Kategorie: / Pozostałe

Conner.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.67
opinie o Conner.pl
2 / 5 2018-10-04

Zdecydowanie nie polecam. Kupowałem na allegro - otrzymałem towar niezgodny z umową - głośniki nie miały pilota, mimo że w opisie było wyraźnie napisane że powinien być. Po wymianie wielu maili - w której sprzedawca był bardzo opieszały i początkowo ignorował moje stwierdzenia że towar jest niezgodny z umową - sprzedawca zgodził się na zwrot. Zwróciłem sprzęt - i po kilku tygodniach uzyskałem komentarz negatywny na allegro. Sprzedawca nazywa mnie w nim nieuczciwym i sugeruje że zbyt intensywnie używałem sprzętu, co uszkodziło go przed zwrotem - nie jest to prawdą. Sprzedawca zarzuca mi też niedbałe pakowanie przesyłki zwrotnej - mimo że przed wysyłką starałem się zawinąć każdy element w folie, to rzecz jasna moje pakowanie nie jest tak dobre jak fabryczne. Nie wykluczam, iż transport mógł uszkodzić przesyłkę, jednak zarzucanie mi nieuczciwości jest tu bardzo nie na miejscu - starałem się postępować fair wobec tego sprzedawcy. Jestem w stanie zrozumieć błąd przy wystawianiu przedmiotów - ale sytuacji z obrażaniem mnie na allegro już nie.

5 / 5 2018-09-05

Profesjonalna obługa, chetni do pomocy panowie i serwis na miejscu. W porównianiu do innych łódzkich sklepów - atrakcyjne ceny. Polecam swoim przyjaciołom.

5 / 5 2018-08-15

Idealne doradztwo i profesjonalna obsługa - POLECAM

5 / 5 2018-07-03

Jestem w pełni usatysfakcjonowany obsługą jak i jakością sprzętu. Złożyłem u nich komputer który po sprawdzeniu w internecie u innych był by o wiele droższy. Zawsze doradzą jak i pomogą. Odwiedzę ich jeszcze nie raz i z czystym sumieniem mogę powiedzieć POLECAM!!!

2018-07-03

Ten sklep to jeden wielki żart. W poniedziałek złożone zamówienie - we wtorek informacja, że paczka została wysłana (pominę fakt, o tym, że zostałem zapewniony, że paczka będzie wysłana w poniedziałek). Od wtorku wykonałem niezliczoną ilość telefonów z prośbą o podanie numeru przesyłki. We wtorek to były luźne prośby, w końcu jutro i tak powinna być już paczka. W środę, gdy paczka nie przychodziła, zostałem zapewniony (dokładnie dwukrotnie - w dwóch różnych rozmowach telefonicznych), że "za chwilę ktoś do Pana przydzwoni". Niestety nie doczekałem się. W czwartek - za pierwszym razem, ponownie ktoś miał do mnie zaraz "przydzwonić". Kiedy po jakimś czasie sam zadzwoniłem, powiedziano mi, że zaraz dostanę na maila numer przesyłki. Po ponad godzinie czekania, oczywiście kiedy sam zadzwoniłem do "sklepu", usłyszałem, że " kolega odkopuje się z maili, jak skończy to do Pana napisze". Czekałem kilka godzin, więc zniecierpliwiony ponownie wykonałem telefon. Pani powiedziała, że już kojarzy moje nazwisko (jak pewnie wszyscy w biurze), że przypilnuje kolegę aby wysłał mi ten numer. Po około 20 minutach czekania - zdziwienie. Telefon dzwoni - "oho, może kurier, może numer przesyłki" - pomyślałem uradowany i czym prędzej odebrałem telefon. A co słyszę w słuchawce? Bardzo nam przykro, ale nie wysłaliśmy do Pana tej przesyłki (mimo, że przez ostatnie 3 dni mówiliśmy inaczej), bo sprzedaliśmy Panu produkt, którego nie mamy. Proszę się nie martwić, odeślemy pieniądze, a jak już będziemy mieli dostawę to do Pana zadzwonimy. A ja oczywiście czekam na ten telefon z większym zapałem niż na pieniądze, bo przecież lubię być oszukiwany. Szkoda, że przeczytałem opinię o tym sklepie dopiero dziś, nigdy bym go nie wybrał. Ciekawe czy ile przyjdzie mi czekać na zwrot pieniędzy...

5 / 5 2018-05-16

Polecam ten sklep. Wielokrotnie robię tu zakupy i jestem zadowolona z przemiłej obsługi i sprzętu. Komputer kupiony 5 lat temu do dnia dzisiejszego mi służy. A nowy notebooka śmiga jak rakieta.

5 / 5 2018-05-01

szybko i profesjonalnie. stacjonarka złożona szybko i tak jak chciałem. jak na razie super przez duże S

5 / 5 2017-09-25

Bardzo miła obsługa, błyskawiczna wysyłka. Polecam!

1 / 5 2017-09-10

Brak kontaktu ze sklepem. Towar chyba niedostępny.

5 / 5 2017-07-21

Chyba Joe nie jestes znawcą co do podzespołów. Montuję tam dla siebie kolejny komputer, również moi znajomi gdzie zresztą trafiłem tam za ich poleceniem. Podzespoły wyższej klasy asus, msi i inne co jest troszke droższe ,ale lepsze. Kto chce taniej niech kupi sobie dacię, ja wolę mercedesa. Polecam, fajna obsluga i atmosfera. Młode chlopaki znają się na rzeczy.

2 / 5 2017-07-15

Zdecydowanie nie polecam. Kupiłem komputer który okazał się niesprawny.Sprzedawca zobowiązał się do zwrotu gotówki po czym dostał amnezję.Sprzedawca używa różnych wybiegów żeby nie oddać pieniędzy NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ

3 / 5 2017-06-13

Zdecydowanie odradzam ten sklep, Za cenę ich zestawu można mieć wszystko dwa razy lepsze, w dodatku montują możliwie najgorsze podzespoły udając że wszystko jest doskonałej jakości

2017-05-06

Życzliwi ludzie, którzy znają się na rzeczy. Wiele osób z akademika korzysta z ich pomocy. Zdecydowanie polecam.

1 / 5 2017-04-04

Nie kupujcie tam nic sklep jest nie poważny sprawa znajdzie się w sądzie to są oszuści i omijacie ten sklep szerokim łukiem

Rzetelne opinie o Conner.pl

Conner.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.conner.pl

Email
[email protected]

Telefon
042 631 94 20

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie