Kategorie: / Pozostałe

Crann.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Crann.eu
5 / 5 2019-03-16

Jestem zadowolony z całokształtu tego sklepu i polecam wszystkim :)

2019-03-09

Niczego nie można się doczepic, siwetny sklep :)

5 / 5 2019-03-09

Crann.eu jeden z lepszych sklepów, polecam serdecznie..Zachęcam do robienai zakupów, bo naprawdę warto :)

5 / 5 2019-02-21

niczego nie treba zmieniać ni poprawiać- po prostu jest tu wszysyko tak jak być powinno w każdym sklepi :) Polecam serdecznie :)

5 / 5 2019-02-18

super jakosc towaru i dogodne ceny ..Polecam serdecznie :)

5 / 5 2019-01-27

Polecam, bo jest to solidna firma, a nie jak większość tych wszystkich sklepów…obiecują świetne ceny i jakość , a jak przyjedzie co do czego to oakzuje się ,że to jdna wielka lipa z miodem…Natomist w tym sklepie jest tak jak jest obiecane i bez tanich ściem...polecam

5 / 5 2019-01-15

Kupuję w tym sklepie i jestem naprawdę zadowolony, polecam :)

5 / 5 2019-01-07

Chętnie bym tutaj jeszcze raz dokonała zakupów, ale niestety nie mam takiej możliwości z powodu braku intermnetu :( i piszę opinię od siebie z pracy :(Szczerze polecam ten sklep :)

2018-12-29

Nic dodać nic ując

5 / 5 2018-12-28

Warto kupować w tym sklepie, ponieważ jakosc jest bardzo dobra produktów, ceny atrakcyjne a obsluga sklepu bardzo miła i grzeczna :) Polecam :)

5 / 5 2018-12-06

Nie mogę się nie zgdzic z tymi pozytywnymi opiniami…polecam sklep crann.eu i tyle :)

5 / 5 2018-11-18

Polecam , fajny naprawdę fajny godny polecenia sklep :)

5 / 5 2018-11-09

Niczego dodawać i zmieniać nie trzeba, sklep jest super i tak trzymać dalej :) polecam serdecznie

5 / 5 2018-11-08

Polecam, super sklep z duzym wyborem produktów :)

2018-11-04

nic dodac nic ująć :)polecaam gorąco

5 / 5 2018-11-01

Polecam serdecznie i gorąco sklep Crann.eu :)

5 / 5 2018-10-23

Sklep stanał na wysokości zadania na czas rewalizując moje bardzo duze zamówienie :) wielki plus dla Was :) Polecam ten sklep wszystkim, którym zalezy na dobrej jakości dobrej cenie i milej obsłudze :)

5 / 5 2018-10-04

Nic dodac nic ując,wszystko jest tak jak powinno w dobrym sklepie być :0polecam

2018-10-03

Zakupiłem w tym sklepie bardzo fajnego laptopa i mogę powiedzieć tylko, że to był najlepszy zakup mojego zycia :) Bardzo serdecznie polecam zakupy w sklepie crann.eu :) :))))

2018-10-02

Poleca serdecznie crann.eu..bardzo fajny sklep :)

5 / 5 2018-09-26

Kupiłam w tym sklepie laptopa, a potrzebny mi do pracy dobrej jakości laptop…w Tym sklepie włąsnie takiego znalazłam :)Polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-09-18

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w crann.eu, ponieważ ceny są dogodne, jakośc towaru bardzo dobra, a a obsluga pomocna i miła :)Polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-09-06

Fajna firma, warta polecania ponadto mają fajne promocje i dogodne ceny :)polecam :)

5 / 5 2018-08-07

Mają tu duuuzy wybór całkiem fajnych i w dobrej jakości produktów, polecam

5 / 5 2018-08-05

Fajny sklep, polecam :-)

5 / 5 2018-07-29

Sklep warty kupowania w nim i zostawiania pieniezy..Jest tutaj duży wybór produktow, dobre ceny, jakosc dobra..jestem zadowolony z crann.eu :0 polecam

5 / 5 2018-07-19

Nic dodać nic ująć :)polecam

5 / 5 2018-07-18

nie ma absolutnie żadnych zastrzeżeń co do tego sklepu :0polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-07-10

Polecam, bo jest ten sklep warty polecenia :)

5 / 5 2018-07-08

Warto tutaj kupować, fajnie jest w tym sklepie ,polecam :)

5 / 5 2018-06-28

Sklep ten jest bardzo w porządku,polecam..

5 / 5 2018-06-22

Bardzo dobrze zorganizowany sklep z bardzo dobrymi cenami i dorymi jakosciowo oponami..polecam

5 / 5 2018-06-13

Nie mam żadnych zastrzężeń, polecam fajny sklep

5 / 5 2018-06-04

sklep jest naprawdę the best, polecam :)

5 / 5 2018-05-31

Nie mam zastrzeżen, co do towaru, usług, jakości toaru oraz dostawy i cen :) polecam :)

5 / 5 2018-05-17

Jestem pod wrażeniem jakości sprzedawanych towarów, cen i szybkiej, a wręcz ekspressowej dosatwy :) polecam

5 / 5 2018-05-15

Nie mogę się nadziwić temu, że sa sklep sprzedajace naprawde dobry towar..polecam Was waszystkim )

5 / 5 2018-05-15

Nic dodać nic ując naprawe..mile jestem zaskoczony takim profesjonalnym podejściem do klienta :)

5 / 5 2018-05-13

Porządny sklep, bo między innymtraktują klientów z szacunkiem, a nie tak jak w innych sklepach- na odwal się ..Polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-04-23

Gorąco polecam sklep crann,poniewa szybką dostawę maja i ceny przystępne..polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-04-07

Polecam za jakosć ceny iszybka realizację zamówień :)

5 / 5 2018-04-06

Fajny sklep, niczego sobie..ceny maja dobre a jakosć obłęną..polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-23

Świetny sklep, polecam ze względu na rewelacyjne ceny i przede wszystkim jakośc towaru oraz obsłygi :) Polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-18

Polecam, świetny sklep :)

5 / 5 2018-03-13

Rewelacja, polecam serdecznie..nic więcej nie mogę powiedzieć :)

5 / 5 2018-03-04

Ja jestem bardzo zadowolona z usług w tej firmie, gorąco polecam :)

5 / 5 2018-02-25

Jestem pod wrażeniem jakości sprzedawanych towarów, cen i szybkiej, a wręcz ekspressowej dosatwy :) polecam

2018-02-08

Fajny solidny sklep, spory wybor towarui niezłe ceny…warto tutaj kupować

5 / 5 2018-01-30

nic dodać nic ując,polecam

5 / 5 2018-01-25

Polecam, bo sklep jest naprawdę ok

5 / 5 2018-01-25

Sklep warty kupowania w nim i zostawiania pieniezy..Jest tutaj duży wybór produktow, dobre ceny, jakosc dobra..jestem zadowolony z crann.eu :0 polecam

5 / 5 2018-01-20

Jam mam być szczery to ten sklep jest narawdę świetny, polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-01-18

Niczego dodawać izmieniać, jest suoper,polecam

5 / 5 2018-01-11

Sklep jest ok, zamówienia realizują szybko i zgdonie z tym, ci klient sobie zamówił :)

5 / 5 2018-01-10

Szybko realizują tutaj zamówienia, polecam serdecznie

2018-01-08

Fajny godny polecenia sklep :)

5 / 5 2018-01-01

nic dodać nic ując ,polecam sklep crann.eu :)

5 / 5 2017-12-29

Polecam, sklep jest ok

5 / 5 2017-12-27

Nie mam zastrzeżeń :)polecam :)

5 / 5 2017-12-27

Fajne zdjęcia na stronie produktów i opisy, ponadto ceny są takie jak podano na stronie sklepu, polecam serdecznie :)

5 / 5 2017-12-09

Polecam polecam i jeszcze raz polecam, jeżli zalezy komu kolwiek na dobrych cenach, dużym wyborze produktów :)

5 / 5 2017-12-01

Kupowałam tu kilka razy i jestem pod wrażeniem dokładości irzetelnośći pracowników tej firmy..polecam serdecznie…Każdy kto choć raz się przekona jak to jest tutaj w crann.eu toi będzie chciał caly czas robić zakupy :) polecam serdecznie :)

5 / 5 2017-11-24

Fajny sklep i przede wszystkim godny polecenia :)polecam :)

5 / 5 2017-11-15

Zakupiłam w tym sklepie tableta i nie dosc że tablet był w dobrej cenie to jeszcze bardzo dobry jakościowo :)polecam:)

2017-10-13

Nic dodać nic ująć :)

2017-10-05

Fajny sklep, nie ma co :) :D

5 / 5 2017-10-03

Ceny tu są bardzo przystępne, waro tutaj kupować :) polecam :):):)

5 / 5 2017-09-21

Robiłam tu zakupy już kilka razy i szczerze mówiąc jest to naprawę solidny sklep z naprawdę dobrymi cenami :) polecam serdecznie

2017-09-16

Serdecznie polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-09-09

Polecam za całość : ceny ,jakość, podejście do klienta, dostawa, szybkość realizacji zamówień i wiele wiele innych :)

5 / 5 2017-09-07

Sklep warty uwagi zakupów..sama się przekonałam jak kupowałam tutaj laptopa dla siebie do swojej pracy :) Rewelacja- super ceny i bardzo dobra jakość 0

5 / 5 2017-09-07

Nic dodać nic ująć :)polecam bo waaartooo!!! :)

5 / 5 2017-08-11

Sklep jest warty polecenia, ponieważ jest duży wybór produktów i są one w dobryc hcenach :) Polecam serdecznie :)

2017-08-05

Polecam serdecznie i gorąco sklep crann.eu chociażby ze względu na dobre ceny i jakosc sporzedawanych towarów, bo z dostawą to różnie bywa- na drodze zdarzyć się może tak naprawdę wszystko-ja osobiście rozumiem to ,ale są tacy co nie rozumieją że dostawca sie moze spóźnić z przyczyn od niego niezaleznych..Ogólnie polecam ten sklep,bo naprawde jest super :)

5 / 5 2017-07-28

Sklpe jest ok, dbają o klietów, co dla mnie jest ważne jak niec najwązniejsze :)polecam

2017-07-23

gorąco isedecznie polecam :)fajny sklepik :)

5 / 5 2017-07-17

Zawsze pełne magazyny w tym sklepie i duzy wybór produktów :) polecam :)

5 / 5 2017-07-05

Fajny jest ten sklep i szczerze mówiąc najlepszy ze wszytkich ty pseudosklepów :)polecam

5 / 5 2017-07-02

Ja osobiście bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie, ponieważ szybko realizują zamówienie klientów, mają dobre cenyi miłą obsługę..polecam:)

5 / 5 2017-07-01

Polecam rewelacyjny sklepi te świetne ceny, no po prsotu miód na mój portfel i nie tylko :)

5 / 5 2017-06-26

Dobra jakośc sprzedawanego towaru, dobre ceny, ponadto szybka dostawa i terminowa :-) polecam

5 / 5 2017-06-22

Polecam za wszystko: za ceny, za jakość ,a dostawe, za obsługę, za rzetelność, za dokładność, za naprawdę profesjpnalne podejście do klienta …Warto tutaj kupować :)

2017-06-20

Nie można tu niczego zarzucić- jest tpo bardzo porządny sklep :)

5 / 5 2017-06-19

Crann.eu to zapewne najlepiej przygotowany sklep ze wszystkich..polecam serdecznie :) Artur

5 / 5 2017-06-17

Super firma polecam serdecznie :)

5 / 5 2017-06-17

Nic dodać nic ując, nie mogę się pultać bo nie ma tak naprawe o co :) Bardzo dobrze :) polecam serdecznie :)

5 / 5 2017-06-11

Do niczego niem oge się przypia, bo wszystko w tym sklepie jest jak najbardzije okey :) polecam za całkształt :)

5 / 5 2017-05-17

Polecam, kupuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona :) Czasami można trafić na baaardzo fajną promocję :)

5 / 5 2017-05-08

Polecam serdecznie i gorąco, bo w tym sklepie można zakupic wiele różnych ciekawych produktów :) Polecam serdecznie :) A poza tym dśą tu bardzo dobre ceny i przemiła obsługa :)

5 / 5 2017-05-04

Nie mam najmniejszych zastrzeże ,co do faktu ,że jest to wręcz idealny sklep intermetowy jaki dotej pory znałam :) polecam serdecznie

5 / 5 2017-04-29

Tylko tutaj kupuje i nie mam zamiaru zmieniać sklepu :) polecam serdecznie :)

2017-04-07

Fajna firma, godna polecenia

5 / 5 2017-03-28

Polecam serdecznie i gorąco, mają baaardzo fajne ceny jakośc i obsługę :)

Rzetelne opinie o Crann.eu

Crann.eu

Siedziba
-

WWW
http://www.crann.eu

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie