Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci

Congee.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Congee.pl
4 / 5 2019-03-04

Produkt zgodny z opisem, jakość wykonania zadowalająca. Opakowanie było wprawdzie uszkodzone, ale zapewne to wina transportu. Syn zadowolony , jeż czeka na premierę sztuki.

5 / 5 2019-03-01

Rewelacyjny sklep z ultra szybką realizacją zamówienia

5 / 5 2019-02-27

Bardzo szybko, ładnie zapakowane, i bezproblemowo! POLECAM wszystkim niezdecydowanym.

5 / 5 2019-02-23

Bardzo szybka realizacja zamówienia, złożyłam zamówienie w niedzielę wieczorem, a przesyłkę odebrałam we wtorek. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-22

wszystko w porzadku

5 / 5 2019-02-17

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-17

jesteśmy zadowoleni - bardzo

5 / 5 2019-01-30

Bezproblemowe, ekspresowe zakupy

4 / 5 2019-01-29

Sprawna obsługa, towar dobrej jakości. Szybka reakcja i uzupełnienie braku w wysyłce

5 / 5 2019-01-28

Dobra jakość produktów, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2019-01-25

Polecam

5 / 5 2019-01-21

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-20

Jak impreza to tylko z Congee.pl

5 / 5 2019-01-16

Wszystko w porządku :)

5 / 5 2019-01-16

Polecam sprzedającego

5 / 5 2019-01-14

Jestem w pelni zadowolony z realizacji zamowienia. Polecam!

3 / 5 2019-01-13

Wysyłka szybka i sprawna paczka też dobrze zapakowana. Dlaczego jestem na NIE ? Balony duże i średnie do niczego jedne z najgorszych jakie miałam wystarczyło napompować (duże) do rozmiaru średniego i pękały a średnie balony do małego, miałam 80 balonów z czego połowa pękła. Podsumowując jakość kiepska. Drugi raz nie kupię.

5 / 5 2019-01-13

Transakcja była szybką i skuteczna

5 / 5 2019-01-11

Super

5 / 5 2019-01-09

Jestem bardzo zadowolona,pozdrawiam i polecam.

5 / 5 2019-01-08

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-04

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-02

Wszystko szybko, a produkt jeszcze ładniejszy niz na zdjęciach :)

4 / 5 2018-12-27

B. Dobrze

5 / 5 2018-12-27

Szybko i fachowo.

5 / 5 2018-12-12

Polecam zakupy w tym sklepie. Wysyłka ekspresowa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-28

Polecam. Szybka wysyłka, uczciwy ceny.

4 / 5 2018-11-22

Wszystko zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-11-21

Polecam

5 / 5 2018-11-19

Transakcja przebiegła pomyślnie polecam.

5 / 5 2018-11-17

Super sklep, gorąco polecam. Jeszcze w przyszłości będę korzystała z usług sklepu :)

5 / 5 2018-11-09

Jak najbardziej polecam, szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-10-29

Polecam

5 / 5 2018-10-28

Profesjonalnie, bardzo szybko, towar otrzymałam po 2 dniach, dobrze zapakowany, wszystko zgodnie z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-10-20

To już mój kolejny zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Transakcja na najwyższym poziomie. Bardzo szybka wysyłka. Towar w 100% pokrywa się ze zdjęciem i opisem. Pozostaje tylko polecać

5 / 5 2018-10-17

Obsługa w pełni profesjonalna pod każdym względem. Gorąco polecam!!!!

5 / 5 2018-10-15

Bardzo szybko, produkty bardzo dobrej jakości polecam

5 / 5 2018-10-06

Jestem zadowolona z przesyłki

5 / 5 2018-10-04

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-09-27

Pełen profesjonalizm i szybka obsługa.

5 / 5 2018-09-20

Polecam

5 / 5 2018-09-10

Polecam zakupy. Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-09

Super

5 / 5 2018-09-06

Polecam sklep. Zakupy szybko i sprawnie , pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-09-04

Polecam. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-02

Wszystko zgodne z opisem, a przesyłka ekspresowa. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Super

5 / 5 2018-08-17

Polecam sprzedającego

4 / 5 2018-08-15

Polecam. Szybko i bez problemow. Jakosc dobra.

4 / 5 2018-08-06

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-08-01

Najważniejsze, że dziecko zadowolone

5 / 5 2018-08-01

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-07-28

Super zakupy, towar super, teraz tylko czekamy na wspaniała zabawę i super fotki

4 / 5 2018-07-27

Jak najbardziej polecam, wszystko tak jak być powinno

5 / 5 2018-07-16

Bardzo szybko, ładnie zapakowane, i bezproblemowo! POLECAM wszystkim niezdecydowanym.

5 / 5 2018-07-07

Rewelacja

4 / 5 2018-07-02

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-06-25

Szybko sprawnie i nie drogo

5 / 5 2018-06-08

Transakcja przebiegła wzorcowo. Polecam!

5 / 5 2018-06-03

Polecam :)

5 / 5 2018-05-31

Szybka przesyłka towar dobrze zapakowany.Polecam!!!

5 / 5 2018-05-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-18

Jak zawsze ekspresowo i bez problemów. Polecam!

5 / 5 2018-05-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-06

Super, szybko, sprawnie i wysoki standard adekwatny do ceny

5 / 5 2018-04-16

Profesjonalny sklep i usługa. :)

5 / 5 2018-04-14

Sklep ma bardzo duży asortyment. Zamówienie przygotowane szybko, ekspresowa przesyłka. Na stronie pokazują się informacje, jeśli nie ma aktualnie jakiegoś produktu i o ile wydłuży się realizacją zamówienia. Ceny przystępne. Polecam.

5 / 5 2018-04-14

ok

5 / 5 2018-04-09

Polecam

5 / 5 2018-03-22

polecam.Zaproszenia są dokładnie jak na zdjęciu .Dobrze zapakowanie i bez jakichkolwiek uszkodzeń.POLECAM

5 / 5 2018-03-21

Jestem zadowolony z zakupów,towar zgodny z opisem,polecam w 100%

5 / 5 2018-03-05

Polecam.

5 / 5 2018-02-20

Oferta sklepu jest bardzo szeroka i urozmaicona, a dostawa ekspresowa! Polecam!

5 / 5 2018-02-12

Towar zgodny z opisem, w rzeczywistosci wszystko wyglada jeszcze lepiej. Napewno jeszcze skorzystam z zakupow

5 / 5 2018-02-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-10

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-17

Profesjonalna i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-16

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, jestem bardzo zadowolony :)

5 / 5 2018-01-15

Polecam

5 / 5 2018-01-11

Profesjonalny sklep i usługa. :)

5 / 5 2018-01-09

Super!

5 / 5 2018-01-08

Przesyłka wysłana szybko, dobrze zapakowana. Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-01-08

obsługa na bardzo doebrym poziomie, szybka dostawa

5 / 5 2017-12-29

super

4 / 5 2017-12-27

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-25

Zamówienie poszlo sprawnie i szybko bez problemów. Polecam

3 / 5 2017-12-19

Polecam.

5 / 5 2017-12-14

Niestety przez InPost czekałam na przesyłkę ponad tydzień...

5 / 5 2017-12-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, Szybka realizacja zamówinia. Piekne i dobrej jakosci dekoracje.

5 / 5 2017-12-03

Szybko i sprawnie . Polecam

5 / 5 2017-12-01

Julaa

5 / 5 2017-11-30

Bardzo szybka wysylka!polecam

5 / 5 2017-11-23

Jestem zadowolona z dostawy

5 / 5 2017-11-22

Polecam

5 / 5 2017-11-11

Wszystko przebiegło pomyślnie, towar bez zarzutu.

5 / 5 2017-11-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka obsługa

5 / 5 2017-11-04

Super

5 / 5 2017-11-03

Profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2017-10-22

polecam sklep

5 / 5 2017-10-22

Szybko, sprawnie, zgodnie ze złożonym zamówieniem

5 / 5 2017-10-15

super

5 / 5 2017-10-09

Szybko,miło i przyjemnie :)

5 / 5 2017-10-08

Jak impreza to tylko z Congee.pl

5 / 5 2017-09-26

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-09-21

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-09-20

Polecam!

5 / 5 2017-09-20

Wszystko w porządku, polecam

4 / 5 2017-09-12

Wszystko było dopiete na ostatni guzik, wszybko wysłane i szybko przyszło

5 / 5 2017-09-04

Polecam zakupy w tym sklepie. Wysyłka ekspresowa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-27

polecam

5 / 5 2017-08-15

obsługa na bardzo doebrym poziomie, szybka dostawa

5 / 5 2017-08-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-10

super

5 / 5 2017-08-03

Polecam , jestem zadowolona z wyboru

5 / 5 2017-07-29

Uwielbiam takie zakupy!

5 / 5 2017-07-23

Zdecydowanie polecam, szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem, super

5 / 5 2017-07-11

szybka wysyłka , balony dobre gatunkowo

5 / 5 2017-07-05

Polecam zakupy w tym sklepie

3 / 5 2017-06-29

Jednak za dlugo. Doba z congee i pol doba do pocztomatu

5 / 5 2017-06-20

Serdecznie polecam

5 / 5 2017-06-15

Profesjonalna obsługa. Szybki odbiór. Wszystko ok

4 / 5 2017-06-11

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-05-27

Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło prawidłowo i pomyślnie. Towar godny polecenia

5 / 5 2017-05-19

Wszystko dobrze

5 / 5 2017-05-17

polecam!

5 / 5 2017-05-12

Wszystko super

5 / 5 2017-05-01

Polecam

4 / 5 2017-04-21

OK,wszystko bardzo fajnie

4 / 5 2017-04-14

Jakość boa niestety kiepska a przesyłka szła 5 dni

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-14

Towar zgodny z opisem. Expresowa wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-04-06

Szybka, fajna, sprawna obsługa, rabaty i dobry materiał, niedroga realizacja idealna na przyjęcia, napewno będę korzystać nie raz i polecam

5 / 5 2017-04-06

Świetna obsługa i expressowa realizacja zamówienia. Polecam !!!

5 / 5 2017-04-05

Wszystko sprawnie i bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-04-02

Najlepsze akcesoria na urodziny

Rzetelne opinie o Congee.pl

Congee.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://congee.pl

Email
[email protected]

Telefon
795436731

Komórka
795436728

Infolinia
-

Logowanie