Kategorie: / Dom / Dla Dzieci

Chodniki.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Chodniki.com
5 / 5 2019-03-25

Jestem bardzo zadowolona z realizacji. Szybko, sprawnie, po prostu super.

4 / 5 2019-03-25

Jestem bardzo zadowolona polecam.

5 / 5 2019-03-23

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-23

wszystko ok.

4 / 5 2019-03-19

Dywan zgodny z opisem

4 / 5 2019-03-17

bardzo szybko realizowane zamówienia

5 / 5 2019-03-06

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2019-02-26

Polecam sklep, jakość produktu, realizacja zamówienia wszystko na 5!:)

4 / 5 2019-02-22

Szybko, sprawnie i dostawa nawet w sobotę :-) polecam

5 / 5 2019-02-20

super

5 / 5 2019-02-13

Sklep ok

5 / 5 2019-02-04

profesjonalnie

5 / 5 2019-01-15

Ekspresowa transakcja i dostawa. Polecam!

5 / 5 2019-01-13

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2019-01-12

Szybko , dywanik taki jaki w opisie ,polecam

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa szybka dostawa rzetelna firma godna polecenia

5 / 5 2018-12-24

Sklep ok

4 / 5 2018-12-22

Polecam

4 / 5 2018-12-20

Wszystko ok... Jak najbardziej polecam.. Jedyny minus to czas dostawy, lecz to nie wina sklepu tylko kuriera który twierdził że nikogo nie było pod adresem na który była adresowana paczka... Gdzie to nie prawda

5 / 5 2018-12-09

Polecam

5 / 5 2018-12-07

Super

5 / 5 2018-12-04

Polecam. Wszystko na najlepszym poziomie.

5 / 5 2018-12-02

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2018-11-30

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-11-29

wszystko ok

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-24

Szybko, sprawnie i nie drogo. Tak jak lubię.

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-11-17

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa

5 / 5 2018-11-15

Super

4 / 5 2018-11-13

Dobry sklep

5 / 5 2018-11-08

Polecam z czystym sumieniem! Dywan super! Nie spodziewałam się takiej obsługi.

5 / 5 2018-11-03

Szybka dostawa, dobry kontakt, oraz udzielanie konkretnych informacji. Produkt zgodny z opisem, b. dobra jakość.

5 / 5 2018-10-30

Jestem bardzo zadowolona miła obsługa błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-10-30

Bardzo dobra obsługa, szybka, towar zgodny ze zdjęciem. Jestem bardzo zadowolona, polecam.

5 / 5 2018-10-24

Polecam!

5 / 5 2018-10-16

Polecam sklep. Zakupiony produkt zgodny z opisem wzór widoczny kolory ładne.

5 / 5 2018-10-13

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-11

Szybko, sprawnie, towar spełnia oczekiwania

5 / 5 2018-10-07

Chodnik świetnej jakości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Polecam!

5 / 5 2018-09-29

Polecam

4 / 5 2018-09-24

Obsługa Ok tylko jak się płaci przelewem to dłużej się czeka . Dywan bardzo ładny gatunkowo dobry . Jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-23

DYWAN PIEKNIE SIE PREZENTUJE, DUŻO LEPIEJ NIŻ NA ZDJĘCIU

5 / 5 2018-09-23

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, przedmiot zgodny z opisem. Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-09-16

Żadnego problemu z zamówieniem, towar porządnie zapakowany i szybko przesłany.

4 / 5 2018-09-08

Towar zgodny z opisem dywan mięciutki dobrze zapakowany polecam

5 / 5 2018-09-07

Polecam z czystym sumieniem.

4 / 5 2018-09-04

Na prawdę bezproblemowa realizacja zamówienia i co najważniejsze towar dobrej jakości.Polecam

5 / 5 2018-09-03

Sklep dostarczył produkt szybciej niż maila o jego wysyłce! To dość niezwykle! Czy coś więcej trzeba dodać? Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-08-30

Bardzo praktyczny i ładny, polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-08-30

Szybka obsługa, polecam.

5 / 5 2018-08-28

elegacko

5 / 5 2018-08-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Kolory dywanów takie jak na zdjęciach. Polecam

5 / 5 2018-08-24

Bardzo profesjonalna obsługa. Towar odpowiada cenie.

5 / 5 2018-08-20

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń do usługi.

5 / 5 2018-08-16

Dywan przepiękny, zdjęcia na stronie odzwierciedlają cudnie realizm . Polecam

5 / 5 2018-08-13

Profesjonaliści. Polecam!

4 / 5 2018-08-13

Jestem oczywiście bardzo zadowolona. Niestety jak to z internetowymi zakupami bywa, kolory i odcienie są zupełnie inne. Ogólnie jednak oceniam na bardzo dobry.

5 / 5 2018-08-06

Towar zgodny z opisem,transakcja przebiegła szybko i sprawnie,gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-23

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-22

Dywan bardzo ładny,zgodny z opisem,szybka przesyłka,jestem zadowolona,polecam.

5 / 5 2018-07-20

Dywan jest śliczny, ładniejszy niż na zdjęciu!! Pięknie się wkomponował do naszego salonu. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-07-19

Polecam

5 / 5 2018-07-15

Wszysko ok, tak powinno być .

5 / 5 2018-07-15

Bardzo gorąco polecam sklep: bogata oferta dywanów i chodników, szalenie szybka realizacja zamówienia. Dodatkowo zakupiony chodnik został gratis obszyty, o czym nie było wspomniane na stronie. Dziękuję bardzo.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka przesyłka. Dywan śliczny. Bardzo polecam

5 / 5 2018-07-04

Wszystko w porządku, dywan ok

5 / 5 2018-06-28

Towar zgodny z opisem. Dywan idealnie wpasował się do naszego salonu.

5 / 5 2018-06-21

polecam

5 / 5 2018-06-13

Zakupu dokonywałem już dwukrotnie. Otrzymałem towar 100% zgony z opisem, bardzo dobrej jakości. Informacje o przesyłce przychodziły regularnie dzięki czemu miałem kontrolę nad swoim zamówieniem.

5 / 5 2018-06-10

zamówienie zgodne z opisem,szybka obsługa

4 / 5 2018-06-07

Dywan piękny, chociaż kolor zupełnie inny Niżna zdjęciu. Miał być turkusowy a jest zielony. Bardzo zielony ale i tak piękny.

4 / 5 2018-06-04

Szybka realizacja zamówienia. Strona internetowa sklepu działa kiepsko.

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa

5 / 5 2018-05-17

super

5 / 5 2018-05-12

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-05-07

polecam

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalna obsługa.Szybki czas wysyłki.Jakosc produktów bardzo dobra.Szczerze polecam !

5 / 5 2018-04-14

Profesjonalna obsługa Polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-13

wszystko ok

5 / 5 2018-04-06

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-03-30

Suuuper obsługa, dostawa szybka , dywan cudo!!!!

5 / 5 2018-03-29

Super sklep.

5 / 5 2018-03-24

Wszystko w jak najlepszym porządku ;)

5 / 5 2018-03-12

Rewelka

5 / 5 2018-03-07

Dywan przepiękny, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2018-02-28

Super

5 / 5 2018-02-21

Wszystko ok, jedynie lekka różnica w kolorze

5 / 5 2018-02-11

Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo

4 / 5 2018-02-03

Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-01-31

Szybko , dywanik taki jaki w opisie ,polecam

5 / 5 2018-01-29

Polecam

4 / 5 2018-01-17

Piękne dywany w super cenach i bardzo szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2017-12-31

Dywan piękny obsługa na najwyższym poziomie.Polecam z całego serca☺️

5 / 5 2017-12-30

Polecam każdemu ten sklep z dywanami

5 / 5 2017-12-17

Polecam.

4 / 5 2017-12-01

Towar zgodny z zapotrzebowaniem, dobra jakość, polecam

5 / 5 2017-11-28

Profesjonalna obsługa ! Produkty świetnej jakości . Jestem bardzo zadowolona z dywanu . Wyglada identycznie jak na zdjęciu :)

5 / 5 2017-11-24

Wszystko ok, jedynie lekka różnica w kolorze

4 / 5 2017-11-24

Jestem bardzo zadowolona polecam.

5 / 5 2017-11-16

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-13

Piękny dywan, prezentuje się wspaniale! Mój pierwszy od "dywany luszczów" ale z pewnością nie ostatni! POLECAM!

5 / 5 2017-11-05

Chodniki super jakości.

5 / 5 2017-10-31

Polecam!!!

5 / 5 2017-10-26

Polecam.

5 / 5 2017-10-25

Bardzo gorąco polecam sklep: bogata oferta dywanów i chodników, szalenie szybka realizacja zamówienia. Dodatkowo zakupiony chodnik został gratis obszyty, o czym nie było wspomniane na stronie. Dziękuję bardzo.

5 / 5 2017-10-24

Wszystko na 5-kę. Nie były to mój pierwszy dywan zakupiony w tym sklepie ani pewnie ostatni. Szczerze polecam !

5 / 5 2017-10-22

Polecam

5 / 5 2017-10-21

BARDZO DOBRA OBSŁUGA I TOWAR

5 / 5 2017-10-04

Wszysko ok, tak powinno być .

5 / 5 2017-09-07

Błyskawiczna wysyłka , dywan bardzo dobrej jakości ! Polecam !

5 / 5 2017-09-04

Pełna profeska! Zamówienie poszło sprawnie, napewno zamówię kolejny raz i śmiało polecam innym.

5 / 5 2017-09-03

Polecam

4 / 5 2017-08-29

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-28

Jestem zadowolona z zakupu.

3 / 5 2017-08-19

Ekspresowa transakcja i dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-08-15

Dywan przepiękny, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-08-14

było ok

4 / 5 2017-08-12

Polecam sklep. Dywan super.

5 / 5 2017-08-12

Błyskawiczna wysyłka , dywan bardzo dobrej jakości ! Polecam !

5 / 5 2017-08-11

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-08

super

5 / 5 2017-08-04

Polecam w 100%

5 / 5 2017-07-26

Profesjonalnie bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-07-23

Pełna profeska! Zamówienie poszło sprawnie, napewno zamówię kolejny raz i śmiało polecam innym.

5 / 5 2017-07-14

Wszystko ok, dywanik dobrej jakości- jak na zdjęciu, polecam!!!!

5 / 5 2017-07-07

Super

4 / 5 2017-06-29

Szybko, sprawnie i dostawa nawet w sobotę :-) polecam

5 / 5 2017-06-23

Super

4 / 5 2017-06-19

Dywany ok, szybki przebieg transakcji

5 / 5 2017-06-16

Wszystko zgodnie z opisem, polecam

5 / 5 2017-06-15

Polecam jak najbardziej!

5 / 5 2017-06-03

To mój kolejny zakup. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-05-29

Przesyłka sprawnie dotarła. Dywan śliczny...Polecam

5 / 5 2017-05-27

Polecam

5 / 5 2017-05-21

polecam

4 / 5 2017-05-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Jakość produktów super

5 / 5 2017-05-13

Polecam

4 / 5 2017-05-09

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-30

Bardzo szybka wysylka

5 / 5 2017-04-29

Wszystko bardzo ok. Polecam!

5 / 5 2017-04-17

Polecam

5 / 5 2017-04-08

Polecam, chodnik wysokiej jakości, bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2017-04-08

Jak najbardziej polecam!

4 / 5 2017-04-01

Polecam

4 / 5 2017-03-29

Jestem zadowolona

Rzetelne opinie o Chodniki.com

Chodniki.com

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.chodniki.com

Email
[email protected]

Telefon
817512634

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie