Kategorie: / Komputery / Foto / Odzież i Obuwie

Crazybags.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Crazybags.pl
2019-03-04

towar wysokiej jakości, świetny kontakt mailowy - to cechy które pozwalają z czystym sumieniem polecić sprzedawcę innym

5 / 5 2019-01-28

Serdecznie polecam, mały sklep, ale sympatyczna obsługa, cena dobra i przede wszystkim transakcja przebiegła szybko co przy zakupach przez Internet dla mnie się liczy najbardziej.

5 / 5 2018-11-23

Najwyższa jakość świadczonych usług.Oby więcej takich sklepów!Polecam!!!

5 / 5 2018-10-02

sklep godny polecenia, natychmiastowy kontakt, miła obsługa. po prostu super!!!

5 / 5 2018-08-21

Polecam!

5 / 5 2018-07-13

Wszystko ok, bardzo profesjonalna obsługa. Takie zakupy to sama przyjemność!!!

5 / 5 2018-05-09

Sklep OK. Kontakt na bieżąco, możliwe zmiany w trakcie realizacji, pełna kultura, jak dla mnie (starego) trochę za pstrokata strona internetowa (trochę się wtedy gubię...), ale obsługa bez zarzutu

2018-04-30

Błyskawiczna dostawa. Dobra cena towaru. Trochę wysoka cena za przesyłkę kurierską pobraniową.

5 / 5 2018-04-21

Doskonały kontakt.Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Towar zgodny z opisem.Gorąco polecam!

2018-02-23

Spory wybór i wiele ciekawych produktów. Drugi raz miałem okazję coś u nich kupić i nie zawiodłem się. A pokrowiec Built-a pasuje idealnie:)

5 / 5 2018-01-14

Ocena transakcji bardzo dobra - po prostu wszystko było, tak jak powinno być. Szybka wysyłka, szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-17

Bardzo miła obsługa oraz super szybka wysyłka. POLECAM!!!!!!!!!!!!1

5 / 5 2017-05-02

Bardzo dobry sprzedawca! Polecam!

5 / 5 2017-04-28

Ludzie! w końcu ktoś sprzedaje moją ulubioną markę BUILT! tego właściwie nie ma w Polsce a w tym sklepie kupiłam mój wymarzony pokrowiec! dostawa szybka, właściciel sklepu sam zadbał o kontakt i polecił mi najładniejszy dostępny kolor! widać są ludzie którym zależy na profesjonalnej sprzedaży! POLECAM GORĄCO!!!

5 / 5 2017-04-19

Polecam serdecznie! Szybka przesyłka, wczelkiem informacje o zmianie statusu przesyłki wysyłane na mail-a. No może cena przesyłki wysoka, ale generalnie polecam.

Rzetelne opinie o Crazybags.pl

Crazybags.pl

Siedziba
Tarnobrzeg

WWW
http://www.crazybags.pl

Email
[email protected]

Telefon
723 17 96 95

Komórka
600 578 541

Infolinia
-

Logowanie