Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci

Cocolita.pl Opinie Klientów

4.72/5.00 - ilość ocen: 78
opinie o Cocolita.pl
5 / 5 2020-04-18

Cały sklep mi się podoba.

5 / 5 2019-03-21

odebrałam właśnie swoją pierwszą przesyłkę z tego sklepu i jestem pewna, że jeszcze do niego wrócę! wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem i w idealnym stanie + szybka dostawa paczkomatem

2019-03-16

Najlepsza drogeria w jakiej miałem przyjemność dokonywania zakupów

5 / 5 2019-03-09

CUDOWNE! Szybka wysyłka, świetne produkty w rewelacyjnej cenie! Mogę polecić każdemu :)

5 / 5 2019-03-08

Sklep na wysokim poziomie, rzeczy zapakowane z dbałością, wysyłka i rozwiązywanie problemów błyskawicznie szybkie. Wrócę jeszcze nie jeden raz i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu.

5 / 5 2019-02-08

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu ! Wysyłka ekspresowa! Świetne poduktybw dobrych cenach. Kontakt ze sprzedawca wzorowy! Szybkie odp na meile, sympatycznie. Szczerze polecam !

5 / 5 2019-01-25

wszystko super profesjonalnie zapakowane produkty bardzo szybka dostawa plus male miłe upominki

5 / 5 2019-01-22

Polecam w 100%.

5 / 5 2019-01-20

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, wszystko pięknie zapakowane. Polecam!

2018-12-30

Na maile odpowiadają jak chcą, wysyłają uszkodzone czasami produkty

2018-12-13

koszt ,czas realizacji oraz produkty naprawde dobre piszę o cieniach do powiek które były zapakowane perfekcyjnie oraz liner loreal wszystko gra a przesyłka nie omieszkam pominąć jak błyskawica dzieki wielkie

5 / 5 2018-12-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia oraz profesjonalnie zapakowana przesyłka. Polecam ;)

5 / 5 2018-12-03

Pierwszy raz wstawiam negatywną opinię dla cocolity. do tej pory byłam mega zadowolona, ale tym razem otrzymałam używany produkt!!! Peeling był otwarty i było widać, że użyto go 2-3 razy, bo buteleczka nie była pełna! Kontrolujcie co wysyłają Wasi pracownicy, bo najpierw sami testują produkty, a potem wysyłają klientom

5 / 5 2018-11-25

Polecam w 100%. Przyjazna strona internetowa, szybka realizacja, wszystko zgodne z zamówieniem. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu.

5 / 5 2018-11-19

Jestem mega zadowolona! Środa O 16:00 zamówiłam i dziś (czwartek!) Około 13:00 paczka już czekała , jestem pod wrażeniem! Pierwszy raz TAKA SZYBKA DOSTAWA , DZIĘKUJĘ.

5 / 5 2018-11-18

To moje kolejne zamówienie, każde wyglądało tak samo. Szybka transakcja, szybka wysyłka, świetnie zapakowane. Paczkę zamówiłam w środę wieczorem, w piątek ramo była już u mnie. Jest to najlepszy sklep internetowy!

5 / 5 2018-11-15

Super! Pomylony produkt zostal bez problemu wymieniony w trybie ekspresowym, świetny kontakt ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-11-09

Zakupy na Cocolicie robię od ponad roku i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Za każdym razem przesyłka przychodziła maksymalnie po dwóch dniach od jej zamówienia, solidnie zapakowana (nigdy nie otrzymałam uszkodzonego produktu). Nigdy także niczego nie brakowało w zamówieniu. Uważam, że ceny są przystępne, często można skorzystać z różnych promocji. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i jeszcze nie raz skorzystam z tej strony.

5 / 5 2018-10-14

Zamówienie zostało złozone 24.08.2018(piatek). Wybrałam opcje poczty polskiej 48h! Przesyłkę nadano 27.08, po czym 28.08 paczka zatrzymala sie w lodzi i do tej pory jej nie otrzymalam. Napisalam maila do biura firmy i odpowiedzi brak.. Super podejscie do klienta..

5 / 5 2018-09-23

super sklep:) zamawiałam już kilka razy i zawsze paczuszka była na następny dzień. Bez problemu naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona:) Polecam

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i wszystko zgodne z zamówieniem. POLECAM

5 / 5 2018-08-20

Ogólnie sklep chyba polecam, gdyż często zdarzają się atrakcyjne ceny i jest dużo niedostępnych stacjonarnie marek ALE zraziło mnie do tego sklepu to, że produkty które zamówiłam (w tym przypadku maski do włosów 1000ml) były poobijane, pootwierane i częściowo powylewane!! Myślę, że była to wina niedostatecznego zabezpieczenia i zapakowania produktów. Więcej nie zamówię z tej strony produktów tego typu.

2018-08-15

Za przesyłkę zapłaciłam z góry niestety nie było w niej wszystkiego czego zamówiłam. Różnica wynosi około 100 zł Natomiast do sklepu nie mogę się WGL dodzwonić...

5 / 5 2018-08-08

Jestem zadowolona. Wszystko przyszło sprawnie, dobrze zapakowane. Polecam

2018-08-03

Drogeria internetowa bardzo porządna, dokładną recenzję można przczytać na moim blogu itsmatteroftaste.blogspot.com :-)

2 / 5 2018-07-23

Skuszona dostępnościa produktów postanowiłam zrobić zakupy w tym sklepie. NIGDY WIĘCEJ!!!! Obsługa klienta FATALNA!!!pomylili moje zamówienie (podwójnie wysłano mi jeden produkt zamiast innego zamówionego). Więcej latania po mieście niż to warte(dodatkowe koszty dojazdu do poczty i wydrukowania papierów reklamacyjnych itp).Robiąc zakupy za grubo ponad 100 zł oczekuje się profesjonalnego podejścia do klienta, ha no nie w tym w sklepie. Pani z biura obsługi próbowała na facebooku wmusic we mnie swoje rację. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-16

Zdecydowałam się na zakupy ze względu na rozczarowanie sklepem ezebra. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego i z decyzji, że postanowiłam zrobić u nich zakupy . Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystkie produkty były dobrze zapakowane (zamawiałam palety do makijażu i bałam się, że mogą zostać uszkodzone podczas transportu), żadne płyny, które zamawiałam nie były rozlane (co zdarza się w przypadku paczek z ezebra...), produkty były zgodne ze zdjęciami (czym również nie może pochwalić się ww. drogeria internetowa). Przesyłka była darmowa. Do paczki dostałam mnóstwo pysznych cukierków i próbek kosmetyków. POLECAM!

5 / 5 2018-07-15

Jeszcze nigdy nie byłam tak mile zaskoczona szybkością przesyłki i jakością kosmetyków, pięknie zapakowane za bezpieczone.Będe kupować w Cocolita.pl Pozdrawiam wszystkich Szczecin...

2 / 5 2018-07-06

Ostatni raz robiłam tam zakupy. Nie słuchają klienta, robią co chcą. Zażądałam zwrotu gotówki, bo miałam do tego prawo, zrezygnowałam całkowicie z zamówienia po czym po cichu i tak wysłali mi paczkę i dopiero po fakcie dokonanym się tego dowiedziałam. A tak "btw" piszą, że paczka jest gotowa do wysyłki, a nagle dowiaduje się, że nie ma jakiegoś produktu. To śmieszne, widzę że nie tylko ja miałam taki problem. Nie polecam

5 / 5 2018-07-06

Polecam COCOLITA ! Szybka obsluga, produkt zawsze zgadza sie z opisem w internecie. A nawet jezeli jest jakis problem i blad jest ze strony konsumenta to rowniez panstwo z COCOLITA potrafia cos zaradzic. Takze polecam !!!

2018-07-03

W poniedziałek robiłam zamówienie na stronie COCOLITA. Trochę bałam się przedpłaty, bo taką formę wybrałam, ale zaryzykowałam. Nie żałuję. Paczka dotarła do mnie w środę, za pośrednictwem kuriera DPD. O wszystkim byłam informowana mailowo, a kurier zadzwonił rano, by uprzedzić że przesyłkę dostarczy po południu. Kontakt ze sklepem bdb. Produkty zgodne z opisem, a i cukierek i dwie naklejki się trafiły. Ogólnie mówiąc, na pewno zdecyduję się na kolejne zakupy. G.

5 / 5 2018-06-29

Zamawiałam już około 7 razy i po każdym zakupie byłam mega zadowolona, to po prostu najlepsza drogeria internetowa i cóż więcej mówić! Polecam każdemu i już szykuję kolejne zamówienie. Dla mnie numer jeden, zdecydowanie! ;)

2 / 5 2018-06-28

Nie polecam. Pani z infolinii chyba sama nie wie o czym mówi. Wprowadziła mnie w błąd informując, że przesyłka nie została jeszcze nadana mimo, że godzinę pózniej dostałam SMS z wiadomością, że przesyłka jest juz gotowa do odbioru. Nie wiem czy to okresu świątecznego, czy zwykłego chaosu, ale wiem, ze z pewnością nie dokonam kolejnego zamówienia.

2 / 5 2018-06-25

Lubiłam zakupy w tym sklepie aż do czasu gdy po dokonaniu zapłaty dostałam wiadomość od sklepu, że nie mają już na magazynie produktu który zamówiłam. Po wysłaniu numeru konta na który sklep miał mi zwrócić środki dostałam wiadomość że zostaną zwrócone w ciągu 14 dni. Nadal nie otrzymałam zwrotu środków a gdy informowałam o tym sklep musiałam ponownie wysyłać numer konta i nic to nie dało. Minęły już dwa miesiące a ja nadal nie mam swoich pieniędzy. Nie polecam.

5 / 5 2018-06-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-02

Szybka wysyłka , produkty bardzo dobrze zapakowane z gratisami polecam :)

2018-05-29

Uwaga na ten sklep !!!!!. Pierwszy i ostatni raz robię zakupy w sklepie Cocolita. Zamówiłam 5 kosmetyków firmy Nacomi. 4 z nich są z 2- miesięcznym terminem przydatności, dodam, że zakupiłam je w normalnej cenie. Dla mnie to sytuacja niedopuszczalna. Pani na infolinii bezczelnie informuje mnie, że nie widzi w tym nic złego, ponieważ takie kosmetyki można dać komuś na prezent lub używać w salonie kosmetycznym i jej zdaniem ten termin jest właściwy, ponieważ to kosmetyki naturalne. Nie słyszałam większej bzdury, ponieważ kosmetyków Nacomi używam już jakiś czas i nie spotkałam się, aby ten producent dawał tak krótki termin użycia. Zaczęłam używanie jednego z tych kremów - pompka w nim nie działa, drugi krem ma zepsuty zapach. Wskazuje to moim zdaniem na przechowywanie kosmetyków w niewłaściwych warunkach. Nie można oszukiwać klienta i wypychać czego się da. Jedyne co było plusem w tym sklepie to błyskawiczna przesyłka, która nie ma żadnego znaczenia przy takich mankamentach które opisałam powyżej.

5 / 5 2018-05-28

Zamówiłam przesyłkę około 11:00 w czwartek, a o 13:00 w piątek już czekała na mnie w paczkomacie. Ponadto cały czas miałam możliwość śledzenia przesyłki i od razu po zapakowaniu (co nastąpiło bardzo szybko od zamówienia) dostałam maila z taką właśnie informacją. Produkty owinięte folią bąbelkową, którą wypełniono także przestrzeń w pudełku. Jestem bardzo zadowolona, jednak tym razem zabrakło mi mojego ukochanego cukiereczka, którego zazwyczaj dostaję

5 / 5 2018-05-22

Przesyłka świetnie zapakowana, wszytko zabezpieczone folią bąbelkową, do zamówienia załączone podziękowanie z cukierkiem na osłodę. Duże pędzle zabezpieczone przed uginaniem włosia. Produkty osobno zabezpieczone. Nic się nie wylało, wszystko w doskonałym stanie. Jednak trudno dodzwonić się na infolinię oraz nie odpowiedziano na mojego maila. Mimo to polecam, ceny niskie w porównaniu do stacjonarnych drogerii. Przesyłka dzień po nadaniu.

5 / 5 2018-05-10

Szybka dostawa, super promocje, dobry kontakt ze sklepem - tylko kupować! ; ) Dziś dostałam przesyłkę i... Dziś znowu coś zamówiłam! ; ) I ważna informacja - tak dobrze zabezpieczonych paczek jeszcze nigdzie nie widziałam! Super! No i duży wybór!

5 / 5 2018-05-10

Wszystko zapakowane idealnie, przesyłka ekspresowa - zamawiałam ze stron kosmetyki z Ameryki, ezebra i cocolita wygrywa szybkością przesyłki w tym zestawieniu, polecam :)

5 / 5 2018-05-07

Dzwoniac minute po dokonaniu zamowienia z prosba, aby modyfikowac je dodając jedna rzecz ekstra, za ktora zaplace w drugim zamowieniu i wyslac razem. Pani glupio sie wykreca, ze sie nie da. To jakis zart!!! ZERO PROFESJONALIZMU!!!NIE POLECAM!!!!!!

2018-04-13

Artykułu, jednego z czterech, nie otrzymałem pomimo, że w chwili zamawiania na stronie był jako dostępny, zwrotu nadpłaconych pieniędzy również nie (piszę to w 7. dniu od potwierdzenia zmian w zamówieniu przez "cocolitę"). Wiadomości "szyfrują", wysyłając jako pliki z różnymi dziwnymi rozszerzeniami. Na maile interwencyjne reagują spamując żądaniami oceny produktów, również tych, które nie dotarły do odbiorcy.

5 / 5 2018-04-03

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, atrakcyjne promocje. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Ekspresowa wysyłka. Szacunek do klienta.Same superlatywy.

5 / 5 2018-03-29

Pierwszy raz zamawiałam z cocolity i jestem bardzo zadowolona. Zamawiałam pędzle hakuro . Paczka przyszła następnego dnia.

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-20

Jestem bardzo zadowolona! To już trzecie zakupy w tej drogerii. Do tej pory paczki dostawałam po 2 dniach, a ostatnie zamówienie (Pocztex Kurier 48) przyszło na drugi dzień. Miłe zaskoczenie. Kosmetyki oryginalne, dobrze zapakowane! Polecam!!!

5 / 5 2018-03-16

super - dużo fanych produktów, niedostępnych w normalnej sprzedaży i to takich świetnej jakości i niedroogich. Wysyłka błyskawiczna, wszystko świetnie zapakowane, nieuszkodzone. Na razie korzystałam raz, więc nie mogę dać wszystkich najlepszych punktów, ale po ilku zakupach na pewno wrócę i uzupełnię:)

5 / 5 2018-03-07

Sklep rewelacyjny. Pierwszy raz robiłam zakupy i jak najbardziej polecam. Świetne kosmetyki w bardzo dobrych cenach. Paczka bardzo dobrze zapakowana, szybka wysyłka. POLECAM!!!

5 / 5 2018-02-28

Bardzo polecam ten sklep internetowy, szybka obsługa, towar rewelacyjnie zapakowany, nie grozi mu żadne uszkodzenie, duży wybór produktów marek niedostępnych stacjonalnie.

5 / 5 2018-02-19

Jestem pod wrażeniem szybkości dostawy sklepu Cocolita! Zamówienie wysłane 2 godziny po wpłynięciu zamówienia! Szok! :)

5 / 5 2018-02-12

Transakcja przebiegła szybko bez najmniejszych problemów. Jestem zadowolona ze współpracy. Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-05

Zamówiłam kilka rzeczy. Przesyłka była szybka, wszystkie produkty do mnie dotarły, dobrze zapakowane. Dobrze się sprawdzają. Ceny zdecydowanie niższe niż w drogerii. Osobiście polecam

5 / 5 2018-02-03

Przesyłka zamówiona o 16, na drugi dzień o 14 już była. Bardzo duże zaskoczenie, jako że mieszkam na wsi. Kosmetyki zostały wszystkie dostarczone, dobrze zapakowane, nie uszkodzone. Wspaniale! Bardzo polecam i jeszcze nie jeden raz wrócę :)

1 / 5 2018-01-30

Tragedia!!! Pędzel, który zamówiłam, po rozpakowaniu po prostu był wilgotny, prawie mokry! Podejrzewam, że dostałam używany pędzel. Odświeżony tylko, jeszcze nie wysechł, ale co tam można komuś wysłać! Jak można być takim chamem i coś takiego zrobić! Gdy napisałam do nich maila, jakaś Pani Olga po dwóch dniach poprosiła o zdjęcie pędzla! No na miłość boską co za ludzie!!!

5 / 5 2018-01-24

Polecam! Zamówienie zostało złożone po północy, a już o 8:30 było gotowe i wysłane! Realizacja błyskawiczna. Produkty może słabiej zapakowane, jednak wszystko jest w dobrym i nienaruszonym stanie. Na pewno nie raz tam powrócę :) Duży asortyment. Wszystko super!

5 / 5 2018-01-21

Polecam z pełną odpowiedzialnością! Rewelacyjny sklep, super ceny, przemiła obsługa, szybka dostawa i bezproblemowa reklamacja. Pełne zaufanie do klienta. Tylko COCOLITA!!!

5 / 5 2018-01-15

Bardzo szybka dostawa, informacje mailowe na jakim etapie znajduje się moje zamówienie. Wszystko, co zamówiłam przyszło do mnie świetnie opakowane (aż za dobrze! ;) ) i żadnych braków w paczce nie stwierdziłam :) Zdecydowanie polecam i sama z przyjemnością wrócę.

5 / 5 2018-01-07

Swietny sklep. Ogromny wybor i najlepsze ceny. Polecam w 100%

5 / 5 2017-12-14

Ceny rewelacyjne, produkty również :-) Zawsze odbieram zakupy osobiście, wszystko szybko i sprawnie :-) Polecam !

5 / 5 2017-12-12

Szybka wysyłka, produkty w korzystniejszych cenach niz u konkurencji. I gratisy :) polecam!

5 / 5 2017-12-09

Super super super ! Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane produkty i REWELACYJNA obsługa :) Co miesiąc coś zamawiam. NAJLEPSZA DROGERIA INTERNETOWA ! :)

2017-12-08

Żałuję że złożyłam zamówienie.w czasach kiedy odstąpienie od umowy nie stanowi problemu ,cocolita po prostu robi sobie jaja z klienta. Sprzeczne informacje wyświetlsne w systemie po złożeniu zamówienia , telefonu nikt nie jest w stanie odebrać przez cały dzień dopiero po komentarzy na portalu społecznościowym ktoś odebral telefon podając informacje niezgodne ze stanem faktycznym . Skorzystałam z prawa odstąpienia od umowy wysłałam paczkę tylko na adres siedziby a nie specjalny adres do zwrotów . Pracownicy wiedzieli o tym od 27 sierpnia poczta zostawiała im awizo a oni z łaski swojej odebrali dziś zamówienie bez podawania przyczyny zwlekania z odebraniem przesyłki i teraz mi mówią że mam czekać 14 dni na zwrot pieniędzy jest taka ogroma konkurencja na rynku kosmetycznym że można spokojnie znaleźć sklep z podobnymi cenami a z lepszą komunikacja , zamówienie fakt było solidnie zapakowane ale jak chce się zrezygnować z zamówienia to sklep robi problem

5 / 5 2017-12-03

szybka wysyłka, produkty bardzo dobrze zapakowane: każde osobno w folie bąbelkową. polecam

5 / 5 2017-11-02

Niezwykle szybka przesyłka, miłe zaskoczenie. Produkty zgodne z opisem, dobrze zabezpieczone. Polecam i na pewno wrócę jeszcze nie raz :)

5 / 5 2017-10-26

Ceny konkurencyjne, przesyłka błyskawiczna. Produkty przyszły do mnie bdb zapakowane, więc nic nie miało prawa się z nimi stać. To pierwsze i na pewno nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Z przyjemnością polecam! :-)

5 / 5 2017-10-22

To był mój pierwszy zakup i jak najbardziej jestem zadowolona. Produkty są świetne, a przesyłka bardzo szybka. Wszystko w prosty sposób można zamówić, a dodatkowo jest wiele dobrych marek. Polecam :)

5 / 5 2017-10-20

Korzystam z tego sklepu juz od dł. czasu REWELACJA wszystko szybko sprawnie pełen profesjonalizm kosmetyki doskonałej jakości !Polecam wszystkim kobietom ktore nie mają czasu biegac po drogeriach ;)

5 / 5 2017-10-19

Super profesjonalna obsługa sklepu, szybko zrealizowana wysyłka zamówienia. Dodatkowo wszystkie produkty zapakowane bezpiecznie - nic nie uległo uszkodzeniu. Polecam !

2017-09-20

To były mój pierwszy internetowy sklep z kosmetykami i niestety się zawiodłam. Zamówiłam 2 szampony i 1 odżywkę. Dotarły 3 odżywki i 0 szamponów + 1 odżywka była rozcięta na dole opakowania. W rezultacie mam 3 litry odzywki do włosów :/

5 / 5 2017-09-08

Zamawiałam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Przesyłka przyszła szybko, kosmetyki zostały dobrze zabezpieczone, a także dostałam małego gratisa :) Polecam

5 / 5 2017-09-01

Przesyłka dotarła bardzo szybko mimo okresu przedświątecznego, świetnie zabezpieczona zawartość paczki i dobra komunikacja z klientem. Dodatkowo w sklepie bardzo duzy wybór, fajne promocje, gratisy i przejrzysta strona :) Polecam :)

5 / 5 2017-08-31

super sklep, dobre ceny, szybka dostawa, szeroka gama produktów

5 / 5 2017-08-14

świetny! ekspresowa wysyłka, b dobrze zaopatrzony, super szybka wysyłka. POLECAM POLECAM POLECAM!!

5 / 5 2017-08-05

W sklepie internetowym Cocolita zrobiłam zakupy 4 razy. Za każdym razem jestem w pełni zadowolona i polecam każdemu tą stronę z kosmetykami. Ceny produktów są świetne, jakość kosmetyków również.Jjednym słowem nic dodać, nic ująć. Jeśli zastanawiacie się nad zakupem kosmetyków w internecie, sięgnijcie właśnie do tej strony. Ja ze swojej strony szczerze ją polecam :)

5 / 5 2017-08-05

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-08-05

Świetny asortyment sklepu, co jakiś czas są atrakcyjne promocje. Zamówienie przyszło bardzo szybko, produkty dbale zapakowane i ofoliowane. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-07-25

Polecam kazdemu, wszystko przebiegło pomyslnie, sprawna wysyłka!!!:)

2 / 5 2017-07-23

W sobotę zamówione kosmetyki przesyłka kurierska 48 . Dzisiaj jest środa a paczki nadal nie ma. Dostałam SMS ze przesyłka do odebrania na poczcie w dniu jutrzejszym. To są jakieś jaja. Po to zapłaciłam więcej żeby jeszcze do kiedyś na poczcie odbierać ? Tym bardziej że nie mogę ruszyć się z domu ! Nigdy już nic nie zamówię i nie polecam

5 / 5 2017-07-15

Wszystko super! :) robiłam zakupy 3 razy zawsze w środy i w piątek przed weekendem już miałam paczkę dostarczoną. Wybierałam Kuriera48. Produkty były porządnie zapakowane żeby nie uległy zniszczeniu. Wszystko zgodne z zamówieniem.

2017-07-15

Jestem bardzo niemile zaskoczona. W piątek złożyłam duże zamówienie, jednak kod rabatowy, który wpisałam i który zadziałał nie wskoczył na fakturę... jak już złożyłam zamówienie i zorientowałam się że rabat się nie nabił, natychmiast wysłałam formularz, który jest dostępny na ich stronie. W niedzielę dostałam wiadomość że moja przesyłka czeka na kuriera, a gdy dzwoniłam w poniedziałek z samego rana usłyszałam że żaden formularz nie doszedł i muszę zapłacić pełną kwotę. Anulowanie zamówienia bądź sama korekta, którą spokojnie można było wykonać dopóki paczka nie opuściła magazynu nie wchodziły w grę. Pani z BOKu cały czas powtarzała jak mantrę że mogę zrobić zwrot i podwójnie zapłacić za przesyłkę. Nie słuchała bądź nie chciała słyszeć co do niej mówię... Nie dostałam również odpowiedzi na swoje maile dotyczące tej samej sprawy... bardzo złe traktowanie klienta, brak zwykłej ludzkiej życzliwości... Zamawiam pierwszy i ostatni raz.

5 / 5 2017-07-13

super sklep, dobre ceny, szybka dostawa, szeroka gama produktów

5 / 5 2017-07-07

Wszystko na wysokim poziomie, szybka realizacja zamówienia aczkolwiek nie rozumiem dlaczego nie każdy dostaje gratisy...

2017-06-14

Cocolita to moja ulubiona drogeria internetowa. Duża dostępność towaru, bardzo przystępne ceny (jest dużo taniej niż stacjonarnie) nic dodać nic ująć :)

2 / 5 2017-04-30

Najpierw dostałam maila z informacją o gotowości przesyłki do wysłania, a po dwóch dniach kolejnego, że nie posiadają artykułów na magazynie. Brak jakiej kolwiek organizacji, brak kontaktu, strata mojego czasu i przetrzymywanie moich pieniędzy. Nie polecam.

5 / 5 2017-04-20

Bardzo polecam. Zamowienie zrealizowane szybko i sprawnie, produkty bardzo dobrze zapakowane w idealnym stanie, kontakt bardzo dobry. Wielki plus za dostepnosc dobrych i tanich marek niedostepnych stacjonarnie.

5 / 5 2017-04-13

Przesyłka dotarła już na drugi dzień, jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam jeszcze nie raz!

5 / 5 2017-04-13

szybka dostawa, wszystko osobno zapakowane w folie bombelkową .polecam

5 / 5 2017-04-11

Jestem mega zadowolona:)! Wszystko sprawnie, szybciutko a przede wszystkim bardzo prosto:) - zdecydowanie jestem na tak i mogę napisać, że to mój pierwszy ale na pewno nie ostatni zakup:)! Pozdrawiam ekipę sklepu:*

2017-04-05

Jak zwykle wszystko świetnie.

5 / 5 2017-03-30

Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i szybkości zamówienia, wszystko na wysokim poziomie polecam

Rzetelne opinie o Cocolita.pl

Cocolita.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://cocolita.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie