Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Cosmetic24.pl Opinie Klientów

4.98/5.00 - ilość ocen: 139
opinie o Cosmetic24.pl
5 / 5 2019-03-22

Wszystko zgodnie z opisem, jestem zadowolona...

5 / 5 2019-03-18

Wszystko ok

2019-03-13

Bardzo pozytywnie

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-27

Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2019-02-16

Miła obsługa, wszystko przebiega sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-02-15

Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa i uprzejmy kurier.Polecam!

5 / 5 2019-02-13

Polecam!

5 / 5 2019-02-02

Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-26

Bardzo szybka realizacja przesyłki polecam

5 / 5 2019-01-16

Swieta, szybka obsluga.

5 / 5 2019-01-05

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-29

Wszystko zgodne z opisem oraz szybko. Polecam.

5 / 5 2018-12-28

Profesjonalna obsługa, i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-25

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-12-22

Szybko , bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-12-20

Obsługa miła dostawa bez zastrzeżeń, polecam wszystkim

5 / 5 2018-12-18

Polecam

5 / 5 2018-11-26

Wszystko super!

5 / 5 2018-11-20

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-11

Polecam.

2018-11-08

produkt godny polecenia

2018-11-02

Dobra cena, dobrze zapakowane, ale czekałam tydzien na zamowienie:/

5 / 5 2018-10-21

Profesjonalna obsługa polecam

2018-10-15

Wszystko w porządku :-)

5 / 5 2018-10-09

Polecam. To będzie mój sklep na stałe

5 / 5 2018-10-03

Polecam

5 / 5 2018-10-01

Polecam zakupy

5 / 5 2018-09-28

Super obsługa.Szybko i profesjonalnie. polecam wszystkim

2018-09-27

Szampon, który kupiłam, jest rozcieńczony wodą. Używam tego produktu od lat i wiem, że jego konsystencja jest gęstsza. Nigdy więcej nie kupię w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-15

Szybka i sprawna wysyłka, polecam jak najbardziej ten sklep

5 / 5 2018-09-12

Dobre ceny, szybka przesyłka . POLECAM !!!

5 / 5 2018-09-08

Polecam. Miły kontakt.

5 / 5 2018-09-04

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-08-26

Polecam

5 / 5 2018-08-15

Szybka i bezproblemowa wysyłka :) Polecam!

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalna obsługa, jestem stałym klientem. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-10

Polecam.

2018-08-08

Obsługa na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-08-02

Szybka i sprawna wysyłka. Polecam :)

5 / 5 2018-07-31

Polecam sklep, szybka realizacja zamówienia, wszystko OK

5 / 5 2018-07-31

wszystko ok ,szybko .towar zgodny z

5 / 5 2018-07-27

Polecam zakupy w tym sklepie wszystko na plus, tylko jeden minusik : dałam więcej pieniędzy za przesyłkę aby była szybciej a dotarła w takim samym czasie jak te tańsze :/

5 / 5 2018-07-26

ok ok ok

5 / 5 2018-07-23

Wszystko expresowe super polecam

5 / 5 2018-07-19

Jak najbardziej polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-17

Profesjonalnie,szybko ,polecam

5 / 5 2018-07-15

Wszystko zgodne z opisem ,miła obsługa . Polecam !

5 / 5 2018-07-13

Polecam

5 / 5 2018-07-09

Szybka przesyłka, ceny bardzo cieszące oko.

5 / 5 2018-07-08

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-07

Rozsądne ceny, sprawdzone markowe produkty i bardzo szybka realizacja. Dodatkowo wszystko super opisane na stronie. Polecam :)

5 / 5 2018-06-08

Polecam

5 / 5 2018-06-03

solidna firma - Bardzo Polecam

5 / 5 2018-05-31

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-05-24

Miła sprawna obsługa. Wszystko super i sprawnie przebiegło

5 / 5 2018-05-19

Z czystym sumieniem polecam!

5 / 5 2018-05-07

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-05-06

Brak zastrzeżeń, polecam.

5 / 5 2018-04-30

Super!!

5 / 5 2018-04-28

Jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-24

Polecam

5 / 5 2018-04-23

Polecam!

2018-04-22

Gorąco polecm:)

2018-04-22

Czas oczekiwania na wysyłkę towaru zbyt długi. Szczotka o wartości 50 zł zapakowana w kopertę .

5 / 5 2018-04-21

Polecam. Sama skorzystam nie raz

2018-04-19

cała transakcja przebiegła bez problemów

5 / 5 2018-04-18

polecam sklep

5 / 5 2018-04-17

Super sklep towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-04-09

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-04-03

Wszystko super. Ekspresowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-04-01

Gorąco polecam

5 / 5 2018-03-30

Szybka wysyłka, dobre ceny produktów

5 / 5 2018-03-27

Bardzo szybko, polecam

5 / 5 2018-03-20

Super Polecam

5 / 5 2018-03-15

Brak potrzeby kontaktu ze sprzedajacym, szybko i sprawnie, towar dotarl nieuszkodzony

5 / 5 2018-03-15

Polecam, przesyłka dotarła zgodnie z przewidywanym czasem, towar zapakowany bardzo bezpiecznie. Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-04

Polecam zakupy w sklepie, szybko i bez problemów.

2018-03-02

Zdecydowanie polecam!!!!!!

2018-02-27

Obsługa na wysokim poziomie

5 / 5 2018-02-25

Polecam

5 / 5 2018-02-12

Kupuję już 3 raz w tym sklepie i bardzo polecam!

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa...

2 / 5 2018-02-03

Totalnie nieprofesjonalna i niemiła obsługa. Otrzymałam zły towar, pracownik z działu telefonicznej obsługi klienta obiecał, że prawidłowy produkt otrzymam następnego dnia (mimo, że była to sobota - zaznaczałam, że bardzo zależy mi na czasie, gdyż miał to być prezent), po czym w poniedziałek po kolejnej interwencji telefonicznej pan z fochem informuje, że kurier DPD nie dostarcza przesyłek w soboty, co jest totalną bzdurą. Był to mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie, nie polecam.

5 / 5 2018-02-01

Wszystko bez zarzutu, od serca polecam

5 / 5 2018-01-30

super

5 / 5 2018-01-30

Polecam. Sprawnie i szybko przesłany towar.

5 / 5 2018-01-28

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-26

Bardzo szybko, sprawnie i bez problemu, polecam.

5 / 5 2018-01-24

Profesjonalna obsługa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko

5 / 5 2018-01-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-09

Szybka realizacja zamowienia, bardzo atrakcyjne ceny

5 / 5 2018-01-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-06

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu ,przesyłka ekspresowa POLECAM

5 / 5 2017-12-31

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2017-12-25

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa polecam

2017-12-22

Przesyłka przyszła na czas :)

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i przyjemnie.

5 / 5 2017-12-12

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-04

Szybka realizacja.Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-23

Polecam!!!

5 / 5 2017-11-13

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-11-13

Super polecam

2017-11-12

Wszystko w porządku. produkt zgodny z opisem w dobrej cenie.

5 / 5 2017-11-01

Polecam ! Rewelacyjne ceny i szybka przesyłka

5 / 5 2017-10-31

Szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-25

Szybkie i bezproblemowe zakupy.

5 / 5 2017-10-24

Wszystko jak najbardziej w porządku. Przesyłka bardzo bezpiecznie zapakowana. Wszystko dotarło szybko i sprawnie! Poziom obsługi na najwyższym poziomie!

5 / 5 2017-10-23

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-10-18

Profesjonalna i blyskawiczna obsługa. Polecilabym sklep kazdemu

5 / 5 2017-10-18

Polecam

5 / 5 2017-10-12

super obsługa, wysyłka błyskawiczna, towar zgodny z opisem....szczerze POLECAM !!!

5 / 5 2017-10-10

Polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2017-10-08

Polecam sklep.

5 / 5 2017-10-05

Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Zamówienie odebrałam osobiście.

2017-10-05

Spodziwałem się kubka w oryginalnym opakowaniu. Ogólnie sprawna obsługa i realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-09-26

Polecam

5 / 5 2017-09-10

Polecam

5 / 5 2017-09-09

wszystko ok

5 / 5 2017-09-09

Polecam !

5 / 5 2017-08-30

Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-20

Profesjonalna obsługa. Zamówienie dotarło bardzo szybko.

5 / 5 2017-08-17

super-sprawnie i szybko bez żadnych problemow ;) poloecam!

5 / 5 2017-08-17

Super

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalna obsługa. Szybko i przyjemnie. Polecam

5 / 5 2017-08-10

super!!!

5 / 5 2017-08-08

Gorąco polecam

2017-07-24

Bardzo sprawnie!

5 / 5 2017-07-17

Szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-07-07

Transakcja w ekspresowym tempie- polecam z czystym sumieniem!

2017-07-07

Megapozytyw

5 / 5 2017-07-06

Polecam

5 / 5 2017-07-05

Bardzo szybka przesyłka! Super!

5 / 5 2017-06-30

szybko, profesjonalnie, godne polecenia!

2017-06-30

Jest git

2017-06-27

godne polecenia

5 / 5 2017-06-27

Polecam

2017-06-22

perfect

5 / 5 2017-06-19

Polecam. Produkt zamówiony dotarł następnego dnia.

5 / 5 2017-06-16

Wszystko zgodnie z planem:) polecam

2017-06-15

Wszystko jak trzeba :)

5 / 5 2017-06-12

Polecam

5 / 5 2017-06-01

Polecam!

5 / 5 2017-05-18

Polecam. Sprawnie i szybko

5 / 5 2017-05-15

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-05-11

To jeden z moich ulubionych sklepów. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-05-09

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-05-07

Polecam wszystkim zakupy wszystko bardzo sprawnie produkty rewelacyjne

5 / 5 2017-05-06

Gorąco polecam:)

2017-05-04

PROFESKA OK!!!!!!!!!

5 / 5 2017-05-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-01

Niskie ceny, szybka wysyłka, odpowiednio zapakowana. Jestem bardzo zadowolona, polecam :)

5 / 5 2017-04-12

Bylam zaskoczona szybkoscia dostawy, bede korzystac z waszych uslug!!

5 / 5 2017-04-11

Transakcja przebiegła jak najbardziej pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-07

Bardzo szybka wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany. Polecam

2017-04-06

Pozytywnie zaskoczona

5 / 5 2017-04-03

Szybko, sprawnie i bez problemów. Czego chcieć więcej? Polecam zakupy w sklepie!

5 / 5 2017-03-27

Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.

Rzetelne opinie o Cosmetic24.pl

Cosmetic24.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.cosmetic24.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 441 24 24

Komórka
605 441 441

Infolinia
-

Logowanie