Kategorie: / Odzież i Obuwie

Clue.waw.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Clue.waw.pl
5 / 5 2019-03-19

Wspaniała, niezwykle profesjonalna i życzliwa obsługa.. Czapki i kapelusze przepiękne, jeden piękniejszy od drugiego. Chciałoby się je wszystkie mieć. Szczerze wszystkim polecam!!!

5 / 5 2019-03-17

bardzo szybka realizacja zamówienia, jestem zadowolona z zamówionego beretu

5 / 5 2019-03-10

czapki są prześliczne,szybka dostawa,na pewno będę je polecała,serdecznie pozdrawiam

5 / 5 2019-03-05

wszystko super .....

2019-03-03

Piękne nakrycia głowy i wspaniała obsługa klienta, dlatego wracam kolejny raz do tego sklepu.

5 / 5 2019-02-18

Jestem zadowolona z zakupu. Szybka wysyłka. Kapelusz porządnie zapakowany. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-14

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Bezproblemowy kontakt i pomoc. Błyskawiczna przesyłka. Towar starannie i ładnie zapakowany.

5 / 5 2019-02-13

Znakomita obsługa,ekspresowa wysyłka, towar pierwsza klasa. Robienie zakupów w tej firmie to więcej niż przyjemność. Polecam w 100%.

5 / 5 2019-02-04

super szybka przesyłka, oferta zgodna z opisem,bardzo polecam.

5 / 5 2019-01-29

od paru sezonów zamawiam czapki lub kapelusze w sklepie i jestem bardzo zadowolona z jakości zamówionych rzeczy , obsługa bardzo miła i konkretna, szybka dostawa

5 / 5 2019-01-19

Jak najlepsza. Kapelusz jest przepiękny a przesyłka natychmiastowa. Szczerze polecam.

2019-01-11

Towar zgodny z opisem , expresowa wysyłka

5 / 5 2019-01-02

Jak dla mnie mega profesjonalne podejście do klienta. Towar pierwsza klasa i z najwyższej półki - wart swojej ceny.

5 / 5 2018-12-31

Super sklep, szybka dostawa, produkt 100% wartości, taki sam jak na zdjęciach.POLECAM!!!!!

5 / 5 2018-12-27

Bardzo szybka i mila obsuga.Goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-12-18

Ogólna obsługa na duży plus. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-12-09

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2018-12-09

Sklep oceniam bardzo pozytywnie,bardzo dobry kontakt,szybka dostawa.

5 / 5 2018-11-14

Profesjonalizm, uprzejmość i bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z ofertą. Ze zwrotem także nie ma problemu. Polecam

5 / 5 2018-11-10

Ekspresowa przesyłka, czapki super. Gorąco polecam zakupy w sklepie Clue. Ja na pewno wrócę.

5 / 5 2018-11-06

Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobry kontakt, zamówione berety są cudowne, gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-30

Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-27

expresowa przesyłka, towar zgodny z katalogiem, polecam

5 / 5 2018-10-19

Ok , wszystko wg umowy , termin realizacji , towar dobrze zapakowany , spełniający oczekiwania.Polecam

2018-10-19

Jest to mój kolejny zakup, a to świadczy najlepiej o jakości towaru i obsłudze. Serdecznie polecam!

2018-10-16

Zamówiłam dwa kapelusze dla mamy, była zachwycona. Sobie zamówiłam czapeczkę - jest świetna. Ogólnie- czapki przepiękne, bo polskie.

2018-10-13

Towar z katalogu,fajny lecz berecik ma przebarwienia na rondzie i jest troche kusawy.Przesylka dostarczona przez DPD dotarla w wielkich bolach.Przesylano ja trzy razy w innych godzinach niz ustalono.Na koniec dotarla w mocno uszkodzonej przesylce.Opakowanie bylo przeciete ostrym narzedziem oraz zaklejone tasma.Nie polecam,chyba za sklep zmieni dostawce

5 / 5 2018-10-05

REWELACJA szybko, sprawnie, kapelusze cudowne co jeden to ładniejszy. Naprawdę jestem zadowolona z zakupów i obsługi. Na pewno wrócę

5 / 5 2018-10-04

O.K. polecam!

5 / 5 2018-09-29

szybko sprawnie profesjonalnie ladne czapki polecam

5 / 5 2018-09-21

Ekspresowa przesyłka, czapki super,najładniejsze jakie spotkałam na naszym rynku!

5 / 5 2018-09-10

Kapelusiki jak w katalogu! :) Wszystko Ok

2018-08-30

Jak najbardziej OK!

5 / 5 2018-08-26

super, bardzo sprawna transakcja

2018-08-17

Towar najwyższej jakości i niezwykłej urody.

2018-08-15

Miła obsługa, wykazująca zainteresowanie potrzebami klienta. Dobry przepływ informacji . oferowany towar prezentuje najwyższą jakość.

5 / 5 2018-08-13

Towar,a zamawiałam dwie pozycje:komplet i czapkę-estetycznie zapakowany,gatunkowo najwyższej klasy,a przede wszystkim gustowny-został mi dostarczony, od zamówienia, w ciągu 48 godzin. Jestem bardzo zadowoloną klientką

5 / 5 2018-08-12

Bardzo profesjonalna obsługa, kapelusze i berety przepiękne z bardzo przyjemnej w dotyku wełny i choć delikatniejsze od filcowych to świetnie trzymają fason. Na ulicy wzbudzają zainteresowanie i już kilku osobom poleciłam sklep. Z wielką przyjemnością polecam nakrycia głowy ze sklepu Clue- są wyjątkowo świetnej jakości i bardzo twarzowe oraz w wielu kolorach.

5 / 5 2018-08-10

Transakcja przebiegła szybko i wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam. A zamówiona czapka jest śliczna. - zgodnie ze zdjęciem i opisem. Jestem bardzo zadowolona.

2018-08-01

bdb

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalna i miła obsługa klienta,szybka wysyłka.Dobry kontakt mailowy.

5 / 5 2018-07-14

Polecam, przystępność, miła i symaptyczna obsługa klientów. Zamówienia zostało bardzo szybko zrealizowane

2018-07-03

Kupione przeze mnie czapki są wykonane z dbałością o każdy szczegół.Obsługa bardzo miła,a przesyłka błyskawiczna.

5 / 5 2018-06-28

Bardzo miła obsługa. Szybka dostawa towaru. Pięknie zapakowane kapelusze i czapki. Ekspresowa odpowiedź na wszelkie pytania. Polecam ten sklep , naprawdę warto dokonać w tym sklepie zakupów.

5 / 5 2018-06-19

Gorąco polecam wszystkim zakupy w sklepie Clue :)

5 / 5 2018-06-12

To już moja 8 czapka-kapelusik. Jestem zachwycona. Jak zawsze. Jakość pierwsza , elegancja i szyk! Polecam gorąco!

5 / 5 2018-05-31

Bardzo szybka wysyłka. Czapka bardzo starannie wykonana. Szczerze i wielką radością polecam sklep i sprzedawcę.

5 / 5 2018-05-27

Super sklep , wysoka jakość produktów.Świetne podejście do klienta.

5 / 5 2018-05-21

Bardzo szybka realizacja. Kapelusze najwyższej klasy, bardzo dobrze zapakowane. Szczerze polecam sklep.

5 / 5 2018-05-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-05

Czapki bardzo ładne, wysyłka ekspresowa, obsuga bardzo miła polecam sklep clue jak i produkty firmy Willi.

5 / 5 2018-04-04

Czapeczki przepiękne,wspaniały kontakt,szybka wysyłka!!!

5 / 5 2018-02-26

Bardzo szybka realizacja. Czapki i berety maja świetną jakość i wykonanie. Polecam.

5 / 5 2018-02-06

Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Doskonałej jakości. Dręczono sprawnie i szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-21

Zamówione czapki przepiękne,elegancko zapakowane,jestem ogromnie zadowolona i polecam w 100%

5 / 5 2018-01-17

towar bardzo dobrej jakości-wart swojej ceny ; szybka obsługa

5 / 5 2018-01-13

Obsługa bardzo profesjonalna, towar świetnej jakości. Kapelusze przepiękne. Mam już kilkanaście, ale najnowsze modele z dużym rondem przebiły wcześniej kupione. Pięknie trzymają fason i są bardzo twarzowe.

5 / 5 2018-01-05

Towar bardzo dobrej jakości, szybka sprawna wysyłka, polecam w 100 %.

2017-12-29

Super kontakt, błyskawiczna przesyłka, piękny kapelusik. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-12-02

Sklep clue posiada doskonały towar w przystępnej cenie. Czapki i kapelusze są śliczne a poza tym często można trafić na darmowa przesyłkę. Zakupiłam 4 szt. modnych czapek i za każdym razem korzystałam z darmowej przesyłki. Bardzo miła obsługa a towar zapakowany jako prezent. Polecam wszystkim zakupy w sklepie clue, myślę,że moja opinia nie jest odosobniona.Jedynie czego mi brakuje w ofercie sklepu to zbyt mały wybór nakryć dla dzieci i wyprzedaży posezonowej.

5 / 5 2017-11-10

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, a zamówiony przedmiot jak najbardziej zgodny z opisem i dobrze zapakowany do wysyłki. Gorąco polecam zakupy u tego kontrahenta.

5 / 5 2017-11-09

Kulturalna i bardzo szybka realizacja.Polecam!

5 / 5 2017-11-01

Naprawdę polecam !

5 / 5 2017-10-27

Właśnie takiego sklepu szukałam! Cudowne czapki, niekonwencjonalne, niebanalne, urocze, pięknie wykonane, z dobrego gatunkowo materiału. To jest już mój ulubiony sklep! Super promocje, szybka wysyłka, pięknie zapakowane, rewelacyjnie szybka dostawa! Polecam z czystym sumieniem każdej wymagającej pani, warto odwiedzić ten sklep, a zakochacie się w tych kapeluszach, czapkach i beretach. Fajne jest to, że można sprawdzić katalog kolorów i odcienie. Jestem wymagająca jeśli chodzi o nakrycie głowy, a tu w tym sklepie spełniono moje oczekiwania, choć wybór jest ogromny. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam ten sklep!

5 / 5 2017-10-26

Super sklep i produkty. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-18

wszystko ok

5 / 5 2017-10-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Szybkość realizacji zamówienia i profesjonalizm obsługi zachwyca. Gorąco polecam

2017-09-24

Czapka piękna! Na żywo nawet ładniej się prezentuje!

2017-09-23

serdecznie polecam ten sklep

2017-09-18

Doskonały kontakt z klientem i naprawdę fachowa obsługa. Towar został dostarczony od razu.

2017-09-15

Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu dwóch dni. Towar spełnił moje oczekiwania, wykonany i wykończony starannie, elegancki, z fasonem i we właściwym rozmiarze. Na pewno nie była to ostatnia rzecz kupiona u Państwa. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

2017-09-02

Wszystko sprawnie. To już trzeci mój kapelusz firmy Willi.

5 / 5 2017-08-21

Jestem pod wrażeniem pełnego profesjonalizmu firmy. Towar wysokiej jakości i takaż współpraca. Życzę powodzenia. Tak trzymać.

5 / 5 2017-08-13

Jest to druga czapka zakupiona u Was))) krótko piszac kolejne CUDO I KOLEJNE TAk !!!!Na plus dla szybkosci oobslugi klijenta i jakosci produku zakupionego.Polecilam juz kilky znajomym Wasz sklep !!!Niech tez beda zadowoleni))))))

5 / 5 2017-08-12

Super! Piękne polskie wyroby. Świetny kontakt.

5 / 5 2017-08-08

bardzo ekspresowa wysyłka i w bardzo dobrym stanie do mnie dotarła jakościowo rownież jestem zadowolona ..polecam produkcja POLSKA wadą co dla niektórych może być cena czapek + wysyłka , uważam, iz zakupy powyżej 100-150 zl powinny być wysylane gratisem tak jak w większości sklepów internetowych dlatego poziom obslugi jak dla mnie na 7. pozdrawiam

5 / 5 2017-07-30

Bardzo gorąco polecam ten sklep,bogaty asortyment,miła obsługa,szybka wysyłka,idealny dla fanek marki Willi.Nie ma drugiego takiego sklepu!!!

5 / 5 2017-07-17

Witam Państwa! Jestem zachwycona przebogatym wachlarzem modeli nakryć damskich głów oraz urodą modelek. Każdy model piekniejszy trudny wybor. Elegancki ,szykowny Zadowoli najwybredniejsze gusta. Ja wybrałam biały kapelusik i biały beret. Wybó trafiony. czysta biel wełny 100% jakość najwyższa dobrze uklada sie na głowie, obwód w sam raz, nie opada ,nie za ciasny. Estetycznie zapakowany kształt taki jakby zdjęty z pólki.Gorąco polecam i życzę Państwu samych sukcesów. Tak trzymać! U. Olejniczak głow

5 / 5 2017-07-15

Miła, życzliwa, profesjonalna obsługa klienta.Szybka wysyłka.Towar wysokiej jakości, zgodny z prezentowanym materiałem fotograficznym.Modne i bezpretensjonalne wzornictwo.Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Mogę szczerze polecić Państwu ten sklep internetowy.

5 / 5 2017-06-24

Moje nakrycie głowy,które otrzymałam jest piękniejsze niż to na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona. Z firmy Willi mam już kilka nakryć głowy. Polecam.

5 / 5 2017-06-22

super obsługa, tempo przesyłki wzorowe, kapelusz ładny

5 / 5 2017-06-20

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu.Transakcja pozytywna.

5 / 5 2017-06-08

Wszystko Ok! Polecam

5 / 5 2017-06-08

Wreszcie znalazłam to co szukałam, zamówiłam kilka produktów, z których jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep, jest w czym wybrać.

5 / 5 2017-06-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem .Jestem pod wrażeniem

5 / 5 2017-06-04

Jestem zadowolona z zakupu bardzo ładnej, świetnie wykonanej czapki. Zakup dotarł do mnie bardzo szybko - już drugiego dnia od złożenia zamówienia.

5 / 5 2017-05-30

Właśnie otrzymałam super zapakowane kapelusiki. Wszystko według zamowienia, szybka dostawa. Polecam sklep i same czapki.

5 / 5 2017-05-27

Bardzo polecam dostawa błyskawiczna. Czapka najlepszej jakości. Już noszę jest piękna, praktyczna, ciepła jestem zadowolona i polecam sklep jak i czapki a wybór jest bardzo duży.

2017-05-26

Ciekawy asortyment, komunikacja ze sprzedawcą i dostawa bez zarzutu. Pełne zadowolenie.

5 / 5 2017-05-03

W życiu nie widziałam tak zapakowane czapki.))))A wszystko po to żeby czapka dotarła w jak najlepszym stanie)) Czapka taka jak podano w opisie.Bardzo szybka i sprawna obsluga..Należę do osób które dopiero się uczą nosić czapki .Wzory jakie są w sprzedaży to istne cuda! Dlatego chętnie nosze zakupioną u was)))Na pewno nie jest to ostatni zakup u Was.POLECAM WSZYSTKIM KTORZY LUBIA ELEGANCKIE I PORZADNE RZECZY...

5 / 5 2017-04-27

Z zamówionego towaru jestem bardzo zadowolona i myślałam o kolejnych. Niestety nerwy zszarpała mi firma dostarczajaca przesyłki DPD. Nie wiem jak długo moja przesyłka krążyła zanim do mnie dotarła gdyż firma ta robi wielką łaskę, że w ogóle te presyłki dostarcza. W tym czasie to Poczta PL zrobiłaby to to szybciej i taniej.

5 / 5 2017-04-26

Beret ładny, szybka wysyłka, profesjonalne podejscie do klienta. Dziekuję.

2017-04-19

Jestem zachwycona. Moje obawy, że na zdjęciu ładnie jak w rzeczywistości rozwiały się w jednej chwili;-) Ciesze że mogłam kupic polski produkt tak dobrej jakosci, solidnie wykonany, i ze w ofercie są nakrycia z bawełny i nic nie bedzie mnie "gryzło" w czoło;-)

2017-04-18

Bardzo miła obsługa, duży wybór modeli, zdecydowanie więcej niż w sklepach stacjonarnych i o wiele taniej. Czapki i kapelusze przepiękne z bardzo dobrej jakościowo wełny bez sztucznych dodatków.

5 / 5 2017-04-16

Polecam zakupy w tym sklepie, obsługa jest bardzo miła.

5 / 5 2017-04-07

Gorąco polecam sklep! Zakupiona czapka bardzo ładna, szybka wysyłka, pięknie zapakowana. Myślę, że jeszcze skorzystam z usług sklepu.

Rzetelne opinie o Clue.waw.pl

Clue.waw.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://clue.waw.pl

Email
[email protected]

Telefon
608038588

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie