Kategorie: / Książki / Biuro / Dom

Creativehobby.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 83
opinie o Creativehobby.pl
5 / 5 2020-05-07

Fajne ceny, częściej tu będę wpadać.

5 / 5 2019-03-23

Dość szybko, dobra jakość i dobry kontakt z klientem. Polecam

5 / 5 2019-03-20

Jestem zadowolona z zakupow i mam zamiar zostac stala klientka

2019-03-08

OK:))

2019-03-07

Ekspresowa realizacja zamówienia! Zamówienie złożyłam w czwartek wieczorem a wysłane zostało następnego dnia. Świetny sklep, duży wybór produktów.

2019-03-04

Wszystko zgodne ze zdjęciem i opisem

5 / 5 2019-03-04

Szybko,sprawnie ,profesjonalnie.Polecam serdecznie.

5 / 5 2019-03-02

Polecam

5 / 5 2019-02-17

ok. polecam

5 / 5 2019-02-16

Jak zawsze jestem zadowolona:-)

5 / 5 2019-02-06

szybka przesyłka.

5 / 5 2019-01-15

Dobrze zaopatrzony sklep; szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-14

Bardzo polecam.

5 / 5 2019-01-08

Profesjonalne i szybkie zrealizowanie zamówienia

5 / 5 2018-12-30

Profesjonalna obsługa, produkty najwyższej jakości. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-12-29

Polecam

5 / 5 2018-12-20

Kompetentna obsługa, bardzo szybka dostawa , szeroki asortyment jednak niektóre pozycje w niewystarczających ilościach dla większego zamówienia.

5 / 5 2018-12-09

Wszstko bez zarzutu. Świetny asortyment i jakość towarów. Ekspresowa wysyłka. Polecam absolutnie wszystkim. REWELACJA!!!

5 / 5 2018-12-06

Po raz kolejny super zakupy! Polecam!

5 / 5 2018-11-26

Szybka i sprawna obsługa. Towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-11-23

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa, polecam wszystkim zainteresowanym

5 / 5 2018-11-21

Polecam

5 / 5 2018-11-05

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-10-27

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, wszystko szybko, miło i bezproblemowo! Polecam!

5 / 5 2018-10-25

Sklep dla kreatywnych i zapakowanie było również pomysłowe! Odbiór osobisty szybki, brak błędów, miła obsługa.. Zamawiałam nie pierwszy, a na pewno nie ostatni raz!

5 / 5 2018-10-16

Witam. Kupuję w tym sklepie już od kilku lat i jak zawsze - wszystko na najwyższym poziomie!!! Szczerze polecam

2018-10-16

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-10-11

Polecam zakupy. Profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem, zakupy to sama przyjemność.

5 / 5 2018-09-30

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam sklep, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-09-20

Wszystko super!!

5 / 5 2018-09-09

Mega super szybka realizacja zamówienia. Dziękuję

5 / 5 2018-09-06

Produkty są zabezpieczone przez zagnieceniem poprzez dodanie kartonu do przesyłki. Zamówione towary są wysokiej jakości, a przesyłka szybka, nawet przy wyborze najtańszej opcji. Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-09-03

Super sklep

2018-08-23

Fachowa, cierpliwa i niezwykle miła obsługa sklepu. Świetny kontakt z klientem. Niezwykle duża baza produktów i półproduktów.

5 / 5 2018-08-08

Ciekawy asortyment, szybka dostawa, rozczula mnie imię osoby pakującej schowane w przesyłce. Polecam.

5 / 5 2018-08-03

Wszystko w porządku szybko i sprawnie super!

5 / 5 2018-08-02

Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-07-20

Szybka i przyjemna transakcja

5 / 5 2018-07-16

Bardzo polecam.

5 / 5 2018-07-10

Polecam sklep

5 / 5 2018-06-24

Super obsługa, towar zgodny z opisem, paczka była gotowa do wysłania już na drugi dzień rano

5 / 5 2018-06-14

Towar dostarczony szybko,spełnił moje oczekiwania.Polecam wszystkim ten sklep.

2018-06-03

Pełen profesionalizm

5 / 5 2018-05-27

super sklep, miła obsługa polecam.

5 / 5 2018-05-03

jak zwykle 100% profesjonalizmu

2018-04-30

Bardzo dobra

5 / 5 2018-04-28

Za każdym razem obsługa na najwyższym poziomie.Personel kompetentny,życzliwy i zawsze służący radą oraz rozwiązaniami satysfakcjonującymi klienta.POLECAM 100% satysfakcji.

5 / 5 2018-04-16

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-04-13

Profesjonalne podejście do klienta, duży asortyment, błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2018-04-08

Miła obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. polecam

5 / 5 2018-03-19

Transakcja okazala sie szybka i przyjemna :) polecam !

5 / 5 2018-03-11

Profesjonalna obsługa i różnoraki sposób wysyłki przeogromnego asortymentu ( dla każdego coś dobrego ). Bezproblemowy i bezpłatny zwrot, jeśli coś nie przypasuje.

5 / 5 2018-03-08

Rewelacyjna i szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!!!

2018-03-01

Bardzo dobry sklep, duzo fajnych produktów i wysokiej jakości obsługa.

5 / 5 2018-02-13

Pełny profesjonalizm, expresowa wysyłka zamówionych produktów, świetnie zapakowane. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-02-13

Bardzo polecam. Duży wybór, gratisy, świetna jakość. Jedynie czas realizacji okazał się nieco dłuższy.

5 / 5 2018-02-09

Jak zwykle szybko ,fachowo.profesjonalnie a do tego w bardzo miłej i życzliwej atmosferze.

5 / 5 2018-02-09

Wszystko ok.

2018-01-28

Rewelacyjny sklep...

5 / 5 2018-01-26

Polecam. Szybka realizacja i dostawa zamówienia.

5 / 5 2018-01-26

super

5 / 5 2018-01-13

Mega szybka wysyłka, zawartość ładnie i bezpiecznie zapakowana. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-13

Wszystko było ok.

5 / 5 2017-12-29

Całkiem spory wybór asortymentu. Szybka transakcja. Sklep godny polecenia :-)

5 / 5 2017-12-29

Polecam!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-12-28

Jestem bardzo zadowolona produkty takie jak w opisie szybka dostawa polecam

5 / 5 2017-12-25

Szybko i solidnie. Polecam.

5 / 5 2017-12-11

Rewelacyjny kontakt i obsługa. Przesyłka na czas i oczywiście wszystko idealnie zabezpieczone. Goooorąco polecam !

5 / 5 2017-12-05

Super!

5 / 5 2017-11-10

Przesyłka dotarła bardzo szybko co jest dużym plusem. Żadnych problemów z zamówieniem.

5 / 5 2017-10-30

Profesjonalna i szybka obsługa, przystępna cena przesyłki. Polecam!

5 / 5 2017-10-26

Polecam zakupy w sklepie - szybko, łatwo i przyjemnie

5 / 5 2017-10-21

Super !

5 / 5 2017-10-04

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-27

Polecam, szybko i bezproblemowo

5 / 5 2017-09-23

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2017-09-22

Wszystko super. Szybko i sprawnie. Polecam

2017-09-09

Wspaniale.

5 / 5 2017-08-27

Profesjonalizm i dbałość o klienta od początku do końca. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-15

Polecam

5 / 5 2017-08-15

Super obsługa

5 / 5 2017-08-08

super polecam

5 / 5 2017-07-19

Polecam.Profesjonalna obsługa,szybko i bez żadnych problemów

5 / 5 2017-07-13

Super sklep!

2017-07-06

Wszytko w jak najlepszym porządku. Wzorowy sklep. Poleca

5 / 5 2017-06-26

Wszystko było ok

5 / 5 2017-06-20

Super sklep.Szybka wysyłka.Jestem zadowolona w 100%.Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-06-12

Szybka wysyłka rzetelne opakowanie atrakcyjne ceny

5 / 5 2017-06-08

Profesjonalna i szybka usługa. Polecam sklep.

5 / 5 2017-06-06

Polecam

5 / 5 2017-05-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupów! Szeroki wybór produktów, błyskawiczna wysyłka.

2017-05-10

duże zadowolenie

5 / 5 2017-05-07

Wszystko naprawdę super

2017-04-17

Bardzo miła obsługa, bogata oferta.

2017-04-17

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-04-11

Pod kazdym względem profesjonalnie,sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-03-26

Profesjonalna obsługa. Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam!

Rzetelne opinie o Creativehobby.pl

Creativehobby.pl

Siedziba
Radzionków

WWW
https://www.creativehobby.pl/

Email
[email protected]

Telefon
32 282 53 22

Komórka
-

Infolinia
32 282 53 22

Logowanie