Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Coloris.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.48
opinie o Coloris.sklep.pl
5 / 5 2019-03-22

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-17

Szybka przesyłka

5 / 5 2019-03-12

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-01

BARDZO POLECAM PRODUKT OBSŁUGA NA PIĄTKĘ

5 / 5 2019-02-24

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW

2019-02-19

Oszukiwanie na promocjach, tragiczna obsługa klienta. Na stronie www chwalą się promocją, że jeśli kupi się dwa produkty pewnej marki to dostanie się gadżet. Dokonałem zakupu zgodnie z promocją, ale gadżetu nie dostałem. Wysłałem e-maila z zapytaniem w tej sprawie, ale od ponad tygodnia nie otrzymałem odpowiedzi. Zapłaciłem za wysyłkę kurierem, ale sklep potrzebował aż dwóch dni aby spakować przesyłkę. Przesyłka dotarła po 5 dniach (w tym weekend).

5 / 5 2019-02-19

bdb polecam jak najbardziej

5 / 5 2019-01-28

Polecam wszystkim zainteresowanym, którzy znają bądź nie znają kosmetyków. Jestem zadowolona.

5 / 5 2019-01-16

Polecam!

5 / 5 2018-12-31

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2018-12-30

polecam kosmetyki

5 / 5 2018-12-13

Wszystko super, dodatkowo sklep dodaje gratisy :) bardzo polecam

4 / 5 2018-12-10

Przesyłka zgodna z zamówieniem. Obsługa bez zarzutu. Przesyłka od momentu zamówienia dotarła po 7 dniach wliczając w to okres świąt majowych. Polecam.

4 / 5 2018-11-14

Polecam. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-10-15

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-10-09

polecam

5 / 5 2018-09-23

Polecam w 100%

4 / 5 2018-09-09

Zamawiam w tym sklepie regularnie. Posiada asortyment, który jest niedostępny nigdzie indziej, a rewelacyjny. Natomiast zdarzyła się sytuacja, kiedy mojej paczki nie spakowano i czekałam długo, ponad miesiąc. Sprawa została jednak błyskawicznie rozwiązana po mojej interwencji. Ostatnie zamówienie bez zarzutu - wysyłka błyskawiczna przy dostawie kurierem. Bardzo dziękuję i gorąco polecam!

5 / 5 2018-09-05

Polecam

4 / 5 2018-09-03

dobra

3 / 5 2018-08-29

Obsługa,ok, paczka doszła

4 / 5 2018-08-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Coloris.Polecam sklep innym klientom.

5 / 5 2018-08-03

Strona internetowa przejrzysta, łatwość obsługi sklepu.

5 / 5 2018-07-18

Polecam

5 / 5 2018-07-13

Super sprawnie, towar zgodny z opisem. Moc gratisów polecam.

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalnie i szybko. Polecam

4 / 5 2018-07-02

Wszystko ok.

5 / 5 2018-06-05

Zamówienie dotarło bardzo szybko, dobrze zapakowane, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam.

4 / 5 2018-05-31

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-24

Polecam

4 / 5 2018-05-17

Szybka dostawa..Polecam..

5 / 5 2018-05-12

Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-05-03

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-04-07

Wsztstko przebiegło sprawnie

4 / 5 2018-04-06

Sklep zrealizował zamówienie bardzo szybko, gorzej z dostawa przez Pocztę Polska paczka szła ponad tydzień.

5 / 5 2018-04-06

100 % polecam

4 / 5 2018-03-23

Trochę zbyt długo "idzie" list polecony ekonomiczny. Ogólnie spoko ;)

2018-03-15

Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Z trzech zamówionych produktów otrzymała dwa w tym jeden niezgodny z zamówieniem. Kontaktowałam się trzykrotnie mailowo i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi i nie było żadnej reakcji ze strony sklepu. Pierwszy raz doświadczyłam tak ignorującego zachowanie sprzedawcy.

5 / 5 2018-03-15

Super produkty, wysoka jakość, polecam.

4 / 5 2018-03-05

Polecam

5 / 5 2018-02-27

Polecam

5 / 5 2018-02-12

Szybko bezproblemowo profesjonalnie. Każdemu polecam na pewno jeszcze tutaj wrócę na zakupy. Wesołych Świąt ;)

5 / 5 2018-01-26

Profesjonalna obsługa. Blyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-01-15

Jest OK

5 / 5 2017-12-26

Profesjonalna obsługa, przesyłka bez zarzutu, z przyjemnością i zaufaniem będę korzystała z zakupów w tym sklepie :)

5 / 5 2017-12-26

Polecam.Lakiery winylowe to swietny zastepnik dla kazdego kto ma uczulenie na hybrydy.Paznokcie pieknie sie prezentuja.

4 / 5 2017-12-23

Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Paczka przyszła dość szybko, biorąc pod uwagę to, że zamówione przeze mnie produkty, szły listem ekonomicznym. Jakość zapakowania przesyłki bardzo dobra, wszystko doszło w całości. Polecam serdecznie.

3 / 5 2017-12-16

Po moim wpisie skontaktowała się ze mną przedstawicielka sklepy tłumacząc brak reakcji na moje monity nieotrzymaniem moich wiadomości.W ciągu 2 dni otrzymała brakujące produkty wraz z kilkoma prezentami.

4 / 5 2017-12-04

Jestem tu po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Sklep oferuje wspaniałe 20% na puerwsze zakupy. Na pewno pozostanę ich stałą klientką.

5 / 5 2017-11-29

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-15

wszystko ok

5 / 5 2017-11-14

Piękne kolory jestem mile zaskoczona polecam

5 / 5 2017-11-05

Jestem zadowolona z dostawy.

3 / 5 2017-10-27

Pomadki otwarte-niezafoliowane,bez pudełeczka. Niewystarczające opakowanie ze względów higienicznych. Ze względu na opakowanie więcej nie dokonam zakupu pomadki z serii Laura Conti Herbal Lip Care

5 / 5 2017-09-25

Profesjonalna obsługa. Wszystko przebiegło pomyślnie. Często wracam zrobić kolejne zakupy

5 / 5 2017-09-21

Realizacja zamówienia bez zarzutu.

5 / 5 2017-08-31

Polecam

5 / 5 2017-08-30

Polecam

4 / 5 2017-08-13

Polecam.

5 / 5 2017-08-10

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam

5 / 5 2017-08-04

Towar zgodny z opisem , szybka wysyłka tylko jak zwykle poczta polska potrzebowała 10 dni na dostarczenie poleconego.

5 / 5 2017-07-09

Przesyłka doszła bardzo szybko. Lakiery winylowe rewelacyjne. Polecam

5 / 5 2017-07-02

Super szybką dostawa

3 / 5 2017-06-18

Przesylka dotarla z opoznieniem spowodowanym przez Poczte Polska. Co do jakosci produktow nie mam zastrzezen.

1 / 5 2017-05-24

Tragedia, nie polecam! Zamowilam towar ponad tydzien temu i do tej pory nie uzyskalam nawet informacji czy zostal wyslany... Od kilku dni codziennie proboje sie skontaktowac ze sklepem, ale moje wiadomosci sa ignorowane... Na pewno juz nigdy wiecej nie zamowie nic z tej strony... Mam nadzieje ze chociaz kiedys otrzymam zamowiony towar albo chociaz zwrot pieniedzy...

1 / 5 2017-05-14

Nie polecam! Pierwszy raz spotkałam się z tak nieprofesjonalną obsługą klienta. Zamówienie zostało złożone 14 maja z wysyłką listem poleconym priorytetowym do dnia 18 maja zamówienie widniało w systemie jako złożone, po mojej interwencji telefonicznej okazało się, że (jak to Pani powiedziała) kolega nie przekazał jeszcze zamówienia na magazyn. Obiecała, że zamówienie wyjdzie z firmy tego samego dnia i na poniedziałek 21 maja będzie u mnie i w zaistniałej sytuacji wyjątkowo wyśle je kurierem. Do dnia 24 maja zamówienia nadal nie było więc po raz kolejny byłam zmuszona dzwonić tym razem do firmy kurierskiej, gdzie Pani stwierdziła, że mają problem logistyczny ale zaraz wyśle maila na magazyn i jutro przesyłka będzie u mnie. Tak więc podsumowując: przesyłka dotarła 25 maja, był to prezent urodzinowy i jak się okazało po otwarciu (miał być zestaw kosmetyków do brody (balsam, olejek i szczotka)) zamiast olejku do brody był krem do twarzy. Towaru już nie odesłałam ponieważ został otwarty ale na pewno już nigdy więcej nie zamówię z tej firmy, a tym bardziej nikomu jej nie polecę.

3 / 5 2017-05-06

Wszystko ok, wybrałam jednak list polecony priorytet by przyszedł szybko, a przesyłka została do mnie wysłana normalnym listem pare dni po zaksięgowaniu wpłaty.

4 / 5 2017-03-28

Produkty i sklep bez zarzutu. Polecam.

Rzetelne opinie o Coloris.sklep.pl

Coloris.sklep.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://coloris.sklep.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48227510031

Komórka
+48227510031

Infolinia
-

Logowanie