIVAT CMIELNA !!!)

2017-05-26

Wszystko gicio, jak zawsze ;)

5 / 5 2017-05-26

jestem zadowolona

5 / 5 2017-05-20

Polecam sklep. Profesjonalna obsługa.

1 / 5 2017-04-11

Opakowania kartonowe na buty w fatalnym stanie nie za bardzo można przekazać jako prezent np gwiazdkowy

5 / 5 2017-04-02

Szybko i bez problemowo, szkoda ze spakowane w jednym boxie bo paczka doszła w fatalnym stanie przez brak double boxa a wiadomo jak kurierzy traktują pączki.

Rzetelne opinie o Chmielna20.pl

Chmielna20.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://chmielna20.pl

Email
[email protected]

Telefon
531789051

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie