Kategorie: / Sport

Cyklotur.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Cyklotur.com
2019-03-23

Wszystko w najlepszym porządku

2019-03-08

Sklep internetowy prosty, łatwy, przyjemny.

5 / 5 2019-03-06

Sprawnie i szybko

5 / 5 2019-02-01

Polecam

2019-01-30

Bez zarzutu, jak zwykle

5 / 5 2019-01-24

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-10

Szybki i wygodna transakcja. Dobry kontakt z działem obsługi klienta

2019-01-03

bez problemu

2018-12-20

Mój sklep nr 1 jeżeli chodzi o zakup części rowerowych

5 / 5 2018-12-03

Transakcja przebiegła bez problemowo. Szybka realizacja zamówienia

2018-11-28

Bez problemowo.

2018-11-22

Zakupy na przełomie 2017 i 2018 roku. Totalna poraszka. Czekałem 1,5 tyg mimo że wszystki produkty mialy być dostępne w 24h. Obługa klienta nie odbierała telefonu. Finalnie zamówienie wysłąno na zły adres. Rezygnuje z zakupów w cyklotur po 5 latach współpracy.

2018-11-20

Na którymś blogu padło że CYKLOTUR to najlepszy sklep rowerowy w Polsce. Ja się podpisuję obiema rękoma. Wielki wybór i WIEDZĄ CO SPRZEDAJĄ świetnie opisana i aktualna dostępność towaru. Podają realne terminy realizacji zamówienia na części. Wypracowane rabaty przenoszą się na następne lata.

2018-11-16

Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku. Czas realizacji znacznie krótszy niż był początkowo przewidywany.

5 / 5 2018-11-16

ok ok

5 / 5 2018-10-22

Szybko, sprawnie, na czas.

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-09

Korzystam z usług CYKLOTURU 1O lat obsługa profesjonalna w skali 10 stopniowej ocena 10 plus

5 / 5 2018-10-04

Profesjonalisci polecam karzdemu .dziekuje pozdrawiam

5 / 5 2018-09-29

Goraco polecam

5 / 5 2018-09-21

super

5 / 5 2018-09-14

Jak od lat szybko , tanio i na czas.

2018-09-10

Bezproblemowo

5 / 5 2018-09-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim CYKLOTUR !!!

5 / 5 2018-09-07

Sprawnie i na czas. Polecam !

2018-09-03

Robię u nich zakupy od kilku lat. NIe zawsze są najtańsi, ale poziom obsługi i opisy przedmiotów bardzo rzetelne.

2018-08-22

Wszystko w porządku, choć kask mógł być zapakowany w grubsze opakowanie.

5 / 5 2018-08-10

Jak zwykle, realizacja na najwyższym poziomie. Polecam!

5 / 5 2018-08-01

POLECAM!

5 / 5 2018-07-30

Polecam, Luis Armstrong.

5 / 5 2018-07-28

Szybko i profesjonalnie

2018-07-13

Kolejne udany zakup w cykloturze. Towar zgodny z opisem. Wysyłka zajęła dzień dłużej niż zwykle ale przeżyłem :-)

2018-07-13

Transakcję oceniam bardzo dobrze. Obsługa miła i bez problemu można było dodać kolejny produkt do paczki. Doręczone na następny dzień. Jedynym minusem jaki mnie spotkał to problem z dodzwonieniem się.

5 / 5 2018-06-20

Polecam

5 / 5 2018-06-19

Profesjonalna obsluga i szybka dostawa polecam

2018-06-05

Zamiast zamówionej dętki firmy Author; DH 26 x 2,25-2,50, AV, grubość ścianki 1,2 mm, oferowanej na Cyklotur.com w cenie 27 zł, otrzymałem w opakowaniu firmy Author niestety, prawdopodobnie tańszą, dętkę firmy CST; 26 x 2,2, 1,2 mm.

5 / 5 2018-05-16

Jeśli chodzi o realizację zamówienia, to nie mam uwag. Bardzo szybko wysyłka, towar na drugi dzień u mnie. Ale ze zwrotem towaru i odzyskaniem pieniędzy już znacznie gorzej. Dziś żałuję, że nie poszedłem w reklamację a nie zwrot (towar nosił znaki użytkowania). Zaoszczędziłbym na wysyłce. O ile początki nie zapowiadały kryzysu, o tyle po jednym emailu kontakt się urwał ze sklepem. Przez ok tygodnia czasu nikt o niczym mnie nie informował. Gdy wkońcu zadzwoniłem dowiedziałem się, że już jest zwrot gotówki. Niestety po koljnym dniu oczekiwania na przelew zadzwoniłem ponownie by usłyszeć, że sprawa została przekazana pracownikowi właściwemu, który się skontaktuje ze mną. No i się nie skontaktował. Kasę mamy i nią obracamy! :-( A Klient se poczeka skoro mu się chciało przez internet kupować. Po kolejnym telefonie (i straconym dniu) dostałem email z prośbą o nr konta... Szczegół ten został zawarty na druku zwrotu towaru oraz w pierwszym emailu sklepu, który poinformował mnie, że zwrot nastąpi na rachunek z którego była płatność. Ale wysłałem numer - licząc na to, że jutro dostanę kasę... Nic bardziej mylnego! Sklep znowu zamilkł i gdyby nie moje kolejne dwa telefony ponaglające pewnie do dziś bym czekał na zwrot pieniędzy... Morał jest taki: Zrobisz tu dobre zakupy, ale zakup przemyśl dwa razy, bo zwroty nie są mile widziane.

5 / 5 2018-04-30

Cyklotur wzbudza zaufanie. Jestem tu od wielu lat. Polecam innym.

2018-04-29

Były problemy wynikające z rabatem, który był naliczony 7% zamiast 9%. Po mojej interwencji wszystko przebiegło sprawnie.

2018-03-26

Błyskawiczna wysyłka a towar zgodny w 100% z opisem. Konkutencyjna cena

2018-03-23

Zamowilem towary, ktorych wysyłka miała się odbyć w ciągu 24h. Ostatecznie trwało to ponad tydzień.Nikt ze sklepu nie raczył poinformować o problemach z realizacja.Po moim telefonie uzyskałem błedną informacje o terminie wysyłki -kolejny termin został niedotrzymany.Nie polecam.

5 / 5 2018-03-21

Wszystko super polecam :)

5 / 5 2018-03-20

Polecam

2018-03-18

sprawnie bez problemów, brakuje możliwości odbioru osobistego ;/

5 / 5 2018-03-17

Transakcja odbyła się szybko i bezproblemowo. Bardzo polecam ten sklep. Noski uratowały mi okulary

5 / 5 2018-03-05

polecam, profesjonalizm w obsłudze , doskonały kontakt, polecam serdecznie

5 / 5 2018-02-23

Zakup opon do roweru. Ceny po sezonie promocyjne. Polecam.

5 / 5 2018-02-20

Polecam

5 / 5 2018-02-13

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-02-11

Super :)

2018-02-03

Wszystko bez zarzutów

5 / 5 2018-01-22

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Gorąco POLECAM.

5 / 5 2018-01-08

Szybko i profesjonalnie. Jestem w pełni usatysfakcjonowany z obsługi i towaru

5 / 5 2018-01-06

Okazało się, że jednego z produktów nie było w magazynie (swoim?dostawcy?) - zadzwoniła do mnie i poinformowała mnie o tym miła Pani, oferując zamiennik. Niestety nieidealny, ale to był akurat najmniej ważny element. To nie był mój pierwszy zakup w tym sklepie - wszystkie poprzednie były ok.

5 / 5 2017-12-31

Profesjonalizm

2017-12-18

W gorączkowym okresie przedświątecznym, wszystko, mimo trudności udało się załatwić.

2017-12-15

Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-12-07

W miarę szybko,ale drogo.

5 / 5 2017-12-06

Szybko i przyjemnie

5 / 5 2017-12-02

Polecam, przesyłka wysłana błyskawicznie, szybki kontakt i info o każdym etapie zamówienia. Płatność online.

5 / 5 2017-11-29

Polecam Cyklotur. Jak zawsze pro i dobre ceny!

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalnie. Jak zwykle

2017-11-23

Transakcja przebiegła wzorowo.

5 / 5 2017-11-19

szybko bez problemów przesyłka dostarczona pod wskazany adres a w związku z tym będę korzystał z tej usługi zakupów

2017-11-08

Wszystko dobrze poza oczekiwaniem na wysyłkę.

2017-10-29

Zrobiłem zwrot jednej z pozycji zamówienia. Minęło ponad 2 tygodnie od odebrania zwrotu przez sklep a pieniędzy nadal niema. Nieodpowiadają też na maila.

2017-10-27

Wracam regularnie do sklepu. Jakosc i pewnosc.

2017-10-10

Ponieważ nie był to mój pierwszy zakup w CYKLOTUR. com , więc spokojnie mogę polecić ten sklep.

2017-10-02

Kolejny udany zzaku w sklepie Cyklotur

5 / 5 2017-10-01

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-23

OK OK

5 / 5 2017-09-15

Kolejne zakupy w tym sklepie, szybko, sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2017-08-27

Profesjonalna obsługa i fachowe doradztwo. Polecam

2017-08-18

Jeden ze sklepów z największym rowerowym asortymentem i zarazem największym bałaganem na magazynie. Nie pierwszy raz zdążą mi się że czas zamówienia wydłuża o dodatkowy tydzień. Pomimo iż kompletujac zamówienie zwracam uwagę na dostępność i termin realizacji zamówienia. Przykład ?? Zamawiając i opłacając zamowienie w niedzielę wybierając części oznaczone dostępnością wysyłka w 24 h. Przesyłka zostaje do mnie wysłana kurierem w pt i chyba tylko dlatego iż zaniepokojony o losy przesyłki zadzwoniłem dnia poprzedniego. Ostatecznie przesyłkę otrzymałem w poniedziałek następnego tygodnia :/

5 / 5 2017-08-10

Polecam sklep. Zakupy zgodnie z opisem na stronie.

5 / 5 2017-07-23

Kolejny bardzo udany zakup w sklepie Cyklotur.Goraco polecam.

2017-07-18

Transakcja przebiegła prawidłowo.

2 / 5 2017-07-15

Mój rabat wypracowany przez lata współpracy z firmą został bez powiadomienia mnie anulowany. Zamiast 9% jest 2%. Nie polecam - ceny są porównywalne, dostępność i asortyment niczym się nie wyróżniają. Wyszukiwanie towaru nie działa poprawnie. Naliczanie rabatów jest nie jasne.

5 / 5 2017-06-12

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-05-31

Super

5 / 5 2017-05-25

wszystko super

2017-05-23

Wszystko poszło gładko.

2017-05-21

Czas oczekiwania na zamówienie miało być długie (do 30dni),co było wiadomo od początku dostarczono bez czekania maksymalnego czasu

5 / 5 2017-05-15

Wszystko ok jak zwykle. Polecam!

5 / 5 2017-05-02

Od czterech lat kupuję części rowerowe w tym sklepie.Jestem zawsze dobże obsłużony.Polecam.

5 / 5 2017-04-26

ok, z małym opóźnieniem

2017-04-25

Od czasu do czasu kupuję w sklepie. Zawsze bez zarzutu.

5 / 5 2017-04-21

Szybko, sprawnie, polecam ten sklep. Jestem klientem od początku istnienia Cykloturu.

2017-03-28

Wszystko ok!

5 / 5 2017-03-27

Polecam

Rzetelne opinie o Cyklotur.com

Cyklotur.com

Siedziba
Poznań

WWW
https://www.cyklotur.com/

Email
[email protected]

Telefon
61 66 22 002

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie