Kategorie: / Dla Dzieci / Żywność

Chocolissimo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Chocolissimo.pl
5 / 5 2019-03-22

Super prezent

5 / 5 2019-03-15

Mąż zadowolony z prezentu :) polecam !

4 / 5 2019-03-13

Dobrze

5 / 5 2019-03-10

Super obsługa

5 / 5 2019-03-08

Polecam

5 / 5 2019-03-08

Piękne wykonanie, polecam

5 / 5 2019-02-23

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja i wysyłka zamówienia

5 / 5 2019-02-21

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-02-18

Polecam.

5 / 5 2019-02-16

Po raz kolejny mnie nie zawiedli. Przesyłka trafiła do adresata w wybranym przeze mnie terminie.

5 / 5 2019-02-09

Wszystko super

5 / 5 2019-02-08

szybko, super, polecam

4 / 5 2019-02-07

Zakup i realizacja przebiegły szybko i sprawnie.

4 / 5 2019-02-01

Dobra

5 / 5 2019-01-31

Czekoladki jak zwykle przepięknie zapakowane. Smak - poezja!! Ultra szybka przesyłka. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-30

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Czekoladki pyszne.

5 / 5 2019-01-25

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2019-01-20

Super

5 / 5 2019-01-19

Polecam

5 / 5 2019-01-19

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Niespodzianka się udała, Dziękuję!

4 / 5 2019-01-12

Towar doskonały niestety z opakowaniem lub transportem problem , pojedyńcze czekoladki w opakowaniach były połamane

4 / 5 2019-01-06

profesjonalna obsługa, dostawa bez zastrzeżeń, opakowanie zewnętrzne super gorzej środek czekoladki w opakowaniu w którym się znajdowały było popękane, to ten jedyny minus

5 / 5 2019-01-03

wszystko super :)

5 / 5 2019-01-02

Korzystam ze sklepu już od dawna. Jestem zadowolona, sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-12-25

Profesjonalna obsługa. Kilka razy korzystałam z tego sklepu i jestem zadowolona.

1 / 5 2018-12-20

Super!Pycha!Subtelnie i ladnie!

5 / 5 2018-12-09

Pomysłowe produkty, obsługa na najwyższym poziomie, polecam! :)

5 / 5 2018-12-08

Profesjonalna obsługa, Polecam w 100%

5 / 5 2018-12-06

ok szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-30

Wszystko Ok, czekoladki dobrze zapakowane, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-28

Polecam

5 / 5 2018-11-24

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-11-16

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Polecam z czystym sumieniem. Czekolada przepyszna a wykonanie narzędzi rewelacyjne. Mój chłopak myslal że są to zabawkowe hehe

5 / 5 2018-11-10

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam!!

5 / 5 2018-11-07

Wszystko tak jak należy Pyszne i na czas!

5 / 5 2018-11-06

Szczerze polecam. Pięknie opakowane praliny. Idealne na prezent.

5 / 5 2018-10-28

Wszystko w porządku. Polecam. Najważniejsze, że adresat przesyłki był zadowolony (zadowolona :-))

4 / 5 2018-10-26

Wszystko ok. Polecam. ;)

5 / 5 2018-10-26

super

5 / 5 2018-10-24

Szybka wysyłka, czekolada pyszna jak zwykle.

5 / 5 2018-10-23

Zawsze pełen profesjonalizm i najwyższą jakoś produktu, na której nigdy się nie zawiodłem.

5 / 5 2018-10-21

Polecam

5 / 5 2018-10-18

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-12

Firma kurierska nawalila i nie doreczyla mi paczki w terminie. Poza tym ok.

5 / 5 2018-10-10

Bardzo szybka wysyłka, wszystko zgodnie z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-10-08

To już nie pierwsze moje zakupy w chocolissimo. I na pewno nie ostatnie. Jakość i obsługa na najwyższym poziomie.

4 / 5 2018-10-08

Fajna stronka , na pewno polecę innym

5 / 5 2018-10-05

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-10-02

Sprawna i bardzo szybka obsługa, a zamówienie okazało się przepyszne. Polecam

5 / 5 2018-10-02

Super towar. Piękne i realistyczne wykonanie. Smaku nie ocenię, bo to prezent. Duża dbałość o towar w czasie transportu. Bardzo szybka dostawa. POLECAM.

5 / 5 2018-10-01

Pięknie wykonane

5 / 5 2018-09-27

Super

5 / 5 2018-09-27

Polecam!

5 / 5 2018-09-20

Super!Pycha!Subtelnie i ladnie!

5 / 5 2018-09-19

Sprawna i bardzo szybka obsługa, a zamówienie okazało się przepyszne. Polecam

5 / 5 2018-09-19

Polecam, smacznie i elegancko.

5 / 5 2018-09-18

Szybko, sprawnie pełna satysfakcja z zakupów

5 / 5 2018-09-09

super szybko

5 / 5 2018-09-03

Paczka odpowiednio zabezpieczona,szybka dostawa,nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-26

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-23

. Przesyłki osobiście nie widziałam na oczy, więc nie mogę oceniać, ale radość i zachwyt obdarowanego mówią za siebie. Polecam :)

5 / 5 2018-08-23

Zamówiłam na prezent "CZEKOLADKI Z WŁASNYM ZDJĘCIEM".. Pudełko wygląda fantastycznie.. jakość zdjęcia idealna.. Obdarowany po prostu oczarowany pomyslem.. Polecam zakupy niezdecydowanym.. :-)

5 / 5 2018-08-19

Polecam. To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie, bardzo miła obsługa, bezproblemowa transakcja. Jakość i smak produktu najwyższa z możliwych.

4 / 5 2018-08-16

Jest dobrze :)

5 / 5 2018-08-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-13

Wszystko SUPER. Maz zadowolony z konsoli ;)

5 / 5 2018-08-04

Polecam. profesjonalna obsługa i szybki termin. Prezent inny niż wszystkie.

5 / 5 2018-07-28

wszyscy zadowoleni , przesyłka na czas. Polecam

5 / 5 2018-07-24

Wszystko idealnie zrealizowane

5 / 5 2018-07-19

Bezproblemowo - profesjonalnie

1 / 5 2018-07-18

transakcja okazala sie przyjemna

5 / 5 2018-07-06

Zdecydowanie polecam

4 / 5 2018-07-05

Dla mnie bomba, elegancko, szybko, pewnie

5 / 5 2018-06-21

Szybko, profesjonalnie, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-06-20

Jak najbardziej OK, dostawa w umowionym terminie.

5 / 5 2018-06-12

Bardzo fajny samochodzik z czekolady. Ślicznie zapakowany. Idealny na prezent.

5 / 5 2018-06-07

szybko, profesjonalnie

5 / 5 2018-06-06

Czekoladki okazały się strzałem w 10. Obdarowane osoby są bardzo zadowolone. Kontakt z firmą rewelacyjny Przesyłka ekspresowa Jakość super zadowalajaca

5 / 5 2018-05-30

Kilkakrotnie zamawiałam towar i polecam, sprawna rzetelna ekspresowa obsługa!!!

5 / 5 2018-05-28

Polecam!

5 / 5 2018-05-26

Wszystko Ok, obdarowana osoba zadowolona a o to chodzilo.

5 / 5 2018-05-22

Cudowne pudełeczko, świetnie zapakowane, wprost idealne a prezent :-) A czekolada świetne sama w sobie przepyszna :-)

5 / 5 2018-05-22

Wszystko przebieglo szybko i bezproblemowo. Wysoka jakosc, polecam

4 / 5 2018-05-21

Ogólnie ok ślę strasznie drogo

5 / 5 2018-05-14

wszystko okej

5 / 5 2018-05-12

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-10

Bardzo polecam :)

5 / 5 2018-05-08

Wszystko jak zwykle OK. Polecam zakupy e tym sklepie.

5 / 5 2018-05-07

Drugi raz zamawialam i na pewno nie ostatni! Jakość i obsługa pierwsza klasa, polecam !

5 / 5 2018-04-28

Profesjonalna obsługa. Towar bardzo ładnie zapakowany i dobrze zabezpieczony. Najwyższa jakość godna polecenia

5 / 5 2018-04-26

Wszystko na czas

5 / 5 2018-04-26

Dobrze zapakowane, czekoladki duże, sprawiają miłą niespodziankę

5 / 5 2018-04-22

Polecam w 100%

5 / 5 2018-04-08

Zakupy przebiegły pomyślnie.

5 / 5 2018-04-04

Strona bardzo przejrzysta, przesyłka wręcz expressowa a czekoladki przepyszne :) będę korzystać cześciej

5 / 5 2018-04-02

Towar zgodnie z opisem, bardzo szybka wysyłka - Polecam.

4 / 5 2018-03-30

Polecam.

5 / 5 2018-03-25

Jak zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-03-20

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalne usługi

5 / 5 2018-03-09

Polecam ; korzystam od dawna!

5 / 5 2018-03-08

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-03-03

Profesjonalna i szybka obsługa. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-03-03

Super podejście do klienta . Mimo , że to kurier zawalił temat firma zachowała się w sposób nienaganny i sprawiła , że początkowa porażka przeistoczyła się w wspaniały sukces. Bardzo dziękuję . Polecam wszystkim i na pewno tu wrócę po kolejne prezenty.

5 / 5 2018-02-27

Polecam ; korzystam od dawna!

5 / 5 2018-02-26

Gorąco polecam

4 / 5 2018-02-24

Polecam

3 / 5 2018-02-18

Nieźle

5 / 5 2018-02-16

Super

5 / 5 2018-02-12

Szybka obsługa, bezproblemowa, paczuszka szybko dotarła w odpowiednie rączki, polecam!

5 / 5 2018-02-11

Transakcja na szóstkę :) Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-02-10

Pyszne czekoladki, znakomity prezent.

5 / 5 2018-02-04

Profesjonalna obsługa, jakość produktu oraz zapakowanie. Polecam.

5 / 5 2018-02-01

Polecam

5 / 5 2018-01-21

Bardzo polecam sklep ! jestem pozytywnie zaskoczona szybkością realizacji mojego spersonalizowanego prezentu. Jakoś wykonania - super. Zapakowane klasycznie, bardzo dbale. Prezent sprawił mega radość. Polecam !

5 / 5 2018-01-18

Polecam

5 / 5 2018-01-17

Pełen profesjonalizm, szybkość, jakość zapakowania na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-01-14

Profesjonalna obsługa, jakość produktu oraz zapakowanie. Polecam.

5 / 5 2018-01-13

Jak najbardziej polecam !!!!

5 / 5 2018-01-07

Super polecam

5 / 5 2018-01-06

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-12-24

Suoerb

5 / 5 2017-12-21

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-12

Wszystko super. Polecam w 100 %

5 / 5 2017-12-11

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-11-26

Tewelacyjna transakcja

5 / 5 2017-11-22

extra

5 / 5 2017-11-15

Tewelacyjna transakcja

5 / 5 2017-11-13

Polecam Serdecznie Chocolissimo !

5 / 5 2017-11-09

Szybko, sprawnie, dyskretnie

4 / 5 2017-11-01

Transakcja przebiegła bardzo sprawienie, szybkość dostawy nawet mnie zaskoczyła, Polecam w 100%

5 / 5 2017-10-31

Polecam Zdecydowanie

4 / 5 2017-10-26

wszystko ok

5 / 5 2017-10-24

Szybka wysyłka, towar w pełni zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-10-19

Super, szybko, także polecam każdemu!

5 / 5 2017-10-19

b.dobre czekoladki

5 / 5 2017-10-18

Jestem zadowolona. Polecam.

4 / 5 2017-10-15

Jestem zadowolona, pyszne czekoladki

5 / 5 2017-10-13

Przepyszny , zrobiony na zamówienie smakołyk......

5 / 5 2017-10-11

Wszystko zostało załatwione szybko i sprawnie, nic dodać nic ująć

5 / 5 2017-10-07

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-10-02

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-09-22

Transakcja szybka, bezproblemowa. Zamówienie zgodne z moimi oczekiwaniami. Polecam. :)

5 / 5 2017-09-16

Oryginalne produkty, przesyłka dotarła na czas, polecam.

5 / 5 2017-09-10

Polecam!

5 / 5 2017-09-06

Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalna obsługa i wysokiej jakości produkty. Polecam!

5 / 5 2017-09-02

Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-08-31

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-30

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-30

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa.

4 / 5 2017-08-28

Cała transakcja przeprowadzona na najwyższym poziomie,jednak spodziewałam się bardziej starannego wykonania.Zasadniczo wszystko jest ok,ale w moim odczuciu te czekoladowe figurki nadają się jako prezent dla dziecka,ale jako zabawny upominek dla osoby dorosłej niespecjalnie.

5 / 5 2017-08-23

Szybko, łatwo i profesjonalnie. Polecam każdemu!

5 / 5 2017-08-17

Profesjonalnie ,szybko polecam.

5 / 5 2017-08-14

Obsługa dobra, czekolada przepyszna, jednak cena jest również powalająca

3 / 5 2017-08-12

Było ok

5 / 5 2017-08-10

Super polecam

5 / 5 2017-07-24

Transakcja przebiegła nadzwyczaj sprawnie, przesyłka dotarła błyskawicznie, żona szczęśliwa.

5 / 5 2017-07-21

super

5 / 5 2017-07-18

Gdyby nie fakt, że paczka dotarła dzień później niż miała byłoby idealnie :D

5 / 5 2017-07-15

Super polecam :)

5 / 5 2017-07-15

super

5 / 5 2017-07-07

......

5 / 5 2017-07-04

Kontakt super, przesyłka błyskawiczna, pięknie i pysznie;-) Gorąco polecam!

4 / 5 2017-07-01

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-30

Przede wszystkim szybko!!!

5 / 5 2017-06-30

ok.ok!!!

5 / 5 2017-06-27

jak zawsze wszystko poszło sprawnie

5 / 5 2017-06-25

Bez problemów, a samo zamówienie zgodnie z opisem :)

5 / 5 2017-06-24

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-24

Polecam sklep, szybka obsługa

5 / 5 2017-06-15

Świetny sklep w którym pewnie jeszcze nie raz zrobie zakupy.

5 / 5 2017-06-13

polecam

5 / 5 2017-06-11

Towar zgodny ze złożonym zamówieniem. Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie. Polecam

5 / 5 2017-06-06

Super obsługa, wrócę tutaj z pewnością!

5 / 5 2017-06-02

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-05-29

Profesjonalna obsługa ,słodkości dotarły bardzo szybko wszystko świetnie zabezpieczone Polecam

5 / 5 2017-05-21

Jak najbardziej na TAK. Za kazdym razem :)

4 / 5 2017-05-21

Pełna klarowność zasad, sprawna realizacja zamówienia, opcja idealna na prezent niespodziankę.

5 / 5 2017-05-07

Profesionalna obsługa, szybka realizacja. Jestem w 100% zadowolony z zamówienia.

5 / 5 2017-04-25

Szybka i sprawna obsługa

4 / 5 2017-04-14

Obsługa bardzo dobra

5 / 5 2017-04-14

Kolejny raz wybrałam taką formę prezentu, i jestem jak najbardziej zadowolona z przebiegu całej transakcji. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-03-31

Bardzo dobra obsługa i szybka realizacja zamówienia

4 / 5 2017-03-29

Transakcja okazała się4 szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-03-26

szybko, sprawnie, milo i ok. :)

Rzetelne opinie o Chocolissimo.pl

Chocolissimo.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://chocolissimo.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 61 670 65 54

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie