Kategorie:

Crazydeals.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.07
opinie o Crazydeals.pl
1 / 5 2019-03-21

Zamówiłem w sklepie CrazyDeals.pl telefon samsung galaxy s 7 edge za 2020 zł . Przelew zrobiłem dnia 18.06.2017 . Tego samego dnia dostałem potwierdzenie otrzymania mojej zapłaty . Sklep też poinformował mnie o zaczętej procedurze przygotowania mojej paczki do wysyłki . Zapewniono mnie że zostanę poinformowany o przekazaniu paczki firmie kurierskiej . Od tamtego czasu nie otrzymałem ani telefonu ani zwrotu pieniędzy . Napisałem do nich już z 6 emaili . Lecz nie otrzymałem absolutnie zadnej odpowiedzi . Ten sklep to banda krętaczy i oszustów. Jednym słowem złodzieje !!!! Sprawę kieruję na policje bo innego sposobu na odzyskanie moich pieniędzy nie widzę . Ostrzegam przed jakimi kolwiek zakupami w tym sklepie.

1 / 5 2019-03-16

Jaką opinię mogę wystawić sklepowi, któremu przesłałem należność w wysokości ponad 2.000 PLN w dniu 23.05 i po miesiącu nie otrzymałem jeszcze towaru. Co mam sądzić o sklepie, który odpisał mi „Szanowny Panie Marcinie dziękujemy za kontakt z nami. Czas oczekiwania to 3 dni robocze od momentu opłacenia zamówienia”. Wielokrotnie pisałem e-maile do firmy z pytaniem co z moim zamówieniem i KOMPLETNA CISZA. Przed złożeniem zamówienia odpowiedzi otrzymywałem w czasie nie przekraczającym kilku godzin. Czy nie jest to zwykłe cwaniactwo i oszustwo? Z firmą nie można skontaktować się telefonicznie. Zero kontaktu. Jeżeli w najbliższym czasie sklep nie odezwie się do mnie będę zmuszony zwrócić się do Rzecznika Praw Konsumenta z pytaniem co mam dalej robić. Jestem osobą niepełnosprawną poruszającą się na wózku inwalidzkim i smartfon jest mi niezbędny do telepracy. Brak mi słów.

2019-03-10

NIE KUPOWAĆ!!!! Na swój towar czekam od blisko miesiąca, na maile nie odpisują. Biorą kasę, ale klienta mają w głębokim poważaniu.

1 / 5 2019-03-04

Uwaga OSZUŚCI !!! Jak wiele innych osób dałem się nabrać na atrakcyjne ceny. Niestety. Telefon kóry kupiłem nigdy do mnie nie dotarł i pewnie nigdy nie dotrze. Z firmą nie ma żadnego kontaktu. Nie odpowiadają na maile. Na odzyskanie pieniędzy też już raczej nie liczę czytając opinie innych podobnie oszukanych przez tą firme. Sprawe zgłaszam na Policję i do UOKiK.

2 / 5 2019-02-23

STANOWCZO ODRADZAM ZAKUPÓW TYM SKLEPIE! Cały czas jestem zwodzony i przeciągany w terminie. Kupiłem telefon Samsung S8+. W związku z niewywiązaniem się firmy z umowy uzgodniliśmy - zwrot pieniędzy na konto. Wszystko miało nastąpić w ciągu DO 5 DNI ROBOCZYCH. Upłynął ten czas i nadal pieniędzy nie mam na koncie. Zero kontaktu. LUDZIE UWAŻAJCIE I NIE KUPUJCIE ŻADNYCH PRODUKTÓW W TYM SKLEPIE! Mnóstwo jak widać po opiniach jest osób, które zostały oszukane. Zamówienie złożyłem 18.06.2017. Zobaczcie ile czasu to trwa! Niestety jak widać nie obejdzie się bez organów ścigania. Dlatego też proszę o przyłączenie się osób, które czytają tą opinię i zostały również oszukane. Najlepszym rozwiązaniem jest nagłośnienie sprawy w sposób zbiorowy. W pojedynkę jest mniej skutecznie. Już niebawem ogłoszę jak i gdzie się ze mną kontaktować. Mam screen-y rozmów oraz screen-y informacji o właścicielach sklepu, domeny etc. Jeszcze raz nie polecam zakupów w tym sklepie, bo jak widać osoby te działają w bardzo podobny sposób z każdym z nas!

2019-02-14

Zamówienie zostało złożone i opłacone miesiąc temu Odczekałam regulaminowy termin realizacji zamówienia plus tydzień po czym kilkukrotnie próbowałam nawiązywać kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji. Niestety ignorancja i brak odzewu spowodowały że zagłebiłam się w temat i okazało się, że oszukanych przez ten sklep jest wielu - ani towaru ani pieniądzy. Trzymajcie sie od nich z daleka.

5 / 5 2019-02-06

Niestety wszystko wskazuje na to, że zostałem oszukany. Od potwierdzenia wpłaty minęły 3 tygodnie. Ani smartfona, ani pieniędzy ani kontaktu. Klasyka. Oszukanych jest wielu - wystarczy poczytać negatywne opinie na dalszych stronach. Nie wiem dlaczego portal podaje, że negatywna opinia jest tylko 1 !!!!! To wprowadza w błąd klientów!!! Na fejsie jest już grupa oszukanych. Pewnie i ta moja opinia zostanie szybko zakryta bajeczką o nawiązaniu porozumienia...

2019-01-30

Telefon zamówiłem 5 Lipca dziś 26 a o telefonie ani widu ani słychu. Boje się że nie zobaczę go w ogóle ponieważ na forum piszą różne historie. Opinie zmienię jak zobaczę telefon albo zwrot pełnej kwoty.

2 / 5 2019-01-26

Absolutnie nie polecam tego sklepu. Pierwsza odpowiedź na temat telefonu przed zamówieniem (oczywiście bardzo szybka) ,,Od momentu złożenia zamówienia i jego opłaceniu przygotwanie przesyłki do przekazania wybranej firmie kurierskiej trwa 3 dni robocze'' Przyjęcie zamówienia 03-06-2017, zaksięgowana wpłata na koncie sklepu 05-06-2017. Zamówiony telefon iPhone 7 /128gb czarny - nie dotarł do dnia dzisiejszego mimo kolejnych oficjalnych deklaracji za pośrednictwem opineo ze strony ,,kierownika'' z serwisu że telefon dojdzie w ciągu 4dni roboczych od dnia wycofania poprzedniej negatywnej opinii - w efekcie nie ma ani telefonu ani żadnego odzewu. Ta sprawą powinna zająć się prokuratura.

1 / 5 2019-01-10

Niestety zostaliśmy oszukani, nie otrzymaliśmy ani towaru a zwrot pieniędzy połowiczny. Sprawa ciągnie się od ponad miesiąca. Ciągłe zwodzenie i bezpodstawne straszenie prokuraturą za pisanie złych opinii w internecie. Kuszą dobrymi cenami - nie wysyłając towaru! U wielu klientów było podobne praktyki, nie otrzymali ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Sprawą zajmują się odpowiednie organa.

5 / 5 2019-01-07

Witam. Transakcja się trochę przeciągnęła. Miało być 3 dni robocze, potem 5 dni, a w końcu skończyło się na 14 dniach roboczych. Sklep wywiązał się z regulaminu. Odnośnie udzielonej informacji o produkcie a mianowicie czy w LG V20 H990ds jest polskie menu, okazała się ona nieprawdziwa. Polskiego menu nie ma, Dla mnie nie jest to problemem, ale dla innego klienta mogłoby to być podstawą do zwrotu towaru. Smarfon przyszedł bardzo dobrze zapakowany, wszystko działa bez zarzutu. Jestem zadowolony. Mogę polecić ten sklep. Sam na pewno jeszcze go odwiedzę przy okazji kolejnych zakupów.

2 / 5 2019-01-01

Sklepu NIE POLECAM!!!Zakupy opłacone przelewem zaraz po zakupie tj.10.06.2017 ,a do dzisiaj 13.07.2017 ani towaru,ani odpowiedzi na moje emaile nie otrzymałam!!!

1 / 5 2018-12-10

UWAGA TO JAKIEŚ OSZUSTWO Dnia 03.06.2017 kupiłem telefon Galaxy S7 dual sim za 1869zł. Po kilku maila o przekazaniu mojego zamówienia do realizacji nastąpił całkowity brak kontaktu. 21.06.2017 umieściłem opinie negatywną o sklepie na opineo.pl i zażądałem zwrotu pieniędzy. Nastąpił kontakt ze strony niejakiego kierownika bezpieczeństwa sklepu crazydeals i obietnica jeżeli wycofam opinie natychmiast to otrzymam pieniądze w ciągu 3 dni. Opinie wycofałem ale pieniędzy oczywiście nie otrzymałem do 27.06.2017. Oczywiście zgłaszam wyłudzenie na policje...nie ważne czy odzyskam kasę może kogoś uchronię przed błędem.

5 / 5 2018-11-30

UWAGA!!! Mega oszuści 19.06.2017 zakupiłem smartwatcha i przelałem pieniądze. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru. Brak kontaktu ze strony sklepu. Zażądałem zwrotu pieniędzy ale odpowiedzi również nie otrzymałem. Sprawa zostanie zgłoszona na policję. Dodatkowo przestrzegam wszystkich również przed stroną sklep-szybko.pl ponieważ rownież należy do tych samych osób/osoby.

1 / 5 2018-11-21

Wyslalam przelew ponad 2 miesace temu . Sklep oszukiwal mnie juz wielokrotnie o szykowanym dla mnie zwrocie pieniedzy. Wysylalam pisemne odstapienie od umowy i nadal nic. Sprawa jest juz zgloszona na policje. Sklep sobie robi jaja. Przetrzymuje moje 2200 zl przez co musialam kupic telefon w innym sklepie i wziac kredyt. Banda oszustow!!!

2018-11-20

Towar w postaci telefonu Sony Xperia ZX dual zamówiłem i dokonałem przelewu kwoty 1719,-zł w dniu 01.07.2017 roku. Po tym otrzymałem e-mail z podziekowaniem i informację że jedyny kontakt możliwy jest poprzez pocztę elektroniczną. Od tego czasu zero odzewu, brak zamówionego towaru a teraz zniknęła strona Crazy Deals!!! Podejrzewam, a nawet jestem pewny że jest to przedsięwzięcie oszukancze! Ja już straciłem pieniądze, ale piszę tą opinię aby ostrzec innych!!!

1 / 5 2018-11-16

UWAGA TO JAKIEŚ OSZUSTWO Dnia 03.06.2017 kupiłem telefon Galaxy S7 dual sim za 1869zł. Po kilku maila o przekazaniu mojego zamówienia do realizacji nastąpił całkowity brak kontaktu. 21.06.2017 umieściłem opinie negatywną o sklepie na opineo.pl i zażądałem zwrotu pieniędzy. Nastąpił kontakt ze strony niejakiego kierownika bezpieczeństwa sklepu crazydeals i obietnica jeżeli wycofam opinie natychmiast to otrzymam pieniądze w ciągu 3 dni. Opinie wycofałem ale pieniędzy oczywiście nie otrzymałem do 27.06.2017. Oczywiście zgłaszam wyłudzenie na policje...nie ważne czy odzyskam kasę może kogoś uchronię przed błędem.

2018-11-09

Świetny sklep, fenomenalna oferta, bardzo lubię rozbić zakupy na crazy

2018-10-19

Witam, chciałbym skontaktować sie ze sklepem i dowiedzedziec kiedy zostaną zwrócone pieniądze, skorzystałem z zakupu na raty i bank który udzielił mi kredytu na zakup telefonu, wytoczył mi postępowanie windykacyjne ponieważ państwo nie zwróciliście kosztów na rachunek owego banku, i co ja mam teraz zrobić gdy ni posiadam takich środków aby oddać je bankowi, dodaje jako opinie pozytywną aby jak najszybciej skontaktowac sie ze sklepem

1 / 5 2018-10-14

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE. SKŁADAM DONIESIENIE DO PROKURATURY. DLA ZAINTERESOWANYCH: PRAWDOPODOBNIE SŁUP Józefa Chrościńska vel. JOSEPHINE TRADING Józefa Chrościńska NIP 7811459753 REGON 367019630 61-860 Poznań, Za Groblą, nr 2, lok. 9 PRAWDOPODOBNIE OSZUST Pełnomocnik przedsiębiorcy Marcin Łagodzki [email protected] Numer NIP 7811233285 Podmiot o podanym identyfikatorze podatkowym NIP nie jest zarejestrowany jako podatnik VAT Pełnomocnik posiada obywatelstwa państw Polska

1 / 5 2018-10-08

25.06 zmiana statusu zamówienia na w trakcie realizacji od tamtej pory zero kontaktu, mają czas do 13.07 na wysłanie paczki, jeżeli nie będzie żadnego odzewu zgłaszam sprawę na policje bo co innego w takim przypadku zrobic...

2 / 5 2018-09-28

Bardzo negatywna. Po miesiacu oczekiwania i kilku mailach ktos zadzwonil do mnie i obiecal wyslac mi zamowiony towar 7/07/17r. W rozmowie telefonicznej z zastrzeżonego nr tel bardzo milo i sympatycznie mnie przeproszoni itd. Nie polecam!!!!! Twlefonu nadal nie mam a jest 14/07! Kontaktu brak a ich strona nie działa!

3 / 5 2018-09-27

Zamówiłem15.05.2017 , zapłaciłem 16.05.2017 nie dostałem do dzisiaj 23.06.2017. Wystąpiłem o zwrot zapłaconych pieniędzy za zamówienie w dniu 30.05.2017 i przesyłkę czekam na zwrot pieniędzy nie dostałem do dzisiaj 23.06.2017. Kontakt ze sklepem taki jaki widać na stronie czyli tylko przez pocztę e-mail czyli odpowiadają średnio raz na 2 dni i kłamią cały czas (do mnie odzywał się „Pan Marcin”. Obiecanki Cacanki a..... Takie jest chyba ich podejście do klienta. Odradzam zakupy w tym sklepie. A co do opinii na tym portalu to moim zdaniem są wybierane dla potrzeb tego sklepu tylko pozytywne i więcej nie będę brał opinii stąd pod uwagę . Takie jest moje zdanie na temat tego sklepu i portalu, więcej nie zrobię tu zakupów . Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Zgłaszam sprawę na policję o ściganie tych oszustów. Co do dalszych kroków poinformuję jak się skończyło.

1 / 5 2018-09-25

Tragedia.Kupiłem telefon 11.06.2017 a po dziś dzień nie otrzymałem towaru.Jest 25.07.2017 i żadnego odzewu ze strony sprzedawcy.Nie odpowiada na maile.

1 / 5 2018-09-10

PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED ZAKUPAMI W SKLEPIE Crazydeals.pl. Jestem jedną z wielu oszukanych klientów. 1.Telefon zamówiłam 22 czerwca2017r. 2.Pzelałam na konto sklepu Crazydeals.pl 1219zł. 3.Otrzymałam 30 czerwca towar niezgodny z zamówieniem i o 300zł.tańszy. 4.Zrobiłam zwrot do Crazydeals. 5.5 lipca napisałam odstąpienie od umowy,które sklep odebrał dopero 20 lipca,w międzyczasie polecili mi maillowo żeby napisać odstąpienie na ich formularzu bez żadnych dopisków. 6.to odstapienie tez zostało odebrane 20lipca(obiecany zwrot moich pieniędzy to maximum do 5 dni. 7.do dnia dzisiejszego pieniędzy nie otrzymałam. 8.Napisałam dziesiątki maili,na które NIE ODPOWIADALI!!!!!! 9.Wysyłali jedynie maile informujące myślę ,że jednakowe do Wszystkich oszukanych Klientów!!! 10.Ostatni mail to informacja ,że zajęli im konto i że termin zwrotu pieniędzy ulegnie przesunięciu. 11.Dzis mamy 7 sierpień i cisza!!!! 12.Manipulacja,oszustwo!!!! 13.Wydrukowałam całą korespondencję mailową-GŁÓWNIE MOJĄ bo Crazydeals nie odpowiada na maile!!!!! 14.Sprawę zgłaszam na Policję.

5 / 5 2018-09-04

Często robię zakupy w sieci, ale takich sklepów jak ten jest bardzo mało. Czytelna strona, oryginalne produkty w świetnych cenach, miła obsługa inni mogą się od nich tylko uczyć. Polecam

5 / 5 2018-08-26

Polecam

1 / 5 2018-08-23

sprawa nadaje się do prokuratury złodzieje i oszuści sprawa zgłoszona na policje sklep wczoraj około 20 przestał istnieć

5 / 5 2018-08-13

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji

5 / 5 2018-08-10

NIE KUPUJCIE ŻADNYCH PRODUKTÓW W TYM SKLEPIE! Jak widać firma ta działa masowo i celowo oszukuje ludzi. Jest już stworzona grupa na Facebook dotycząca właśnie oszukanych ludzi. Liczba cały czas wzrasta. Polecam każdemu zgłaszać sprawę na policje, bo firma tylko i wyłącznie przedłuża czas realizacji zamówienia. Nie odpowiada na e-mail. Nie dajcie się nabrać. Ja już zgłaszam sprawę na policję i ponadto nagłaśniam sprawę w mediach. Firma "Crazydeals" popełniła kilka konkretnych błędów w związku ze swoją działalnością i przez to osoby poszkodowane prędzej czy później odzyskają swoje pieniądze. Bardzo podobnie, a wręcz praktycznie tak samo działał sklep "proandroid". Będzie tak, że sklep zawinie się i otworzy kolejny pod nowym szyldem. Polecam zapoznać się z artykułem dotyczącym sklepu i tego co się wyrabia, wystarczy wpisać w Google: "crazydeals artykuł".

1 / 5 2018-08-07

Sklep dla mnie masakra wogole nie wywiazali sie z zamowienia.Odstapilam od umowy przyjeli obiecali zwrot pieniedzy niestety do dzis nie mam przelewu.Operuja moimi pieniedzmi poltorej miesiaca żenada.Teraz dostalam informacje ze sa zekomo na urlopie.Zastanawiam sie na zgloszenue oszustwa na policji.

1 / 5 2018-08-03

sprawa nadaje się do prokuratury złodzieje i oszuści sprawa zgłoszona na policje sklep wczoraj około 20 przestał istnieć

1 / 5 2018-08-01

zastanawiające są to bardzo dobre opinie o sklepie i miłej obsłudze, skoro brak kontaktu telefonicznego. Po opłaceeniu towaru utraciłam całkowicie kontakt ze sprzedawcą - nie odpowiada na e-maile, a termin realizacji uległ zmianie do 14 dni! Wysłałam zapytanie w sprawie innego telefonu z innego e-maila i odpowiedź przyszła, oczywiście profesjonalna. Droga Właścicielko, Pani Józefo Ch. poinformuj mnie co z moim zamówionym telefonem, a jeśli nie możesz zrealizować zamówienia nie będzie mi przykro jak otrzymam zwrot pieniędzy

2018-07-18

telefon zakupiony 21.07.2017, do 14.08.2017 niczego nie dostałem

1 / 5 2018-07-15

06.06.17 zlozylem zamowienie w tym sklepie. Do dnia dzisiejszego nie mam przesylki a juz dwa razy napisano mi ze ja otrzymam. Za pierwszym razem Mailowo a za drugi w sporze na tym portalu. Widze, ze nie jestem jedyna osoba i mamy do czynienia z jawnym oszustwem i wyludzeniem pieniedzy.

3 / 5 2018-07-11

Stanowczo odradzam zakupy w sklepie internetowym Crazydeals.pl. Kuszące ceny są tylko haczykiem. Kontakt nawiązałem ze sklepem w niedziele (18.06.2017) i ku mojemu zdziwieniu miałem możliwość konwersować właśnie w ten dzień pomimo, że godziny i dni sklepu są inne. Najlepsze jest to, że gdy chciałem kupić produkt to odpowiedzi były natychmiastowe, ale gdy zaczęły się problemy to już kontakt był bardzo ograniczony lub po prostu znikomy do tego stopnia, że do dziś nie mam odpowiedzi na niektóre pytania (gdy pisałem z innego e-maila to już odpowiedzi były, ale oczywiście nie nawiązywałem do mojej sprawy tylko sprawdzałem czy sprzedawca "żyje"). Sprzedawca zapewniał mnie, że produkt jeśli kupię w poniedziałek (19.06.2017) razem z księgowaniem pieniędzy na koncie to na 100% telefon będzie w piątek (23.06.2017). Ponaglałem to pytanie. Było to dla mnie ważne, bo wyjeżdżałem na urlop. Okazało się, że sprzedawca mało, że nie dotrzymał słowa to jeszcze cytował mi kodeksy prawa, twierdząc że go zastraszam. Na szczęście mam zapisane rozmowy na skrzynce e-mail. W dniu kiedy miałem otrzymać produkt pisałem z prośbą o przesłanie mi numeru listu przewozowego, gdyż rzekomo produkt został wysłany w czwartek. Jak oznajmił sprzedawca ze względu na moje "zachowanie" zadzwonili do kuriera i anulowali moje zamówienie gdyż w skrócie nie życzą sobie takiego zachowania wobec firmy (sądzę, że produkt w ogóle nie został wysłany). Moje pytania dotyczyły pewności dostarczenia produktu. Napisałem więc do sprzedawcy, że wystawię negatywną opinię i nagłośnię sprawę na forach. Jeśli to nie poskutkuje to zgłaszam to na policję. Sprzedawca poszedł na ugodę i miał zwrócić pieniądze na konto. Ze względu na ugodę oznajmił, że przelew będzie dokonany w poniedziałek i pieniądze będą na następny dzień. Jak się domyślacie, ani pieniędzy ani produktu nie ma. Cała ta sytuacja patrząc na opinie z różnych źródeł jest powielana więc STANOWCZO ODRADZAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE. Nie dajcie się nabrać na pozytywne komentarze, które wyglądają niby bardzo wiarygodnie. Natomiast te komentarze negatywne są w trakcie porozumień etc. Według mnie coś to oznacza. Na pewno nie odpuszczę sprawy póki nie otrzymam zwrotu moich pieniędzy.

2018-07-05

Ja czekam na przelew do piątku odstąpienie od umowy na odległość juz tez wysłałem wiec czekam dalej oceny daje pozytywne żeby opinia pokazała się odrazu

1 / 5 2018-06-04

UWAGA !!! zlodzieje i oszusci. wplacilem pieniadze za telefon 4 lipca , 5 lipca dostalem podziekowanie i zapewnienie ze termin realizacji to 5 do max 14 dni. do dzisiaj tj. 1 wrzesnia nie mam ani towaru ani zwrotu pieniedzy. bylem pod adresem sklepu, nie ma ich tam, rozwiazano z nimi umowe poniewaz nie placili za czynsz. zglaszam sprawe na policje i radze zrobic to wszystkim oszukanym. sklep nie odpowiada na maile i nie ma z nimi zadnego kontaktu. zwykle gnoje !!!!

2 / 5 2018-05-26

Przedmiot HTC VIVE o wartości 3, 499 zł zamówiony 23 maja 2017 roku nie dotarł ani nie zwrócono pieniędzy.. Po 2 tygodniach bez odzewu mimo prawidłowego postępowania, obsługa crazydeals.pl każe przesyłać ponownie potwierdzenie przelewu. Oznajmia, że pakowanie i wysyłka to ok. kolejne 2 tygodnie. Po wielu prośbach daje numer listu przewozowego do śledzenia przesyłki, która trafia do obcej osoby do Bydgoszczy zamiast do Warszawy. Informuje że to pomyłka i podaje termin nowego podania listu przewozowego. Zamiast nr listu przewozowego jest brak kontaktu. Ze sklepem urywa się kontakt, który ponawia się w postaci agresywnych telefonów i maili z groźbami. Firma informuje, że nie przyjmuje odstąpienia od umowy.. Następnie ponownie urywa się kontakt, nie zwraca pieniędzy, nie odpowiada po dzień dzisiejszy, nie odpowiada na wezwania do zapłaty, po czym wyjeżdża na urlop. Nie informuje czy odda w ogóle pieniądze i kiedy. Pieniądze zamrożone na ok. 44 dni i nie wiadomo ile jeszcze, brak sprzętu i mnóstwo straconego czasu - nie polecam.

1 / 5 2018-05-15

UWAGA TO JAKIEŚ OSZUSTWO Dnia 03.06.2017 kupiłem telefon Galaxy S7 dual sim za 1869zł. Po kilku maila o przekazaniu mojego zamówienia do realizacji nastąpił całkowity brak kontaktu. 21.06.2017 umieściłem opinie negatywną o sklepie na opineo.pl i zażądałem zwrotu pieniędzy. Nastąpił kontakt ze strony niejakiego kierownika bezpieczeństwa sklepu crazydeals i obietnica jeżeli wycofam opinie natychmiast to otrzymam pieniądze w ciągu 3 dni. Opinie wycofałem ale pieniędzy oczywiście nie otrzymałem do 27.06.2017. Oczywiście zgłaszam wyłudzenie na policje...nie ważne czy odzyskam kasę może kogoś uchronię przed błędem.

1 / 5 2018-04-17

25.06 zmiana statusu zamówienia na w trakcie realizacji od tamtej pory zero kontaktu, mają czas do 13.07 na wysłanie paczki, jeżeli nie będzie żadnego odzewu zgłaszam sprawę na policje bo co innego w takim przypadku zrobic...

2018-04-02

Witam .Ten sklep to lipa. Chyba nikt nie dostaje towaru.Ja zamówiłem smartfona za 1600,- zł , 3 lipca i od tej pory słuch i chyba sklep zaginął.Odpisują z podziękowaniem za zamówienie i wpłatę kasy , a później zero.Cisza ,ani pieniędzy ani towaru ani odpowiedzi na meile.

2018-03-23

Najlepsze jest to ze sklep crazydeals juz sie zwinął... telefon nie dział, strona juz wyłączona. Jeśli ktos odzyska swoje pieniądze to bedzie CUD...i jeszcze ciekawostka sklep caly czas ma certyfiktat opineo. SLUCHA SWOICH KLIENTÓW :) mistrzostwo świata....

2018-03-14

Zamówiłam torebkę - worek Michael Kors i nie żałuję tego wyboru. Świetny materiał który został wykonany do tej torebki jak i kolor. W przyszłym miesiącu na pewno odwiedzę salony mody profashion :)

2 / 5 2018-03-12

zamówienie nie zrealizowane, pieniądze za telefon wysłane 03.07 od tamtej pory brak kontaktu. Sprawa w tym tygodniu trafia do prokuratury i firmy detektywistycznej. Nie polecam

2018-03-06

15 dni roboczych minęło, a telefonu brak..pomimo zapewnień, że telefon zostanie wysłany 14stego dnia. Brak jakiegokolwiek powiadomienia o opóźnieniu w dostawie ze strony sklepu. Mam nadzieję, że otrzymam zwrot pieniędzy.

3 / 5 2018-02-27

Szczerze odradzam wszystkim zainteresowanym zakupami w crazydeals.pl robienia jakichkolwiek interesów z nimi. Moja historia rozpoczęła się kiedy znalazłem na ich stronie telefon, którego szukałem - Samsung Galaxy S7 Edge - w odpowiadającej mi cenie. Wysłałem maila z pytaniami czy termin dostawy to rzeczywiście 3dni, czy rzeczywiście wystawią FV23% itp. Na wszystkie pytania otrzymałem odpowiedź potwierdzającą - i co ważne jak się dalej okaże - błyskawiczną odpowiedź!!! Zakupu dokonałem 24.06.2017. Płatności przelewem na wskazane konto dokonałem 26.06.2017 z racji na rozpoczynający się weekend. I od tego momentu czekam na telefon - przypomnę, że z informacji wysłanych w odpowiedzi na moje pytania miało to być 3dni. Co gorsza od momentu dokonania przelewu brak jakiegokolwiek kontaktu z crazydeals.pl. Pomimo moich maili wysyłanych z prośbami o kontakt, potwierdzenie terminu dostawy telefonu oraz kolejnymi upomnieniami, że nie można klienta traktować w ten sposób - NIC. Przed dokonaniem płatności potrafili odpowiedzieć w błyskawicznie szybko, natomiast po tym jak pieniądze dostali - CISZA. Zaniepokojony sytuacją zacząłem więc szukać informacji na temat tego "sklepu" i jak się okazuje nie jestem jedyny!!! Ludzi zrobionych w ten sam sposób, dokładnie tym samym schematem jest wielu. Polecam zagłębienie się w lekturę jaką serwują inni oszukani ludzie. Od 12lat robię zakupy przez internet i jest to pierwszy raz kiedy dałem się tak oszukać!!! Jako krótkie podsumowanie powiem tylko tyle - omijać z daleka!!!

1 / 5 2018-02-25

Firma ta to oszusci. Jest to firma pro android tylko otworzyli nowa strone. Na temat tej firmy mozna poczytac ile juz ludzi oszukali. Po przejsciach dostalem nie ten telefon co zamowilem oczywiscie tanszy. Zamawialem s7 edge. Zaproponowali zwrot roznicy ale oczywiscie nic nie dostalem i juz nawet nie odpowiadaja na maila. Ogolnie kontakt byl fatalny odpowiadali raz na jakis czas a jak zalozylem innego maila zeby zapytac o produkt to odpisywali od razu. Nic tam nie zamawiajcie bo nic nie dostaniecie. Jedno wielkie oszustwo. Na stronie oferuja rozne metody zaplaty za towar a ostatecznie mozna zamowic tylko placac z gory zwyklym przelewem. Formulasz reklamacyjny nie dziala. Jeden wielki przekret. A i oczywiscie telefon z angli z angielska ladowarka, bez przejsciowki.

3 / 5 2018-02-04

Tragedia, stanowczo odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie. Czekam ponad miesiąc na przesyłkę, Nie odpowiadają na maile i monity z mojej strony. Po umieszczeniu negatywnej opinii na tym portalu wydawało mi się ,że doszliśmy do porozumienia .Zamówiony towar miałam dostać w ciągu 3 dni od usunięcia negatywnej opinii ,ale niestety nie dotrzymali terminu bo minęło już 5 dni.Oszukali mnie na ponad 1 000,00 zł .To oszuści, nie dajcie się nabrać , te opinie pozytywne chyba sami sobie wystawiają

5 / 5 2018-02-02

Serdecznie polecam sklep internetowy ProFashion.pl. Jestem bardzo zadowolona z szybkiego dostarczania zakupu czego nie zawsze można powiedzieć o innych butikach. Paczki są bardzo ładnie, solidnie zapakowane. Zepsucie się artykułu pod czas przewozu do odbiorcy jest wręcz niemożliwe. Bardzo dobrze można dogadać się z ludźmi wysyłającymi paczki, bez problemowa, miła atmosfera to ich bardzo duży plus.

1 / 5 2018-01-10

Po wystawieniu negatywnej opinii sklep ją zablokował obecnie jest ona na OPICONNECT.To jest treść jaką mi wysłali ***12 lipca 2017 o 18:50 Ustosunkujemy się do opinii w przeciągu 14 dni roboczych. Pozdrawiamy*** To jest jaka kpina co mam czekać znowu 2 tygodnie na @@@ a za chwilkę się okaże ze firma już nie istnieje i po kasie Crazydeals.pl oddajcie pieniądze a wszystko wycofam przelew idzie jeden dzień tak więc czekam

2018-01-09

Zero problemów z czymkolwiek jeśli chodzi o zakupy w tym sklepie. Całość oceniam prawie maksymalnie ponieważ Czas wysyłki się trochę wydłużył a muszę być sprawiedliwy ;)

1 / 5 2017-12-29

UWAGA TO JAKIEŚ OSZUSTWO Dnia 03.06.2017 kupiłem telefon Galaxy S7 dual sim za 1869zł. Po kilku maila o przekazaniu mojego zamówienia do realizacji nastąpił całkowity brak kontaktu. 21.06.2017 umieściłem opinie negatywną o sklepie na opineo.pl i zażądałem zwrotu pieniędzy. Nastąpił kontakt ze strony niejakiego kierownika bezpieczeństwa sklepu crazydeals i obietnica jeżeli wycofam opinie natychmiast to otrzymam pieniądze w ciągu 3 dni. Opinie wycofałem ale pieniędzy oczywiście nie otrzymałem do 27.06.2017. Oczywiście zgłaszam wyłudzenie na policje...nie ważne czy odzyskam kasę może kogoś uchronię przed błędem.

2 / 5 2017-12-27

niestety musze dac opinie negatywna dla tego sklepu. telefon zamowilem 2.06.2017r dostalem wiadomosc ze bedzie u mnie w przeciagu 3-5dni roboczych co jak sie pozniej okazalo bylo to klamstwem czekalem na telefon i czekalem codziennie piszac do firmy. zapewniali mnie ze telefon zostal wyslany jednak oczywscie bylo to nieprawda. jednakze pewnego dnia dostalem od nich paczke co mnie zaskoczylo w pierwszym momencie sie ucieszylem jednak byl to w ogole inny telefon niz zamawialem. Przepraszali mnie ze to pomylka na magazynie i ze mam odeslac na reklamamacje i na nastepny dzien roboczy wysla poprawny. Potem znow czekalem na dodatek napisalei ze od 5-13.07.2017 maja urlop po urlopie juz bylem mocno zdenerwowany i apisalem jeszcze raz do nich odpisali ze moge wybrac telefon do 7dni roboczych luz odstapiwnie od umowy do 10 dni roboczych. oczywiscie wybralem odstapienie od umowy poniewaz juz mialem ich serdecznie dosc ich klamstw....mija wlasnie 10dzien i niestety pieniedzy zwrotnych na koncie nie widze na dodatek nie odpisuja na moje e-maile maja kompletnie w d...jak nic sprawa nadaje sie tylko i wylacznie jak nie do rzecznika praw konsumenta to na policje lub prokurature...szczerze nie polecam i odradzam kupno czegokolwiek od nich..

1 / 5 2017-12-06

Sklep to oszustwo. Jest to firma pro android. Kupilem aiphoa s7 nic nie dostalem. Oszusci. Juz nawet nie odpowiadaja na maile. Zglaszam spawe na policje.

2 / 5 2017-12-05

Samsung S 7 Edge - nie otrzymałem Sklep po wielu monitach skontaktował się tylko raz i poinformował że towar otrzymam po 14 dniach, towar nie dotarł. Nie polecam oszuści.

2017-12-03

09.08.2017 r kierując się min. Waszymi opiniami dokonałam zakupu Samsung Galaxy S6 32GB LTE SM-920F na sumę 1499,00 zł. do tej pory nie otrzymałam go, a strona Creazydeals po prostu nie istnieje. Zostałam oszukana. Nigdy nie zaufam Wam, ani podobnym serwisom.

1 / 5 2017-11-30

Sklep dalej nie przelał pieniędzy brak kontaktu ale jak się napisze na opineo to wtedy jest odzew.***Ustosunkujemy się do opinii w przeciągu 14 dni roboczych. Pozdrawiamy*** Napisałem ze to jest jakaś kpina czekać kolejne 2 tygodnie.Po czym napisałem 2 negatywna opinie a to co mi odpisali ***Kliencie, w związku z informacją iż mamy urlop ponawianie negatywów jest wysoce niestosowne.*** Śmiechu warte co ??? mają urlop ale negatywne wiadomości czytają to jaki problem zrobić przelew zwrotny

1 / 5 2017-11-23

Jedna wielka tragedia, towar przysłany długo po terminie. Do tego inny kolor niż zamawiany. Odesłany wrócił z informacją , ze brak takiego adresu .....masakra jakaś....nie warto !

1 / 5 2017-11-13

Nie kupujcie na CrezyDeals ponieważ to oszuści, kupiłem telefony za które na podstawie proformy zostały przelane pieniądze i od miesiąca nie ma żadnego kontaktu z firmą, telefony również nie dotarły. Złodzieje i oszuści nic więcej.

2017-11-03

Miesiąc temu, tj. dnia 20.06.2017 kupiłam w sklepie Crazydeals.pl telefon Samsung Galaxy S8 64GB 4G LTE Dual Kolor Orchid Gray o wartości łącznie (z kurierem, za który została pobrana opłata w wysokości 20zł) 2619.00zł. Dnia 21.06. otrzymałam jedynego maila ze sklepu, mówiącego o zarejestrowaniu płatności oraz precyzującego termin realizacji zamówienia na 14 dni roboczych, plus do dwóch dni roboczych na przekazanie przesyłki przez kuriera. Od dnia 21.06. minęły 22 dni robocze. Do tej pory nie otrzymałam produktu. Zgodnie z regulaminem sklepu, w przypadku przedłużenia dostawy powinnam zostać natychmiast o nim poinformowana, wraz ze wskazaniem przewidywanej daty dostarczenia zakupu. Nie otrzymałam takiej wiadomości ze sklepu, a co więcej nie otrzymałam odpowiedzi na żaden z wysłanych przeze mnie maili (mimo jasnego określenia czasu udzielania odpowiedzi - do 48h). Wnioskuję, iż kontaktu ze sklepem w inny sposób niż poprzez tę stronę brak. Niniejszy tekst to jeszcze nie opinia. To sprawozdanie z faktów. Czekam na rozwój sytuacji i kontakt.

1 / 5 2017-11-01

Nie kupujcie na CrezyDeals ponieważ to oszuści, kupiłem telefony za które na podstawie proformy zostały przelane pieniądze i od miesiąca nie ma żadnego kontaktu z firmą, telefony również nie dotarły. Złodzieje i oszuści nic więcej.

3 / 5 2017-10-31

Sklep prowadzony jest przez niejakiego pana Marcina. Pan Marcin reprezentuje firmę Josephine Trading zarejestrowaną pod wirtualnym adresem w Poznaniu. Pan Marcin Ł jest pełnomocnikiem firmy administrującej crazydeals.pl która obecnie nie działa. Sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich organów ścigania w poniedziałek. Do sprawy dołączone będą screeny z rozmów z p.Marcinem, maile, oraz nagranie gróźb które p.Marcin kierował w moją stronę podczas rozmowy telefonicznej. p.Marcin Ł posiada udokumentowane długi ze względu na jego wcześniejsze działalności zarejestrowane pod adresem w Koziegłowach. Jest to osoba pozbawiona poczucia odpowiedzialności i nieświadoma tego co prawnie grozi za tego typu działania. Sprawa na pewno nie skończy się na powiadomieniu policji. p. Marcin Ł zostanie pozwany w sprawie odszkodowawczej. Każdej osobie która to czyta kategorycznie i z pełnym przekonaniem odradzam kontakt, zakup, rozmowę z tym Panem.

1 / 5 2017-10-22

UWAGA!!! SKLEP CRAZYDEALS.PL to JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!! W dniu 08.07.2017 r. zamówiłam telefon ASUS ZENFONE 3 ZE 520 KL 64GB za 1319 zł. W tym samym dniu zrobiłam przelew. Do tej pory a minęły 3 tygodnie go nie otrzymałam. Ze sklepem nie ma żadnego kontaktu. Nie odpowiadają na moje maile. Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało, a bardo dużo kupuję przez internet. Nie dajcie się oszukać - POZYTYWNE OPINIE TO NIEPRAWDA!!! CRAZYDEALS.PL SĄ NIEUCZCIWI I NACIĄGAJĄ LUDZI!!!.

1 / 5 2017-10-19

sprawa nadaje się do prokuratury złodzieje i oszuści sprawa zgłoszona na policje sklep wczoraj około 20 przestał istnieć

1 / 5 2017-10-19

sklep to jedna wielka lipa niema ani kasy ani telefonu UWAGA OSZUŚCI oceny daje pozytywne żeby opinia pokazała się od razu

2017-10-18

opinia o sklepie proandroid.pl: kłamią, oszukują, nie realizują zamówienia

1 / 5 2017-10-13

Oszusci. Nie dosc ze nie odpisuja na maile. Nie chca wysłac telefonu a zamowienie bylo zlozone 5.06.17 oraz przelew wykonany zaraz po otrzymaniu maila o zamownieniu. 13.06.17 mieli wysłac paczke po moich mailach oraz kometarzach napisano mi ze spakowalo nie ten model co mieli a niby paczka byla juz gotowa i spakowana do wysyłki. Pieniedzy po odstapieniu od umowy nie otrzymałem. 21.06. zostalo potwierdzone odstapienie przez sklep. Minelo juz ponad 14 dni roboczych a pieniedzy nie ma. Sprawa zgłoszona zostanie na policje,prokuratury,sadu. NIE POLECAM SKLEPU CRAZYDEALS !!!

5 / 5 2017-10-04

Crazydeals.pl jest sklepem rzetelnym,słuchającym swoich klientów i szybko odpowiadającym na pytania...ale tylko wtedy,kiedy klient jest zainteresowany zakupem. Po wykonaniu płatności sklep dobitnie okazuje klientowi jak głęboko ma go w d...ujemnie w boku. W moim przypadku mija miesiąc od wykonania przelewu,zakupiony towar nie został wysłany. W tym czasie dostałem od sklepu tylko jedną,krótką wiadomość,cytuję:"przepraszamy za powstałą sytuacje". Czy to jest jasne,rzetelne tłumaczenie opóźnienia? Oceńcie sami. W wyniku "powstałej sytuacji" jestem w trakcie wysyłania do siedziby sklepu pisemnego odstąpienia od umowy i wezwania do zapłaty poniesionych przeze mnie kosztów. Jednak podejrzewam,że sprawa zakończy się powiadomieniem o "powstałej sytuacji" poznańskiej prokuratury i Policji. RADZĘ DOBRZE SIĘ ZASTANOWIĆ przed zakupami w Crazydeals.pl Ciekawostką jest też data rejestracji firmy Josephine Trading(04.2017) i daty pojawiających się negatywnych opinii i sporów z klientami-również 04.2017. Natomiast pozytywne opinie (tylko i wyłącznie) pojawiają się już 12.2016. Intrygujące,nieprawdaż?

1 / 5 2017-10-04

Złożyłem w tym sklepie 29.czerwca zamówienie na telefon Galaxy S8 (zam. numer 1140235) niestety do dnia dzisiejszego telefonu nie otrzymałem. Kontakt ze sklepem bardzo słaby (odpisują na 1 maila z trzech). Po tym jak minął regulaminowy termin realizacji dostałem zapewnienie że najpóźniej w 7 dni roboczych telefon trafi w moje ręce, niestety tak również się nie stało. Oczywiście za telefon zapłaciłem przedpłata już w dniu zamówienia. Zgłaszam cała sprawę oczywiście na policję. Nigdy więcej tego sklepu, mocno przestrzegam wszystkich.

2017-09-29

Wysłałem zapytanie o produkt a raczej o czas jego wysyłki. Zapewniono mnie ze towra jest dostepny a czas realizacji to 3 dni. Po zapytaniu o potwierdznie z terminu 3 dni zrobiło się do 14 dni roboczych, Konkat ze sklepem jest mocno ograniczony a odpowiedzi przesyłane są po długim czasie. Dodatkowo produkt nie moze być zgodny z opisem gdyż po zapytaniu producenta o dany model opowiedział on iż gwarancja może być realizowana tylko w Azji, sprzedawca zapewniał o gwarancji producenta realizowanej w Polsce.

1 / 5 2017-09-28

Niestety, nie mogę polecić Crazydeals.pl nikomu, kto wysoko ceni sobie współpracę z uczciwymi i wywiązującymi się ze swoich zobowiązań sprzedawcami. Pierwszy raz (a często robię zakupy przez Internet) spotkałam się z sytuacją, że sprzedawca nie tylko nie wywiązał się z terminowego wysłania mojego zamówienia z 31.05. ( regulamin mówi o 14 dniach, a w e-mailach obiecują 5 dni na przygotowanie do wysyłki i 2 na dostawę – sami narzucają sobie terminy, których nie dotrzymują) , ale również nie odpowiadał na moje e-maile i zapytania o status przesyłki (kontaktu telefonicznego brak) . Niestety najgorsze chyba jeszcze przede mną. W dniu 23.06.2017 wysłałam oświadczenie o odstąpieniu od umowy i właśnie minęło 14 dni, jakie sprzedawca ma na zwrot kwoty wpłaconej za zamówienie (chodzi kwotę 4018 PLN) - zwrotu pieniędzy nie otrzymałam (w automatycznym e-mailu obiecują do 9 dni roboczych). Oczywiście będę walczyć o swoje pieniądze wszelkimi środkami jakie przewiduje prawo, zaczynam od zgłoszenia sprawy na policję, powiadomienia rzecznika praw konsumentów i Rzetelnej Firmy, bo zdaje się, że logo tej Instytucji widnieje na stronie głównej Crazydeals.pl, możliwości jest wiele i jeśli będę musiała, wykorzystam wszystkie. Szanowni potencjalni Klienci, zanim cokolwiek zamówicie sprawdzajcie opinie nie tylko na stronie internetowej konkretnych sklepów, ale również na innych portalach, bo często dopiero wtedy okazuje się ile tak naprawdę osób walczy o swoje przesyłki, o swoje pieniądze i o swoje prawa.

2 / 5 2017-09-26

Witam. Dnia 19 czerwca 2017r. na stronie tego sklepu dokonałem zakupu telefonu Samsung Galaxy S7 Edge Dual. Po otrzymaniu ze sklepu powiadomienia z potwierdzeniem zakupu, dokonałem przelewu na kwotę 2119zł na podany nr konta sprzedawcy. Otrzymałem wiadomość zwrotną: ”Dziekujemy za opłacenie zamówienia. Zamówienie zostało przyjęte do przygotowania przesyłki. Czas kolekcji, pakowania i fizycznej wysyłki zajmie od 5 do 14 dni roboczych”. Zdziwił mnie trochę tak długi termin wysyłki, ale cena telefonu była atrakcyjna, więc stwierdziłem, że warto poczekać. Dodatkowo sklep miał bardzo dobre opinie na serwisie Opineo.pl., żadnych negatywnych ocen, co się później okazało nieprawdą. Przez ten czas dotarłem na pewnym portalu do bardzo wielu negatywnych opinii o tym sklepie. Po upływie regulaminowych 14 dni roboczych od zamówienia, kilkakrotnie wzywałem sklep do zwrotu moich pieniędzy. Niestety do tej pory brak telefonu i brak pieniędzy. !!!!!STANOWCZO NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!!!!!!

5 / 5 2017-09-15

Sklep to oszuści zamówienie z dnia 13.06 do dnia dzisiejszego nie zostało zrealizowane a strona sklepu po prostu zniknęła.Zgłosiłam sprawę na Policję poinformowałam KRD a poza tym Certyfikat Rzetelności był używany nie zachowując zasad etyki.Certyfikat ciągle się odnawiał i aktualizował,a firma oszukiwała ludzi,Mega negatyw.Ale wszystkie nagatywne opinie były szybko usunięte zobaczymy jak długo moja opinia będzie widoczna.

1 / 5 2017-08-19

UWAGA TO JAKIEŚ OSZUSTWO Dnia 03.06.2017 kupiłem telefon Galaxy S7 dual sim za 1869zł. Po kilku maila o przekazaniu mojego zamówienia do realizacji nastąpił całkowity brak kontaktu. 21.06.2017 umieściłem opinie negatywną o sklepie na opineo.pl i zażądałem zwrotu pieniędzy. Nastąpił kontakt ze strony niejakiego kierownika bezpieczeństwa sklepu crazydeals i obietnica jeżeli wycofam opinie natychmiast to otrzymam pieniądze w ciągu 3 dni. Opinie wycofałem ale pieniędzy oczywiście nie otrzymałem do 27.06.2017. Oczywiście zgłaszam wyłudzenie na policje...nie ważne czy odzyskam kasę może kogoś uchronię przed błędem.

1 / 5 2017-08-14

OSZUSTWO, PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI NA TEJ STRONIE . Zapłaciłem za telefon miesiąc temu, otrzymałem potwierdzenie od crazydeals.pl. Od tego czasu nie otrzymałem ani telefonu ani zwrotu pieniędzy, pomimo kilku prób kontaktu przez e-mail - nie otrzymałem na maile jakiejkolwiek odpowiedzi. Zgłaszam sprawę na policję.

2 / 5 2017-08-14

Zakupiłam w tym sklepie 1 lipca telefon Xperia, kontakt był do momentu wykonania przelewu, potem cisza, zatem 4 lipca wysłałam im odstąpienie od umowy mailem i pocztą poleconą i za potwierdzeniem odbioru. Nie mogłam skorzystać z formularza odstąpienia od umowy na ich stronie bo nie działał, więc sama napisałam pismo. Maila wysłałam jeszcze przed ich urlopem. Natomiast oba listy zostały awizowane w dniach 6 i 7 lipca co jest równoznaczne ze skutecznym doręczeniem. Od 7 lipca biegł czas 14 dni na zwrot pieniędzy. Sklep skontaktował się ze mną z zapytaniem czy chce realizacji zamówienia czy odstapienia, wiec napisałam, ze odstapienia bo zostały wysłane, znowu była cisza, dopiero po rzekomym urlopie tj. po 13 lipca dostałam znowu maila z zapytaniem czy chce telefon czy zwrot, wiec odpisałam, że odstąpienie już dostali i czekam na pieniądze do 21 lipca. Sklep zaczął mi wysyłać swój formularz ostąpienia od umowy, który nie spełniał w ogóle standardów takiego formularza, jego wypełnienie było zatem bezcelowe, więc ponownie odpisałam, że wysłałam już odstąpienie, które zostało skutecznie doręczone. Po konsultacji z Rzecznikiem Praw Konsumenta potwierdziłam swoje podejrzenia co do formularza, który przesłał mi sklep, otóż formularz ten nie miał nic wspólnego z odstąpieniem od umowy i został sporządzony wadliwie, jego wypełnienie i odesłanie nie rozpoczęło by w ogóle procesu odstąpienie od umowy a co za tym idzie zwrotu pieniędzy. Rzecznik Praw Konsumenta potwierdził również, że pisma, które ja napisałam oraz sposób w jaki zostały dostarczone do biura sklepu był właściwy i wystarczający na rozpoczęcie 14 dni, które ma w tym momencie sklep na zwrot pieniędzy. Chciałam zaznaczyć 14 dni kalendarzowych a nie roboczych, bo to również próbowano mi wmówić. Czekałam na zwrot pieniędzy do 21 lipca, zwrotu nie otrzymałam, stąd negatywna opinia. Środki pieniężne, które wpłaciłam na zakup telefonu są nadal bezprawnie przetrzymywane przez sklep crazydeals, więc będę zmuszona skierować sprawę dalej do odpowiednich organów i instytucji. Chciałabym przy tym zaznaczyć, że kontakt ze sklepem jest znikomy, a postawa jego pracowników roszczeniowa i przesycona tupetem, to co wypisywali w mailach dot. odstąpienia od umowy momentami brzmiało jak szantaż. Oczywiście nie ma tu mowy o nazwiskach, ponieważ tylko jak robiłam zakupy miałam do czynienia z P. Marcinem, natomiast cała korespondencja dot. odstąpienia od umowy podpisana była Crazydeals. Nie polecam tego sklepu, wręcz przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy!!!

1 / 5 2017-08-06

Potwierdzam negatywne opinie napisane przez moich poprzedników. W czasie dłuższym niż regulaminowy nie otrzymałem zamówionych i zapłaconych telefonów ani zwrotu pieniędzy. Kontakt ze sklepem się urwał po wykonaniu za nie przelewu. Zamówiłem trzy telefony, jeden jako osoba fizyczna, dwa na firmę. Po przeczytaniu w Internecie wielu negatywnych opinii o CrazyDeals.pl wysłałem przed upływem 14 dni do sklepu Oświadczenie o odstąpieniu od części umowy dotyczącej telefonu zamówionego na osobę fizyczną. Scenariusz jak u wielu innych klientów wystawiających tu negatywną opinię, brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony sklepu oraz zwrotu pieniędzy. Radzę potencjalnym klientom, zanim zamówicie towar i wykonacie przelew poczytajcie negatywne opinie o CrazyDeals.pl, bądźcie ostrożni, sens tych opinii jest podobny. Nie jestem pierwszym ostrzegającym. Opinie do których jest odnośnik na stronie sklepu FluxBB są zmanipulowane. Próbowałem tam wpisać prawdziwą opinię o sklepie, ale system z automatu zamieniał niepochlebną opinię na polecającą sklep. Czy wszystkie pozytywne opinie tutaj zawarte są prawdziwe?????? Jak może być tak dużo osób polecających? Dlaczego nie ma opinii pośrednich, dlaczego tyle opinii jest w procesie reklamacyjnym w OpiConnet i nie branych pod uwagę w statystyce ??????? Obsługa sklepu na urlopie???? Kto reklamuje negatywne opinie????"? Ilu jeszcze ludzi zdążą oszukać??????

5 / 5 2017-07-31

Dobry kontakt, świetna obsługa, szybka dostawa i przede wszystkim świetny produkt !

2 / 5 2017-07-20

Bardzo negatywna. Po miesiacu oczekiwania i kilku mailach ktos zadzwonil do mnie i obiecal wyslac mi zamowiony towar 7/07/17r. W rozmowie telefonicznej z zastrzeżonego nr tel bardzo milo i sympatycznie mnie przeproszoni itd. Nie polecam!!!!! Twlefonu nadal nie mam a jest 14/07! Kontaktu brak a ich strona nie działa!

1 / 5 2017-07-17

UWAGA OSZUŚCI !!! W dniu 25.05.2017 roku zamówiłem w sklepie internetowym CRAZYDEALS.PL, którego właścicielem jest firma JOSEPHINE TRADING JÓZEFA CHROŚCIŃSKA z Poznania działająca również przez pełnomocnika Marcina Łagodzkiego, telefon marki iPhone 7 128 GB. Poprosiłem o przysłanie dla firmy Faktury ProForma na całą kwotę i taką fakturę tego samego dnia otrzymałem. Na podstawie Faktury następnego dnia został dokonany przelew na kwotę 2.919,-PLN. Po mimo wielokrotnego ponaglania i otrzymywanych e-mailach uspakajających (ostatni z dnia 12.06.2017 - potwierdzający wysyłkę telefonu przez firmę DPD.PL do dziś tj. 21.06.2017 roku NIE OTRZYMAŁEM ANI TELEFONU ANI ZWROTU PIENIĘDZY. Również od 12.06.2017 nie otrzymuję żadnych e-maili wyjaśniających choć co dziennie proszę o podanie numeru wysyłki przez DPD.PL lub potwierdzenia zwrotu wpłaconej zaliczki. NA PODSTAWIE TEGO ZDARZENIA UWAŻAM ŻE SKLEP OSZUKUJE SWOICH KLIENTÓW I SPRAWA NADAJE SIĘ NA POLICJĘ I DO PROKURATURY. Sklep na swojej stronie posługuje się logiem "Rzetelnej Firmy" które pewnie sobie kupił i uczestniczy w akcji Opineo.pl "Słucham swoich klientów" ZOBACZYMY CZY TO PRAWDA. Proszę Wszystkich będących w podobnej sytuacji o kontakt celem złożenia wspólnego zawiadomienia o popełnionym przestępstwie.

5 / 5 2017-07-14

Polecam

2017-06-12

Zaczynam się martwić o moje zamówienie i pieniądze po lekturze opinii. Chciałbym, aby wszystkie były widoczne, a nie ukrywane przez Opineo.

2 / 5 2017-06-10

Nie polecam sklepu dziś mija termin wysyłki tel czyli 14 dni roboczych i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani tel ani pieniędzy na wiadomości nie odpisuja teraz planuje zgłosić sprawę na policję. Nie polecam sklepu !!!! Szkoda czasu

1 / 5 2017-06-04

Nie dostałem towaru, nie dostałem zwrotu gotówki w wyznaczonym przez firmę i zaproponowanym mi terminie. Już na wstępie zostałem zastraszony, że jeśli wystawię negatywny komentarz zwrot gotówki zostanie zablokowany. Oprócz tego straszenie prawnikami i paragrafami. Na ostatniego maila nie dostałem żadnej odpowiedzi. UWAGA na ten sklep!

1 / 5 2017-05-17

Dzisiaj 16 dzień ROBOCZY od daty rozpoczęcia przygotowania do wysyłki. W regulaminie jest max. czas wysyłki 14 dni roboczych. Brak odpowiedzi na maile. Podejrzewam, że zostałam oszukana. Jeśli sprawa nie wyjaśni się w ciągu najbliższych dni, powiadamiam prokuraturę.

2017-05-11

Najlepsze jest to ze sklep crazydeals juz sie zwinął tel. Nie działa strona juz wyłączona. Jeśli ktos odzyska swoje pieniądze to bedzie święto...i jeszcze ciekawostka sklep caly czas ma certyfikta opineo. SLUCHA SWOICH KLIENTÓW :) mistrzosteo świata....

5 / 5 2017-05-04

Crazydeals.pl jest sklepem rzetelnym,słuchającym swoich klientów i szybko odpowiadającym na pytania...ale tylko wtedy,kiedy klient jest zainteresowany zakupem. Po wykonaniu płatności sklep dobitnie okazuje klientowi jak głęboko ma go w d...ujemnie w boku. W moim przypadku mija miesiąc od wykonania przelewu,zakupiony towar nie został wysłany. W tym czasie dostałem od sklepu tylko jedną,krótką wiadomość,cytuję:"przepraszamy za powstałą sytuacje". Czy to jest jasne,rzetelne tłumaczenie opóźnienia? Oceńcie sami. W wyniku "powstałej sytuacji" jestem w trakcie wysyłania do siedziby sklepu pisemnego odstąpienia od umowy i wezwania do zapłaty poniesionych przeze mnie kosztów. Jednak podejrzewam,że sprawa zakończy się powiadomieniem o "powstałej sytuacji" poznańskiej prokuratury i Policji. RADZĘ DOBRZE SIĘ ZASTANOWIĆ przed zakupami w Crazydeals.pl Ciekawostką jest też data rejestracji firmy Josephine Trading(04.2017) i daty pojawiających się negatywnych opinii i sporów z klientami-również 04.2017. Natomiast pozytywne opinie (tylko i wyłącznie) pojawiają się już 12.2016. Intrygujące,nieprawdaż?

2 / 5 2017-05-02

Jeśli chcesz pożyczyć komuś pieniądze bez odsetek - to "kupuj" w tym "sklepie". Zz telefon zapłacone, terminy (14 dni roboczych ze sklepu w PL - z Chin na chomikach byłoby szybciej) nie dotrzymane. Na monity o zwrot pieniędzy - nie reagują. sprawa zgłoszona na Policję a potem sprawa na drodze cywilnej o odszkodowanie za stracony czas, zaufanie i pieniądze czasie, gdzie potrzebne mi są na leczenie. Nie maja serca. Odradzam i nie polecam

1 / 5 2017-04-29

Crazydaels 19 czerwca zamawiałem u was produkt dziś mija już 16 dzień roboczy czyli powyżej czasu regulaminowego dodam ze pisał do mnie pan Marcin i zapewniał ze przesyłka zostanie wysłana 5 lipca. To wiadomość jaka od was dostałem Szanowny Panie Mariuszu dziś mija 8 dzień roboczy od momentu złożenia i przyjęcia zamówienia z 14 dni roboczych które przewiduje regulamin na realziacjie zamówienia.Planowany czas wysyłki to 05.07.2017.A paczki jak nie było tak nie ma mało tego zamówienie które złożyłem ciągle jest w W TRAKCIE REALIZACJI. Żadna paczka nie idzie tyle dni nawet na terenie UE. Żądam zwrotu moich pieniędzy w kwocie jaką wam wysłałem 1819,00 zł.To co robicie to zwykłe przestępstwo czyli wyłudzenie pieniędzy mówi o tym artykuł 286 kodeksu karnego. I grozi za to kara od 6 miesięcy do 8 lata w zależność od paragrafu.Czekam na przelew do jutra w przeciwnym wypadku zgłaszam sprawę na Policje oraz opiszę całą tą sytuacje na OPINEO.PL *****To jest wiadomość jaką wczoraj wysłałem do sklepu jak się domyślacie nikt się nie odezwał więc co tu dużo gadać. Sklep to chyba jakaś fikcja też tak miałem jak inni oszukani,że sklep odpowiadał na wiadomości przed dokonaniem przelewu ba nawet dzwonili .Mam już wydrukowany przelew bankowy oraz status zamówienie ze sklepu to jest potrzebne żeby zgłosić ten fakt na policje.Pozdrawiam Copiasty

1 / 5 2017-04-27

Do piszących pozytywne opinie, przestańcie się ośmieszać,!!! sklep od paru dni zlikwidował swoją stronę. Kto tu pisze pozytywne opinie, czy to nie jest manipulacja? Ten sklep to oszuści. Mnie też oszukali, piszę w formie pozytywnej celem ostrzeżenia i dla sprawdzenia czy można tutaj manipulować opiniami.

2017-04-23

Świetny sklep, fenomenalna oferta, bardzo lubię rozbić zakupy na crazy

1 / 5 2017-04-05

od 19 dni nie otrzymałem ani paczki a zwrotu pieniędzy! sprawa zgłoszona na policję! jeśli udało się komuś odzyskać pieniądze proszę o kontakt [email protected]

5 / 5 2017-03-27

Crazydeals.pl jest sklepem rzetelnym,słuchającym swoich klientów i szybko odpowiadającym na pytania...ale tylko wtedy,kiedy klient jest zainteresowany zakupem. Po wykonaniu płatności sklep dobitnie okazuje klientowi jak głęboko ma go w d...ujemnie w boku. W moim przypadku mija miesiąc od wykonania przelewu,zakupiony towar nie został wysłany. W tym czasie dostałem od sklepu tylko jedną,krótką wiadomość,cytuję:"przepraszamy za powstałą sytuacje". Czy to jest jasne,rzetelne tłumaczenie opóźnienia? Oceńcie sami. W wyniku "powstałej sytuacji" jestem w trakcie wysyłania do siedziby sklepu pisemnego odstąpienia od umowy i wezwania do zapłaty poniesionych przeze mnie kosztów. Jednak podejrzewam,że sprawa zakończy się powiadomieniem o "powstałej sytuacji" poznańskiej prokuratury i Policji. RADZĘ DOBRZE SIĘ ZASTANOWIĆ przed zakupami w Crazydeals.pl Ciekawostką jest też data rejestracji firmy Josephine Trading(04.2017) i daty pojawiających się negatywnych opinii i sporów z klientami-również 04.2017. Natomiast pozytywne opinie (tylko i wyłącznie) pojawiają się już 12.2016. Intrygujące,nieprawdaż?

Rzetelne opinie o Crazydeals.pl

Crazydeals.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://crazydeals.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie