Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Ogród / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Motoryzacja / Gry / Film i Muzyka

Conrad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.70
opinie o Conrad.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2019-03-19

Przesyłkę otrzymałem w wyznaczonym czasie. Zakupione rzeczy były dobrze zabezpieczone przez "delikatnością" kuriera.

5 / 5 2019-03-16

Sklep godny polecenia. Towar - pierwsza klasa. Dobry kontakt. Szybka realizacja.

5 / 5 2019-03-11

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-03

Od wielu lat dokonuję zakupów w Conradzie i zawsze jestem zadowolony z usług. Pragnę podziękować całej załodze sklepu. Składam również najlepsze życzenia spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

5 / 5 2019-02-28

DOSKONAŁY KONTAKT.MIMO,ŻE MIERNIKÓW ZABRAKŁO W MAGAZYNIE,OTRZYMAŁEM ZWROT KOSZTÓW WRAZ Z WYSYŁKĄ B.SZYBKO...POLECAM TEN SKLEP!!!BARDZO SOLIDNY!!!

5 / 5 2019-02-22

Jest to już moje kolejne zakupy tutaj. Wszystko jest załatwione profesjonalnie, przesyłki są wysyłane szybko, otrzymuję informacje na temat przesyłki, a paczki są zapakowane dokładnie i starannie. Co więcej, cierpliwi klienci mogą liczyć na zauważalne rabaty. Ostatnio miałem problem z przewoźnikiem, ale f-ma Conrad telefonicznie pomogła mi w rozwiązaniu sprawy. Jedynym problemem, jakiego doświadczyłem, jest niemożność zalogowania się na moje konto przez dłuższy czas z powodu modernizacji systemu. Mimo to, liczę na to, że firma będzie w stanie szybko poradzić sobie z tym problemem.

5 / 5 2019-01-22

Bardzo sprawna obsługa. Produkt spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2019-01-19

Szybko, sprawnie i bez uwag. Polecam.

5 / 5 2019-01-16

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-16

Szybko sprawnie i to co kupiłem, zapłata u kuriera.

5 / 5 2019-01-08

profesionalne obsluga

5 / 5 2018-12-24

Jak zwykle szybko, sprawnie i elegancko.

4 / 5 2018-12-18

Sprawna obsługa. Zakup spełnia oczekiwania, ale kolor inny niż na grafice.

5 / 5 2018-12-18

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-11

Polecam

5 / 5 2018-12-07

Wszystko OK

5 / 5 2018-12-05

bardzo dobry i solidny sklep

5 / 5 2018-12-03

Wszystko OK!

5 / 5 2018-11-30

Profesjonalny sklep.

Rzetelne opinie o Conrad.pl

Conrad.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.conrad.pl

Email
[email protected]

Telefon
(12) 622 98 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie