Kategorie: / Erotyka

Czaprowski.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 164
opinie o Czaprowski.pl
5 / 5 2019-03-18

ok i super

2019-03-15

Wszystko O.K.

5 / 5 2019-03-11

Szybko, profesjonalnie i dobre ceny. Błyskawiczna reakcja i usunięcie usterki w ramach gwarancji. Gorąco polecam zakupy w tym Sklepie.

5 / 5 2019-03-02

Polecam!

5 / 5 2019-02-28

Super

5 / 5 2019-02-28

Szybko sprawnie dyskretnie. Towar zgodny z reklama. Polecam.

5 / 5 2019-02-26

Produkt na zdjęciach wygląda trochę inaczej niż w realu oraz zbyt mała ilość zdjęć. Ale i tak polecam :)

5 / 5 2019-02-24

profesjonalizm

5 / 5 2019-02-22

Super sprzedawca! Polecam!

5 / 5 2019-02-17

Wszystko ok. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2019-02-15

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2019-02-13

wszystko ok.

2019-02-08

wszysko by było dobrze gdyby kurier dawał paczke osobie zainteresowanej a nie komukolwiek w firmie

5 / 5 2019-02-07

Szybko wszystko ok polecam!

2019-02-05

Mistrzowsko

5 / 5 2019-02-04

Wszystko dobrze, błyskawicznie i polecam

5 / 5 2019-02-04

Sprawna realizacja,bieżąca informacja o realizacji przesyłki ,polecam

5 / 5 2019-02-03

Super, polecam

5 / 5 2019-02-03

Polecam sklep :)

5 / 5 2019-01-31

Wszystko przebiegło bez żadnych kłopotów. Jakość zamówionych towarów - najwyższa. Polecam.

5 / 5 2019-01-31

Tansakcja przebiegła szybko i sprawnie, dobry kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam

5 / 5 2019-01-17

Super

2019-01-14

Jedyne co nawaliło to kurier DHL gdyż bez żadnej informacji paczka nie doszła w dniu podanym w mailu. Co do produktu nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2019-01-06

Transakcja przebiegła całkiem dobrze ,było minimalne opóźnienie,ale i tak poleciłbym tego sprzedawcę.Opakowanie było uszkodzone,ale wina leży po stronie inpost-u-najważniejsze ,że towar jest"cały i zdrowy".Oby każdy sklep miał takie podejście do klienta.Polecam.

5 / 5 2019-01-03

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-28

Potrzebowałem szybko. Dostałem szybko. Pełna profeska. Chociaż pomylili formę dostawy z InPost na kuriera wszystko się udało stąd pozytywny odbiór. Polecam.

5 / 5 2018-12-25

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-24

Super

2018-12-23

Profesjinalnie na całej linii. Sczerze mogę polecić - nie zawiedziecie się.

5 / 5 2018-12-21

Jednego dnia zamówione, drugiego już kurier pukał do drzwi. POLECAM jak najbardziej :) i w dodatku cena akurat mojego produktu najniższa na polskim rynku...

5 / 5 2018-12-20

Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-12-14

Polecam

5 / 5 2018-12-13

Polecam

5 / 5 2018-12-11

Szybko ,sprawnie dobre ceny

5 / 5 2018-12-06

Wszystko super

5 / 5 2018-12-03

PROFESJONALNA OBSŁUGA...KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM REWELACJA...EXPRESOWA WYSYŁKA...100% POZYTYW

5 / 5 2018-12-01

profesjonalna obsługa,polecam sklep

5 / 5 2018-11-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-21

Polecam zakupy, profesjonalne podejście do klienta.

2018-11-20

Sklep ok!

5 / 5 2018-11-19

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-18

Polecam sprzedającego

2018-11-18

Mogę polecić

5 / 5 2018-11-16

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-11-14

Pelny profesjonalizm

5 / 5 2018-11-07

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam dyskretnie

5 / 5 2018-11-03

Wszystko ok.

2018-11-02

okejo

2018-11-01

Błyskawiczna dostawa - zamówienie złożone w piątek dotarło do paczkomatu już w sobotę, zapakowane w sposób odpowiednio dyskretny.

5 / 5 2018-10-26

Szybko, profesjonalnie i dyskretnie. Pełna satysfakcja.

5 / 5 2018-10-17

Polecam w 100%

5 / 5 2018-10-17

Ok super

5 / 5 2018-10-12

Szybko i sprawnie...polecam

5 / 5 2018-10-11

Słaby kontakt ale w sumie ok. Towar zgodny z opisem

2018-10-08

Ok !!!!

5 / 5 2018-10-02

polecam

5 / 5 2018-09-26

Szybko i bezproblemowo - polecam zdecydowanie!

2018-09-25

Wszystko zgodne z zamówieniem, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-09-20

Polecam wszystkim sklep, bardzo miła i fachowa obsługa produkty dotarły do mnie bardzo szybko, wszystko zgodnie z oczekiwaniem. a co najlepsze sporo zaoszczędziłam :)

5 / 5 2018-09-16

Polecam

5 / 5 2018-09-14

Wszystko super. Tak powinein działać każdy sklep.

5 / 5 2018-09-14

Profesjonalny sklep, któremu można zaufać :)

5 / 5 2018-09-11

Szybka realizacja zamówienia, darmowa przesyłka. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-09-09

Super sprzedawca, polecam każdemu/-ej. ;)

5 / 5 2018-09-09

Wszystko okej polecam

5 / 5 2018-09-05

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep

5 / 5 2018-08-28

Dobry kontakt i szybka dostawa.

5 / 5 2018-08-20

super. szybko i sprawnie. dobry kontakt ze sprzedawca. w sr zamowienie w pt bylo juz u mnie

5 / 5 2018-08-18

Szybko,sprawnie i bezproblemowo.Profesjonalne podejście do klienta.Polecam niezdecydowanym.

5 / 5 2018-08-17

Szybko i bezproblemowo.

2018-08-16

Dobry sklep, warto kupować.

2018-08-12

ok:)))

2018-08-08

ten ten ten ten

5 / 5 2018-08-07

Wszystko szybko i sprawnie:)

5 / 5 2018-07-31

Polecam

5 / 5 2018-07-31

Polecam

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna obsluga, szybka przesylka, eleganckie opakowanie. Polecam

5 / 5 2018-07-25

Szybko i dyskretnie. Godny polecenia

5 / 5 2018-07-24

Polecam

5 / 5 2018-07-21

Szybko i sprawnie :)

5 / 5 2018-07-18

polecam

5 / 5 2018-07-17

polecam

2018-07-14

Szyba wysyłka i przede wszystkim dyskretną:)

5 / 5 2018-07-13

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.polecam

5 / 5 2018-07-11

Bardzo dyskretnie zapakowane. Polecam!!

5 / 5 2018-07-09

Transakcja bezproblemowa , szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-07

Fantastyczny asortyment i perfekcyjna obsługa. Polecam :)

2018-06-28

Wszystko super, na pewno to nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie :D serdecznie polecam

5 / 5 2018-06-16

Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość. Mega szybka wysyłka. Z czystym sumieniem gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-06-08

Wszystko ok. Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko, tanio, dyskretnie

5 / 5 2018-06-07

Polecam

5 / 5 2018-05-31

Swietny kontakt z sprzedawca. Paczka pezyszla bardzo szybko. Ceny konkurencyjne :) polecam

2018-05-29

Sklep godny zaufania. Kontakt doskonały. Wysyłka express, wybrałem opcję In Post. Towar zgodny z opisem i zamówieniem.

5 / 5 2018-05-23

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko, sprawnie i przyjemnie.

2018-05-21

To było pierwsze zamówienie, więc trudno generalizować. Ogólnie ocena pozytywna: ceny przystępne, jakość produktów b. dobra, wygodny odbiór w paczkomacie tylko czas oczekiwania na przesyłkę dość długi - kilka dni, ale to może jednorazowa wpadka.

5 / 5 2018-05-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-05-16

Wymiana towaru bardzo długo trwała a reszta OK

5 / 5 2018-05-16

Szybka przesyłka, przyszła w sobotę

5 / 5 2018-05-14

Doskonały kontakt ze sprzedającym, oraz życzliwa obsługa. Szybka dostawa zgodnie z opisem aukcji. Towar 100% zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-05-12

konkretnie, szybko, dyskretnie

5 / 5 2018-05-05

Szybka i fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-05

Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-05-01

Polecam....!

2018-04-23

Stoya Destroya - rewelacyjna sprawa !!!

5 / 5 2018-04-04

wszytko szybko sprawnie bez problemów

5 / 5 2018-04-02

Szybka, bezproblemowa wysyłka. Towar zgodny z opisem, paczka również. Nie muszę chyba nadmieniać, że w przypadku tego typu sklepu ma to znaczenie (nie rzucająca się w oczy paczka).

5 / 5 2018-03-31

Sprawnie, szybko, doskonały kontakt, świetny sklep.

2018-03-30

Rewelacja

5 / 5 2018-03-27

Szybko, dyskretnie, dobra jakość.

5 / 5 2018-03-25

Towar zgodny z opisem, a obsługa -- powyżej oczekiwań! POLECAM!

5 / 5 2018-03-22

Polecam :)

5 / 5 2018-03-14

Bardzo szybka wysyłka, otrzymałem oryginalny towar. Jestem zadowolony

2018-03-08

Wszystko w jak najlepszym pożądku.

5 / 5 2018-02-19

Polecam

5 / 5 2018-02-14

Polecam

5 / 5 2018-02-13

Super ceny i krótki czas realizacji zamówienia. Polecam!

5 / 5 2018-02-06

Jak najbardziej polecam rewelacja.

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka polecam każdemu to przyjemność robienia zakupów Polecam

5 / 5 2018-02-02

Szybko, dyskretnie, wygodnie, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-19

ok,ok,ok

5 / 5 2018-01-19

Ok szybko

2018-01-17

Wszystko Oki

2018-01-06

Przesyłka kurierska odebrana w sklepie.

5 / 5 2018-01-06

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-01

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2017-12-31

ok ok

5 / 5 2017-12-29

Profesjonalna firma

5 / 5 2017-12-26

Jestem zadowolony ze sprzedawcy

5 / 5 2017-12-21

Profesjonalniw I szybko

2017-12-02

Błyskawiczna dostawa. Produkt zgodny z umową, i w bardzo dobrej cenie.

2017-11-27

Wszystko jak najbardziej w porządku.

5 / 5 2017-11-26

Super

5 / 5 2017-11-23

Fachowy sprzedawca, błyskawiczna realizacja, super towar zgodny z opisem. Korzystam ze sklepu już od roku czasu. Jak zwykle - szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-21

polecam

2017-11-20

Dorota

5 / 5 2017-11-19

Szybko , sprawnie , polecam .

2017-11-17

Wszystko przebiegło pomyślnie.

5 / 5 2017-11-15

Profesjonalna obsługa,ekspresowa przesyłka zakupy to czysta przyjemność Polecam.

5 / 5 2017-11-12

Profesjonalizm :)

5 / 5 2017-11-10

Bardzo szybka. Wysyłka. Jakoś produktu bardzo wysoka.

5 / 5 2017-11-05

Super!

2017-10-27

Fajen

5 / 5 2017-10-24

Wszystko Ok !

5 / 5 2017-10-20

Szybko, tanio i bez żadnych problemów

2017-10-12

Jak powinno

5 / 5 2017-10-11

Super

5 / 5 2017-10-09

Super szybka wysyłka, towar do rze zapakowany, zgodny z opisem

5 / 5 2017-10-06

Szybka, profesjonalna obsługa. Doskonała jakość towarów.

5 / 5 2017-10-04

Polecam! ☺️

5 / 5 2017-10-02

wszystko ok

5 / 5 2017-09-29

Super sprzęt ale aby były efekty trzeba regularnie ćwiczyć.

5 / 5 2017-09-26

Towar zgodny z opisem. Wysyłka szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-09-23

Polecam!

5 / 5 2017-09-22

Super sprzedawca. Towar dobrej jakości i błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam !!!!

5 / 5 2017-09-19

Polecam

5 / 5 2017-09-16

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-09-12

Super

2017-09-12

bardzo dobra cena tego samego produktu co w innych sklepach

5 / 5 2017-09-08

Super

5 / 5 2017-09-07

Super! Jestem zachwycona szybkością realizacji! Produkt zgodny z oczekiwaniem. Ceny konkurencyjne. Dodatkowo otrzymałam upominek! Polecam!

5 / 5 2017-09-04

Wszystko profesjonalnie. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-09-03

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-09-03

Super i szybko jak diabli!

5 / 5 2017-09-02

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2017-09-02

Bardzo rzetelny sklep, profesjonalna obsługa klienta i korzystne ceny. Polecam

5 / 5 2017-08-28

Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja zgodnego zamówienia, świetnie zapakowana, pełna dyskrecja. Sklep naprawdę osoby polecenia

5 / 5 2017-08-23

Szczerze polecam.

2017-08-17

Miły sklep

5 / 5 2017-08-15

Doskonały kontakt, przygotowanie merytoryczne, szybka dostawa po prostu sklep godny polecenia. Pozdrawiam :)

5 / 5 2017-08-14

Profesjonalna obsługa. Wysyłka już w dniu złożenia zamówienia. Zakupy w sklepie Czaprowski.pl to czysta przyjemność :) Polecam!!!

2017-08-11

Zakupy przebiegły sprawnie, ale wystąpił jeden problem, biorąc pod uwagę asortyment sklepu dosyć poważny: wybrałem dostawę do paczkomatu, tymczasem zamówienie zostało wysłane kurierem.

5 / 5 2017-08-09

Wszystko było OK, w innych firmach dostawa trwała dłużej .

5 / 5 2017-08-08

Profesjonalna obsługa! Polecam zakupy w tym sklepie.

2017-07-31

spoko

5 / 5 2017-07-28

Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-07-24

Polecam w 100 %

5 / 5 2017-07-20

szybko, sprawnie i dokładnie

5 / 5 2017-07-10

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-10

Polecam

5 / 5 2017-06-27

Polecam.

5 / 5 2017-06-24

wszytko ok

5 / 5 2017-06-17

Ceny przyzwoite, obsługa bez zastrzeżeń, polecam

5 / 5 2017-06-14

Polecam

5 / 5 2017-06-11

Polecam każdemu. Obawiałem się czasu realizacji zamówienia - tymczasem otrzymałem towar wcześniej niż się spodziewałem, tak więc POLECAM

5 / 5 2017-06-05

W pełni profesjonalny i rzetelny, można zaufać

5 / 5 2017-06-03

Super

2017-06-01

Oki !!

5 / 5 2017-05-30

Profesjonalna obsługa! Polecam!

5 / 5 2017-05-29

polecam

5 / 5 2017-05-18

Super

2017-04-27

Zdecydowanie najlepszy sklep z zabawkami erotycznymi!

5 / 5 2017-04-25

Zdecydowanie polecam, profesjonalna obsługa, produkty świetnej jakości, ciekawy asortyment, szczególnie dla wymagających

5 / 5 2017-04-21

Kupiłam kubeczki fun cup, oryginalne w najlepszej cenie - 139 zł. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i ze sklepu :)

5 / 5 2017-04-20

polecam :-)

2017-04-18

Wszystko świetnie!

5 / 5 2017-04-16

Jak zawsze profesjonalna obsługa Polecam

2017-04-15

.....

5 / 5 2017-04-13

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-04-13

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Bez zarzutów.

2017-04-13

Nie mam rzadnych zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o Czaprowski.pl

Czaprowski.pl

Siedziba
Gostynin

WWW
https://czaprowski.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 307 05 40

Komórka
-

Infolinia
+48 307 05 40

Logowanie