Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Cocoperfumy.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 113
opinie o Cocoperfumy.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam!

5 / 5 2019-03-18

polecam

5 / 5 2019-03-08

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Polecam

5 / 5 2019-03-01

Produkt oryginalny, szybka wysyłka

2019-02-25

Okbtowar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-25

polecam

2019-02-13

dobry standard

5 / 5 2019-02-13

Polecam

2019-02-06

zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2019-02-03

Polecam. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Wszystko jak zwykle w tej firmie w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2019-01-25

Profesjonalna obsługa w doręczeniu przesyłki

5 / 5 2019-01-21

Polecam.

5 / 5 2019-01-18

Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-14

jetsem bardzo zadowlona , polecam !!!

5 / 5 2019-01-11

Super

5 / 5 2019-01-10

Odkryłam bardzo dobrą perfumerię "cocoperfumy".Już 2 razy robiłam w niej zakupy i jestem bardzo zadowolona.Łatwo zamówić,dobre ,oryginalne perfumy,dobra cena,bardzo szybka dostawa zamówienia,dobra informacja,uprzejmy kurier.Same plusy.Polecam

5 / 5 2019-01-03

Dziękuję.Sprawnie i szybko.

2018-12-31

Wszystko ok. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-12-29

Polecam.

5 / 5 2018-12-27

Jestem zadowolona z szybkości dostarczenia przesyłki i ogólnej obsługi.

5 / 5 2018-12-23

Rewelacja...błyskawiczna wysyłka. Super zapakowane i jakość zgodna z oczekiwaniami. Bardzo dziękuję i jestem bardzo zadowolona z ceny, jakości i dostawy.

5 / 5 2018-12-08

PROFESJONALNA OBSŁUGA. POLECAM

5 / 5 2018-12-08

Transakcja przebiegła szybko.Towar spełnia oczekiwania.Polecam!

5 / 5 2018-12-07

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-06

Transakcja szybka, obsługa tez super. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-29

Perfumy profesjonalnie zapakowane, paczka dotarła bardzo szybko. Polecam ten sklep! :)

5 / 5 2018-11-26

Wszytko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-11-19

Super obsługa, zamawiałam perfumy wieczorem następnego dnia rano otrzymałam przesyłkę (dostawa na terenie Trójmiasta). Jestem pod wielkim wrażeniem szybkości realizacji zamówienia :) Pozdrawiam i pięknie dziękuję! Polecam wszystkim serdecznie zakupy w Coco Perfumy!

5 / 5 2018-11-16

Przesyłka nadana i wysłana w niespełna dwie godziny po zakupie. Perfumy wydają się być oryginalne. Polecam

5 / 5 2018-11-03

Bardzo szybka realizacja

2018-11-03

bardzo pozytwna

5 / 5 2018-10-30

Szybko, sprawnie, elegancko

5 / 5 2018-10-29

Polecam

5 / 5 2018-10-07

Pełen profesjonalizm, szczerze polecam!

5 / 5 2018-10-02

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-09-30

Szybka realizacja . polecam

5 / 5 2018-09-26

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-25

Profesjonalna obsługa. Profesjonalna, czytelna i estetyczna strona internetowa. Optymalny wybór metod płatności i dostawy. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-09-11

Profesjonalna obsługa. Dostawa bardzo szybka. POLECAM

5 / 5 2018-08-10

Wszystko super!!!

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-07-30

Świetna obsługa i szybkość dostarczenia (na moją prośbę towar przesłano niezwłocznie). Bardzo dobry sklep i bardzo udany zakup. Polecam

5 / 5 2018-07-26

Jestem BARDZO ZADOWOLONA po raz kolejny zamawiam z cocoperfumy i nigdy się nie zawiodłam

2018-07-22

Poleciłabym sklep znajomym

5 / 5 2018-07-08

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka reakcja na jakiekolwiek niedopatrzenia

5 / 5 2018-07-07

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-01

Mile zaskoczony szybkością transakcji, towar oryginalny, zapakowany w gustowną torebkę, dostarczony gratis po wcześniejszym zaanonsowaniu i zgodnie z życzeniem. Tak! jak najbardziej polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2018-06-29

W kilka minut od złożenia zamówienia dostałam telefon, że wpisałam niekompletny adres dostawy. Dostarczenie produktów nastąpiło w godzinę od złożenia zamówienia na stronie! Ekspresowa i miła obsługa. POLECAM.

5 / 5 2018-06-27

zamówienie zgodne ze złożonym, bardzo szybka realizacja, zwłaszcza w przed świątecznym zamieszaniu niezwykle ważna. paczka zapakowana bardzo profesjonalnie :)

5 / 5 2018-06-25

Szybko sprawnie towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-19

Szybko, sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-06-10

Bardzo dobra cena w stosunku do cen w perfumeria stacjonarnych, super obsluga, bez problemu zmiana miejsca dowozu na terenie Trójmiasta

5 / 5 2018-06-08

idealnie i szybko

5 / 5 2018-05-28

Super-sama przyjemność robić zakupy w CocoPerfumy

5 / 5 2018-05-11

Jestem jak zwykle bardzo zadowolona z zakupów w Cocoperfumy.pl!

5 / 5 2018-05-03

Polecam

5 / 5 2018-05-02

Polecam

2018-04-18

Wszystko na najwyższym poziomie jak zawsze.

5 / 5 2018-04-07

Polecam!

5 / 5 2018-04-05

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i bardzo szybkiej ,sprawnej przesyłki,polecam sprzedającego.

2018-04-03

Bez zarzutu.

5 / 5 2018-04-01

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-01

Polecam

5 / 5 2018-03-30

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-03-21

Profesjonalna obsługa. Transakcje przebiegła baaaardzo szybko.

5 / 5 2018-03-12

Polecam, naprawdę warto. Perfumy pachną cały dzień :-) To jest mój ukochany zapach :-)

5 / 5 2018-03-11

Oceniałem już wcześnie i dostało się sklepowi niekoniecznie za własne winy. Po zapowiedzi, że "już wysłaliśmy" na ponad dwie doby zapadło milczenie, a link do śledzenia paczki ze strony sklepu był niedostępny. Paczka była w przestworzach, a sklep(?) domagał się oceny. Zirytowało mnie to i poużywałem sobie na ocenie zakupu. Teraz towar odebrałem, jak już ruszyło, to z kopyta, więc złagodniałem w ocenach. Transakcję oceniam pozytywnie, firmę polecam, tylko nie spieszcie się z oczekiwaniem komplementów. Pozdrawiam

5 / 5 2018-03-09

Profesjonalna obsluga. Przesyłka dotarla szybko i bez zadnych problemow. Polecam!

2018-02-28

Ekspresowa dostawa.

2018-02-12

Obsługa na piątkę z plusem!

2018-02-04

Dla mnie bardzo wygodnie, ponieważ nie muszę korzystać z przesyłek, mogę odebrać osobiście w przyjemnym miejscu na Głównym Mieście.

5 / 5 2018-01-31

Super sklep. Polecam !

5 / 5 2018-01-23

Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem

2018-01-18

Wszystko ok!

5 / 5 2018-01-15

super

5 / 5 2018-01-11

Transakcja mega szybka, przesylka nadana 10 minut po złożeniu zamówienia, u mnie w następny dzień. Ceny świetne,perfumy orginalne.

2018-01-06

MIła obsługa, dobre ceny, perfumy dobrej jakości.

5 / 5 2018-01-05

Polecam

2018-01-05

......

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-01-02

Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-12-24

Sklep bardzo szybko realizuje zamówienia.

5 / 5 2017-12-16

Ekspresowa transakcja! Polecam!

5 / 5 2017-12-11

Miła obsługa, duży wybór polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna obsługa. Profesjonalna, czytelna i estetyczna strona internetowa. Optymalny wybór metod płatności i dostawy. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-12-01

Super

5 / 5 2017-11-29

Polecam w 100%. Produkt jest oryginalny, szybka i dobrze zabezpieczona wysyłka. Świetny kontakt.

2017-11-28

Po początkowych kłopotach związanych z systemem sprzedażowym, finał znakomity :)

5 / 5 2017-11-26

wszystko ok.

5 / 5 2017-11-25

Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Nie pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-24

wszystko ok

2017-11-15

Sprawnie

2017-11-12

Z pewnością będę stałą klientką

5 / 5 2017-11-04

polecam

5 / 5 2017-11-03

100% ok !

2017-10-27

Ok....

5 / 5 2017-10-25

Polecam

2017-10-18

sprawnie

5 / 5 2017-10-07

Wszystko w porządku. POLECAM SKLEP

5 / 5 2017-10-07

polecam

5 / 5 2017-10-07

Polecam !!!

5 / 5 2017-10-01

idealnie i szybko

5 / 5 2017-09-22

Polecam

2017-09-21

Bardzo dobra obsluga

5 / 5 2017-09-16

Profesjonalna obsługa mojego zamówienia .

2017-09-09

sklep godny polecenia

5 / 5 2017-09-04

szybko sprawnie w 100% polecam:)miła fachowa pomoc:)

2017-09-02

Kolejne bardzo udane zakupy, oryginalne perfumy w przystępnej cenie

5 / 5 2017-09-02

Jak zawsze na najwyższym poziomie! Polecam!

5 / 5 2017-08-29

Polecam zakupy w tym sklepie. Ekspresowa realizacja i bardzo konkurencyjne ceny

2017-08-24

Był tylko problem z mailem potwierdzającym zamówienie.

5 / 5 2017-08-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, jeszcze nigdy nie miałam przykrej niespodzianki. Polecam

5 / 5 2017-07-27

polecam

5 / 5 2017-07-22

Polecam

5 / 5 2017-07-21

Szybko, sprawnie, bez problemu

2017-07-21

Transakcja błyskawiczna perfumy zamówiłam w piątek wieczorem a w poniedziałek odebralam

5 / 5 2017-07-21

Super!

5 / 5 2017-07-21

Szybko, sprawnie i miło. W czasie rozmowy telefonicznej pani poinformowała mnie o czasie przesyłki.

5 / 5 2017-07-17

Polecam

5 / 5 2017-07-13

Wszystko sprawnie i bezproblemowo jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-07-02

Szybka wysyłka, bardzo dobra cena, polecam

5 / 5 2017-07-01

Szybka realizacja zamówienia, duża dostępność produktów, miła obsługa

2017-06-24

Zlecenie zealizowane w ciągu 2 h na terenie trójmiasta. Oryginalne zapachy w bardzo konkurencyjnych cenach.

5 / 5 2017-06-16

Super polecam

5 / 5 2017-06-15

Super

5 / 5 2017-06-04

Jak najbardziej polecam zakupy w tm sklepie. Miło i szybko.

2017-05-29

Korzystna cena, możliwość odbioru osobistego w Gdańsku - wg mnie same plusy

5 / 5 2017-05-28

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Polecam

5 / 5 2017-05-23

Wszystko OK :)

5 / 5 2017-05-22

Po złożeniu zamówienia na stronie www wyskoczył jakiś błąd ale samo zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-05-21

profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-05-19

Wszystko super. Szybka realizacja zamówienia bardzo miła obsługa. Na bieżąco informacje na @ i SMS. Perfumy był w zastępczym opakowaniu. Polecam i pozdrawiam

5 / 5 2017-05-17

Super

5 / 5 2017-04-29

Super. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

2017-04-28

ok wszystko

2017-04-21

Najlepsza perfumeria w Trójmieście

5 / 5 2017-04-15

Super obsługa i w terminie każdy kupujący powinien być zadowolony .Polecam.

5 / 5 2017-04-11

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Brawo.

5 / 5 2017-04-10

Dostałam swój ulubiony zapach w bardzo korzystnej cenie i w szybkim czasie

5 / 5 2017-04-02

Jestem bardzo zadowolona z jakości produktu i szybkiej obsługi. Polecam

Rzetelne opinie o Cocoperfumy.pl

Cocoperfumy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.cocoperfumy.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 575806166

Komórka
+48 531796165

Infolinia
-

Logowanie