Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Cosmospa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.67
opinie o Cosmospa.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam

5 / 5 2019-03-10

ślicznie zapakowane, wysokiej jakości produkty, przesyłka ekspresowa i dotarła w całości. Polecam

5 / 5 2019-02-26

Transakcja przebiegła sprawnie, Towar dotarł bardzo szybk

5 / 5 2019-02-25

Bez zarzutu

4 / 5 2019-02-18

Duży wybór

5 / 5 2019-02-15

Polecam

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalnie!

5 / 5 2019-02-13

Polecam

5 / 5 2019-01-22

Towar zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę

4 / 5 2019-01-21

Dobry kontakt ze sprzedawcą. W przypadku niekompletnego zamówienia szybki zwrot gotówki. Obsługa bardzo miła. Świetnie zapakowane towary. Czas oczekiwania na realizację zamówienia dłuższy od obiecanego, ale to niewielka niedogodność. Warto zaczekać. To moje drugie i z pewnością nie ostatnie zamówienie. CosmoSpa sprzedaje produkty dobrej jakości. Z przyjemnością polecam tego sprzedawcę oraz produkty.

4 / 5 2019-01-11

ok paczka

5 / 5 2019-01-05

Jestem bardzo zadowolona z obsługi

5 / 5 2018-12-23

Wszystko ok

4 / 5 2018-11-21

Fajnie fajnie

3 / 5 2018-11-05

Jakość wizualna produktu odbiega od zaprezentowanej na stronie internetowej. Dodatkowa opłata za pakowanie na prezent oraz dedykacja - to jakaś kpina. Do tego zapakowane w kopertę i bąbelki zamiast w pudełko, dotarło do mnie lekko pogniecione. Nie polecam.

5 / 5 2018-11-03

Polecam

4 / 5 2018-10-20

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-10-16

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-09-18

Wszystkie zamówienia z tego sklepu zrealizowano szybko i profesjonalnie :)

5 / 5 2018-09-14

Polecam sklep

5 / 5 2018-09-09

Polecam

4 / 5 2018-09-03

Jedno wiaderko było uszkodzone. Czesc soli wysypała się do pudelka.

5 / 5 2018-08-18

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-08-09

JAK ZAWSZE SZYBKO I SPRAWNIE POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2018-07-30

Super jakość produktów

5 / 5 2018-07-25

Polecam bardzo

5 / 5 2018-07-22

Polecam

3 / 5 2018-06-29

Fajny sklep.

5 / 5 2018-06-18

Polecam

5 / 5 2018-06-10

ślicznie zapakowane, wysokiej jakości produkty, przesyłka ekspresowa i dotarła w całości. Polecam

5 / 5 2018-06-09

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-06-02

Polecam. Świetna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-05-15

Szybko i profesjonalnie,polecam

4 / 5 2018-04-30

Polecam zakupy

5 / 5 2018-04-14

Wszystko jak najbardziej ok. Gorąco polecam:-)

4 / 5 2018-04-13

bardzo szybka transakcja , produkt zgodny z opisem, polecam

4 / 5 2018-03-23

Polecam

4 / 5 2018-03-22

trochę długi czas realizacji zamówienia, ponadto pracownik poczty stwierdził, że nie ma gdzie włożyć tak ciężkiej? przesyłki, zostawił mi avizo i musiałam sama odebrać na poczcie - na państwa miejscu zastanowiłabym się nad zmianą partnera w zakresie dostaw

5 / 5 2018-03-22

Polecam i sama też będę korzystać

4 / 5 2018-03-19

wszystko ok

4 / 5 2018-03-18

Polecam sklep każdemu klientowi.

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie

5 / 5 2018-01-27

Profesjonalna obsługa,polecam

5 / 5 2018-01-17

Wszystko na piąteczkę

5 / 5 2018-01-08

Super

5 / 5 2017-12-30

OK OK OK

5 / 5 2017-12-19

Transakcja okazała się szybka i profesjonalna, Bardzo miła obsługa telefoniczna, Polecam

5 / 5 2017-11-27

Wszystko ok. Polecam.

4 / 5 2017-11-15

Szybko, sprawnie i na temat:)

5 / 5 2017-10-31

Polecam

5 / 5 2017-10-19

Szybko bez problemów. Polecam.

4 / 5 2017-10-15

ttowar zgodny z opisem

5 / 5 2017-10-05

Spoko

4 / 5 2017-09-27

Polecam

5 / 5 2017-09-26

Bardzo dobra obsługa i szybka realizacja zamówienia. Bardzo duży plus otrzymania nr kontaktowego do kuriera!

5 / 5 2017-09-17

Polecam serdecznie. Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-08-25

Polecam

5 / 5 2017-08-24

Zaraz po wpłacie natychmiastowa wysyłka. Super kontakt z klientem. Produkty świetne!

5 / 5 2017-08-07

Polecam

5 / 5 2017-07-29

POLECAM

4 / 5 2017-07-26

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Przesyłka mogłaby być lepiej zapakowana.

3 / 5 2017-07-05

Wszystko ok. Tylko nie dostałam paru kul o tym zapachu co chciałam tylko inne.

5 / 5 2017-07-03

Super

5 / 5 2017-06-27

Kontakt ze sklepem bardzo dobry, szybkość zamówienia zadowalająca, polecilabym sklep każdemu. :)

5 / 5 2017-06-24

Polecam.

4 / 5 2017-06-22

Jedno wiaderko było uszkodzone. Czesc soli wysypała się do pudelka.

5 / 5 2017-06-11

Polecam jak najbardziej :)

5 / 5 2017-05-20

Obsługa profesjonalna, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam ta firmę moim znajomym.

5 / 5 2017-05-03

bardzo dobra zakupy Towar zgodny z opisem POLECAM

4 / 5 2017-04-16

Trochę długa realizacja zamówienia, ale zdecydowanie sklep poprawił zapakowanie przesyłek

5 / 5 2017-04-12

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-12

Super

4 / 5 2017-04-01

Zamówiony towar starannie zapakowany. Jeden dzień opóźnienia w dostawie ale w porównaniu z innymi firmami to i tak jest dobrze :)

5 / 5 2017-03-31

Kolejne zakupy w Cosmospa i kolejny raz jestem zachwycona ofertą i poziomem obsługi.

Rzetelne opinie o Cosmospa.pl

Cosmospa.pl

Siedziba
Tuchola

WWW
http://cosmospa.pl

Email
[email protected]

Telefon
530888854

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie