Kategorie: / Pozostałe

Cookstore.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o Cookstore.pl
2019-03-18

Zadawalająco

2019-03-09

Jest Oki

2019-03-08

chyba nie ma juz tego sklepu , zero reakcji , kasa przepadła

5 / 5 2019-03-06

Profesjonalna obsługa. Szybko i rzetelnie.

5 / 5 2019-03-02

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-14

wszystko super polecam

5 / 5 2019-01-27

Polecam!

5 / 5 2019-01-26

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-01-25

Suszarka trochę niestabilna, reszta ok

5 / 5 2019-01-15

Wszystko OK

2019-01-01

Zero zamówienia i nie ma kontaktu ze sprzedającym.

5 / 5 2018-12-31

Polecam gorąco :-)

5 / 5 2018-12-24

profesjonalna obsługa , produkt najwyżej jakości polecam

5 / 5 2018-12-15

PROFESJONALNIE SZYBKO TANIO .POLECAM

5 / 5 2018-12-15

Szybki i dobry kontakt kontakt, niestety nieaktualne informacje na stronie.

5 / 5 2018-12-13

Super polecam

5 / 5 2018-12-10

Wszystko ok, polecam

2018-12-08

Ok bardzo

2018-12-08

Ok!!!

2018-12-01

Gdy występuje problem, to nie da się dodzwonić, system reklamacji również opłakany

5 / 5 2018-11-22

szybko, sprawnie , perfekcyjnie

5 / 5 2018-11-06

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-10-30

sklep ze swietnym towarem i obsluga. Polecam

2 / 5 2018-10-08

TRAGEDIA!!!! odradzam zakupy. Zakupiłam w marcu 2018 podgrzewacz wody.... dzisiaj podgrzewacz miał przebicia .... nie dziwie sie bo woda zaczeła przez niego przelatywać(tam gdzie nie trzeba) napisałam maila.... zero odzewu, brak kontaktu telefonicznego pod dwoma numerami..... czekam jakiś dzień i idę do adwokata! nikomu nie polecam

2018-10-05

Zadowolona!

5 / 5 2018-10-03

Wszystko OK. POLECAM !!!!! Towar b. zgodnie z opisem, błyskawiczna przesyłka, cud malina.

5 / 5 2018-09-23

Polecam

5 / 5 2018-09-22

Jestem zadowolona .Wszystko zgadza się z opisem ...polecam -:)

5 / 5 2018-09-20

Super. Polecam!

5 / 5 2018-09-18

Fajny sprzęt za małe pieniądze polecam.

5 / 5 2018-09-08

W 100% pozytyw!!! Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-09-03

polecam zakupy

2018-08-20

Niskie ceny

5 / 5 2018-08-11

Polecam

5 / 5 2018-08-03

Fajny sprzęt za małe pieniądze polecam.

5 / 5 2018-08-01

super!

2018-07-30

Ok bardzo

5 / 5 2018-07-25

poza bezbłędnym poziomem obsługi, kuchenka jest super atrakcyjna, znakomicie wykonana, znakomita w utrzymaniu czystości. Absolutnie warta polecenia

5 / 5 2018-07-01

Szybko sprawnie miło....polecam

5 / 5 2018-06-26

Profesjonalnie

5 / 5 2018-06-17

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-17

Błyskawiczna wysyłka towaru. Jestem zadowolona.

2018-05-25

Wszystko byłoby OK! Ale Instrukcja do kuchenki jest nierawdziwa, wg niej kuchenka ma cuda wianki, w efekcie jest prostą kuchenką bez wodotrysków. Nie będę się rozpisywać, można wejść na stronę i przeczytać instrukcję, która nie ma nic wspólnego z kuchenką. Ponadto antypoślizgowe nóżki jeżdżą po moim stole jak na łyżwach. Nóżki są krzywe. W trzech miejscach kuchenka się kołysze.

2018-05-21

Wystawiają towar którego nie mają, długi czas zwrotu pieniędzy.

5 / 5 2018-05-14

Jest ok

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalna, szybka obsługa. Produkt wysokiej jakości

5 / 5 2018-04-18

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

2018-04-14

Bez zastrzeżeń

1 / 5 2018-04-07

Uwaga! oszuści, sprzedają buble, brak kontaktu

5 / 5 2018-02-17

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-02-14

Polecam 100 %

2018-01-10

Sprzedają towar którego nie mają - no comment

2017-12-21

Zamówiony sprzęt wygląda bardzo dobrze, dostawa błyskawiczna i bezpłatna.

1 / 5 2017-12-16

Sklep zamknięty, brak kontaktu

5 / 5 2017-12-14

Super

5 / 5 2017-12-02

zakup - prosty i szybki , opakowanie - mega bezpieczne , transport - na czas i w odpowiedniej porze dnia ,

2 / 5 2017-11-29

Nie polecam.

5 / 5 2017-11-17

jestem bardzo zadowolony - trafiony wybór

2017-11-16

w porządku

2017-11-16

Towar ok!

5 / 5 2017-11-14

Polecam zakup w sklepie,bardzo szybka usluga

5 / 5 2017-11-11

Polecam

5 / 5 2017-11-04

Polecam zakupy w tym sklepie, transakcja obsłużona szybko i sprawnie

5 / 5 2017-11-01

Kupno w sklepie online ok. Wysyłka szybciutko, płatność przy odbiorze towaru, jak najbardziej tak. Sądziłem że w dzisiejszych czasach już tak nie można a jednak, miłe zaskoczenie. Pozdrawiam polecam. Ciekaw jestem jak będzie to działać jak się sprzęcik zepsuje. Czy też będzie wszystko takie sprawne ?

2017-10-28

Otrzymałem potwierdzenie zaksięgowania wpłaty. 4.07.18 r. Do tej pory bark kontaktu i zwrotu pieniędzy. Nie polecam.

5 / 5 2017-09-30

Transakcja super polecam

5 / 5 2017-09-22

Polecam.

5 / 5 2017-09-17

Fantastyczna obsługa, szybko, miło i profesjonalnie. Polecam!!!

5 / 5 2017-09-09

Super

5 / 5 2017-08-18

Profesjonalna obsługa szybko i bez kłopotu załatwione zamówienie,polecam

2017-08-12

Dobre produkty za rozsądne pieniądze.

2017-08-12

Niestety produkt oferowany na stronie a potem informacja ze nie jest dostepny

5 / 5 2017-08-11

Wszystko było OK

2017-08-10

Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami, zamówienie dobrze było zapakowane i takie jak trzeba

5 / 5 2017-08-06

Wszystko Super Polecam !!!!!

2017-07-30

Kompletny brak reakcji. Strona zniknela. Telefon gluchy. Jak odzyskac kase?

2 / 5 2017-07-17

Produkt był zapakowany nie orginalnie, był popsuty ,nie działał, szczetrze nie polecam.

5 / 5 2017-07-16

Wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2017-07-14

W 100% pozytyw!!! Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-06-21

OK OK OK

2017-06-04

Wszystko spoko

2017-05-11

Zamówiony towar zgodny ze zdjeciem i opisem .,Miła i ,pomocna obsługa .Z pewnością polecę tę firmę zainteresowanym osobą

2017-05-02

Jest Oki

2017-04-25

Okazało się, że towary nie ma w sklepie, 10 dni minęło a zwrotu pieniążków nie widać

5 / 5 2017-04-17

Sklep bezproblemowo realizujący zamówienia - szybko, zgodnie z opisem. No i świetna patelnia do omletów :)

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalna obsługa zamówienie zrealizowane ekspresowo kurier był bardzo miły, kuchenka super , polecam

5 / 5 2017-04-13

Polecam firma rzetelna sprawna i dbając o interes klienta

2017-04-11

Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-04-06

Nie mam uwag, jestem zadowolony z usługi.

Rzetelne opinie o Cookstore.pl

Cookstore.pl

Siedziba
Raszyn

WWW
http://www.cookstore.pl

Email
[email protected]

Telefon
517 716 486

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie