Kategorie: / Dom / Dla Dzieci

Citihome.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.97
opinie o Citihome.pl
5 / 5 2019-03-09

Profesjonalizm .

5 / 5 2019-03-09

rzetelnie, bardzo szybko, skutecznie

5 / 5 2019-02-19

profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-03

transakcja przebiegla prawidłowo! szczerze polecam

5 / 5 2019-01-27

Sklep na medal, jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-17

Polecam

5 / 5 2018-12-27

Super towar,szybka realizacja,miło że powiadomienie otrzymuję sms o wysyłce towaru.

5 / 5 2018-12-18

obsługa sklepu bardzo miła konkretna pomocna przesyłka zapakowana bardzo profesjonalnie i bezpiecznie

5 / 5 2018-12-01

Szybka realizacja, zero problemów.

5 / 5 2018-11-30

Przesyłka bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona ( jestem pod wielkie wrażeniem)polecam !!!!

5 / 5 2018-11-11

Mnóstwo ciekawych gadżetów. Ekspresowa wysyłka. Polecam.

2018-11-07

Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka zabezpieczona wzorowo, a czas realizacji w 100% pokrywał się z informacjami które otrzymałem od obsługi. Pozostaje tylko czekać na kolejne zakupy u nich :)

5 / 5 2018-11-02

Rewelacja!Zamówienie szybko nadane zgodne z opisem!!

5 / 5 2018-10-26

Bardzo dobra obsługa polecam!

5 / 5 2018-10-21

super

2018-10-05

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-10-03

wszystko ok, transakcja bezproblemowa

2018-09-28

Sprawnie i fachowo. Ocena na 5!

5 / 5 2018-09-24

Szybka dostawa, idealnie zapakowane - zabezpieczone szkło i towar którego gdzie indziej nie znalazłam za super cenę polecam

5 / 5 2018-09-23

PROFESJONALNA OBSŁUGA, BARDZO SZYBKA DOSTAWA TOWARU

5 / 5 2018-09-23

polecam

2018-09-21

Wszystko na najlepszym poziomie

5 / 5 2018-09-11

generalnie ok

5 / 5 2018-09-11

Błyskawiczna wysyłka , towar bardzo zgodny z opisem. Z pewnością będę nie jeden raz korzystała z tego sklepu. Gorąco polecam !!!!!!!!!!

2018-09-05

bardzo dobra

5 / 5 2018-08-24

solidny ,szybka realizacja .polecam;)

2018-08-22

transakcja przebiegła bez najmniejszych zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-02

WSZYSTKO SUPER.POLECAM

5 / 5 2018-07-23

miłe zaskoczenie; b.dobrze zabezpieczony towar, szybko dostarczony + kompletna informacja co i jak Profeska/Dziekuje

5 / 5 2018-07-18

kontakt i szybkosć realizacji na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-07-10

Polecam w 100%

5 / 5 2018-07-03

Wszystko cacy. Przesyłka ekspresowa, doskonały kontakt, miła niespodzianka świąteczna w paczce. Polecam gorąco

5 / 5 2018-07-01

Super sklep,polecam.

5 / 5 2018-06-16

Miłe zaskoczenie naprawdę polecam.

2018-05-30

Towar zgodny z opisem, jestem b.zadowolona z usług citihome

2018-05-26

Nie znałam wcześniej tego sklepu, ale spełnił moje oczekiwania. Kupiłam potrzebny towar tanio i bez problemów.

5 / 5 2018-05-24

Dostawa niezwłoczna. Obsługa bez zarzutów - polecam !

5 / 5 2018-05-20

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2018-05-18

Błyskawiczna wysyłka i przemiła obsługa. Towar w 100% zgodny z opisem. Czego chcieć więcej? Polecam!!!

5 / 5 2018-05-16

wielkie uznanie .polecam!

5 / 5 2018-04-28

szybko i konkretnie, poleca

5 / 5 2018-04-17

Wszystko w porządku, szybka realizacja. Bardzo dobrze zapakowana paczka. Polecam.

5 / 5 2018-04-14

Rewelacja, polecam wszystkim, solidnie, sprawnie

2018-04-10

rewelacja, błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2018-04-08

polecam

5 / 5 2018-03-30

OK

5 / 5 2018-03-26

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-20

Super, wszystko świetnie, przesyłka kurierem doszła w 24h (WOW!), żadnych problemów, podsumowując: 10/10

5 / 5 2018-03-17

Extra szybka transakcja

5 / 5 2018-03-04

Ogromna przyjemność kupować w CitiHome.pl Wszystkim bardzo polecam,nikt nie będzie zawiedziony.

5 / 5 2018-03-03

Transakcja przebiegła szybko. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-26

miła obsługa i bardzo szybka jak na okres przedświąteczny

5 / 5 2018-02-17

Szybka i sprawna obsługa. Warta polecenia znajomym.

5 / 5 2018-02-12

Polecam sklep!

2018-01-31

Ogromnie polecam!

5 / 5 2018-01-18

Bardzo szybko i sprawnie, bez jakichkolwiek zbędnych kroków, produkt świetnie zabezpieczony i zgodny z opisem. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-14

Miła, rzetelna, profesjonalna i szybka obsługa. Towar zgodny z ofertą całkowicie spełnił moje oczekiwania.

2018-01-12

Wszystko zgodnie ze specyfikacją, miła i uprzejma obsługa

5 / 5 2017-12-20

Jestem bardzo zadowolona, obsługa sklepu profesjonalna.

5 / 5 2017-12-19

Sklep ma bardzo fajny asortyment, działa szybko, a produkty są naprawdę wysokiej jakości. Polecam!

5 / 5 2017-12-03

Świetny sklep, zdjęcia nie kłamią czyli dostałam to co widziałam na zdjęciu. Polecam z całą odpowiedzialnością.

5 / 5 2017-11-29

SUPER!!!

5 / 5 2017-11-20

Sprzedawca godny polecenia,brak zastrzeżeń. Polecam

2017-11-19

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-16

Zamówienie szybko przyjęte do realizacji, dostawa w 24h, towar zapakowany tak aby nie uległ uszkodzeniu w czasie transportu. Wystawiam 6 i zapewne jeszcze skorzystam z usług :)

5 / 5 2017-11-15

polecam!

5 / 5 2017-11-11

Długo szukałam tego właśnie budzika. Tym bardziej ucieszył mnie fakt, że został przysłany błyskawicznie :-). Bardzo dobra jakość produktu i świetna, szybka obsługa sklepu. Pozdrawiam

5 / 5 2017-10-29

BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA

5 / 5 2017-10-27

polecam, nie mam zadnych zastrzeżen, wszystko poszlo szybko gladko i przyjemnie ;) a zamowiony produkt odpowiadal opisowi i moim oczekiwaniom, pozdraiwam

5 / 5 2017-10-27

polecam

5 / 5 2017-10-22

ok

5 / 5 2017-10-22

Polecam

2017-10-02

Brak zastrzeżeń :)

2017-09-21

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2017-09-16

Profesjonalna obsluga, szybka rezalizacja zamowienia

5 / 5 2017-09-05

Szybko, sprawnie i tanio. Polecam.

5 / 5 2017-08-31

Szybka dostawa, produkt dotarł w całości :) Gorąco polecam!

5 / 5 2017-08-19

Przesyłka dotarła bardzo szybko,bez problemów.Obsługa sklepu super.

3 / 5 2017-08-17

Zakupy w sklepie szybkie, dostawa bez problemów, produkt bardzo dobrze zapakowany, kontakt ze sklepem bardzo dobry, niestety zakupiony serwis obiadowy Hiruni beznadziejny. Prawie wszystkie elementy serwisu określiłabym jako " poza jakością". Odradzam zakup produktów firmy "Karolina". Na szczęście sklep nie robił problemów ze zwrotem i na własny koszt odebrał towar. Czekam jeszcze na zwrot pieniędzy.

5 / 5 2017-08-07

Bardzo szybka dostawa.Świetna i rzetelna informacja przed dostawą. Przesyłka dobrze zapakowana.

2017-08-06

Dzieki nim możemy robić parapetówkę!!

5 / 5 2017-08-02

bardzo profesjonalny i miły kontakt.Błyskawiczne działanie.Polecam.

5 / 5 2017-06-04

Towar bardzo ładny,zgodny z opisem ,a może nawet jeszcze ładniejszy,Z całej transakcji jestem zadowolony.Sklep wg.mojej opinii godny uwagi(miła,życzliwa,kompetentna obsługa).Polecam innym!

5 / 5 2017-05-18

dostawa ekspresowa polecam

2017-05-09

Cała obsługa na najwyższym poziomie !!!!!!!

2017-05-05

Godny polecenia

2017-05-03

rewelacyjny sklep ,oby takich więcej

5 / 5 2017-05-01

kontakt ze sprzedającym miły i profesjonalny, otrzymane informacje wyczęrpujące, towarzgodny z ofertą, zapakowany super. Sklep godny polecenia !!!!

5 / 5 2017-04-17

Szybko,profesjonalnie,bezproblemowo

2017-04-11

bezproblemowa obsługa. towar jak z obrazka

5 / 5 2017-04-07

Dobry kontakt ze sprzedającym, komptetentna obsługa,szybka,dobrze zapakowana przesyłka.

Rzetelne opinie o Citihome.pl

Citihome.pl

Siedziba
Gniezno

WWW
http://www.citihome.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 666 96 60

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie