Kategorie: / Zegarki i biżuteria / Pozostałe

Crazytime.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o Crazytime.pl
5 / 5 2019-03-21

Super szybko zrealizowane, towar bez zarzutu, polecam!

5 / 5 2019-03-19

Kolejny zakup. 100% polecam.

5 / 5 2019-03-18

Bardzo szybko czas zamówienia, zegarek mógł by przyjść w lepszym opakowaniu, ale reszta naprawdę git.

4 / 5 2019-03-17

Polecam

5 / 5 2019-03-16

Polecam zakupy, transakcja przebiegla sprawnie

5 / 5 2019-03-13

Super sklep polecam!!!!

5 / 5 2019-03-03

Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie. Zegarek zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-03

Sklep na dobrym poziomie i tanio

5 / 5 2019-03-01

Polecam

4 / 5 2019-02-26

Transakcja bardzo szybka i sprawna.

4 / 5 2019-02-25

Jest ok

5 / 5 2019-02-23

Jestem bardzo zadowolona szybka sprawna wysyłka

5 / 5 2019-02-22

Super towar i super ceny

5 / 5 2019-02-20

Wszystko jak należy, kontakt telefoniczny - bez problemów, prośba o wysyłkę w ten sam dzień - bez problemów, dobrze zapakowane, dostarczone następnego dnia (kurier DHL - pobranie). Jestem zadowolony z transakcji.

5 / 5 2019-02-19

wszystko ok

5 / 5 2019-02-18

Polecam

4 / 5 2019-02-18

Zegarek wysłany w kopercie

5 / 5 2019-02-17

Szybka wysyłka zakupiony towar zgodny z opisem zdjęciem. Wszytsko super Polecam

5 / 5 2019-02-10

Wszystko Ok.

4 / 5 2019-02-10

dobra ceny, OK

5 / 5 2019-01-29

Bardzo serdecznie polecam :)

4 / 5 2019-01-29

Zakup zegarka nie potrzebował kontaktu z pracownikami sklepu, dlatego ****

5 / 5 2019-01-27

Profesjonalne podejscie do klienta.

5 / 5 2019-01-25

Już drugi zakupiony zegarek z tego sklepu. Wszystko auoer

5 / 5 2019-01-25

Zegarek wygląda jeszcze lepiej na żywo, elegancko, mężczyzna zadowolony i ja też :-)

5 / 5 2019-01-13

Super polecam oryginalny produkt

4 / 5 2019-01-12

Produkt zgodny z opisem. Wysyłka szybko dotarła do mnie , obsługa sklepu uprzejma. Polecam.

4 / 5 2019-01-09

Szybko sprawnie i bez problemów- polecam

5 / 5 2019-01-01

Bardzo ładne zegarki

5 / 5 2018-12-27

Pozytyw

5 / 5 2018-12-24

gorąco plecam wszystko szybko sprawnie towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-12-23

Wszystko jak najbardziej OK. Polecam

5 / 5 2018-12-21

Bez problemów w dniu wysyłki udało mi się zmienić zamówienie.

4 / 5 2018-12-20

zegarek bardzo ładny za niewielkie pieniądze

5 / 5 2018-12-18

Pozytyw

5 / 5 2018-12-15

Super, zamówione w niedzielę, a we wtorek już u mnie

5 / 5 2018-11-24

Pełny profesjonalizm sto procent zadowolenia...

5 / 5 2018-11-24

Szybka dostawa

5 / 5 2018-11-22

Polecam zakupy w sklepie, profesjonalna obsługa suped jakość

4 / 5 2018-11-21

Transakcja przebiegła pomyślnie. Co do samego sprzętu Orient , potrzebuje jeszcze trochę czasu na ocenę

5 / 5 2018-11-15

Polecam

5 / 5 2018-11-15

POLECAM SPRZEDAWCĘ

5 / 5 2018-11-15

Super !!’

5 / 5 2018-11-15

Polecam sklep, towar jak w opisie, w najlepszej cenie, przesłany błyskawicznie, pięć z plusem!

4 / 5 2018-11-14

Super

5 / 5 2018-11-11

Transakcja nadzwyczaj szybka , wrócę do sklepu jeszcze nie raz

5 / 5 2018-11-06

Super!

5 / 5 2018-11-06

Pełna profeska. 100% polecam. Najlepsze ceny

5 / 5 2018-11-03

Mam już dwa zegarki z tego sklepu. Naprawdę są mega, polecam robic zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-10-30

bardzo dobra

5 / 5 2018-10-25

Sklep z bardzo dobrymi cenami zegarków i czasomierzy. Polecam

5 / 5 2018-10-24

Polecam. Firma godna polecenia

5 / 5 2018-10-23

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-10-22

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-22

Polecam. Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-18

Pełny profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-10-18

Dobry kontakt i dobra obsługa

5 / 5 2018-10-16

Dobra obsługa i profesjonalna. Polecam sklep.

5 / 5 2018-10-15

Bardzo polecam

5 / 5 2018-10-09

Polecam każdemu.

5 / 5 2018-10-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!!

4 / 5 2018-10-05

Spokooo

4 / 5 2018-10-03

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-10-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-09-30

good!

4 / 5 2018-09-27

Jestem zadowolony z szybkiej i bezproblemowej transakcji, możliwości śledzenia przesyłki, którą dostałem wcześniej, niż się spodziewałem. Zegarek jest ładny, w fazie testów, nie wiem jeszcze jak dokładny.

5 / 5 2018-09-20

polecam, jak najbardziej.

5 / 5 2018-09-18

Polecam

5 / 5 2018-09-18

Polecam

5 / 5 2018-09-14

Super!!!

5 / 5 2018-09-13

Super

5 / 5 2018-09-13

Polecam gorąco.

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, zegarek dokładnie taki jak na zdjęciu. Bez wad, uszkodzeń

5 / 5 2018-09-10

Gorąco polecam! Przesyłka dotarła błyskawicznie, zegarek bardzo się spodobał!

4 / 5 2018-09-06

Wszystko na plus, nie mam zastrzeżeń poza tym, że kompletowanie zamówienia trwało ponad 24h, ale to wciąż nieźle :)

5 / 5 2018-08-30

Wszystko zgodnie z ofertą polecam.

5 / 5 2018-08-24

Wszystko na +

5 / 5 2018-08-24

WSZYSTKO PRZEBIEGŁO POMYŚLNIE, TOWAR ORYGINALNY

5 / 5 2018-08-20

Polecam

5 / 5 2018-08-17

Najtaniej, szybko i solidnie

5 / 5 2018-08-15

Piękny zegarek. Jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Cenna niższa niż u innych sprzedających. Przesyłka dotarła w dwa dni. Polecam!

5 / 5 2018-08-07

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-08-02

Wszystko na najlepszym poziomie. Zdecydowanie Polecam!!!

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna obsługa, szybki zakup i wysyłka, cena promocyjna jestem bardzo zadowolona z zakupu...

5 / 5 2018-07-26

Moje pierwsze - acz nie ostatnie - zakupy w sklepie CrazyTime. Świetna, szybka i bardzo sprawna obsługa zamówienia. Paczkę z zakupionym przedmiotem odebrałem w niespełna 24 h po złożeniu zamówienia. Przemiła Pani w BOK udzieliła mi rzeczowych odpowiedzi na wszelkie dodatkowe pytania związane z transakcją. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-07-21

ok. polecam

5 / 5 2018-07-15

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-07-13

Polecam!

5 / 5 2018-07-10

Zegarek jest świetny na żywo jeszcze lepszy i bardzo rzuca się w oczy!Prezentuje się super!

5 / 5 2018-07-09

POLECAM SPRZEDAWCĘ

5 / 5 2018-06-30

Bez problemów w dniu wysyłki udało mi się zmienić zamówienie.

5 / 5 2018-06-29

Polecam

3 / 5 2018-06-27

Produkt bardzo ładny, porządny. Polecam

2018-06-25

Transakcja przebiegła pomyślnie.

4 / 5 2018-06-23

Zamówiony towar dostarczono w terminie. Zegarek w atrakcyjnej cenie. Jestem zadowolony z zakupu.

4 / 5 2018-06-21

Transakcja przebiegła pozytywnie

5 / 5 2018-06-20

Wszystko OK. POLECAM

5 / 5 2018-06-18

Wszystko na najwyższym poziomie. Zegarek solidnie zapakowany. Polecam.

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2018-06-05

Bardzo szybka realizacja z dnia na dzień ponad 300 km. Zegarek świetnie się prezentuje. Otrzymałem wyczerpujące informacje telefonicznie o produkcie. Polecam

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2018-05-31

polecam jak najbardziej

4 / 5 2018-05-29

Zegarek bardzo ładny, lepiej wygląda niż na zdjęciu. Dobrze zapakowany, korzystna cena. Polecam

5 / 5 2018-05-25

Polecam

4 / 5 2018-05-25

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-05-08

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-05-01

Szybko, darmową przesyłkę otrzymałem na następny dzień. Cena zegarka była niższa w porównaniu do innych sklepów Polecam

5 / 5 2018-04-29

Szybko i pozytywnie

4 / 5 2018-04-26

Wszystko zgodne z opisem. POLECAM sklep.

5 / 5 2018-04-25

Odebrałem zegarek w ekspresowym tempie tzn. zamówiłem w czwartek a dostałem następnego dnia. Jestem pod wrażeniem logistyki no i zegarka.

4 / 5 2018-04-21

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-04-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dwa dni i paczka była rano w Poznaniu :) + dla DHL

5 / 5 2018-04-13

Z czystym sumieniem polecam sklep. Ekspresowa wysyłka, paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Informacje na bieżąco co się dzieje z zamówieniem, jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2018-04-12

szybka i profesjonalna transakcja Polecam

5 / 5 2018-04-05

Szybko, sprawnie, bez zarzutow. Śmiało polecam ten sklep;) pozdrawiam

5 / 5 2018-04-01

Ok ok ok

5 / 5 2018-03-31

Transakcja przebiegła pozytywnie

4 / 5 2018-03-24

Transakcja bardzo szybka i sprawna.

5 / 5 2018-03-21

Sklep warty polecenia, wszystko ok.

5 / 5 2018-03-19

Bardzo serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-03-15

Sklep godny zaufania. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-08

Polecam - szybko, tanio, odbiór osobisty w Katowicach.

5 / 5 2018-03-07

Kolejny zakup z którego jestem zadowolony. Polecam w100%

5 / 5 2018-02-27

polecam

5 / 5 2018-02-27

Super sklep. Świetna obsługa. Nie zdążyłam się obejrzeć, a zamówienie już było do odbioru. Do tego atrakcyjne ceny i mega szybkie wsparcie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-26

Duży wybór

5 / 5 2018-02-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-21

Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-02-21

Pełen profesjonalizm polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-18

Profesjonalna obsługa klienta szybko i bardzo starannie zapakowanie towaru polecam w 100 procentach ten sklep

5 / 5 2018-02-17

Najlepsza opcja kupna Gshock Polecam w 100 %

5 / 5 2018-02-14

Wszystko przebiegło sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem i w dobrej cenie.

5 / 5 2018-02-14

super

5 / 5 2018-02-14

Super polecam oryginalny produkt

5 / 5 2018-02-12

Wszystko jest na najwyzszym poziomie napewno wszystkim bede polacal

5 / 5 2018-02-12

Wszystko ok

4 / 5 2018-02-12

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-02-07

Szybciutko, sprawnie, pełna profeska! Polecam gorąco!

5 / 5 2018-02-05

Szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-01-31

Szybka wysyłka, stałe informowanie klienta i stanie jego zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-01-31

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-29

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-01-26

Szybko, jakość zgodna z opisem

5 / 5 2018-01-26

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Błyskawiczna przesyłka . Polecam gorąco!

5 / 5 2018-01-23

Bardzo polecam ten sklep robie w nim zakupy juz od kilku lat - Polecam

4 / 5 2018-01-21

Szybka wysyłka i zegarek w stanie bez zarzutu. Relatywnie niska cena zegarka, to też opakowanie w wersji ekonomicznej nie zaskakuje. Instrukcję trzeba ściągnąć z sieci, ale przy niskiej cenie to też nie dziwi. Jeśli chcemy kupić zegarek dla siebie to jak najbardziej warto, przy zakupie na prezent trzeba jeszcze pomyśleć o opakowaniu.

5 / 5 2018-01-19

Wszystko załatwione z największą starannością. Polecam.

5 / 5 2018-01-19

szybka wysyłka i świetna cena - Polecam

4 / 5 2018-01-15

transakcja przebiegła szybko wysyłka również

5 / 5 2018-01-14

Szybka wysyłka, miła obsługa. Polecam.

4 / 5 2018-01-08

zegarek bardzo ładny za niewielkie pieniądze

5 / 5 2018-01-07

Świetny sklep.

5 / 5 2018-01-05

Wszystko ok

3 / 5 2017-12-29

Zegarki ok ale zapakowany był tylko w kopertę bąbelkową

5 / 5 2017-12-29

Polecam. Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Towar idealny

4 / 5 2017-12-28

Wszystko OK

4 / 5 2017-12-26

Pudełko, w którym znajdował się zegarek było zniszczone. Mimo tego polecam.

5 / 5 2017-12-26

Bardzo sprawnie

5 / 5 2017-12-18

To już drugi zakup w tym sklepie. Zawsze profesjonalne podejście i najniższe ceny. Polecam

4 / 5 2017-12-14

Goodi

5 / 5 2017-12-11

suuper

5 / 5 2017-12-08

Transakcja przebiegła profesjonalnie. Zdecydowanie polecam zakup w tym sklepie.

4 / 5 2017-12-06

Szybka realizacja zamówienia, zwłaszcza jeżeli komuś zależy na czasie

5 / 5 2017-12-02

Szybkie zakupy, szybka dostawa

4 / 5 2017-12-02

Wszystko w porządku, zegarek oryginalny

5 / 5 2017-11-28

Wszystko przebiegło zgodnie z zapewnieniami. Otrzymałam odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2017-11-26

Polecam

5 / 5 2017-11-24

Kolejny kupiony zegarek w tym sklepie :) polecam gorąco, tylko jakiś rabat mógłbym już dostać ;)

5 / 5 2017-11-19

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie!

4 / 5 2017-11-10

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2017-11-09

Polecam :)

5 / 5 2017-11-03

Bardzo dobra obsługa. Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-31

Dobry materac za odpowiednią cenę, zgodny z opisem.Polecam.

5 / 5 2017-10-30

wszystko ok. zegarek super

5 / 5 2017-10-30

Profesjonalnie podejście do tematu bez zbędnych utrudnień. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2017-10-27

Szybko i profesjonalnie. Produkt zgodny z opisem. Sprzedający godny polecenia.

5 / 5 2017-10-26

szybka i profesjonalna transakcja Polecam

5 / 5 2017-10-20

Super

5 / 5 2017-10-20

Jestem super zadeowolony

5 / 5 2017-10-15

Super!

5 / 5 2017-10-11

Polecam Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-07

POLECAM TEN SKLEP.

5 / 5 2017-10-02

Szybka realizacja, dobry kontakt. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-10-01

Dobre ceny, szybka wysyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-10-01

Polecam!!!

5 / 5 2017-09-30

10/10

5 / 5 2017-09-25

Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!!

5 / 5 2017-09-09

Super.

5 / 5 2017-09-04

Udało mi się kupić bardzo fajny zegarek. Warto jednak zaznaczyć na stronie produktu że wersja językowa kalendarza jest Angielsko-Arabska (do wyboru).

5 / 5 2017-09-03

Profesjonalna obsługa, wszystko klarowne, bez żadnych problemów, serdecznie polecam

5 / 5 2017-08-30

Polecam

5 / 5 2017-08-28

Wszystko na najwyższym poziomie. Zegarek solidnie zapakowany. Polecam.

4 / 5 2017-08-27

profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-08-25

Super

5 / 5 2017-08-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka przesyłka, towar bez zastrzeżeń. Zegarek okazał się optycznie za mały na moją rękę więc musiałem go zwrócić - bezproblemowy przebieg procedury odstąpienia od umowy.

5 / 5 2017-08-13

Polecam

5 / 5 2017-08-13

Szybko, sprawnie i solidnie...oby tak dalej.

5 / 5 2017-08-07

Jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2017-07-24

Polecam

4 / 5 2017-07-24

szybka obsługa a zegarek śliczny!!!

Rzetelne opinie o Crazytime.pl

Crazytime.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.crazytime.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
500310488

Logowanie