Kategorie: / Pozostałe

Cyfromarket.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Cyfromarket.pl
5 / 5 2019-02-23

Bardzo fachowa obsługa, jestem bardzo zadowolony z zakupionego towaru.

5 / 5 2019-02-13

Pierwszy raz zrobiłem zakupy w typowym sklepie internetowym, dotychczas oczywiście często robiłem zakupy online na popularnym serwisie aukcyjnym, jednak to nie do końca to samo. Nie wiem jak nazwać moje wrażenia bo pisząc "rewelacja" byłbym zbyt skromny ! Ten sklep jest szybszy niż błyskawica, poważnie !, na kilkadziesiąt transakcji aukcyjnych może ze 2 razy spotkałem się z tak błyskawiczną i profesjonalną obsługą jak w tym sklepie internetowym, mało tego, kurier okazał się być szybszy niż poczta elektroniczna :-) bo zanim odebrałem maila ze sklepu z wiadomością że przesyłka powinna być już w drodze kurier stał już pod moją furtką mimo że mieszkam na drugim końcu kraju !!! To nie koniec wrażeń, przesyłka była zapakowana w dodatkowe opakowanie oddzielające te z produktem specjalnymi balonikami powietrznymi, świetny pomysł, towar oczywiście zgodnie z moją prośbą zamknięty fabryczną plombą. Polecam zakupy w tym sklepie, ja doświadczyłem najwyższej jakości usługi czego życzę wszystkim !

5 / 5 2019-01-28

Polecam zarowno sklep - ceny, jak i sprzedawce. Bardzo mila, fachowa i uprzejma obsluga, towar dobrze zapakowany, dostarczony na czas. Warto !

5 / 5 2019-01-13

Zakupiłem tutaj aparat cyfrowy sony T-100, który był w owym czasie trudno dostępny, a na dodatek zależało mi na jego szybkim dostarczeniu. I jak się okazało wszystkie moje wymagania spełnił ON celująco. Dobry kontakt, towar zgony z opisem, solidnie zapakowany i szybko dostarczony. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie !!!

5 / 5 2019-01-06

profesjonalizm, terminowość, sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-03

dostawa bez zarzutu, wszystko zgodnie z ustaleniami, nawet gdy telefonicznie domówiłem dodatkową rzecz do zamówienia, wszystko w porządku, polecam zakupy w tym sklepie, pozdrawiam

5 / 5 2018-12-24

POLECAM. Pelen profesjonalizm sklepu i obsluga klienta na bardzo dobrym poziomie. Precyzyjne dotrzymywanie terminow realizacji zamowienia (co bardzo rzadko sie niestety zdarza...) i blyskawiczna wysylka.

5 / 5 2018-11-19

Gorąco polecam. Fachowa obsługa towar na czas, dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-11-19

Pierwszy raz kupowałem w tym sklepie i jestem bardzo mile zaskoczony zarówno wiedzą sprzedawców na temat sprzętu jak i czasem realizacji zamówienia. Pomimo dni świątecznych towar otrzymałem w ciągo doby od zamówienia. Polecam wszystkim gorąco ten sklep.

5 / 5 2018-10-27

Jestem zadowolony z zakupu w tym sklepie.Bardzo dobry kontakt - szybka przesyłka dostarczona na drugi dzień po wpłacie na konto konkurencyjna cena.Polecam!!!

5 / 5 2018-10-26

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z ZAKUPU. OBSŁUGA KLIENTA NA WYSOKIM PROFESIONALNYM POZIOMIE. TOWAR OTRZYMAŁEM ZGODNIE Z ŻYCZENIEM, ORYGINALNIE ZAPAKOWANY,W BARDZO SZYBKIM CZASIE ORAZ W BARDZO PRZYSTĘPNEJ CENIE. GORĄCO POLECAM TEN SKLEP I POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z CYFROMARKETU.

2018-09-18

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-08-11

Ogólnie jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Dobry kontakt telefoniczny. Jednak muszę zaznaczyć, że wszystko trwało kilka dni dłużej od zadeklarowanego terminu w rozmowie telefonicznej.

5 / 5 2018-08-09

Bardzo polecam. Fachowo i rzetelnie

2018-08-08

Sklep świetny, ceny rewelacyjne, praktycznie natychmiastowa dostawa, natomiast jeśli chodzi o personel, to panowie nie zrobili na mnie żadnego wrażenia, cóż, może mieli kiepski dzień, zakręceni....

5 / 5 2018-06-23

Bardzo szybka realizacja zakupów (dwa dni po wpłacie), towar zgodny z opisem i CENA jedna z najniższych na rynku.

5 / 5 2018-06-17

Wszystko przebiegło bez zarzutu.POLECAM!

5 / 5 2018-06-08

Jestem bardzo zadowoloona z obslugi sklepu,z zamowionego produktu. Polecam

5 / 5 2018-05-31

kupiłem tam odtwarzacz profesjonalnie się zachowali poniedziałek popołudniu zamówiłem środa już towar miałem nic dodać nic ująć

5 / 5 2018-05-07

Towar zgodny opisem, bardzo dobry kontakt i super szybka przesyłka. Gorąco polecam

2018-04-03

Sklep godny polecenia fchowa obsługa i terminowa dostawa.

5 / 5 2018-03-04

Wszystko profesjonalnie, gwarancja podbita. Zgodnie z ustaleniami.Polecam

5 / 5 2018-03-03

Bardzo dobry kontakt i super szybka przesyłka. Gorąco polecam

2018-03-01

nie mam zastrzeżeń. otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania, a transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. dobra cena.

5 / 5 2018-02-25

Sprawna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-14

W poniedziałek wieczorem zamówiłem, we wtorek kontakt z firmy w sprawie adresu wysyłki, w środę rano już miałem towar. Polecam.

2018-02-03

Coś nieprawdopodobnego. Wczoraj zamówiłem a dzisiaj już mam w domu. Mimo że na dworze wieje - 12C

5 / 5 2017-12-31

Ja jestem zadowolony , zadzwoniłem pogadalismy i dostalem to co chcialem , dostalem gwaracje 5 letnia w bardzo dobrej cenie , i jeszcze mozliwosc zwrócenia telewizora w ciagu 7 dni jak by cos nie grało.

5 / 5 2017-12-27

Super obsługa, super kontakt, wszystko profesjonalnie. Polecam wszystkim. Co do aparatu to zrobiłem jeszcze za mało zdjęc, a z tych co mam to jak na tą klasę aparatu nie jest źle.

2017-11-26

Zamówiłem LCD Sony 37EX500. Towar przyszedł pod 2 dniach od zamówienia i wpłaty. Wszystko w porządku - towar sprawny, bez usterek. Jedno zastrzeżenie do podanego kurierowi adresu: ponieważ chciałem odebrać przesyłkę w miejscu pracy, to specjalnie podałem adres do wysyłki inny, zastrzegłem jednak że jest to doręczenie prywatne, opisałem też cały "elaborat" w uwagach do zamówienia. I co? Kurier DPD zostawił paczkę w sekretariacie mojego miejsca pracy, bo ponoć nie było w ogóle żadnych moich danych na kwicie przewozowym. I dopiero widząc, że dzień pracy się kończy a przesyłki nie ma musiałem am po nitce do kłębka ustalać u przewoźnika losy paczki. Znalazłem ją u ochroniarzy w swoim budynku pracy. I jak tu miałem sprawdzić stan paczki przed odbiorem, skoro kwitki podpisał za mnie ktoś inny? Nie odejmuję za to punktów w ocenie - ale w opisie niniejszym wytknąć muszę.

2017-10-29

Świetny kontakt i informacje o realizacji zamówienia.Mały zgrzyt z kurierem nie zawiniony przez sklep i błyskawicznie wyjaśniony przez pracownika.TV dotarł oryginalnie zapakowany.Warto tu kupować!

5 / 5 2017-10-29

Super szybko i super konkretnie, mały błąd w opisie dlatego czasem warto zadzwonić zapytać (o kolor) ;) Pozatym super

5 / 5 2017-10-03

Zakupione kino domowe Sony DAV-X1V jest fantastyczne. Oczywiście do końca jeszcze nie sprawdzone ze względu na możliwości mojego odbiornika TV. Myślę, że najlepsze to jeszcze mnie czeka po zmianie na HDMI. Sprzęt rewalacyjny. Fachowość obsługi bardzo dobra. Przesyłka dostarczona w trybie expresowym. Polecam wszystkim tego sprzedawcę. Punktacja 10/10.Przy takiej obsłudze nie mogę dać inaczej.

5 / 5 2017-09-09

Wszystko w najlepszym porządku. Kupiłem aparat tanio i bez najmniejszych problemów.Bardzo miła obsługa.Polecam!

5 / 5 2017-09-06

Gorąco polecam ten sklep. Sprawdziłem osobiście, towar który oferują rzeczywiście jest w sklepie a nie w jakimś wirtualnym magazynie. Towar odbierałem osobiście, więc o terminowości dostaw nie piszę ale sądzę po kontakcie z obsługą, że tż byłby na 10.

5 / 5 2017-09-01

Sklep jest po prostu świetny. Towar przyszedł w niecałe 24 godziny , co jest nie lada wyczynem bo mieszkam na drugim końcu Polski. Wszystko pięknie i sprawnie. Co tu dużo gadać.. jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-08-22

Bardzo profesjonalna obsługa. Precyzyjne informacje o terminie dostępności, telefon potwierdzający dostępność, natychmiastowa wysyłka. Sprzęt sprawdzony przed wysyłką. Oryginalna gwarancja podbita.No i świetna cena!Polecam wszystkim

5 / 5 2017-08-20

Sklep godny polecenia! Miła obsługa, szybki transport(kurier) i co najważniejsze niskie ceny!!

2017-08-17

Sklep gosny polecenia. Towar w 24 H

5 / 5 2017-07-28

Profesjonalna obsługa, super kontakt a przesyłka ekspresowa. Zakupy w CYFROMARKET to przyjemność. POLECAM!

5 / 5 2017-07-26

Kupiłem obiektyw Sony w poniedziałek wieczorem - w środę rano kurier zapukał do drzwi - Rewelacja! Pochwalić na pewno trzeba system realizacji zamówienia - jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy jaki widziałem. Wysyła powiadomienia o każdym etapie realizacji zamówienia dzięki czemu wiadomo co się dzieje i kiedy można dokonać zmian. Z wad to... przesadne pakowanie towaru - paczka 20x20 cm zapakowana w pudło do którego zmieściłby się telewizor... panowie - szkoda papieru i folii! Ogólnie - polecam!

2017-07-25

dobra obsluga swietny sprzet wszystko na +

5 / 5 2017-07-20

Pelen profesjonalizm, najnizsza cena, we wt o 12.15 zlozylam zamowienie, a w sr nastepnego dnia o 11 odpakowywalam tv juz w domu. To nie byly moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam kazdemu

5 / 5 2017-07-16

Bardzo szybko i bardzo sprawnie .Polecam ten sklep. Profesjonalizm w każdym calu

5 / 5 2017-06-05

Kompleksowa i profesjonalna obsługa. Dwa dni aparat w domu.

2017-05-31

Wysłałam pytanie o produkt dwa dni temu. Do dziś nie dostałam odpowiedzi. To karygodne jak traktuja klienta.

5 / 5 2017-05-29

Wszystko dobrze, 30 XII zamówiłem LCD Sony 40 cali, 31 XII spakowane, maile informacyjne, i zawiesiło się, obiecanego maila o wysłaniu przesyłki nie ma, przelew poszedł i dopiero 5 I telefon kuriera, a po nich mail przywraca spokój. Ogólnie jestem zadowolony, a promocja końca roku daje parę zł. ulgi.

2017-05-27

Bardzo fachowa obsługa, zamówienie zrealizowane wręcz w ekspresowym tempie (we wtorek zamówiłem i wpłaciłem pieniądze a w środę sprzęt był w domu). Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-05-03

Najniższa cena na rynku.Dostawa bardzo szybka.Towar zamówiłem w poniedziałek o 15,pieniądze wpłaciłem o 17,dostawa do domu w środę o 13

5 / 5 2017-04-01

Bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-03-31

Towar odebrany osobiście ze sklepu więc nie oceniam "dostarczenia przesyłki"; napiszę krótko: obsługa konkretna, konkretny termin realizacji zamówienia - bez zastrzeżeń- polecam sklep i w przyszłości sam również będę z niego korzystał.

Rzetelne opinie o Cyfromarket.pl

Cyfromarket.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.cyfromarket.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie