Kategorie: / Sport / Artykuły Zoologiczne

Copino.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Copino.pl
5 / 5 2019-03-22

ok

5 / 5 2019-03-20

Szybko, sprawnie polecam robić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-13

Jestem zadowolona z oferty sklepu internetowego , poszukiwane przeze mnie art. dostałam właśnie tutaj .Jedno "ale " jest takie ,że w innych sklepach przy zakupie np. za 99 zł. przesyłka jest gratis , tutaj niestety niezależnie od wartości zamówienia trzeba płacic za przesyłkę .

2019-03-02

wszystko ok!!!!!!

2019-03-02

dobra obsługa

5 / 5 2019-02-28

Jestem bardzo zadowolony Miła obsługa i błyskawiczna dostawa Gorąco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-24

Polecam gorąco

2019-02-23

bardzo dobra

5 / 5 2019-02-18

Transakcja została przeprowadzona szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-02-16

Super sklep, bardzo szybka dostawa, ceny bardzo dobre.

5 / 5 2019-02-16

szybka dostawa, zakup zgodny z oczekiwanym

5 / 5 2019-02-12

Super. Polecam.

5 / 5 2019-02-11

polecam

2019-02-07

Rzetelny sklep.Zakupy bez problemów.Komunikacja ze sklepem dobra.

2019-02-06

W copino.pl znalazłem towar, o którym inne sklepy jeszcze nie słyszały lub nie posiadały. Rewelacja.

5 / 5 2019-02-06

Super

5 / 5 2019-02-01

Polecam

2019-01-28

Godny polecenia.

5 / 5 2019-01-25

Cóż...z niewielkimi problemami, ale właśnie w nietypowych sytuacjach sklep może pokazać, jak podejdzie do klienta. W moim przypadku Copino.pl stanęło na wysokości zadania i sprawiło, że w tym oto momencie wystawiam pozytywną opinię. Polecam ze względu na dużą troskę o zadowolenia klienta, elastyczność oraz pomysłowość.

5 / 5 2019-01-24

Wszystko ok

2019-01-22

Bardzo dobra, natychmiastowa reakcja i wysylkas

5 / 5 2019-01-18

Profesjonalne podejście do transakcji. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-01-17

Szybka transakcja, terminowa dostawa, godny polecenia

2019-01-12

mimo drobnych problemów wszystko zakończyło się się dobrze i mogę polecić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-08

ok

5 / 5 2019-01-02

Polecam kazdemu

5 / 5 2018-12-29

Wszystko jak najbardziej w porządku, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-12-28

Szybka wysyłka, produkty dobrej jakości, przesyłka bardzo dobrze spakowana.

2018-12-27

godny polecenia

2018-12-25

Narazie bardzo dobrze aby tak dalej.

5 / 5 2018-12-25

Obsługa bardzo dobra, mimo reklamacji która została załatwiona bardzo szybko i sprawnie.

2018-12-25

Sprawna obsługa, dobry kontakt, produkt odpowiadał ofercie, cena bardzo korzystna.

2018-12-21

Tani, fajny sklep : )

5 / 5 2018-12-20

Bardzo Polecam szybko i solidnie

2018-12-14

bardzo dobry

2018-12-13

Bezproblemowa obsługa - brak zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-10

Szybki kontakt i informacja o wysyłce. Wysoki poziom obsługi klienta. Polecam.

2018-12-09

Bardzo dobry sklep, mają bogaty asortyment.

2018-12-08

rewelacja

5 / 5 2018-11-19

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2018-11-09

Polecam:)

5 / 5 2018-11-09

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń, polecam!

5 / 5 2018-11-07

Super!!!!!

2018-10-27

błyskawiczny kontakt, dobra obsługa

5 / 5 2018-10-26

dobra obsługa jak brakuje towaru gość dzwoni z informacją można wymienić na inny towar jestem bardzo zadowolony z przesyłki mam kotkę chorą na nerki dostawa jedzenia w ca. 48 godzin polecam

5 / 5 2018-10-25

ok

2018-10-22

Sprawnie i porządnie. Wszystko jak należy.

5 / 5 2018-10-18

polecam ,niskie cewny

5 / 5 2018-10-09

ok

2018-10-09

pełne zadowolenie z obsługi, przydałyby się gratisy dla zachęty do następnych zakupów

5 / 5 2018-10-07

Super polecam zakupy

5 / 5 2018-10-06

Szybko, sprawnie i dobrze zapakowane. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-04

ok

5 / 5 2018-09-19

Szybka realizacja, łatwy kontakt ze sprzedawcą, produkt zgodny z opisem. Sprzedawca udzielił informacji zgodnych ze stanem faktycznym.

5 / 5 2018-09-15

Produkt jest dobrej jakości, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-09-09

ok

2018-09-08

Zamówiona została karma Taste of the Wild Pacific Stream Canine - dla dorosłych psów, a przysłali mi wersję Puppy dla szczeniaków. Nie wiem czy było to celowe, czy nie odróżniają jednej od drugiej. W każdym razie jak na sklep zoologiczny to dyskwalifikujące.

2018-09-04

Bogaty asortyment świetnych jakościowo towarów.

5 / 5 2018-09-03

Polecam!

5 / 5 2018-09-03

Godny polecenia,dobry kontakt iszybka wysyłka

5 / 5 2018-09-03

ok

5 / 5 2018-08-19

SYBKO SOLIDNI POLECAM

5 / 5 2018-08-17

szybko , sprawnie ok.

5 / 5 2018-08-12

Rewelka wysyłka i stały kontakt ... Polecam gorąco :)

5 / 5 2018-08-10

wSZYSTKO OK I SZYBKO POLECAM

5 / 5 2018-08-09

bardzo dobry, polecam

5 / 5 2018-08-09

pozytywna

5 / 5 2018-08-05

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2018-07-25

Bardzo dobry {szybki} sklep

5 / 5 2018-07-22

profesjonalny

5 / 5 2018-07-16

Wszystko OK, szybka przesyłka towar zgodny z opisem, POLECAM

2018-07-12

Sklep oceniam bardzo pozytywnie, łatwe wyszukiwanie produktu, proste zamawianie, wszystkie potrzebne informacje zawarte w e-mailu.

5 / 5 2018-07-02

Szybko , sprawnie i miło. Dobry kontakt.

2018-06-26

Na plus

2018-06-24

dobry sklep

5 / 5 2018-06-16

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.

2018-06-12

Zakupy robiłam dwa razy. Wszystko zgodnie z opisem. Jeśli będę jeszcze czegoś potrzebowała dla psa to na pewno skorzystam z tego sklepu

5 / 5 2018-06-10

wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutu polecam

5 / 5 2018-06-07

Transakcja pomyślna -polecam

5 / 5 2018-06-06

bardzo szybka i sprawna przesyłka zamawianego towaru.Bardzo dobry kontakt z właścicielami. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-04

Polecam.

1 / 5 2018-05-30

Ceny hurtowe naprawdę niskie ale czekanie na przesyłkę tragedia zamówiłam w środę rano a towar dostałam dopiero w poniedziałek

5 / 5 2018-05-24

Polecam - skuteczni

5 / 5 2018-05-22

Polecam

5 / 5 2018-05-20

Super sklep oraz dobre ceny i szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-17

Szybka realizacja, bezproblemowa wymiana towaru. Polecam

5 / 5 2018-05-09

miła obsługa miałam kłopoty z płatnością ale kontakt telefoniczny ze strony sklepu pomogły mi załatwić sprawę szybko i pomyślnie

5 / 5 2018-04-29

Super szybka dostawa, uprzejmy kurier i b. Pomocny. Paczki zapakowane w kartony a nie w foliowe worki.

5 / 5 2018-04-27

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-21

Bardzo się cieszę, że trafiłam na Państwa sklep i mogłam zakupić karmę dla mojego kota w bardzo korzystnej cenie. Przesyłka dotarła szybko, była dobrze zabezpieczona. Dziękuję serdecznie!

5 / 5 2018-04-21

Wszystko jak należy - polecam!

2018-04-20

Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-04-20

sprawna szybka obsługa

5 / 5 2018-04-16

bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka i świetny płyn do czyszczenia uszu dla pieska:)

5 / 5 2018-04-16

To moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie bo jestem zadowolona z zakupu i dostawy:-) dziękuję:-)

5 / 5 2018-04-14

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-11

Super, konkurecyjne ceny , idealnie

2018-04-05

Zdecydowanie polecam! Błyskawiczna, bezproblemowa transakcja. Wysyłka towaru natychmiast po dokonaniu przelewu. Duży wybór produktów. Z pewnością będę składać zamówienia regularnie. Pozdrawiam!

5 / 5 2018-04-02

Super ;)

5 / 5 2018-04-01

Polecam

2018-03-31

Bardzo dobra

1 / 5 2018-03-30

opinia bardzo negatywna, nigdy więcej nie skoprzystam: - otrzymałem towar NIEZGODNY Z ZAMÓWIENIEM - towar w starym opakowaniu od innego produktu - faktura niezgodna z produktem dostarczonym - można wątpić, czy towar faktycznie fabrycznie nowy

5 / 5 2018-03-26

Wszystko bardzo dobrze, szybko i bez zarzutów, polecam tego dostawcę.

5 / 5 2018-03-23

polecam !!!!!!!!!! szybko ,sprawnie,bezproblemowo

5 / 5 2018-03-21

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-21

Pełen pozytyw, szybka i sprawna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-03-19

Gorąco polecam. Szeroki asortyment, korzystne ceny, profesjonalna obsługa.

2018-03-13

Transakcja przebiegła pomyślnie z małymi zawirowaniami ale ogólnie polecam

5 / 5 2018-03-10

super sklep polecam!!

2018-03-08

Transakcja zakończyła się pozytywnie.

5 / 5 2018-03-04

polecam

5 / 5 2018-03-03

Bardzo szybka realizacja. Komfort zamówień internetowych. polecam!!!

5 / 5 2018-03-02

Polecam: tanio, rzetelnie, szybko.

2018-03-02

wszystko w porządku

2018-02-28

bez zarzutów

2018-02-16

Bardzo mila obsługa.

5 / 5 2018-02-15

super szybka wysyłka zgodna z zamówieniem

2018-02-12

Pierwsza przesyłka dostarczona została uszkodzona, po przesłaniu protokołu reklamacyjnego dostarczono towar bez zarzutu. Jedyny minus - brak potwierdzenia otrzymania reklamacji, co wzbudziło mój niepotrzebny niepokój i chwilowe i jak się okazało nieuzasadnione obawy co do uczciwości sprzedawcy.

5 / 5 2018-02-02

z pewnoscia bede robic w tym sklepie zakupy w przyszlosci,polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-30

szybka i sprawna obsluga

5 / 5 2018-01-27

Copino.pl - bezproblemowe zamówienie, dobre opisy produktów, szybka realizacja, łatwa obsługa.

5 / 5 2018-01-20

Super.

2018-01-19

Bardzo miło robiło się zakupy w tym sklepie. Strona jest bardzo intuicyjna i przejrzysta, a asortyment daje swobodę wyboru. Bardzo dobre możliwości wyboru dostawy.

5 / 5 2018-01-19

Super.Szybka dostawa.Ponieważ produkt który wybrałam był niedostępny w tym kolorze skontaktowano się ze mną telefonicznie i ustaliliśmy inną możliwość.Polecam

5 / 5 2018-01-18

ok

5 / 5 2018-01-18

polecam zakupy

5 / 5 2018-01-14

szybka realizacja, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-13

Polecam szybko sprawnie .

5 / 5 2018-01-09

ok

2018-01-09

Zakupy bardzo udane, zmiana towaru przez telefon bez problumu

5 / 5 2018-01-09

Szybko i sprawnie. Polecam!

2018-01-07

Bardzo dobra

5 / 5 2018-01-04

Super sprzedawca!!!

5 / 5 2018-01-03

Super przyjazna obsługa, szybka wysyłka, gorąco polecam.

2018-01-02

Jak zwykle wszystko wporzo

5 / 5 2017-12-29

polecam wszystkim

2017-12-25

Wszystko tak, jak byc powinno.

2017-12-25

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-12-21

Polecam, profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-12-19

Pełen profesjonalizm. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-12-11

pozytywna

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-11-30

Polecam

2017-11-29

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-11-26

polecam wska szybka bez problemów

5 / 5 2017-11-22

OK

5 / 5 2017-11-20

Polecam serdecznie zakupy w sklepie Copino.

5 / 5 2017-11-20

ok

2017-11-18

Bardzo dobry sklep

2017-11-16

zamówiłem i po tygodniu od potwierdenia zamówienia stwierdzili ze nie sprzedadza mi . Kpina ...

5 / 5 2017-11-10

ok

5 / 5 2017-11-07

Szybko i tanio. Super.

5 / 5 2017-10-22

Polecam !!!

5 / 5 2017-10-17

Obsługa Bardzo profesjonalna Polecam z czystym sumieniem dostawa expresowa :) pozdrawiam sklep towar dobrze zapakowany 100% z opisem

5 / 5 2017-10-14

szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam ten sklep każdemu...................

5 / 5 2017-10-03

Świetny kontakt. Pomimo, że dane na stronie internetowej były aktualne i produktu, którego zamówiłem nie było, sprzedawca za uzgodnieniem wysłał mi produkt równoważny (i nawet nieco droższy) w zapłaconej wcześniej cenie. Wysyłka dnia następnego, kurier dostarczył kolejnego dnia. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-09-23

Polecam

5 / 5 2017-09-17

Szybka realizacja mimo długiej prognozy. Bezproblemowe dołożenie do zamówienia dodatkowego produktu.

5 / 5 2017-09-16

Zamówienie doszło błyskawicznie i dobrze zapakowane.Jakość taka jaką chciałam.Polecam ten sklep z przyjemnością.Mój pies jest zadowolony ::)

5 / 5 2017-09-13

sklep solidny , realizacja zamówienia zgodnie z obietnicą szybko i solidnie

5 / 5 2017-09-06

Dobry kontakt, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem Jestem zadowolony i polecam

5 / 5 2017-09-04

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-30

Małe problemy z dostępnością produktów, ale ostatecznie ok. Polecam.

2017-08-27

rewelacja

2017-08-24

transakcja przebiegla pomyslnie

5 / 5 2017-08-17

Szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem. Polecam :)

5 / 5 2017-08-15

ok super szybko

5 / 5 2017-08-12

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-07-30

Pozytywna

2017-07-21

Transakcja przebiega pomyslnie Polecam

5 / 5 2017-07-17

Przesyłka dotarła szybko Produkt ok. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

2017-07-16

ok udane akupy

2017-07-15

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko w 100% zgodne z opisem. Klient godny polecenia.

5 / 5 2017-07-15

Wszystko ok.sprawnie profesjonalnie tanio.polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2017-07-10

Szybka wysyłka produktu. Karma dla psa zgodna z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-07-04

Bardzo kompetentna,rzeczowa obsługa.Zamówienie zrealizowano błyskawicznie. Sklep ma bogatą,dobrze opisaną ofertę i przyjazne ceny. Towar świetnie zapakowany i zgodny z zamówieniem.Polecam!

2017-07-04

Dlugie oczekiwanie. Ogólnie pozytywnie.

5 / 5 2017-07-02

Szybka wysyłka, doskonały produkt.

5 / 5 2017-06-22

Transakcja przebiegła pozytywnie, polecam.

5 / 5 2017-06-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-06-11

Szybko i znalazłam specjalną karmę w dobrej cenie

5 / 5 2017-06-11

OK

5 / 5 2017-06-09

Szybka realizacja zakupów, miły kontakt ze sprzedawcą. Polecam

5 / 5 2017-06-08

Wszystko OK polecam!

5 / 5 2017-06-07

sprawnie, szybko i rzetelnie

5 / 5 2017-06-06

polecam

5 / 5 2017-05-30

jest super

5 / 5 2017-05-28

szybko, w miarę tanio, bezproblemowo, dobry opis produktów

2017-05-25

Opinia o sklepie jak najbardziej pozytywna, niestety cena za produkt od ostatnich zakupów została podniesiona o około 5 złotych:-(

5 / 5 2017-05-24

super produkty

2017-05-14

Super kontakt z obsługą, transakcja bez zarzutu. Towar zgodny z opisem jak i oczekiwaniami. Serdecznie polecam, osobiście na pewno jeszcze skorzystam z ich usług.

5 / 5 2017-05-08

Polecam sklep,towar zgodny z oczekiwaniami.

2017-05-02

Rzetelny

5 / 5 2017-05-01

Wszystko w porządku,towar zgodny z opisem,ogólnie pozytywnie, Polecam!

5 / 5 2017-04-23

Szybko, sprawnie i tanio. Towar bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.

5 / 5 2017-04-21

Rzetelny sklep. Sprawnie zrealizowana transakcja. Polecam!

5 / 5 2017-04-19

Polecam

5 / 5 2017-04-18

ok polecam

2017-04-09

OK!

5 / 5 2017-03-28

Polecam, bardzo szybka realizacja, sprzęt zgodny z zamówieniem.

Rzetelne opinie o Copino.pl

Copino.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.copino.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48787940402

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie