Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Convict.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Convict.pl
5 / 5 2019-03-19

towar zgodny z opisem informacja e-mail o bieżącym statusie zamówienia (w tym numer listu przewozowego) szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-15

Polecam !

5 / 5 2019-03-13

Super, co tu dużo mówić...

5 / 5 2019-03-10

Wszystko super, polecam goraco, bardzo szybko doszedł zamówiony towar.

2019-02-18

sklep jest ok!

5 / 5 2019-02-17

Bardzo miła obsługa, szybka przesyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-06

Zachęcająca obsługa.Polecam

5 / 5 2019-02-04

Gorąco polecam! Przemiła obsługa :)

5 / 5 2019-01-28

Sam sklep bardzo profesjonalny, kilka chwil po złożeniu zamówienia odebrałem telefon od miłej pani u której potwierdziłem złożenie zamówienia i adres. Paczka wysłana jeszcze tego samego dnia, co dało minimalny czas oczekiwania(3 dni). Polecam.

5 / 5 2019-01-28

super sklep, fajne ubrania i dodatki, szybka wysyłka i dobry kontakt :)

5 / 5 2019-01-28

Wszystko szybko i bezproblemowo :) pozdrawiam

5 / 5 2019-01-23

super

5 / 5 2019-01-20

bardzo szybka realizacja zamówienia, wiarygodny opis produktu

5 / 5 2019-01-15

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka i dobra organizacja. Polecam.

5 / 5 2019-01-11

transakcja przebiegła szybko, sprawnie i pomyślnie

5 / 5 2019-01-10

Profesjonaliści. Szkoda, że już nie będę mogła robić u Nich zakupów :(

5 / 5 2019-01-08

Sklep convict jak dotąd jest, był najlepszym sklepem, w którym robiłam zakupy ! Gorąco polecam, naprawdę warto.

2019-01-01

Spoko sklep szkoda że już zamknięty.Pozdrawiam!

5 / 5 2018-12-30

Szybko, sprawnie, artykuł, który zamówiłam - dokładnie to, o co chodzi w sklepach internetowych.

5 / 5 2018-12-20

jeden z najlepszych sklepow w ktorych robilem zakupy promocje i szybka wysylka 10\10

5 / 5 2018-12-15

Wszystko ok ;]

5 / 5 2018-12-10

wszystko ok

5 / 5 2018-11-17

super

5 / 5 2018-10-16

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Towar pierwsza klasa!

5 / 5 2018-10-13

Bardzo dobry sklep bardzo szybko przychodzą paczki jestem zadowolony :)

2018-10-11

Robienie zakupów w sklepie convict.pl to sama przyjemność :)

5 / 5 2018-10-11

SUPER!!!

5 / 5 2018-10-09

Bardzo dobry i miły kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-10-04

Fantastyczny sklep. Ekspresowa i dobrze zabezpieczona przesylka. Kalosze bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-09-20

Bez problemów,szybko i tanio

5 / 5 2018-09-18

Super

5 / 5 2018-09-14

Polecam sklep! Transakcja przebiegła tak jak powinna!

5 / 5 2018-08-31

Polecam - transakcja przebiegła szybko i bez jakichkolwiek problemów

5 / 5 2018-08-18

To mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem mega zadowolony, miła obsługa, towar taki jak w opisie, wszystko sprawnie i przyjemnie, wzór dla innych sprzedających 100% polecam

5 / 5 2018-08-15

Sklep bardzo dobry , miły kontakt , szybka dostawa . Bardzo polecam !

5 / 5 2018-08-14

Po prostu działa. Zamawiasz, płacisz i dostajesz. Bez żadnych problemów i dość szybko.

5 / 5 2018-07-09

Polecam:) Profesjonalnie, szybko, sprawnie- towar super- zgodny z opisem:) Byłoby miło gdyby istniała forma darmowej przesyłki przy zakupie powyżej proponowanej kwoty- w wielu sklepach internetowych "skate'owych" tak jest, gdyż wiadomo, że to drogi asortyment;) Ja przy takiej opcji- skusiłabym się na większe zakupy:) Pozdrawiam Obsługę:)

5 / 5 2018-07-07

Towar zgodny ze zdjęciami i opisem.Szybka Przesyłka.Polecam

5 / 5 2018-06-30

Wszystko bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-21

super

5 / 5 2018-06-20

realizacja zamówienia bardzo szybka, zamówione klapki są super

5 / 5 2018-06-09

Jestem w 100% zadowolony z dokonanych zakupow, sklep prowadzony profesjonalnie i sprawnie ;)

5 / 5 2018-06-07

bardzo fajna obsługa, szybka, miła i konkretna

5 / 5 2018-05-31

Jestem zadowolona z usług sklepu convict.pl. Cieszę się, że każdy krok związany z kupnem i wysyłką zamówionych produktów, jest dokumentowany drogą mailową. Wiem, kiedy zamówiłam produkt, kiedy pieniądze znalazły się na koncie i kiedy produkt został wysłany. Ogromny plus za system powiadomień! Sama realizacja zamówienia także pozytywnie mnie zaskoczyła. Kurier był u mnie już po dwóch dniach od zakupu.

5 / 5 2018-05-24

Gorąco polecam!

2018-05-19

Rewelacja

5 / 5 2018-05-16

Wszystko zgodne z opisem. Sprawna transakcja. Polecam!!!

5 / 5 2018-05-12

SZYBKA TRANSAKCJA, FIRMA GODNA POLECENIA.

2018-04-26

Bardzo dobrze zrobiony sklep, przejżyście

5 / 5 2018-04-19

bardzo dobry kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-04-15

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa, przesyłka doszła bardzo szybko. Ogólnie pozytywnie.

2018-04-14

Nie mam zastrzeżeń absolutnie żadnych. Przesyłka dotarła w przeciągu 3 dni roboczych z uwagi na zamówienie "za pobraniem" przez Pocztę, więc to nie jest zależne od sklepu.

2018-04-10

Bardzo fajny sklep, tani i ciekawy asortyment

5 / 5 2018-04-06

Blyskawiczna realizacja. Towar super

5 / 5 2018-04-04

Bardzo szybka przesyłka. Super kontakt. Produkt zgodny z opisem, zero uszkodzeń i jakichkolwiek zażaleń. Polecam.

5 / 5 2018-03-17

To moje kolejne zakupy w sklepie convict. Jak zawsze miło, szybko i zadowalająco.A do tego jeszcze ta promocja -50% na wszystkie nie przecenione produkty( szczegółowe info na FB)

2018-03-02

wszystko bez zarzutu, sprzedawca godny polecenia

2018-03-02

Wszystko fajnie

5 / 5 2018-02-28

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Warto.

5 / 5 2018-02-17

Rewelacja! polecam!

5 / 5 2018-01-15

Wszystko świetnie! Paczka przyszła szybko, pomimo że dostarczała ją Poczta Polska, a zawartość jak najbardziej odpowiadająca opisowi.

5 / 5 2017-11-30

super

5 / 5 2017-11-17

Obsługa klienta w sklepie internetowym Convict jest bez zarzutu. Realizacja zamówienia szybka i kupujący jest cały czas poinformowany na jakim etapie jest jego zamówienie. Wszystko bez zarzutu.

2017-11-11

zakupy w convict to czysta przyjemność :-)

2017-11-06

jak najbardziej pozytywna:)

5 / 5 2017-10-31

Doskonale! Solidnie, sprawnie, terminowo. Dobry kontakt z klientem. Dziękuję. Polecam. J

2017-10-26

juz nigdy nie kupie nic w INNYM sklepie :D

2017-09-25

Bardzo pozytywna!! sklep zasługuje na gwiazdkę Świąteczną!!

5 / 5 2017-09-19

Zakupy w sieci robie bardzo czesto, ale z taka obsluga to ja sie jeszcze nie spotkalem. Mily BOK, powiadomienia o zmianie statusu, towar byl u mnie nastepnego dnia.

2017-09-09

Bardzo przejrzysta ekspozycja, rzetelna informacja o produktach i o przebiegu transakcji.

2017-09-06

OK!!

5 / 5 2017-08-31

Ok

2017-08-01

Zawsze będę tu wracał!!!

5 / 5 2017-07-25

Unikatowy towar. Błyskawiczna i profesjonalna przesyłka. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-07-08

Super! dostałem gratisy, bardzo mila obsługa. Chyba najlepszy internetowy sklep z jakim się spotkałem! :)

5 / 5 2017-06-28

Rewelacyjna obsługa! Bardzo fane okazje wyprzedażowe. Polecam i z pewnością tam wrócę!

2017-06-17

Jak zwykle wzorowo

5 / 5 2017-06-15

POLECAM!!!

5 / 5 2017-06-07

największa kompetencja, z jaką się spotkałem w całej sieci. nie po raz pierwszy tu kupuje, nie po raz ostatni i zawsze ten sam profesjonalizm !!

5 / 5 2017-05-31

rzeczy dobrze zapakowane, zgodne z opisem zamieszczonym na stronie, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-05-24

Wszystko super, bez zarzutu :)

5 / 5 2017-05-17

Wysyłka w ciągu 1 dnia, produkt zgodny z opisem i fotkami na stronie sklepu, polecam zakup w convict.pl!!!

2017-05-08

Nic dodac nic ujac!!

5 / 5 2017-05-06

Szybka wysyłka, wszystko w 100% zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2017-04-27

Bardzo szybka wysyłka i świetne buty. Polecam ten sklep wszystkim!!!

5 / 5 2017-04-27

Sklep super!. Doskonały kontakt, szybka dostawa, zero problemów

5 / 5 2017-04-23

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2017-04-14

jestem zadowolona, ponieważ produkt nabyłam w promocji, w innych internetowych sklepach był o wiele droższy, przesyłka szybka, oceniam pozytywnie.

2017-04-12

bardzo przyjemna obsługa, dbają o klienta

5 / 5 2017-03-27

Bardzo profesjonalne podejście do klienta! Ekspresowa wysyłka! Bardzo duży plus, ogromnie polecam!

Rzetelne opinie o Convict.pl

Convict.pl

Siedziba
Przecław

WWW
http://www.convict.pl

Email
[email protected]

Telefon
091421 44 20

Komórka
0697 303 808

Infolinia
-

Logowanie