Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia

CUREX Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o CUREX
5 / 5 2019-03-24

Wszystko SUPER! Plecam każdemu. Idealny sposób na wymianę walut. Bezproblemowa tranzakcja.

5 / 5 2019-03-21

Mega polecam ! Super stawki wymiany walut. Bardzo miła obsługa ! :) Polecam i zachęcam do korzystania !

5 / 5 2019-02-28

To moja pierwsza wymiana walut i nie ukrywam, że wybrałem Curex dlatego, że mają bardzo dużo pozytywnych opinii. Tak jak myślałem nie zawiodłem się. Wszystko przebiegło prawidłowo. Polecam

2019-02-23

Najlepsza platforma do wymiany walut. Nie zawodna solidna bez czekania.

5 / 5 2019-02-06

gorąco polecam, szybka obsługa, wszystko w porządku. Przede wszysktim atrakcyjna cena walut i szybkość zawrotna!

5 / 5 2019-02-05

Mega profesjonalne podejście do klienta. Jak wymiana pieniążków to tylko tutaj - sprawnie, bezpiecznie, uczciwie - POLECAM

5 / 5 2019-02-01

Firma godna polecenia, szybko , bardzo mila obsluga. Poziom obslugi klienta rewelacyjny poprostu ! Polecam

5 / 5 2019-01-30

Pracowałem w Niemczech i skorzystałem z usług tej firmy. Możliwość negocjacji cen bardzo mi się spodobała. Polecam!

5 / 5 2019-01-28

Fantastyczna Firma. Bardzo szybko można wymienić walutę. Potrzebowałem szybko funtów i z firmą CUREX udało mi się to. POLECAM TĄ FIRMĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM.

5 / 5 2019-01-28

Super firma, rzetelna. Napewno polece ją znajomym. Polecam!

5 / 5 2019-01-22

Szczerze polecam wymianę walut z CUREXEM. Naprawdę warto.

5 / 5 2019-01-19

Świetna firma, funkcjonalna strona internetowa, dzięki której W KOŃCU można sprawnie i szybko wymieniać waluty, darmowe przelewy do wielu banków i w mojej opinii najlepsze kursy do wymiany większości walut! Pozdrawiam serdecznie ;)

5 / 5 2019-01-18

Wymiana walut jest szybka i bardzo oplacalna. Pracownicy sa w stanie dobrac rewelacyjna cene jak i rowniez sa bardzo mili, zaradni i szybcy. Polecam!

5 / 5 2019-01-16

Firma godna zaufania, szybka realizacja. Chętnie polecam do skorzystania z usług , Handel przebiegł bez problemowo.

2019-01-15

Zdecydowanie polecam, solidna i rzetelna firma wywiązująca się z umowy . Ceny również bezkonkurencyjne, co tu dużo mówic, rewelacja !

5 / 5 2019-01-13

Firma doskonale zrobiła to co miała, jestem zadowolony i na pewno skorzystam raz jeszcze

5 / 5 2019-01-12

Bardzo dobre usługi. proste i szybkie a także bezproblemowe. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-01-10

Firma naprawdę konkretna. Poleciłem ją rodzinie jak i swoim znajomym i oni również są zadowoleni. Także jak najbardziej polecam ją każdemu kto pyta ;) Pozdrawiam !

5 / 5 2019-01-09

Z czystym sumieniem polecam wymianę walut w tym miejscu! Obsługa bez zastrzeżeń, wszystko szybko sprawnie i profesjonalnie!

2019-01-09

Bardzo dobra firma do wymiany walut. Ceny są bardzo przystępne. Godnie polecę tą firmę.

2019-01-09

Firma ma bardzo dobrą wymianę monet. Jest jak w największym w porządku. Jakość wykonanej usługi jest dobra a nawet bardzo dobra! Myślę,że spokojnie mogłabym polecić znajomym opineo.

5 / 5 2019-01-08

Witam Korzystałam z wymiany walut tutaj i.. z całego serca polecam tę stronę wszystkim . Przypadkowy traf a jakże trafny . Bede wracac tutaj i korzystac ponownie . Polecam jeszcze raz wszystkim. Pozdrawiam

2018-12-31

Pierwszy raz korzystałem z wymiany i nie zawiodlem się-wręcz przeciwnie ..........polecę każdemu znajomemu

5 / 5 2018-12-26

Wspaniały kontakt, szybka obsługa, rewelacyjna platforma wymiany walut. Bardzo chętnie polecam ją moim znajomym i wam też.

5 / 5 2018-12-24

Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa. Chętnie skorzystam ponownie z ich usług i napewno polecę znajomym.

5 / 5 2018-12-21

Dzięki firmie CUREX oszczędziłam parę ładnych groszy. Bardzo dobry kurs!!!! W zupełności polecam. Oceniam firmę na 10!

2018-12-18

Skorzystałam z usług CUREX - Platforma Handlu Walutami jestem zachwycona. Z pewnością to nie był ostatni raz.

5 / 5 2018-12-17

Swietny sposób na wymiane walut. Bezproblemowo, wszystko super!!. POLECAM

2018-12-17

Transakcja przebiegła bez problemów. Wszystko tak, jak należy. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-12-16

To najlepsza znana mi platforma wymiany walut. Najlepsze kursy, niska prowizja, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-06

Jestem bardzo zadowolona z tej świetnej platformy. Bez wychodzenia z domu mogę mogę wymienić różne waluty. Nigdy się jeszcze nie spotkałam z tak dobrą i sympatyczną obsługą. Firma działa znakomicie i jest w 100% godna polecenia!

5 / 5 2018-12-04

Curex to najlepsze miejsce jakie znam.Zawsze polecam je znajomym którzy jadą za granice.Sam także korzystam z tego miejsca.Ogólnie łatwy interfejs nie powinien nikomu sprawić problemu w obsłudze

5 / 5 2018-12-01

Nie chciało mi się chodzić po kantorach, więc poszukałem w necie i znalazłem tą stronkę. Bardzo szybko dostałem pieniądze! Naprawdę warto skorzystać z tego internetowego kantoru. Polecam! :D

5 / 5 2018-12-01

Firma ma dobre ceny. Szybko sprawnie i bezproblemowo. Mogę polecić ją znajomym bo na pewno też będą zadowoleni. Zapraszam na stronę internetową i do korzystania z serwisu. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-27

Bardzo profesjonalna obsługa, szybko wszystko załatwiłem , jestem bardzo zadowolony. Polecam jak najbardziej !

5 / 5 2018-11-26

Konkretna firma, Usługi bardzo sprawne wymiana walut w ekspresowym tempie Także polecam tę firmę każdemu kto ceni sobie profesjonalizm oraz szybkość usługi ! POLECAM

5 / 5 2018-11-24

Bardzo dobra firma, szybko działa i sprawnie, uprzejma i pomocna obsługa. Polecam barto skorzystać.

5 / 5 2018-11-22

Świetna firma, szybka wymiana walut po konkurencyjnych kursach i co dla mnie bardzo ważne, przejrzysta obsługa serwisu. Miałem już sporo styczności z innymi stronami, które inwestują grube pieniądze w marketing a samo działanie serwisu jest beznadziejne - tutaj jest zupełnie odwrotnie Polecam!

5 / 5 2018-11-22

Wszystko w jak najlepszym porządku, transakcja szybka i bezproblemowa, polecam każdemu kto chce wymienić walutę on-line.

2018-11-22

Serdecznie polecam. Wszystko przebiegło bez zarzutów, wszystko zgodnie z oczekiwaniami :)

2018-11-17

Gdy wszedłem na tą stronę myślałem że to jakaś ściema,a okazało się co innego.Naprawdę rzetelna firma godna zaufania.

5 / 5 2018-11-11

Platforma CUREX pozwala pominąć pośredników, kantory internetowe i banki. Ideą funkcjonowania Platformy Handlu Walutami CUREX jest umożliwienie kontaktu pomiędzy ludźmi, którzy są zainteresowani bezpośrednią wymianą walut. Polecam

5 / 5 2018-11-06

Stronka super... Expresowa waluta... PPPOOOLLLEEECCCAAAMMM!!!

5 / 5 2018-11-05

Doskonała firma. Bardzo szybko i sprawnie można wymienić walutę. Poziom obsługi klienta jest na naprawdę wysokim poziomie. Bez wahania mogę polecić tą firmę swoim znajomym! :)

2018-11-04

najlepsza

5 / 5 2018-11-04

Jedna z wielu rzetelnych firm na rynku. Nie ukrywają żadnych dodatkowych koztów,Wszystko jasne i klarowne. Szybka i profesjonalna obsługa.Osobiściep olecam.Anna K.

5 / 5 2018-10-27

Chciałem z ręką na sercu polecić tę stronę! Rewelacyjne podejście do klienta, miałem mały problem, ale bardzo szybko specjaliści pomogli mi go rozwiązać no rewelacja pełną gęba

5 / 5 2018-10-26

polecam gorąco firma sprawdzona godna zaufania najlepsza firma zajmująca się wymianą walut

5 / 5 2018-10-24

Bardzo rzetelna firma. Konkurencyjne ceny walut -polecam naprawdę każdemu

5 / 5 2018-10-23

Często podróżuję po Europie i wymieniam pieniądze na euro. Firma posiada zawsze dobry kurs. Profesjonalna obsługa jest jednym z jej atutów. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-10-23

Bardzo dobry kontakt. Szybki profesjonalny. Da się bardzo szybko dogadać

5 / 5 2018-10-20

Konkretna firma, Usługi bardzo sprawne wymiana walut w ekspresowym tempie Także polecam tę firmę każdemu kto ceni sobie profesjonalizm oraz szybkość usługi ! POLECAM

5 / 5 2018-10-20

Polecam tę usługę wymiany walut. Fachowe podejście do klienta. Szybko sprawnie bez problemów.

5 / 5 2018-10-17

Bardzo dobra firma ! Szybko i łatwo można wymienić pieniązki. POLECAM !

5 / 5 2018-10-16

Na tle konkurencji wypada świetnie. Rewelacyjny kontakt z biurem obsługi, oraz świetne warunki. Szczerze Polecam

5 / 5 2018-10-15

Szybka wymiana walut profesjonalne podejście do klientów w razie problemów szybki i sprawny kontakt. Polecam w 100% i zachęcam wszystkich do korzystania z tego portalu

5 / 5 2018-10-15

Świetna platforma, bez wychodzenia z domu można wymienić różne waluty, po wyższym kursie.niż w moim miasteczku. Jestem bardzo zadowolony z dokonanej transakcji. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-10-15

Świetna firma do wymiany walut. Polecam każdemu. Bardzo przejrzysty i łatwy w obsłudze system. Z pewnością jeszcze tutaj wrócę. Będę polecam wszystkim znajomym.

5 / 5 2018-10-14

Miałem okazję współpracować z tą firmą,jakość wykonanych usług na jak najwyższym poziomie,firma bardzo rzetelna w jakości wykonywanych usług.Jak najbardziej polecam ją każdemu.

5 / 5 2018-10-07

Polecam jak najbardziej. Kursy chyba najwyższe w całym mieście. Miła obsługa, dobry kontakt telefoniczny czy nawet elektroniczny. Polecam!

5 / 5 2018-10-04

Profesjonalne podejscie do klienta . Polecam zakupy w tym sklepie

2018-10-03

Firma działa znakomicie. Chętnie polecę ją każdemu

2018-10-02

Bardzo dobrze, na pewno wrócę do tego sklepu

5 / 5 2018-10-01

Ogromnym plusem jest za brak ukrytych opłat. Jak pisali poprzednicy, system jest intuicyjny i bardzo łatwy w obsłudze Szczerze polecam, naprawdę warto zaoszczędzić czas i pieniądze.

5 / 5 2018-09-24

Byłem zaskoczony szybkością wykonania usługi, naprawdę pierwsza klasa! Wszystko przebiegło pomyślnie, naprawdę polecam

5 / 5 2018-09-24

Szybka i łatwa wymiana waluty polecam :)

5 / 5 2018-09-24

Wszystko jak trzeba, nie ma żadnych problemów, oby tak dalej. Powinno być więcej i więcej takich firm. Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-09-18

Korzystam z usług Curex. Bardzo często wymieniam u nich walute. Polecam, rewelacyjna firma ;)

2018-09-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam bo nigdy się nie zawiodłam.

5 / 5 2018-09-14

Polecam firmę każdemu. Bezproblemowa i miła obsługa. Na prawdę godna uwagi. Polecam zainteresować się jej ofertą.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo polecam tą firme, wspaniałe podejście do klienta, miła obługa, dobry kontakt, rewelacyjne kursy walut, łatwość wysłania pieniędzy.

5 / 5 2018-09-12

Szybka wysyłka, miła obsługa, Telefon zgodny w 100% z opisem i za jaką cenę ! Z czystym sumieniem polecam !

5 / 5 2018-09-09

Bezpiecznie i Fachowo.Jestem bardzo zadowolony.Polecam.

5 / 5 2018-09-05

Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim firmę Curex! Znają się na tym, co robią , są w w pełni profesjonalni. W przyszłości, gdy będę wymieniał walutę to na pewno będzie to firma Curex. Pozdrawiam serdecznie Artur

2018-09-03

Bardzo dobra! Już poleciłam ją kilku znajomym im również przypadła do gustu! Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam!

5 / 5 2018-09-01

Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, satysfakcja gwarantowana !

5 / 5 2018-09-01

Polecam jak najbardziej !

2018-08-31

Transakcja przebiegła w 110% pozytywnie .Nie mam żadnych zastrzeżeń.Całkowicie godne polecenia.

5 / 5 2018-08-31

Wszystko świetnie i bezproblemowo, dobra wymiana walut. Naprawdę polecam!

5 / 5 2018-08-30

Polecam wszystkim pozytywną usługi wymiany walut. Naprawdę korzystny kurs wymiany walut, na którym można zaoszczędzić kilka groszy ;-)

5 / 5 2018-08-28

Bardzo przejrzysta platforma, nawet laik nie będzie miał problemu z kalkulacją wymiany. Bezpieczeństwo i płynność transakcji to wielki plus Curex-u. Polecam!

5 / 5 2018-08-24

Obsługa perfekcyjna Nie mam uwag! Gorąco Polecam CUREX - Platforma Handlu Walutami Michał

5 / 5 2018-08-17

firma perfekcyjna .... obsługa bardzo dobra ,wymiana walutowa jak dla mnie jest bardzo korzystna , ufam tej firme już od lat, i od lat polecam ją swoim znajomym i swojej rodzinie . a teraz chce sie podzielić opiną o tej firmie i podsumuje jednym słowem ... rewelka ;)

2018-08-16

Rewelacyjna obsługa Poecam

2018-08-12

Nareszcie pojawiają się firmy i produkty konkurencyjne dla "korpodziałań". Fachowa i sprawna obsługa bez straty czasu to podstawowe atuty CUREX.Oszczędności też nie są bez znaczenia.Czas to pieniądz .Spokojnie polecam

5 / 5 2018-08-10

Zdecydowanie polecam wymianę walut z Curexem. Szybka i łatwa wymiana, bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-08-05

Wszystko 10/10 ,super obsługa oceniam rewelacyjnie. Dobry kontakt, super obsługa. Przede wszystkim dobre kursy.Bardzo rzetelna firma. Konkurencyjne ceny walut -polecam naprawdę każdemu. Najlepsza firma z jaką miałem styczność. Wszystko w jak najlepszym porządku, jeżeli robić interesy to tylko z Curexem. Gorąco polecam !

5 / 5 2018-08-03

To najlepsza znana mi platforma wymiany walut. Najlepsze kursy, niska prowizja, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-08-03

Najlepsza oferta na rynku! Miły kontakt, fachowa obsługa klienta oraz korzystny kurs walut. Polecam oraz z miłą chęcią wrócę do Państwa! :)

5 / 5 2018-08-02

Atutem tej firmy jest brak ukrytych opłat i jasno przedstawione warunki. Bardzo łatwy w obsłudze interfejs nie sprawi nikomu żadnego problemu. Oczywiście Polecam. Pozdrawiam Jan N.

5 / 5 2018-07-31

Swietna obsługa, kursy bardzo korzystne, jestem zadowolona z wymiany i polecam serdecznie wszystkim

5 / 5 2018-07-21

Szybko i wygodnie, zamiast biegać po kantorach itd załatwiłem wszystko przez internet - błyskawicznie! :) Z pewnością polecam każdemu!

2018-07-14

Sklep w pełni realizuje swoją ofertę zarówno pod względem jakości towaru, jak i czasu realizacji.

5 / 5 2018-07-13

Zdecydowanie najlepsza platforma, służąca do wymiany walut. Znakomite kursy i jeszcze lepsza obsługa klienta. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-01

Firma ta ma bardzo dobre ceny wymiany walut. Jestem zadowolony z przeprowadzonej wymiany. Wszystko szybko i sprawnie przeprowadzone. Polecam tę firmę ponieważ naprawdę warto! Pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-25

Miła obsługa, dobry szybki kontakt, korzystne kursy walut.Naprawdę rzetelna firma. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu

2018-06-22

rzetelna firma godna polecenia wszystkim szukajacym takich okazji.

5 / 5 2018-06-15

Szybka , bezpieczna i łatwa wymiana waluty polecam :)

5 / 5 2018-06-11

Firma godna polecania, sama korzystałam z ich usług, wszystko jak trzeba, Bardzo wszystkim polecam i zachęcam do korzystania z tej oto firmy :)

5 / 5 2018-06-10

Świetna platforma, korzystałem ze strony już kilka razy myślę, że to jedna z lepszych stron tego typu. Polecam.

5 / 5 2018-06-07

Świetna współpraca.Poszło szybko i bez komplikacji.Polecam :) Lepszej firmy nie znalazłam.Idealne warunki.

2018-06-07

Najlepsza platforma do wymiany walut ,zdecydowanie polecam korzystanie z CUREX .System bardzo łatwy w obsłudze i każdy sobie z nim poradzi :) GODNE POLECENIA !

5 / 5 2018-06-05

Szybko, sprawnie i naprawdę się opłaca. Polecam usługi tej firmy. Wszystko działa bez zarzutu.

2018-06-03

Ogólnie propsy. Niby rewelacji wydawałoby się, że nie ma, niemniej dzisiaj rzetelność jest czymś bardzo poszukiwanym, a niekoniecznie łatwo znajdowalnym

5 / 5 2018-06-01

Ze wszystkich platform handlu walutami ta prezentuje się zdecydowanie najlepiej. Gorąco polecam nawet najbardziej wymagającym :)

5 / 5 2018-05-29

CUREX to najlepsza platforma wymiany walut, korzystałem już z wielu ale ta jest najlepsza pod względem jakości i szybkości działania. Polecam wszystkim którym zależy na czasie i miłej obsłudze ;)

2018-05-28

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo miła obsługa! Serdecznie polecam! PIENIĄDZE WYMIENIAM TYLKO TUTAJ!

5 / 5 2018-05-25

Jakiś czas temu musiałem wymienić pieniążki. Szukając stron oferujących takiej usługi natknąłem się na Curex i bardzo polecam wymianę walut właśnie na tej stronie. Wszystko załatwia się bezproblemowo i szybko.

5 / 5 2018-05-23

Wymiana walut z firma CUREX to czysta przyjemnosc. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-23

Moja ulubiona platforma do wymiany waluty. Wszystko szybko, sprawie i bez wychodzenia z domu. Profesjonalna obsługa. Portal działa bardzo intuicyjnie. Jak wymiana waluty to tylko w CUREX!

2018-05-23

Wśród wszystkich dostępnych na rynku platform, Curex zdecydowanie zasługuje na wyróżnienie. Poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie, co jest ogromnym plusem w tej branży. Zdecydowanie polecę znajomym, bo ta firma na to zasługuje :)

2018-05-19

Polecic moge bez problemu co prawda dzien dluzej czekania niz bło zapowiadane ale tak po za tym całe zamowienie zgodne z tym co chciałam. Na pewno dokonam jeszcze tu zakupu Pozdrawiam

5 / 5 2018-05-17

Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2018-05-11

Jestem w stu procentach zadowolony z usługi. Wszystko profesjonalnie, szybko, bez problemów. Tutaj znalazłem najlepszą ofertę dla mnie, a firm podobnych jest naprawdę wiele. Polecam, polecam, polecam!

5 / 5 2018-05-04

Często korzystam. Polecam!!!

5 / 5 2018-04-30

Wszystko ok, szybko sprawie. Polecam

5 / 5 2018-04-25

jestem mile zaskoczony ,firma godna do polecenia,szybka obsluga,w porownaniu do inny firma ta nie ma wsobie rownych

5 / 5 2018-04-23

Witam, długo szukałam tak rzetelnej firmy. W 100% godna polecenia bez żadnych wątpliwości. Pewne jest, że nie raz do niej wrócę!! :) Polecam wszystkim niepewnym !!

5 / 5 2018-04-22

Wszystko przebiegło tak, jak należy. Jestem naprawdę zadowolona i cieszę się, że wybrałam właśnie tą firmę. Serdecznie polecam. ;)

5 / 5 2018-04-14

Super obsługa, wymiana na wysokim poziomie, szybko, sprawnie i najważniejsze, korzystnie . polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-04-09

Wymiana walut przebiegła pomyślnie i szybko, jakość obsługi jest rewelacyjna oby tak dalej, oczywiście polecam! :)

5 / 5 2018-04-07

Świetna firma, szybka obsługa, świetne porozumienie z firmą, a przed kazdą wymiana odpowiadaja na wszystkie pytania. Polecam wszystkim, ktorzy chcą wymieniać walutę.

5 / 5 2018-04-04

Mega pozytyw dla tej firmy szybka ,mila ,i fachowa obsługa klienta bardzo sobie cenie i uważam ,ze z czystym sumieniem polecilabym wszystkim:)

5 / 5 2018-04-03

Jak najbardziej polecam, pierwszy raz spotykam się z tak sprawnym systemem. Sama przyjemność z korzystania, naprawdę ;)

5 / 5 2018-04-03

Świetna firma. Szybkie wykonanie. Na pewno polecę to swoim znajomym.

5 / 5 2018-03-30

Fachowa i rzetelna obsługa. Szybka realizacja! Polecam korzystanie z usług na przyszłość :)

5 / 5 2018-03-25

Bez problemu. Polecam

5 / 5 2018-03-22

Często podróżuję po świecie i wymieniam pieniądze na euro i inne waluty. Ta firma ma zawsze dobry kurs i profesjonalnych pracowników. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-22

Szczerze polecam, wymiana na najwyższym poziomie przy bardzo atrakcyjnych kursach. W końcu nie muszę latać po mieście z walutą w kieszeni.

5 / 5 2018-03-12

Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Curex. Wspaniała szybka obsługa, sprawny support. Polecam tą firmę wszystkim wracającym z zagranicy.

5 / 5 2018-03-12

Wyjątkowo sprawna i profesjonalna obsługa.Rewelacyjne ceny co jest nie bez znaczenia.Komfort i poczucie bezpieczeństwa przy transakcji.Szczerze polecam !!!

2018-03-06

Firma ze swoich zleceń wywiązuje się znakomicie.Jestem w pełni usatysfakcjonowany z współpracy i każdemu mogę szczerze poleci tę firmę.

5 / 5 2018-03-04

Szybko, sprawnie, bez komplikacji! Bardzo miła obsługa. Firma godna polecenia!

2018-03-03

Ekspresowa i bezproblemowa wymiana walut. Mogę śmiało polecić Państwu korzystanie z tej bezpiecznej formy wymiany pieniedzy a strona ta doskonale sie do tego nadaje!

5 / 5 2018-02-22

Bardzo rzetelna i solidna firma, bardzo szybka wymiana walut po rewelacyjnych kursach. Jedna z lepszych firm z którą miałam styczność. Polecam tą firmę osobą które preferują szybką i bezpieczną wymianę. Naprawdę warto!!!! W 100% polecam

5 / 5 2018-02-21

Bardzo dobrze zorganizowana firma pelen profesjonalizm. Bardzo profesjonalna obsluga i wszystko w najlepszym porzadku. Szczerze Polecam

5 / 5 2018-02-20

Miło!! SZYBKO i POZYTYWNIE jestem zadowolony z powyższej opcji wymiany walut. Polecam tobie.. tak Tobie nie patrz się tak dziwnie ;) LUBIE TO

5 / 5 2018-02-19

Przyznam że do tej pory zawsze używałem standardowych punktów wymiany walut. Tym większe było moje zdziwienie kiedy korzystając z Curexu nie dość, że zaoszczędziłęm czas to jeszcze spotkałem się z bardzo profesjonalnym podejściem. Obługa na najwyższym poziomie. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz!

2018-02-14

Świetna firma, transakcja przebiegła bezproblemowo. Na prawdę są godni polecenia. Konkurencja może się schować

5 / 5 2018-02-13

Bardzo dobre usługi. proste i szybkie a także bezproblemowe C;

5 / 5 2018-02-11

Bezpieczna, profesjonalna obsługa,przejrzyste zasady, szybkie wpłaty i wypłaty,polecam wszystkim tym którym zależy na pełnym profesjonalizmie. Tak trzymać!!!

5 / 5 2018-02-08

Firma bardzo solidna,łatwy interfejs,krótko może napiszę: tu jest szybko i bezproblemowo i korzystnie....-polecam.

5 / 5 2018-02-03

Skorzystałem z usług tej firmy miesiąc temu. Jestem bardzo zadowolony, walutę wymieniłem błyskawicznie. Serdecznie wszystkim polecam. Chętnie skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2018-02-02

Wystawiam bardzo dobrą opinię! Firma zasługuję na jak najlepszą ocenę. Rewelacyjny to mało. Polecam i pozdrawiam. Smułkowski.

5 / 5 2018-01-31

Kulturalnie i fachowo. Polecam!

5 / 5 2018-01-23

Skorzystałem z usług tej firmy miesiąc temu. Jestem bardzo zadowolony, walutę wymieniłem błyskawicznie. Serdecznie wszystkim polecam. Chętnie skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2018-01-18

Platforma walutowa Curex jest w mojej opini o wiele lepsza niż konkurencyjne serwisy, bezproblemowa wymiana, brak ukrytych kosztów, bardzo szybki czas wykonania usługi. POLECAM

5 / 5 2018-01-11

Brak ukrytych oplat i super mila i pomocna obsluga klienta. Oby wiecej takich pomocnych klientowi firm

5 / 5 2018-01-10

Zdecydowanie polecam !!! Obsługa na najwyższym poziomie - szybko, sprawnie bezproblemowo. Z pewnością w przyszłości również będę korzystał z Państwa usług.

2018-01-05

Lubię tę firmę i jest bardzo dobra.

5 / 5 2018-01-05

Polecam bardzo wszystkim firmę Curex! Znają się na tym, co robią (a robią to profesjonalnie). W przyszłości, gdy będę wymieniał walutę to już wiem gdzie! Polecam jeszcze raz i gorąco pozdrawiam ;)

5 / 5 2018-01-03

Polecam!Polecami jeszcze raz polecam! Dzięki tej firmie wymieniłem łatwo i szybko pieniążki pełen szacunek do klienta i pełen profesjonalizm skorzystam jeszcze nie raz i polecę każdemu

5 / 5 2017-12-26

Zdecydowanie polecam, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-12-23

Jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Szybko, łatwo i wygodnie. Mają bardzo dobre kursy. Nic dodać nic ująć Poprostu rewelacja, bardzo miła obsługa!!! W 100 % i z czystym sumieniem polecam ;)

5 / 5 2017-12-22

Firma godna zaufania, bardzo szybka realizacja, intuicyjny system. Bardzo polecam korzystanie z usług CUREX!

5 / 5 2017-12-20

Miałem okazję współpracować z tą firmą,wykonywanie usług na jak najwyższym poziomie.Firma bardzo rzetelna,jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-16

Polecam! Sama korzystam z ich usług od jakiegoś czasu. Wysoki poziom obsługi klienta. Wszystko szybko, sprawnie i bez żadnych problemów!

5 / 5 2017-12-16

Wszystko jak nalezy Polecam :)

5 / 5 2017-12-06

Bardzo szybko można wymienić dowolną walutę. Nie potrzeba dużo czasu, jest to wygodne i zarazem bezpieczne, Polecam !

5 / 5 2017-12-05

bardzo przyjazna strona, intuicyjna, transakcje zawierane szybko i sprawnie, bez najmniejszego kłopotu. korzystam od jakiegoś już czasu i nie mogę narzekać. polecam szczerze!

5 / 5 2017-12-04

Gorąco polecam wszystkim tę firmę. Najlepsze kursy walutowe, profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Jedna z najlepszych ofert na rynku.

5 / 5 2017-11-30

Bardzo szybka i profesjonalna wymiana.Usługi zostały wykonane uczciwie,sprawnie i bezpiecznie.POLECAM

5 / 5 2017-11-23

Bardzo przyjazna firma, która szybko i bezboleśnie przeprowadza transakcje. Mogę śmiało polecić każdemu, z prwnością będę korsystać z usług tej zacnej firmy.

5 / 5 2017-11-21

Polecam firmę curex ,które handluje walutami. Bardzo bezpiecznie szybko i tanio Polecam !!!

5 / 5 2017-11-19

Kurs wymiany bardzo korzystny, według mnie najlepsza oferta na rynku wymiany walut. Polecam serdecznie wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-11-13

Bardzo dobra firma, profesjonalne podejście do klienta. Wszystko odbyłło się szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-11-09

Fachowa i rzetelna obsługa. Szybka realizacja! Polecam :)

5 / 5 2017-11-06

Podczas wymiany walut ciezko jest o usługę szybka i w dodatku oferującą wysoki kurs. tu znajdziemy jedno i drugie. plecam

5 / 5 2017-11-04

Często podróżuję po świecie i wymieniam pieniądze na euro i inne waluty. Ta firma ma zawsze dobry kurs i profesjonalnych pracowników. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-04

Witam Serdecznie. Moja opinia o serwisie jest bardzo pozytywna. Ich usługi są bardzo konkurencyjne bo waluty wymieniłem bardzo szybko i po wysokim kursie. Polecam bardzo gorąco. Jan.

5 / 5 2017-11-03

POLECAM

5 / 5 2017-11-01

Bardzo dobra jakość usług, wręcz rewelacyjna. Zachęcam do korzystania z usług które oferuje firma : opineo.pl , jestem bardzo zadowolony, wszystko szybko, sprawnie i na temat. Jak najbardziej polecam ;0

5 / 5 2017-10-31

Polecam osobiście

5 / 5 2017-10-30

Bardzo podoba mi się obowiązujący tam system z którym poradzi sobie każdy laik. Duży plus za brak prowizji i ukrytych opłat. Nawet przelew do polskich banków jest darmowy. Szybka realizacja. Poleca z czystym sumieniem.

2017-10-29

Bardzo miłe zaskoczenie. Zdecydowanie najlepszy sposób wymiany walut. Na pewno jeszcze skorzystam! Dziękuje

5 / 5 2017-10-27

Podczas wyjazdu do Niemiec brakło mi euro, dzięki firmie Curex wymieniłem szybko i bezproblemowo gotówkę.polecam!!!

2017-10-26

Wymieniam waluty od wielu lat i spotkałam sie praktycznie ze wszystkimi firmami które zamieszczają swoje ogłoszenia w internecie. Ale muszę wam szczerze napisać, że tylko ta strona w żaden sposób mnie nie zawiodła i ufam jej w 100% chodz sa to dopiero początki naszej współpracy wiem, że bedzie ona długa i owocna. Pozdrawiam serdecznie! Monika

5 / 5 2017-10-25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo miła obsługa! Serdecznie wszystkim polecam!

2017-10-25

Najlepsza firma.Bardzo chętnie polecam znajomym i rodzinie

5 / 5 2017-10-21

Perfekcyjnie szybka wymiana przeprowadzona przez międzynarodowe procesory płatności! Od dziś zawsze będę tu wymieniał waluty ze względu na małą prowizję! Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-10-18

Polecam!Polecam! i jeszcze raz polecam!!! Wymiana bardzo szybko i sprawnie,dużo szybciej niż u innych. Zadnych problemów.Pełen szacunek do klienta i pełen profesjonalizm :) Na pewno skorzystam jeszcze nie raz i polecę każdemu :)

5 / 5 2017-10-18

Tak jak w ocenie - jak dla mnie same 10. Mogę wszystkim zainteresowanym polecić usługi tej firmy. Zdecydowanie konkurencyjne kursy walut i przemiła obsługa. Ja korzystam regularnie, ponieważ cenię sobie rzetelność i profesjonalizm pracowników.

5 / 5 2017-10-17

Naprawdę polecam CUREX jako platformę handlu walutami. Firma jest bardzo wiarygodne, rzetelna i przyjazna użytkownikom, dlatego zdecydowanie godna polecenia dalej!

5 / 5 2017-10-14

Bardzo szybka i przejrzysta procedura, po raz pierwszy miałem okazję skorzystac z usług tej firmy, jestem bardzo zadowolony. Serdecznie polecam!!!

5 / 5 2017-10-11

Polecam firmę CUREX, pełen profesjonalizm i szybka realizacja transakcji walutowych. Zawsze uzyskuje dobrą cenę za przewalutowanie. Obsługa na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-10-05

Korzystam regularnie z tej platformy wymiany. Korzystne kursy, sprawna realizacja transakcji - czego więcej potrzeba ? Polecam - im będzie nas więcej tym lepsza płynność :)

5 / 5 2017-10-05

Moja ulubiona firma do wymiany walut. Wszystko szybko i sprawie. Profesjonalna obsługa. Portal działa znakomicie. W 100% polecam

5 / 5 2017-10-01

Najlepsza firma z jaką miałem styczność. Wszystko w jak najlepszym porządku, jeżeli robić interesy to tylko z Curexem. Gorąco polecam ! GRUBYSS

2017-09-30

Bezproblemowa wymiana walut i konkurencyjne stawki. Firma jak i obsługa rzetelna i na wysokim poziomie. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie. Zdecydowanie polecam !

5 / 5 2017-09-28

Duży plus za brak opłat i prowizji. System bardzo łatwy w obsłudze i każdy sobie z nim poradzi. Dzięki temu kupno - sprzedaż złotówek nie stanowi dla mnie problemu. Przyznam szczerze, że miałem opory, ale CUREX pozwolił się przełamać i całe transakcje bardzo ułatwił. Polecam, bo naprawdę warto.

5 / 5 2017-09-26

Rzetelna i uczciwa firma. Profesjonalna obsługa klienta. Strona przejżysta. Można wymienić walute na atrakcyjnych warunkach. Warto skorzystać z usług tej strony, szczerze polecam.

5 / 5 2017-09-25

Firmę oceniam rewelacyjnie. Dobry kontakt, rewelacyj na obsługa. Przede wszystkim dobre kursy. Nic dodać nic ująć. Z czystym sumieniem poleciłabym swoim znajomym. Bardzo rzadko spotyka się na rynku tak rzetelne firmy. Naprawdę warto skorzystać z usług a na pewno się nie pożałuje. W 100% polecam ;)

5 / 5 2017-09-24

Chciałbym polecić wszystkim tą wspaniałą firmę. Wszystko przebiegło szybko, profesjonalnie, a ja jestem niesamowicie zadowolony z usługi. Pozdrawiam i polecam :)

5 / 5 2017-09-24

Wszystko szybko, cudowna wymiana. Jedna z lepszych firm na które się natknełem. Polecam wszystkim, ponieważ dobrze wykonują swoją prace!

5 / 5 2017-09-22

Nie mogę na nic narzekać. Wszystko wykonane zostało tak jak należy i na pewno jeszcze wrócę. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2017-09-22

Firma świetna! Transakcja bardzo szybka, wygodna i bezpieczna. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-09-21

Bardzo fajny system rozbudowany wymiany walut czy kupna naprawdę super polecam.

2017-09-13

Na pewno skorzystam jeszcze raz, bardzo przejrzysty i łatwy w obsłudze system, a wymiana waluty odbyła się błyskawicznie. Macie u mnie duży plus, jeżeli któryś z moich znajomych będzie kiedyś szukał tego rodzaju platformy to z pewnością polecę im Curex! Pozdrawiam!

5 / 5 2017-09-08

Bardzo , bardzo polecam wymiane walut tutaj. Wszystko załatwia się bezproblemowo i co najważniejsze - szybko. Na pewno będę z tego korzystał jeszcze częściej. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak dobrym kontaktem i miłą obsługą , mogę szczerze polecić ten serwis!Jeszcze raz polecam!!Pozdrawiam`Mroczeks

5 / 5 2017-09-01

Szybko,skutecznie sto procent zawodowo. zdecydowanie polecam miła obsługa.

Rzetelne opinie o CUREX

CUREX

Siedziba
-

WWW
https://curex.co

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie