Kategorie: / Książki / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Pozostałe

Colorland.pl Opinie Klientów

4.64/5.00 - ilość ocen: 222
opinie o Colorland.pl
5 / 5 2019-03-21

Jestem bardzo zadowolona z jakości zdjęć, przesyłka ekspresowa, serdecznie polecam.

5 / 5 2019-03-18

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Profesjonalna obsługa, szybkie zamówienia,.

5 / 5 2019-03-09

Szybko, tanio i bardzo solidnie. Korzystam z usług Colorlandu od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam. Dziekuję i polecam

1 / 5 2019-03-07

Kalendarz zapakowany w pudełko grubości karki papieru z zeszytu, MUSIAŁ przyjść uszkodzony. I przyszedł. Zamówiony na prezent, więc zostałem przed świętami bez prezentu, bo reklamacja po odbiorze została skwitowana słowami "Proszę złożyć reklamację w InPoscie, bo nasze opakowania spełniają ich normy". Śmiech na sali. Zamówiłem w 3 zamówieniach 3 produkty, na prośbę aby obniżyli cenę wysyłki, usłyszałem że nie ma takich możliwości. NIE POLECAM!

5 / 5 2019-03-05

Polecam

4 / 5 2019-02-28

Album jak najbardziej dobrej jakości,brakuje tylko małej korekty zdjęć przed wydrukiem typu czerwone oczy,przesunięcie zdjęcia o 1,2 mm aby na albumie nie były widoczne przerywane linie, dla takiej firmy to pewnie niecała minuta pracy a zadowolenie klienta pewno bedzie duże.

5 / 5 2019-02-28

Super produkt i szybka przesyłka. Bardzo polecam.

3 / 5 2019-02-24

Opinia dotyczyć będzie wyłącznie fotoobrazu: nadruk wykonany na ceracie - wygląda to po prostu nieładnie. Czuć tandetę. Zdjęcia nie mają głębi, są bez "życia". Lepiej wywołać to samo zdjęcie na papierze fotograficznym i dokupić ramkę. Będzie o niebo lepiej. Mam porównanie i ewentualne tłumaczenie, że przesłany "materiał cyfrowy był niskiej jakości" nie będzie zgodne z prawdą. Informacja mailowa o realizacji zamówienia wzorowa. Wiedziałem o każdym etapi przygotowania produktu i wysyłki. Także za to duży plus. Niestety jakość fotoobrazu bardzo niska - odpowiada dokładnie cenie z grouponu - ok. 15 zł za 3 sztuki + koszty wysyłki. Chciałem zamówić jeszcze fotoksiążkę, ale boję się że jakość będzie podobnie niska. Gdyby do poziomu obsługi dostosowany był poziom towaru - byłoby idealnie...

5 / 5 2019-02-17

Polecam

4 / 5 2019-02-15

jeste zadowolona

4 / 5 2019-02-09

Ok. Jakość druku fajna .. trzeba mieć bardzo ostre zdjęcia bo przy powiększeniu lub na całą stronę (fotoksiazka a4) trochę traci na jakosc

5 / 5 2019-02-07

Jestem zadowolona z zamówionych produktów. Szybka przesyłka w porządnym opakowaniu. Ogólnie bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-06

Polecam.

5 / 5 2019-02-05

MEGA zadowolona !!!!!

5 / 5 2019-02-03

Wszystko bardzo profesjonalnie, szybkość realizacji i jakość zdjęć na medal!!

5 / 5 2019-02-01

.....

5 / 5 2019-01-21

Świetne wykonanie, nie było problemu ze zmianą sposobu doręczenia w trakcie realizacji zamówienia. Program do edycji bardzo intuicyjny i prosty, ale jednocześnie pozwalający na stworzenie naprawdę ładnej fotoksiążki. Duży wybór szablonów. To już kolejna moja fotoksążka z colorland i na pewno nie ostatnia - są świetnym prezentem

5 / 5 2019-01-18

Super

5 / 5 2019-01-17

Polecam

1 / 5 2019-01-15

Zaluje ze nie przeczytałam wcześniej negatywnych opinii i nie wiem skąd te pozytywy! Obsługa klienta do niczego miał być czas realizacji 3 dni A oczywiście i 4 dni nie starczyło. Dzwoniłam cały dzień i byłam informowana że przesyłka wyjdzie w dany dzień tylko wieczorem i oczywiście to było puste zbywanie klienta!!! Nigdy więcej i nie polecam nikomu

5 / 5 2019-01-12

Żadnych problemów, błyskawiczna realizacja! Polecam!

2 / 5 2019-01-12

Wysyłają zdjęcia jak leci. Otrzymałem nie swoje zdjęcia, tylko innych osób. Nie polecam

5 / 5 2019-01-03

Wszystko było dokładnie tak jak powinno być.

5 / 5 2019-01-02

Opinia Bardzo pozytywna. Szybko rzetelnie sprawnie

5 / 5 2019-01-01

Wszystko super, polecam!!

5 / 5 2018-12-31

Polecam. Sprawnie i terminowo.

5 / 5 2018-12-29

Dziękuję bardzo za wykonanie książki w expresowym czasie. W obecnych czasach indywidualne podejście do klienta oraz miła obsługa bardzo się liczy. Nie zawiodłam się ani na produkcie, ani tym bardziej na firmie. Dziękuję bardzo i na pewno skorzystam po raz kolejny.

5 / 5 2018-12-26

Polecam serdecznie firmę colorland do realizacji fotograficznych projektów :)

5 / 5 2018-12-23

Polecam!

5 / 5 2018-12-21

Na razie ok.

4 / 5 2018-12-18

Transakcja OK.

5 / 5 2018-12-16

Polecam!

5 / 5 2018-12-06

wszystko super ,,,,polecam

5 / 5 2018-12-03

Świetnie wykonana fotoksiążka, szybka realizacja, dobra cena. Polecam.

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalnie

5 / 5 2018-11-27

Absolutnie wszystko jest perfekcyjne: od poziomu komunikacji i obsługi po jakość produktu (zamówiłam dwa foto kalendarze z moimi zdjęciami). Gratuluję!

5 / 5 2018-11-26

zlecenie przyszło błyskawicznie i jest idealnie zapakowane. Okładka mogła by być nieco jaśniejsza ale na szczęście to moje "zboczenie zawodowe"

4 / 5 2018-11-25

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-11-22

Super jakość!

4 / 5 2018-11-21

Bardzo polecam wszystkim.Wysoka jakość zamowionych zdjęć i albumu

5 / 5 2018-11-20

Super! Korzystam już od paru lat i zawsze wracam. Polecam!

5 / 5 2018-11-14

Super :D polecam !

5 / 5 2018-11-08

Polecam, szybko i sprawnie, tworzenie obrazu lub fotoksiazki proste i łatwe, bez problemów technicznych

4 / 5 2018-11-07

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-11-05

O.K.!!!

5 / 5 2018-11-01

szybko, sprawnie i bardzo dobra jakość

5 / 5 2018-10-29

super, wracam co roku

5 / 5 2018-10-21

Polecam serdecznie, zarówno fotoksiazka jak i obraz na płótnie świetne, dostawa szybka

5 / 5 2018-10-15

Wszystko przebiegło sprawnie. Świetna jakość.

5 / 5 2018-10-11

Świetny sklep :) Obsługa telefonicznie mi szybko pomogła w problemie i szybko mogłam cieszyć się zdjęciami bardzo dobrej jakości .Polecam !

5 / 5 2018-10-08

jestem bardzo zadowolona...polecam

4 / 5 2018-10-03

......

5 / 5 2018-10-02

Wszystko na tak! W poniedziałek w nocy wysłałam zamówienie, w czwartek koło południa cieszyłam juz się piękną fotoksiążka! Pozdrawiam serdecznie i polecam bardzo!

5 / 5 2018-09-28

Polecam

5 / 5 2018-09-16

Super obsługa , szybka transakcja.Polecam.

5 / 5 2018-09-15

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, zgodnie z przewidywanym czasem w otrzymanym mailu. Z jakości usługi również jestem zadowolony. Polecam firmę za rzetelność i jakość.

5 / 5 2018-09-12

wszystko pięknie i sprawnie

4 / 5 2018-09-12

Super

5 / 5 2018-09-03

Produkty, które zamówiłam wykonane starannie, super jakość

5 / 5 2018-08-28

Zamawiałem 4 fotoobrazy na ostatnią chwilę przed świętami. Ekipa Colorlandu przygotowała zamówienie, które dotarło w wigilię, choć byłem już pogodzony, że prezenty będą po świętach. Bardzo polecam! Świetna jakość wykonania fotoobrazow.

5 / 5 2018-08-21

Jestem bardzo zadowolona z zamówionych 3 fotoalbumów. Jakość zdjęć rewelacyjna. Wszystko rozmieszczone tak samo jak w projekcie. Na pewno jeszcze skorzystam z Waszych usług.

5 / 5 2018-08-17

Super obsługa, produkt dobrej jakości. Polecam

2018-08-14

Firma jest całkowicie antyklientowska. Nigdy nie polecę i nigdy już nie skorzystam z oferty tej firmy. Popełniłam błąd i zdjęcia które wstawiłam do kreatora były słabej jakości. Tego samego dnia poprosiłam o możliwość zmiany lub jeśli fotoobrazy poszły do druku, a oczywiste że nie zostały jeszcze wysłane, o przeniesienie kwoty którą zapłaciłam za dostawę do nowego koszyka, żebym mogła od nowa wstawić zdjęcia i zapłacić za nowe zamówienie, obsługa nie stara się pomóc, tylko tłumaczy, że "już za późno", chociaż towar ma zostać nadany dopiero za 2 dni. Dostałam odpowiedź że jest to niemożliwe(!), zamawiam drugi raz fotoobrazy w tej firmie, miałam zamówić jeszcze nie raz, ale było to moje ostatnie zamówienie. Dodam jeszcze, że przy poprzednim zamówieniu nie włączyliśmy spadów, efektem czego obrazy przyszły z białym paskiem u dołu, zamiast z nadrukowanym zdjęciem (nikt nie wysłał informacji, że projekt jest wstawiony niepoprawnie). Na szczęście(?) jeden obraz wydrukowany był całkowicie krzywo, więc został dokonany zwrot tego obrazu. Po ponad 2 tygodniowym oczekiwaniu na nowy obraz napisaliśmy zapytanie kiedy dotrze do nas poprawiony projekt, dostaliśmy zapytanie czy na pewno chcemy żeby wydrukowali obraz z białym paskiem u dołu i jeśli nie, to w linku który przysłali trzeba było poprawić projekt (Czyli jednak dało się poinformować klienta, że projekt jest źle wykonany i umożliwić mu zmianę! - oczywiście po uprzedniej reklamacji, więc nie wiem dlaczego skoro wtedy się dało, to dlaczego teraz firma nie może być przychylna wobec klienta).

4 / 5 2018-08-13

Bardzo fajna, intuicyjna obsługa. Ładne szablony. Możliwość skorzystania z Groupon. Wielokrotnie korzystałam.

5 / 5 2018-08-11

To nie pierwsze moje zamówienie i jak zawsze jestem bardzo zadowolona! Szykuję już kolejny album na rok 2019 :)

4 / 5 2018-08-08

To już drugi raz, kiedy zamawiałam produkt z colorland.pl. Za 1 razem był to kalendarz, pięknie wykonany. Teraz odbitki zdjęć, super jakość i kolory. Jedynie mogłabym się przyczepić, że paczki mogły być lepiej zapakowane, na szczęście nic nie zostało uszkodzone podczas transportu.

5 / 5 2018-07-31

Jakość zdjęć super. Szybka obsługa. Polecam

3 / 5 2018-07-30

Realizacja zamówienia ekspresowa, i na tym zachwyty się niestety kończą. Dwie sprawy, które wywołały niesmak: 1. Korzystałam z Grouponu o wartości 42 zł. Wg informacji ze strony (Groupon, nie Colorland) moja "oszczędność" miała wynieść około 130 zł. Po podsumowaniu koszyka okazało się, że wartość zamówienia wynosi, o ile dobrze pamiętam, 68 zł. Po wpisaniu kodu wartość zeszła do 0 zł, ale po dodaniu przesyłki (InPost) wzrosła ponownie 19 zł z groszami. Generalnie machnęłam ręką, bo chciałam po prostu wywołać te zdjęcia, ale coś tu jednak poszło nie tak (następnym razem nie fatygowałabym się z kuponem). Ale następnego razu nie będzie, bo... 2. Część zdjęć wyszła zdecydowanie ciemniej, niż było to widoczne na monitorze komputera, również w docelowej galerii po wprowadzeniu zmian w kadrowaniu itp. Na niektórych zdjęciach tylko ja wiem, co się znajduje, bo po prostu tego nie widać. Podsumowując: jeśli komuś zależy na czasie, to pod tym kątem nie ma zarzutów. Papier ok, fajny mat. Informacja o realizacji zamówienia też na bieżąco. Ale kilka zdjęć mocno stonowało radość z otrzymania przesyłki :/

5 / 5 2018-07-25

Piąte zamówienie kalendarzy i piąta satysfakcja. Super firma, świetny program do projektowania, wysoka jakość, ekspresowa wysyłka. Rewelacja!

4 / 5 2018-07-15

Dobra obsługa, szybka realizacja. Małe uszkodzenie okładki.

5 / 5 2018-07-14

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Zdecydowanie polecam, to zapewne nie mój ostatni zakup (kalendarz ze zdjęciami), jak na hurtową ilość realizacja błyskawiczna wręcz. Pozdrawiam :)

4 / 5 2018-07-07

Polecam

4 / 5 2018-07-07

Zamówiłam 3 fotoobrazy, realizacja szybka, sprawna, ale niestety produkt kompletnie nie spełnia oczekiwań. Podłoże, zwane płótnem canvas-poliester, to jakaś totalna pomyłka! Ma ono tłoczoną w kropki fakturę co powoduje, że oświetlając zdjęcia nic nie widzimy oprócz tych kropek, różniących się między sobą kolorem. Najlepiej patrzeć z góry, nie świecąć bezpośrednio na "obraz". Niestety, jeśli chcemy powiesić, może być problem. Zamawiałam już kiedyś, gdzie indziej fotoobraz i wiem, że na pewno nie powinien tak wyglądać. Strata pieniędzy :( Jestem bardzo rozżalona, tym bardziej, że są to prezenty dla bliskich mi osób :(

5 / 5 2018-07-03

Polecam w 100%. Jakość fotoksiążki wspaniała, realizacja ekspresowa. Nie mam nawet do czego się przyczepić, a cena w porównaniu do innych firm naprawdę korzystna. Produkt przerósł moje oczekiwania, dlatego z pewnością skorzystam ponownie z usług Colorland :)

5 / 5 2018-06-29

Naprawdę super!

4 / 5 2018-06-19

jestem zadowolona i dlatego korzystam z usługi po raz kolejny

5 / 5 2018-06-14

Bardzo szybka realizacja. Super. Polecm.

5 / 5 2018-06-14

Jestem mega zadowolona z jakości otrzymanych zdjęć oraz z szybkości realizacji zamówienia.

4 / 5 2018-06-10

Przygotowywanie albumów jest bardzo pracochłonne szczególnie dla kogoś ze słabszym internetem. Czasem rozłącza użytkownika i trzeba robić album od nowa. Realizacja zamówienia jest bardzo szybka albumy są bardzo dobrej jakości. Poleciłabym tylko znajomym którzy maja dużo wolnego czasu.

5 / 5 2018-06-09

Polecam wszystkim. Jakość fotoksiążki rewelacyjna - piękne kolory, grube strony. Wspaniała pamiątka i pomysł na prezent. Bardzo przyjazna aplikacja do tworzenia fotoksiążki. Pracownicy Colorland bardzo pomocni w przypadku pytań przy projektowaniu. Polecam jeszcze raz

5 / 5 2018-05-29

Drugi raz zamówiłam fotoksiążkę w firmie COLORLAND i drugi raz jestem bardzo zadowolona. Łatwa obsługa programu, świetna jakość wydruku i błyskawiczna realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-05-27

Bardzo polecam zakupy w sklepie. Transakcja przebiegła szybko i przyjemnie. Bardzo dobra jakość produktów

5 / 5 2018-05-17

Szybko, sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-05-17

Świetna jakość, jestem zachwycona kalendarzami :)

4 / 5 2018-05-03

Witam Szybka obługa,jedynie zmieniłam karton na zdjęcia na pudełko

4 / 5 2018-05-02

Bardzo ładnie wykonane foto książki.. oby kiedys nie wyblakly..

5 / 5 2018-04-28

polecam

5 / 5 2018-04-19

Jestem bardzo zadowolona i ciągle wracam do Colorland.pl :-)

5 / 5 2018-04-19

ok polecam

5 / 5 2018-04-17

Super obsługa. Szybka wysyłka. Na pewno jeszcze skorzystam. Trafiłam na promocję z kodami więc cena jeszcze lepsza

5 / 5 2018-04-15

profesjonalnie

5 / 5 2018-04-14

Nie da się opisać słowami ile radości sprawiły obdarowanym albumy. Piękne wykonanie, bardzo dobra jakość. Wspaniała pamiątka!

5 / 5 2018-04-13

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-10

Jestem zachwycona jakościom zdjęć :)

5 / 5 2018-04-06

100% zadowolona

5 / 5 2018-04-04

Ekspresowa realizacja zamówienia. Brak zastrzeżeń do towaru (foto-kalendarze). Gorąco polecam

5 / 5 2018-04-04

Super jak zawsze. Skorzystam jeszce pewnie nie raz. :)

5 / 5 2018-04-01

Jak zawsze super, zapewne nadal będę korzystać z usług Colorland

4 / 5 2018-03-26

Super jakość, błyskawiczna realizacja, łatwość wykonania swojej książki (po wstępnej analizie), dokupiłam ponownie książki z wakacji, by mieć taką pamiątkę, pomimo, iż praca, by ją zapełnić wymaga trochę czasu:)... polecam wszystkim

2018-03-26

Nie można zrealizować wysyłki koszyka w Google Chrom. Brak jasnej informacji o tym. Jak sam się połapiesz to dobrze. Jak dla mnie dyskwalifikacja.

4 / 5 2018-03-22

Szybka i profesjonalna obsługa. Dobra jakość i dobra cena.

4 / 5 2018-03-19

Produkt jakościowo dobry.

5 / 5 2018-03-12

Super wyglądają fotoobrazy. Zamówienie wykonane bardzo dobrze i w szybkim czasie. Polecam

5 / 5 2018-03-10

Szybka wysyłka i jakość 100% wszystko tak jak miało być :) Polecam ten sklep i napewno jeszcze tu wrócę

1 / 5 2018-03-05

Odradzam w szczególności wywoływanie zdjęć. Po pierwsze: jakość nie jest najlepsza, a kolory bardzo blade. Skusiłam się po raz pierwszy by wywołać zdjęcia w colorland i to była pomyłka! Wywołując w innych miejscach, nigdy nie było z tym problemu. Nie ma dla mnie tłumaczenia, że sprzęt był słabej jakości, bo tym samym sprzętem robiłam zdjęcia od jakiegoś czasu i w innym miejscu potrafią wywołać w dobrej jakości. Po drugie: każde zdjęcie (a wywołałam ich prawie 200) po dwóch stronach ma białe ramki. Pani tłumaczyła się co zaznaczyłam i dlaczego tak się stało, ale podczas zamówienia nie było to opisane w sposób należyty! Jeśli zamawiając, widzę na małych ikonkach, że nie pojawiają się białe ramki - to tak powinno zostać wywołane. Zawiodłam się i szkoda mi tylko kasy zostawionej w tej firmie. Zwłaszcza, że to nie były zamawiane zdjęcia w cenie promocyjnej.

5 / 5 2018-02-27

Godne polecenia.

5 / 5 2018-02-25

Profesjonalna obsługa. Szybkość realizacji.

5 / 5 2018-02-21

Wszystko zgodnie z opisem. Wysoka jakość za niewielką cenę. Polecam!

5 / 5 2018-02-16

Szybko, sprawnie i zdjęcia bardzo ładne. Miła obsługa i fachowa pomoc z której musiałam skorzystać. Polecsm

2 / 5 2018-02-11

Kolorystyka odbiega od projektu, nie polecam. Projekt i zdjęcia jasne, a na fotoobrazach ciemne postacie. PORAŻKA

5 / 5 2018-02-07

Profesjonalna obsługa,zamówienie zrealizowane ekspresowo,jakość super. Jak najbardziej polecam:)

5 / 5 2018-02-07

Wszystko wspaniale

5 / 5 2018-01-28

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-01-28

Polecam!

5 / 5 2018-01-27

Jestem bardzo zadowolona z fotokalendarzy. Program do ich projektowania jest świetny. Szybka realizacja zamówienia. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-01-20

Jestem bardzo zadowolona z kalendarza, który zamówiłam. Piękne kolory zdjęć, szablon i wykonanie, a do tego naprawdę niska cena z kodem rabatowym. Szybka przesyłka, kalendarz ładnie zapakowany. Serdecznie i z całego serca polecam ❤

5 / 5 2018-01-16

Profesjonalnie

5 / 5 2018-01-15

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-12-31

Wszystko przebiegło pomyślnie

1 / 5 2017-12-29

Nie trzymają terminów realizacji usługi. Nie wychodzą z rozwiązaniem naprzeciw klientowi, nawet bym powiedziała, ze kompletnie im na kliencie nie zależy. Poszli na masówkę. Obsługa klienta żenująca. Nie otrzymałam na czas książek na dzień babci i dziadka pomimo ze robiłam to długo przez terminem na którym mi zależało, termin realizacji niby 3 dni a u mnie to trwalo tydzień. Zero przejęcia z ich strony. Kiedy pomimo braku wysyłki chcesz zmienić adres wysyłki slyszysz, ze nie ma takiej opcji. W moim przypadku 100 km do nadrobienia, bo już nie przebywam w miejscu do którego zamówiłam. Ciekawe czy założyciel firmy wie o takiej polityce firmy

5 / 5 2017-12-28

POLECAM NA 1000% :))

5 / 5 2017-12-28

Kalendarz jest piekny, dodatkowo dostarczony w estetycznym kartoniku, dzieki czemu latwo zapakowac go w papier :)

5 / 5 2017-12-27

Polecam ten sklep, szczególnie zależało mi na otrzymaniu przesyłki 1 dzień przed deklarowanym otrzymaniem. Udało się !!!

5 / 5 2017-12-27

Sssss

5 / 5 2017-12-22

PELNY PROFESJONALIZM!

5 / 5 2017-12-21

Polecam

5 / 5 2017-12-20

WSZYSTKO OK.

5 / 5 2017-12-20

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.Polecam!

5 / 5 2017-12-16

Polecam serdecznie firmę colorland do realizacji fotograficznych projektów :)

2017-12-14

Kalendarz przyszedl bezuzyteczny, tlo zachodzilo na kalendarz na niektorych stronach. Prosilem o korekty ktore nie zostaly uwzglednione. Moje wiadomosci zostaly przeczytane po wydrukowaniu kalendarza i to jest wiadomosc ktora Pani z Colorland mi przeslala: Witam Zamówienie jest w realizacji, na tym etapie nie można już dokonać modyfikacji/rozdzielenia/łączenia z innymi zamówieniami, ze względu na proces produkcyjny. Nie skorzystam juz z uslug, dziekuje

5 / 5 2017-12-13

Bardzo udana transakcja. Zamówione wizytówki dotarły szybko, dobrze opakowane i wydrukowane. Serwis bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim!

1 / 5 2017-12-09

Niestety muszę wystawić negatyw. Fotoalbum zamówiony przed świętami z gwarancją wysyłki 20.12. Otrzymałam maila z nr listu przewozowego. Przesyłka nie dotarła. Okazało się, że zamówienie w ogóle nie zostało realizowane. Dostałam nowego maila z informacją, że zamówienie ostanie wysłane dopiero 07.01! Złożyłam reklamacje. Niestety nic to nie dało. Pani zaproponowała mi rabat na następne zamówienie. Brak szacunku do klienta!!! Tak to jest jak firma, po pewnym czasie odpuszcza, a opinię klienta ma tak na prawdę gdzieś. Bo przecież 1 opinia niczego nie zmieni....oj błąd, wielki błąd!!!!!!

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalizm

5 / 5 2017-12-08

dobry kontakt, a szczególnie cieszę się z przywrócenia terminu ważności kuponu, czyli konsument jest najważniejszy

4 / 5 2017-12-07

Wszystko ok, wydruk foto książki bez zarzutu i w wysokiej jakości

5 / 5 2017-12-02

Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim znajomym. Następnym razem również będę zamawiać z tej witryny.

5 / 5 2017-11-29

Przyjazna obsługa.Jakość wydruku dobra.

3 / 5 2017-11-28

Błyskawiczna realizacja zamówienia . Jedynym minusem to duże koszty wysyłki - co innego pisze na stronie ,a co innego wyskakuje przy zamówieniu.

4 / 5 2017-11-26

Realizacja bardzo zadowalająca.

5 / 5 2017-11-20

Fotoksiążka piękna. Staranne wykonanie, bardzo dobrej jakości wydruk. Jestem pod wrażeniem. Serdecznie polecam!

4 / 5 2017-11-18

Świetna firma zdecydowanie polecam.

4 / 5 2017-11-18

Wszystko super. Jakość, czas itp ale sposób pakowania mógłby być lepszy. To tylko zwykły karton. Na szczęście nic się nie uszkodziło. Polecam

5 / 5 2017-11-17

Wszystko poszło zgodnie z deklaracją sprzedawcy. Jestem zadowolona z zakupu. Książka przepiękna. A zdjęcia dodaje się intuicyjnie i można to zrobić nawet przez smartfon.

3 / 5 2017-11-15

Duży minus za wyższy koszt dostawy dla zakupów z Groupona (oraz pobieranie dodatkowej opłaty za dostawę od każdej kolejnej sztuki). Słabe.

5 / 5 2017-11-12

Super produkt!

5 / 5 2017-10-24

Nie wiem czy kiedykolwiek dostałam jakąś paczkę w tak ekspresowym tempie. Wykonanie i jakośc kalendarza jest mega, na pewno zamówię jeszcze raz i polecę znajomym. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Dobra robota!! 5/5

4 / 5 2017-10-21

Przesyłkę otrzymałem wcześniej

2 / 5 2017-10-20

Nie polecam! Kalendarze zamówione 18.12 (albo i 17.12), planowana wysyłka 19.12- zamówiłam tylko dlatego, że na stronie reklamowali się że będą wysłane przed świętami. Otrzymałam je 9.01 po kilku telefonach i mailach z mojej strony- rzekomo problem z punktem dostawy, ale nikt się ze mną nie skontaktował. Nie mogłam zrezygnować ze względu na zapis w regulaminie (otrzymany dokładnie w 14-stym dniu roboczym). Jakość kalendarzy bez zastrzeżeń, ale czas oczekiwania i kontakt fatalne. Nigdy już nic więcej z colorland.

5 / 5 2017-10-18

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-10-15

Wszystko super godne polecenia

5 / 5 2017-10-13

Polecam. Sprawnie i terminowo.

1 / 5 2017-10-13

Nie polecam, wydłużone czasy realizacji zamówień. 2 krotnie wyższe stawki za przesyłkę niż kurier oferuje.

2017-10-04

Bardzo polecam kalendarze tej formy - są b. dobrej jakości. Jednak po raz kolejny jest problem z terminowa realizacja zamówienia (która jest zupełnie inna, niż ta podana na stronie). Obsługa nie wie, czy przesyłkę nadano (chyba tak), kurier twierdzi, ze przesyłki nie nadano. Cała zabawa trwa kilka dni.

5 / 5 2017-10-02

Profesjonalna obsługa. Szybka i przyjemna transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-10-01

Produkt spełnił moje oczekiwania. Poleciłam już innym znajomym

2017-09-28

Zupelny brak zrozumienia klienta, tylko i wylacznie bezmyslnie drukuja nie dbajac wogole o fachowosc. Nie interesuje ich, że zdjecia sa do gory nogami czy okladki pomylone. Klient nie moze na nich polegac, zwykla drukarnia a i jakosc zdjec pomimo doplaty BEZNADZIEJNA!!!

5 / 5 2017-09-28

Wszystko na najwyższym poziomie, ekspresowa wysyłka, polecam

5 / 5 2017-09-28

Polecam

5 / 5 2017-09-22

Towar wysokiej jakości , zapakowany profesjonalnie , przesyłka dostarczona szybko , kontakt z Firmą bezproblemowy. Polecam!

5 / 5 2017-09-18

Wszystko OK:)) POLECAM

5 / 5 2017-09-17

Tak szybkiej transakcji się nie spodziewałam. Profesjonalizm!

5 / 5 2017-09-09

Super jak zawsze!

5 / 5 2017-09-06

super super super polecam wszystkim

4 / 5 2017-09-04

polecam

4 / 5 2017-09-04

Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-09-03

jestem zachwycona łatwością złożenia zamówienia i błyskawiczną realizacją.

5 / 5 2017-09-02

Super jakosc. Profesjonalna obsluga.

5 / 5 2017-08-29

Skorzystałam z usług Colorland.pl po raz pierwszy rok temu tworząc Pamiątkę Chrztu dla córki. W tym roku na dzień babci i dziadka kalendarze! Prosta obsługa programu, wręcz intuicyjna! Mega szybka realizacja! Bo 2 dni z dostawą. Wszystkim polecam! I te ceny promocyjne! Strzał w 10!!!

5 / 5 2017-08-27

Sprawnie i profesjonalnie. Fotoksiążka piękna.

4 / 5 2017-08-24

Szybko,estetycznie, profesjonalnie.polecam

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówień, polecam zakupy w tym miejscu.

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalnie i szybko. Bardzo pozytywnie. Jakość wykonania wysoka. Polacam

5 / 5 2017-08-22

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Jak najbardziej polecam! Ja z pewnością wrócę po kolejne zamówienia. Fotoksiążka cudowna... warte swojej ceny.

5 / 5 2017-08-19

Super

5 / 5 2017-08-15

Rewelacja. Jakość, szybkość I profesjonalizm w jednym

5 / 5 2017-08-14

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-08-12

super

5 / 5 2017-08-11

Polecam usługi i produkty Colorland.

4 / 5 2017-07-28

Zamówiłam fotoksiążkę lux 30x30 w oprawie z czarnego materiału z brokatem. Fotoksiążka spełniła moje oczekiwania: wydruk jest dobrej jakości, oprawa piękna (czarny materiał prezentuje się bardzo elegancko). Wszystko wykonane z dużą starannością. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy.

4 / 5 2017-07-25

Wszystko ok ale trochę gorsza jakość wydruku niż w latach poprzednich

5 / 5 2017-07-24

Rewelacja

5 / 5 2017-07-17

Zamowilam kalendarze w rozmiarze A4 świetny produkt, rewelacyjna cena, mega szybka realizacja!!! Super polecam każdemu!!!

5 / 5 2017-07-16

Szybko, rzetelnie, wszystko w najlepszym porządku

2017-07-16

Niestety nie mogę polecić sklepu wizytówki faktycznie są ładnie wykonane jednak sposób zapakowania zawiódł, przyszły pogniecione i pozaginane. Nie myślałam że tak zostanę potraktowana, gdyż miały być prezentem

4 / 5 2017-07-05

Okkkkej

5 / 5 2017-07-02

Wszystko super i sprawnie, zamówienie otrzymałam przed terminem

5 / 5 2017-06-30

Polecam zakupy w tym sklepie, szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-06-29

wszystko ok

4 / 5 2017-06-22

Bardzo szybki czas realizacji, ładne wykonanie

5 / 5 2017-06-22

polecam

5 / 5 2017-06-21

Jakość bardzo dobra, szybkość realizacji też.

5 / 5 2017-06-20

Wszystko OK, jestem zadowolona z kalendarzy.

5 / 5 2017-06-18

Jakość albumu zachwycająca, warty swojej ceny. Na pewno zamówię ponownie.

5 / 5 2017-06-17

Polecam bardzo

5 / 5 2017-06-17

Jestem bardzo zadowolony, mogło by być więcej szablonów na 18

5 / 5 2017-06-13

Zawsze i każdemu polecę usługi Colorland ☺️ Dobra i szybka realizacja

5 / 5 2017-06-11

Wszystko ok :)

4 / 5 2017-06-08

Polecam

Rzetelne opinie o Colorland.pl

Colorland.pl

Siedziba
Świlcza

WWW
http://www.colorland.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
17 27 55 299

Logowanie