Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Curadent.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Curadent.pl
5 / 5 2019-03-20

Polecam w 100%.

5 / 5 2019-03-16

Miła i sympatyczna obsługa.Profesjonalnie i poważnie podchodzą do klienta.

2019-03-06

Wszystko poszło sprawnie, przesyłka zgodna z oczekiwaniami.

5 / 5 2019-02-22

Kupuję po raz kolejny i jestem bardzo zadowolona i z produktu i z obsługi. Gorąco polecam

5 / 5 2019-02-14

szybka obsługa, dobre ceny

5 / 5 2019-02-13

Zamówiłem szczoteczki Curaprox: Ortho i 5 sztuk międzyzębowych i dostałem dodatkowe 5 (refill). Dlatego gorąco polecam bo produktów tej firmy nie można dostać praktycznie w żadnej aptece stacjonarnej nawet w średniej wielkości mieście. Mam tylko nadzieję, że dodatkowe 5 nie było pomyłką. :)

5 / 5 2019-02-10

Wszystko w najlepszym porządku, transakcja przeprowadzona wzorowo - serdecznie dziękuję, polecam innym i pozdrawiam.

5 / 5 2019-02-08

Bezproblemowy zakup, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2019-01-31

Polecam

5 / 5 2019-01-30

Z ogromna przyjemnością polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-09

Polecam.

5 / 5 2019-01-07

Bardzo miła obsługa. Polecam zdecydowanie

5 / 5 2018-12-26

Szybka, sprawna dostawa. Żadnych kłopotów z zamówieniem.

2018-12-21

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-12-21

Super, polecam!

5 / 5 2018-12-12

Ok

2018-12-02

dobra

5 / 5 2018-11-28

Super!

2018-11-28

Bardzo dobra

2018-11-06

Bardzo fajny sklep.

5 / 5 2018-11-06

Polecam zakupy w sklepie Curadent.

5 / 5 2018-10-16

pozytywna

5 / 5 2018-10-16

Wszystko OK, Polecam!

5 / 5 2018-10-07

Sklep bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-10-04

Jak zawsze szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-26

Sprawne, szybkie zakupy, bardzo dobra komunikacja. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-09-06

szybko, łatwo i przyjemnie

2018-09-02

Bardzo dobry i sprawny

5 / 5 2018-09-01

Super szybka i miła obsługa serdecznie polecam!!!

5 / 5 2018-08-23

super

5 / 5 2018-08-16

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-08-12

Sklep godny polecenia. Bardzo szybka rekacja na wpłatę i natychmiastowa wysyłka.

5 / 5 2018-08-09

Polecam

5 / 5 2018-08-07

Szybka wysyłka.

2018-07-22

Bardzo miła obsługa, towar dobrej jakości I dobrze wyeksponowany (łatwo go znależć), fajne promocje!!!!!

5 / 5 2018-07-15

Wszystko bardzo dobrze, jedynie nie uwzględniono mojego zapotrzebowania na wybrane przeze mnie kolory szczoteczek. Polecam jednak gorąco, gdyż produkty bardzo dobrej jakości, szybka dostawa i rewelacyjnie zabezpieczony towar w dostawie

5 / 5 2018-06-10

Pozytywna

5 / 5 2018-06-08

Szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-06-02

Szybka transakcja bez problemów. Bardzo dobra informacja.

5 / 5 2018-05-31

Po raz kolejny szybko, sprawnie, super...

5 / 5 2018-05-28

Miła obsługa, szybka wysyłka i pełna informacja dla klienta.

5 / 5 2018-05-20

Super sklep, polecam :)

5 / 5 2018-05-17

Szybka wysyłka, bezproblemowe informowanie o wysyłce.

5 / 5 2018-05-10

Rzetelne i fachowe podejście do klienta. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-04-21

W sklepie internetowym zamawiałam produkty po raz drugi. Jestem zadowolona z jakości obsługi - profesjonalne przyjęcie zamówienia połączone z doradztwem odpowiedniego produktu a nawet koloru szczoteczki. Dodatkowy plus za szybką dostawę. Dzięki temu złożę zamówienie ponownie.

5 / 5 2018-04-05

jest ok

5 / 5 2018-04-02

Szybka realizacja zamówienie

5 / 5 2018-03-21

Dostawa szybka. Towar zgodny z opisem. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-03-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-03-19

Jesteśmy zadowolone z produktów, NIESTETY NIE DOSTAŁYŚMY KATALOGÓW INFORMACYJNYCH ORAZ PRÓBEK DLA PACJENTÓW, BARDZO PROSIMY O PODESŁANIE

2018-03-15

Wspaniały asortyment, dobre ceny, świetna obsługa

2018-01-31

wszystko w porzadku tylko troszke dlugi termin dostawy

5 / 5 2018-01-24

Polecam, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-19

Bardzo sprawna szybka obsługa

5 / 5 2018-01-18

Polecam ,zamówione szczoteczki przyszły w wyznaczonym terminie,towar odpowiadał obrazkom,

5 / 5 2017-12-26

wszystko ok bardzo szybka wysyłka :D

5 / 5 2017-12-23

Sprawna, miła obsługa. Zamówione produkty dotarły szybko i były zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-12-23

Jestem bardzo zadowolona z obsługi.

5 / 5 2017-12-05

MIŁA KOMPETENTNA OBSŁUGA SZYBKA DOSTAWA DBAŁOŚĆ O KLIENTA TOWAR SPAKOWANY TAK ŻE NIE ULEGA USZKODZENIU W TRANSPORCIE

5 / 5 2017-12-04

Super

5 / 5 2017-11-26

Wszystko OK. Polecam.

2017-11-26

Żadnych problemów.

5 / 5 2017-11-26

Szybko, sprawnie, miła obsługa.

5 / 5 2017-11-24

Gorąco polecam. Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-11-18

Cała transakcja przebiegła pomyślnie, produkt zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2017-11-10

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-10-30

OK

2017-10-09

Przyjazny i pomocny

5 / 5 2017-10-06

Polecam sklep.

2017-10-01

Dostawca solidny. Transakcja bez zarzutu.

2017-09-30

bardzo fajnie

5 / 5 2017-09-27

Wszystko jak najbardziej ok. Polecam.

5 / 5 2017-09-13

Najlepsze szczoteczki na świecie. Inne przy nich to "szczotki druciane". Mało rozpowszechnione w Polsce jak i zagranicą. Polecam gorąco każdemu.

5 / 5 2017-09-06

SPRAWNA OBSŁUGA, SZYBKA WYSYŁKA, PRAWIDŁOWO SPAKOWANY TOWAR

2017-08-20

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-31

Bardzo szybka obsługa

5 / 5 2017-07-29

Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-26

Wszystko ok.

2017-07-23

Wszystko NA PIĄTKĘ

5 / 5 2017-07-09

realizacja zamwienia przebiegla bardzo szybko i bezproblemowo

2017-06-23

solidna firma

2017-06-18

Zakupy bez zarzutu

5 / 5 2017-06-14

Wzorowa i szybka obsługa- polecam!

5 / 5 2017-05-25

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-08

Bardzo polecam.

5 / 5 2017-05-05

profesjonalny

5 / 5 2017-04-26

Polecam zakupy! Transakcja przebiegła świetnie, wysyłka błyskawiczna, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym!

5 / 5 2017-04-20

Firma godna polecenia. Produkty najwyższej jakości. Sprawna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-04-15

Bardzo pozytywna. Miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-04-05

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-04

Super sklep. Polecam

5 / 5 2017-03-30

Bardzo dobre ceny, bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka

Rzetelne opinie o Curadent.pl

Curadent.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.curadent.pl

Email
[email protected]

Telefon
71-723 46 92

Komórka
536 270 002

Infolinia
-

Logowanie