Kategorie: / Firmy kurierskie

Courieronline.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.60
opinie o Courieronline.pl
5 / 5 2019-03-24

ok

2019-03-24

OKEY

5 / 5 2019-03-24

Polecam kuriera. Usługa przebiegła bezproblemowo.

2019-03-20

Kurier przyzwoity ;]

2019-03-18

uprzejmy, miły

2019-03-08

uprzejmy

5 / 5 2019-03-07

wszystko ok, dostalam sms przy nadaniu i zostawieniu w poczcie

2019-02-21

W porządku

2019-02-18

godny polecenia

2019-02-17

Mili i sympatyczni pracownicy, mimo trudnej i odpowiedzialnej pracy jaką wykonują. Duży szacun.

5 / 5 2019-01-28

ok

2 / 5 2019-01-28

Firma kurierska od dwoch dni laduje moj towar. Dwie rozne osoby pracujace w obsludze klienta deklaruja codziennie nowe informacje, nie pokrywajace sie z wczesniejsza opinia. Opoznienia w transporcie siegaja juz 6 dni. Nie widac zadnego rozwiazania problemu z ich strony. Zbywaja wszystko na kierowcow, urlopy itd. - tak profesjonalizm pracy i terminowsc nie powinna wygladac. NIKOMU NIE POLECAM !!!

5 / 5 2018-12-30

W porządku, polecam :)

2018-12-22

Dostawa na czas, żadnych problemów.

2018-12-12

Dobra.

2018-11-26

dobra

2018-11-20

kurier dobry

2018-11-18

Paczka dojechała o 20:30.

2018-11-06

Bardzo dobra dostawa

2018-08-29

Błyskawica

2018-08-26

nie pamiętam nazwy firmy, która przywiozła mi żerandol ale pan kurier był bardzo miły

2018-07-31

dobra

2018-07-29

Pełna kultura

2018-07-09

Miły i kulturalny pan

2018-06-08

Beznadziejna firma kurierska...nieslowni wciskający kit kierowcy....!!!!!

5 / 5 2018-06-05

jest ok

5 / 5 2018-05-29

SUPER SPRAWNIE .

2018-05-28

Colmar Trans. Kierowca sympatyczny ale niesłowny. Zrzuca meble pod klatką i odjeżdża. Brak pomocy we wniesieniu mebli za dopłatą na parter chociaż przez tel.mówił inaczej.

2018-05-24

Dobra

2018-05-11

firma krzak, nie ma strony, kierowca nie wniesie materaca piankowego 90x200! w sms informacja że towar załadowany na samochód a dostarczony będzie w terminie wskazanym przez kierowcę, ale termin nie został podany, nie da się dodzwonić na numer podany w sms. Więc zgaduj zgadula, kiedy przyjedzie, czy brać urlop na poniedziałek czy nie. sms dostałem w sobotę, chociaż przesyłka nadana we wtorek. szybciej bym pociągiem sobie przywiózł. dbałosć o przesyłkę oceniłem na 7, ale tak na zaś, bo ciągle czekam.

5 / 5 2018-04-28

Szybka dostawa polecam

2018-04-24

takiego kuriera to tylko pozazdrościc :)

5 / 5 2018-04-18

Ok

2 / 5 2018-04-09

firma nie profesjonalna kurier dzwoni do mnie o 2140 ze gdzie ja już spie dzwonie do niego rano a on już w elblągu i przesyłki nie będzie nawet nie zadzwonił wcześniej i się nie umówił że będzie póżniej tak się nie robi.

2018-03-25

w porządku

2018-03-20

Dostawa w obrębie Warszawy. Kurier - uprzejmy, dociekliwy w zakresie dotarcia do adresata

5 / 5 2018-03-16

super

5 / 5 2018-03-10

Szybko, tanio, w dobrej cenie. Polecam

2018-02-21

miły, kontaktowy

2018-02-13

Przesyłka dostarczona odbiorcy

5 / 5 2018-02-09

szybko

5 / 5 2018-01-27

Profesjonalnie

5 / 5 2018-01-14

ok

2017-12-24

Nie pamiętam firmy, ale kurier bardzo sympatyczny i kulturalny!!!

5 / 5 2017-12-23

ok

5 / 5 2017-12-20

super

2 / 5 2017-12-17

niestety ale nie polecam kurier uszkodzil kanape podczas transportu i to w bardzo widocznym miejscu i nie moge rekamowac przezto produktu 1000 zł poszło w błoto

2017-12-15

B.dobra

5 / 5 2017-12-13

ok

5 / 5 2017-11-20

szybka dostawa

2017-11-14

bardzo dobry

5 / 5 2017-11-13

super

5 / 5 2017-11-11

ok

5 / 5 2017-10-30

szybki

5 / 5 2017-10-16

ok

2017-10-08

dobra

2 / 5 2017-10-01

Zdecydowanie nie polecam firmy Colmar Trans! od 29.08 do dnia dzisiejszego (15.09) czekam na przesylke. Po kilkunastu telefonach obiecywali że paczka będzie za dwa dni, po dwóch dniach znowu za dwa dni i tak az do dzisiaj.

2017-09-14

MIŁA OBSŁUGA

2017-09-14

Bardzo dobry kontakt z kurierem.

2017-09-09

b.grzeczny

5 / 5 2017-09-06

pozytywna

5 / 5 2017-09-05

Szybka dostawa, Nie było opóźnień ani żadnych problemów.

1 / 5 2017-08-31

Kierowca Krzysztof. W Rozmowie sympatyczny, lecz bardzo nie słowny. Dnia 26-go dostałem informację sms'em "dziś otrzyma pan swoja przesyłkę', pod wieczór kurier telefonicznie mnie poinformował, że nie zdąży i jutro dostarczy. Dnia następnego mam to samo. Ciekawe czy w sobotę mi dostarczy łóżko. Nie otrzymałem możliwości śledzenia przesyłki, kurier odbiera raz na 20 połączeń, przeważnie tel wyłącza gdyż od razu włącza się poczta głosowa. Nie da rady uzgodnić z nim godzin odbioru, i całokształt dbałości o przesyłkę co najwyżej fatalny. Oceniam Negatywnie.

5 / 5 2017-08-30

jest ok

5 / 5 2017-08-29

Ok

5 / 5 2017-08-12

ok

5 / 5 2017-07-30

ok

5 / 5 2017-07-30

Polecam tę firmę jako fachową. Paczka do mnie trafiła szybko i bez problemów.

2017-07-27

Odbiór osobisty

5 / 5 2017-07-25

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-07-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-12

ok

2017-07-07

Najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienia . Młody chamski kurier ,a na imię miał Adrian . Chciał mi wystawić narożnik przed bramą 30 metrów od domu . Jak już raczył wjechać na podwórko to wysunął mi kawałek narożnika i nawet nie pomógł go ściągnąć z auta. Napieprzał tym narożnikiem po pace jak workiem ziemniaków. Brak windy przy takich gabarytach to porażka.

5 / 5 2017-06-30

OK

2017-06-29

Nie mam nic do zarzucenia, Sprawnie dostarczona przesyłka

2017-06-25

dobra

5 / 5 2017-06-17

Bardzo dobry i bezproblemowy kontakt z kurierem Pan bardzo miły i uprzejmy, chętny do pomocy! Jestem bardzo zadowolona,jak najbardziej polecam!!!!

2017-05-26

w porządku

2017-05-25

Kurier dostosował się do moich możliwości (godzina dostarczenia);

5 / 5 2017-04-18

ok

2017-04-16

Natychmiastowy kontakt telefoniczny z informacją, że przesyłka już jest... Niestety ze względu na charakter pracy mogłem odebrać ją dopiero wczoraj po uzgodnieniu telefonicznym z kurierem...

2017-04-13

Ta firma to jakas porazka !! oczekiwanie na przesylke 2 tygodnie Przywiezli tylko czesc mebli ktore mieli dowiesc ... bo ktos nie zaladowal nie zapakowal ... Po czym rozmowa z kurierem kierowca skonczyla sie na tym ze rzucil mi sluchawka . NIe POLECAM > LEPIEJ DOLOZYC 50 zl i zadzwonic do firmy Kurierskiej .

2017-04-08

moglby tak sie nie spieszyc.nie mozliwosci sprawdzenia dokumentow a o lodowce nie co marzyc

Rzetelne opinie o Courieronline.pl

Courieronline.pl

Siedziba
Pruszków

WWW
http://www.courieronline.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie