Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Crystaline.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Crystaline.pl
2019-02-17

bardzo dobre ceny

2019-02-13

Wszystko w porządku, konkurencyjne ceny

5 / 5 2019-02-13

Wszystko w najlepszym porządku - bardzo szybka i udana transakcja - towar zgodny z opisem - GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM !!!

5 / 5 2019-02-12

Szybka obsługa klienta, ekspresowa dostawa. Cena zadowalająca. Polecam

2019-02-05

Obsługa godna polecenia

2019-01-29

Sprzedają bardzo stare perfumy. Jestem zawiedziona.

5 / 5 2019-01-11

szybka i dyskretna przesyłka, na pewno co jakiś czas coś zakupię:)

5 / 5 2019-01-11

Super

5 / 5 2019-01-09

Bardzo szybka realizacja zamówienia ,sprawnie,bezproblemowo ! Polecam każdemu !

5 / 5 2019-01-09

Najlepsza perfumeria internetowa pod słońcem. POLECAM!!!

2019-01-04

sklep dobrze zaopatrzony

5 / 5 2018-12-17

Szybkość obsługi mnie zadziwiła, towar przybył następnego dnia po zamówieniu. Ilość maili informujących mnie co się dzieje wystarczająca aż nadto. Cena bardzo dobra - nie najtańsza (co mogłoby budzić wątpliwości co do autentyczności towaru) i nie najdroższa (co budziłoby wątpliwości co do stanu umysłu sprzedawcy w czasach netu). Towar dobrze zabezpieczony na czas podróży do mnie, oryginalny bez wątpliwości.

5 / 5 2018-12-15

Bezproblemowo przeprowadzona transakcja.Towar zgodny z opisem. Wszystko na duży pozytyw :) .Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-29

Polecam;)

5 / 5 2018-11-28

Super

2018-11-27

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-24

Szybko, sprawnie, profesjonalnie, POLECAM!

2018-11-20

Zamówiony produkt odbierałam osobiście, już kilka minut po złożeniu zamówienia otrzymałam informację, że jest gotowy do odbioru, więc ekspresowy czas realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-11-03

Szybko. Sprawnie, zgodnie z opisem. 100% zadowolenia

5 / 5 2018-11-02

pozytywna

2018-11-01

Bardzo miła obsługa, dobry kontakt z klientem, błyskawiczna przesyłka

2018-10-29

Ok.

2018-10-16

Za każdym razem perfekcyjna obsługa zamówienia

5 / 5 2018-10-12

szybko i sprawnie, chociaż przy wyborze rodzaju przesyłki okazało się, że może przesyłka nie dojść na czas, ale napisałam do sklepu i udało się zmienić na taką przesyłkę i doszło bez opóźnień

5 / 5 2018-10-04

Transakcja bez zarzutu, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-10-01

Wszystko extra, expresowo i super kontakt polecam !!!

5 / 5 2018-09-29

Korzystałem kilkukrotnie. Nie zawiodłem się. Polecam.

5 / 5 2018-09-20

Polecam - bardzo miła obsługa

2018-09-04

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-02

Zaufany sklep. Polecam.

5 / 5 2018-09-02

Polecam

5 / 5 2018-08-31

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Mogliby dawać jakieś próbki.

5 / 5 2018-08-18

świetny sklep ! szerokie możliwości zakupowe , Polecam !

5 / 5 2018-08-14

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Wzorowy przykład profesjonalnego sprzedawcy. Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-08-13

pozytywna

5 / 5 2018-08-05

profesjonanie,szybko,sprawnie,bez zarzutu

2018-08-03

Wszystko przejrzyście

5 / 5 2018-07-28

Sklep jak najbardziej w porządku. W miarę szybko zrealizowano zamówienie. Nie wystąpiły żadne problemy. polecam

5 / 5 2018-07-06

Jakosc super, wysyłka ekspresowa. Jedyny mały minusik to brakowało mi maleńkiego gratisami. Zawsze to cieszy.

5 / 5 2018-07-06

Szybko, sprawnie, perfumy oryginalne wiec polecam serdecznie

5 / 5 2018-06-29

To już któryś z rzędu zakup i cały czas ta sam satysfakcja. Gorąco polecam. Gwarancja 100% oryginalności perfum.

5 / 5 2018-06-22

Super sklep

5 / 5 2018-06-15

pozytywna

5 / 5 2018-06-12

Bardzo profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, szybka realizacja i doskonały kontakt.

2018-06-11

Bez zarzutu

2018-06-10

Wszystko sprawnie poszło. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-18

Miła obsługa, sklep dobrze wyposażony. Polecam

5 / 5 2018-05-16

Sprawnie i szybko :).

2018-05-13

Bez zastrzezen,godny polecenia.

5 / 5 2018-05-05

Gorąco polecam sklep! Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem na stronie. Na pewno wrócę ;)

2018-05-04

Bardzo dpbry sklep. Atrakcyjne ceny.

2018-05-01

Bez problemów

5 / 5 2018-04-15

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-04-08

Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-04-06

polecam

5 / 5 2018-04-04

Wszystko sprawnie, szybko i jeszcze z gratisami :-)

5 / 5 2018-02-25

Szybko, perfumy oryginalne. Polecam zdecydowanie.

2018-02-12

Współpraca z nim to czysta przyjemność

5 / 5 2018-02-10

Szybka skuteczna dostawa. Polecam na pewno

2017-12-29

Pozdrawiam uroczą Panią,która wydaje kosmetyki

5 / 5 2017-12-27

polecam

5 / 5 2017-12-23

Polecam

2017-12-22

Ok!

5 / 5 2017-12-07

szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-09

Towar wysłano w ten sam dzień. Dostawa na drugi dzień do południa. Polecam wszystkim.

2017-11-01

Bez uwag

2017-10-28

Wszystko czytelne i zgodne z opisem.

5 / 5 2017-10-11

SZYBKA WYSYŁKA

5 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-09-23

Szybka i sprawna realizacja.

2017-09-22

Bardzo dobry sklep. Serdecznie polecam

5 / 5 2017-09-04

Zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów internetowych, w jakim kupowałam - ekspresowo, solidnie, bezpiecznie zapakowane, szczerze polecam!!!

5 / 5 2017-08-26

Bardzo profesjonalna obsługa. Zero zastrzeżeń co do zamówienia czy dostawy. Polecam!

5 / 5 2017-08-09

Szybka wysylka, dobry kontakt! Polecam!

5 / 5 2017-08-08

Błyskawiczna realizacja, świetny kontakt z klientem. Produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-01

szybko, sprawnie polecam

5 / 5 2017-07-29

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-21

szybka realizacja, dogodne położenie sklepu

5 / 5 2017-06-24

Polecam zakupy!

5 / 5 2017-06-22

szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem, serdecznie polecam

5 / 5 2017-06-21

Sklep godny polecenia. Super szybką wysyłka.

5 / 5 2017-06-07

Szybka realizacja zamówienia. Sprzedawca godny polecenia. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2017-05-28

OK

5 / 5 2017-05-27

Gorąco polecam.Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.

5 / 5 2017-05-17

dziekuje. polecam sklep

5 / 5 2017-05-12

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem

5 / 5 2017-05-04

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Z czystym sercem polecam. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję :)

2017-04-23

Przesyłka przyszła w ekspresowym tempie. Miło,tanio i solidnie.

5 / 5 2017-04-23

Wszystko zgodne z opisem, przystępne ceny, przesyłka szybka. Polecam.

5 / 5 2017-04-08

Duży asortyment do wyboru. Transakcja przebiegłą pomyślnie. Polecam!!

Rzetelne opinie o Crystaline.pl

Crystaline.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.crystaline.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 847-10-04

Komórka
666-209-209

Infolinia
22 847-10-04

Logowanie