Kategorie: / Foto

Cybertronik.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Cybertronik.pl
2018-11-28

Na fakture VAT za aparat cyfrowy zakupiony w pierwszej dekadzie stycznia czekalem do 14 kwietnia br, blisko 4 miesiace. Wielokrotnie zapewniano mnie, ze fakture wyslano. Wykonalem wiele telefonow, glownie na komorke, na moje e-maile nikt nie odpisywal.

5 / 5 2018-11-23

Szybka i bardzo konkretna obsluga -- przez telefon dowiedzialem sie w kilkanascie sekund rzeczy, ktore mnie interesowaly, a takze i takie, o ktorych wiedziec powinienem. Sprzedawca kontaktowal sie ze mna (!) telefonicznie, by uprzedzic o paru ograniczeniach sprzetu, ktory nabylem i zaproponowal od razu rozwiazanie. Jestem naprawde bardzo zadowolony. Przy okazji. Przesylka byla zamawiana 'na szybko', poniewaz czas mnie naglil. Towar dotarl do mnie przed czasem - razem z uwzglednieniem telefonu od sprzedawcy. W rezultacie przelew bankowy trwal chyba najdluzej ;).

5 / 5 2018-11-05

Rewelacyjna obsługa i kontakt z klientem a przede wszystkim cierpliwość w obsłudze zainteresowanych zakupem. Bardzo szybka dostawa. Polecampozdrowienia dla Pana Dominika i Ekipy

5 / 5 2018-09-09

Witam! Pozdrawiam panów z Cybertronika, zakupiłem u nich już kilka produktów(aparat oraz akcesoria). Jestem bardzo zadowolony,szybka i miła telefoniczna obsługa oraz bezpłatna przesyłka.

5 / 5 2018-09-04

firma sprawdzona, przesyłka ekspresowa, warto, polecam !!!

5 / 5 2018-07-29

Wzorowo i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Błyskawiczna przesyłka, doskonały towar i przemiły kontakt. Dziękuję bardzo, SERDECZNIE POLECAM!

5 / 5 2018-05-18

Jestem brdzo zadowolona ...torba super ... super ,przede wszystkim fachowy kontakt ..szybka przesylka W 100% polecam. Dziekuje i pozdrawiam

5 / 5 2018-04-01

Sklep bardzo OK.Dobry kontakt ze sklepem. Sprzęt przychodzi szybko. Fachowa obsugai doractwo.Polecam ten sklep

5 / 5 2017-11-12

Miłe, szybkie zakupy towaru w konkurencyjnej cenie. Dobry kontakt telefoniczny.Towar na czas, zgodny z zamówieniem. Polecam sklep.

5 / 5 2017-11-11

Profesjonalna i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem, ceny konkurencyjne. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-25

Słabo opisany artykuł na stronie, sugeruje, że jest szybszy niż w rzeczywistości, poza tym wszysko OK.

5 / 5 2017-09-12

Polecam sklep.Sprzęt zgodny z opisem,sprawny,dobrze zapakowany,natychmiastowa wysyłka(gorzej z dostarczeniem ale to wina nierzetelnej firmy kurierskiej 'siódemka').Fantastyczny i przemiły kontakt ze sprzedawcą - telefoniczny oraz przez GG.Nie żałuję że tu dokonałam zakupu i na pewno gdy będę znowu czegoś szukała zacznę od Cybertronika. Serdeczne pozdrawienia z Bolesławca :)

5 / 5 2017-07-18

Błyskawiczna wysyłka sprzetu kurierem, POLECAM

5 / 5 2017-07-10

Wszystko bez najmniejszych problemów :) jak najbardziej polecam innym robienie zakupów w tym sklepie - w jeden dzieńm zamówiłem na drugi dzień już miałem w rękach !!! POLECAM WSZYSTKIM

2017-06-04

Zakupy w Cybertroniku to przyjemność :) Miło znaleźć sklep, w którym rzeczywiście dba się o klienta udzialając mu fachowych porad i poddając dostosowane do jego potrzeb rozwiązania.

Rzetelne opinie o Cybertronik.pl

Cybertronik.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.cybertronik.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie