Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Ogród / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Motoryzacja / Gry / Film i Muzyka

Conrad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.71
opinie o Conrad.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2019-03-19

Przesyłkę otrzymałem w wyznaczonym czasie. Zakupione rzeczy były dobrze zabezpieczone przez "delikatnością" kuriera.

5 / 5 2019-03-16

Sklep godny polecenia. Towar - pierwsza klasa. Dobry kontakt. Szybka realizacja.

5 / 5 2019-03-11

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-03

Kupuje w Conradzie od wielu lat i zawsze jestem zadowolony.Dziękuje wszystkim pracujacym w tym sklepie .Najlepsze Życzenia Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia

5 / 5 2019-02-28

DOSKONAŁY KONTAKT.MIMO,ŻE MIERNIKÓW ZABRAKŁO W MAGAZYNIE,OTRZYMAŁEM ZWROT KOSZTÓW WRAZ Z WYSYŁKĄ B.SZYBKO...POLECAM TEN SKLEP!!!BARDZO SOLIDNY!!!

5 / 5 2019-02-22

Kupuję tu nie po raz pierwszy. Wszystko załatwiane profesjonalnie, szybka wysyłka, informacja o przesyłce, przesyłka zapakowana po niemiecku - starannie i skutecznie. Do tego, dla cierpliwych - zauważalny rabat. Tym razem miałem problem z przewoźnikiem, ale dzięki telefonicznej interwencji dokonanej przez f-mę Conrad, przesyłka do mnie trafiła. Jedyna niedogodność na dziś to niemożność zalogowania się na własne konto i to od dłuższego czasu. Z powodu modernizacji systemu, ale życzę żeby firma się z tym szybko uporała.

5 / 5 2019-01-22

Bardzo sprawna obsługa. Produkt spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2019-01-19

Szybko, sprawnie i bez uwag. Polecam.

5 / 5 2019-01-16

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-16

Szybko sprawnie i to co kupiłem, zapłata u kuriera.

5 / 5 2019-01-08

profesionalne obsluga

5 / 5 2018-12-24

Jak zwykle szybko, sprawnie i elegancko.

4 / 5 2018-12-18

Sprawna obsługa. Zakup spełnia oczekiwania, ale kolor inny niż na grafice.

5 / 5 2018-12-18

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-11

Polecam

5 / 5 2018-12-07

Wszystko OK

5 / 5 2018-12-05

bardzo dobry i solidny sklep

5 / 5 2018-12-03

Wszystko OK!

5 / 5 2018-11-30

Profesjonalny sklep.

5 / 5 2018-11-22

Towar o wysokiej Jakości

5 / 5 2018-11-17

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-13

Polecam

4 / 5 2018-11-13

Polecam

5 / 5 2018-11-12

Ok

5 / 5 2018-11-05

Dwukrotnie zakupilem przedmioty ze sklepu. Wszystko przebieglo bezproblemowo. Sklep godny polecenie.

5 / 5 2018-11-03

Dobra firma to i dobra transakcja

5 / 5 2018-10-30

Zawsze byłem zadowolony z usług firmy.

5 / 5 2018-10-27

SUPER SKLEP

5 / 5 2018-10-06

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-10-02

Szczerze polecam zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna realizacja zamówienia, jakościowo bardzo dobre produkty, niektóre trudne do znalezienia na polskim rynku. Jedynie towar, mógłby być odrobinę lepiej zabezpieczony - to tak na przyszłość. Poza tym naprawdę bardzo dobrze!

5 / 5 2018-10-01

Bardzo zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-09-28

Polecam, szybko i przyjemnie.

5 / 5 2018-09-22

Bardzo szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-09-14

nnnnnn

5 / 5 2018-09-06

Super sklep , błyskawiczna dostawa, gorąco polecam !!!!!

4 / 5 2018-08-29

Rzetelny sklep, mega wybór.

5 / 5 2018-08-23

Super

4 / 5 2018-08-21

szybka i sprawna obsługa zamówienia

5 / 5 2018-08-20

Wszystko o

5 / 5 2018-08-13

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-12

polecam

5 / 5 2018-08-12

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-08-11

Znakomicie. Na szybkość realizacji zamówienia wpłynął chwilowy brak wystarczającej ilości zamawianych urządzeń w magazynie. Został jednak w miarę szybko uzupełniony, co ważne, w stałym, sympatycznym kontakcie z klientem.

4 / 5 2018-08-06

super sklep, polecam wszystkim

3 / 5 2018-08-05

Ceny trochę za wysokie

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalnie

5 / 5 2018-07-31

Kupuję produkty tutaj od dawna super sklep

4 / 5 2018-07-15

polecam

5 / 5 2018-07-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-09

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zakupu, starannie zapakowany towar. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-07-03

Jestem bardzo zadowolony i ma pewno będę kontynuował zakupy i polecał znajomym

4 / 5 2018-07-03

Szybka i solidna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-23

Perfekcyjna obsługa i jakość !

5 / 5 2018-06-17

Wszystko super

3 / 5 2018-06-09

Szybka przesyłka to plus, co do wad to po pierwsze nie otrzymałam instrukcji obsługi do jednego z urządzeń i niestety nie udało mi się dodzwonić, aby upomnieć się o jego dosłanie. Po drugie krótki, bo tylko 14 dniowy okres możliwości zwrotu zakupionych rzeczy, a Ja kupiłam prezent na 6 grudnia i niestety już w Wigilię wiedziałam, że potrzebuję zwrócić do sklepu ... ale już minęło 14 dni i kupa zostaje tylko reklamacja dla zepsutych rzeczy. Szkoda

5 / 5 2018-06-06

5 5 5 5 5 : )

5 / 5 2018-06-05

wszystko ok

5 / 5 2018-06-02

Transakcja przebiegła sprawnie, mogę polecić sklep. Wkładki mikrofonowe dotarły porządnie zapakowane i spisują się dobrze.

5 / 5 2018-05-28

Bardzo dobry sklep,błyskawiczna przesyłka,towar b.dobry jakościowo.

5 / 5 2018-05-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-15

polecam

4 / 5 2018-05-10

Obsługa na wysokim poziomie

5 / 5 2018-05-02

Już kilkakrotnie dokonywałem zakupów w Conradzie i mogę polecić sklep.

5 / 5 2018-04-29

Wszystko w jak najlepszym porządku spranie i szybko

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalność, uprzejmość, wysoka jakość produktu, wspaniały profesjonalizm kurierski. Firmę poleca wszystkim! Jestem zachwycony

5 / 5 2018-04-20

profesjonalnie!

5 / 5 2018-04-19

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-04-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-16

Super obsługa, pełny profesjonalizm.

4 / 5 2018-04-15

Polecam . W miarę tanio i solidnie. Andrzej.

5 / 5 2018-04-05

Miła obsługa, znają się na rzeczy, wszystko jak należy ;) polecam sklep

5 / 5 2018-03-24

Szybka realizacja transakcji

5 / 5 2018-03-22

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-20

Polecam gorąco

5 / 5 2018-03-09

Dobre jakościowo produkty. Szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-03-08

Wszystko OK !!!

5 / 5 2018-03-02

ok:) OK:)

5 / 5 2018-03-02

SUPER CO TU WIĘCEJ PISAĆ TYLKO TAK DALAJ 5+

3 / 5 2018-03-02

Jest tak jak powinno być

5 / 5 2018-03-01

Profesjonalnie szybko bardzo miła i pomocna obsługa,Polecam

5 / 5 2018-03-01

Transakcja na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2018-02-27

Wszystko fajnie

5 / 5 2018-02-23

Polecam!!

5 / 5 2018-02-12

szybka transakcja. Bardzo polecam

4 / 5 2018-02-12

Wszystko zgodnie z opisem. Przydała by się bardziej szczególowa instrukcja konfiguracji z siecią.

5 / 5 2018-02-11

ok wysyłka bardzo szybka

5 / 5 2018-02-05

Szybka i sprawna przesyłka

5 / 5 2018-01-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-27

Polecam sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-01-24

Profesjonalnie

5 / 5 2018-01-19

Wszystko ok

4 / 5 2018-01-14

Polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2018-01-13

sklep godny polecenia.

4 / 5 2017-12-18

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-12-17

Wszystko ok

4 / 5 2017-12-16

To mój kolejny zakup w Condrad Electronic. Będą kolejne. Conrad co jakiś czas robi promocje na wszystko dając rabat 10% lub nawet 12%.

5 / 5 2017-12-12

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-12-10

Wszystko super.

5 / 5 2017-12-06

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-12-06

Szybko i zgodnie z zamowieniem.

5 / 5 2017-12-04

Szybka dostawa , sprzet działa jest radość

4 / 5 2017-12-03

Transakcja, jak zwykle przebiegła pomyślnie- na czas, zgodnie z oczekiwaniem. Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-11-24

Wszystko super

3 / 5 2017-11-19

Polecam

5 / 5 2017-11-15

obsluga bez problemow

5 / 5 2017-11-12

Polecam Sprzedawcę

5 / 5 2017-11-08

Super. Realizacja w 1dzien

4 / 5 2017-11-01

Sprzęt bardzo wysokiej jakości, dobrze zapakowany. Kontakt perfekcyjny. Trochę długo czekałem na paczkę ale rozumiem, że to okres p

5 / 5 2017-11-01

Polecam innym zainteresowanym .

5 / 5 2017-10-29

W tej firmie przyjemnie robić zakupy.

4 / 5 2017-10-23

bardzo dobrze

5 / 5 2017-10-22

Jestem zadowolony . przesyłka zapakowana profesjonalnie. sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-10-02

Szybka realizacja to podstawa. Jestem zadowolony z obsługi.

4 / 5 2017-09-25

Takiego poziomu obsługi zawsze oczekuję. Tak trzymać...

5 / 5 2017-09-21

Polecam.

5 / 5 2017-09-11

jak zwykle, super profesionalnie, dziekuję.

4 / 5 2017-09-09

Bez zarzutu

5 / 5 2017-09-07

Wszystko dobrze, jestem zadowolony!

4 / 5 2017-08-28

Polecam !!

1 / 5 2017-08-26

sklep fajnie zorganizowany , ale towaru wystawionego nie posiadają , i reakcja na to też niezbyt szybka , po dwóch dniach. ogólnie zawiodłem się.

4 / 5 2017-08-22

Czas realizacji zamówienia, jak i sam zamawiany towar, jest jak najbardziej w porządku. Co do opakowania przesyłki, też jest dobrze, lecz moim skromnym zdaniem przesadnie. Po prostu, zbyt duży karton, jak na zamawiany przedmiot.

4 / 5 2017-08-17

W trakcie zamawiania sklep był w trakcie modernizacji - stąd obniżona ocena za poziom obsługi (nie mogłem np. zmienić nru telefonu kontaktowego z poziomu serwisu).

5 / 5 2017-08-15

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem.

1 / 5 2017-08-15

DOSKONAŁY KONTAKT.MIMO,ŻE MIERNIKÓW ZABRAKŁO W MAGAZYNIE,OTRZYMAŁEM ZWROT KOSZTÓW WRAZ Z WYSYŁKĄ B.SZYBKO...POLECAM TEN SKLEP!!!BARDZO SOLIDNY!!!

5 / 5 2017-08-08

Wszystko OK

5 / 5 2017-08-02

Jeden z moich najlepszych sklepów.

4 / 5 2017-07-27

Towary dobrej jakości

4 / 5 2017-07-21

Jestem zadowolona. Przesyłka przyszła szybko. Byłam informowana na bieżąco gdzie znajduje się moja przesyłka.

5 / 5 2017-07-19

Wszystko jak najbardziej OK

5 / 5 2017-07-09

Xccccc

5 / 5 2017-07-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka

5 / 5 2017-07-01

Wszystko super. Odkurzacz mobilny wciąga aż miło i przydaje się codziennie.

5 / 5 2017-06-25

Profesjonalna obsługa, towar zgodny w 100%, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-06-23

Super. Polecam.

5 / 5 2017-06-19

wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2017-06-01

Tylko trochę drogo...

5 / 5 2017-05-24

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-05-15

Wszystko przebiegło pomyślnie.

5 / 5 2017-05-13

Zadowolony z zakupów

5 / 5 2017-05-07

pełne zadowolenie

5 / 5 2017-05-06

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-05

Bezproblemowy zakup, profesjonaliizm w obsłudze. JJedyne co budzi zdziwienie to tłumaczenia opisów przedmiotów na stronie - są fatalnej jakości; naprawdę tak trudno znaleźć fachowego tłumacza?

5 / 5 2017-05-02

Polecam.

5 / 5 2017-04-30

Pelny profesjonalizm. Sprzet dotarl szybko i bezpiecznie

5 / 5 2017-04-29

Bezproblemowo.

5 / 5 2017-04-15

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-01

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-03-26

Profesjonalna obsługa. Przesyłka bezpiecznie i czysto zapakowana. Zakupione przedmioty zgodne z opisem. Polecam.

Rzetelne opinie o Conrad.pl

Conrad.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.conrad.pl

Email
bok[email protected]

Telefon
(12) 622 98 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie