Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Książki / Dom / Zegarki i biżuteria / Artykuły Medyczne / Żywność / Film i Muzyka

Czarymary.pl Opinie Klientów

4.82/5.00 - ilość ocen: 156
opinie o Czarymary.pl
5 / 5 2019-03-24

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2019-03-22

Wszystko jak trzeba, tylko miał być rzemień do tego ale nie ma

5 / 5 2019-03-21

Profesjonalizm w każdym calu polecam

5 / 5 2019-03-20

Jestem zadowolona z obsługi i z zakupionych rzeczy.

4 / 5 2019-03-15

Profesjonalna obsługa. Dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2019-03-06

Jestem zadowolona z obsługi zamawiania i dostawy życzę sobie żeby tak wszyscy obsługiwali i szanowali klientów pozdrawiam zadowolona klientka

5 / 5 2019-03-02

ok szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-25

polecam zakupy w tam sklepie

4 / 5 2019-02-24

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-23

Wszystko idealnie polecam serdecznie

5 / 5 2019-02-20

Idealna transakcja pod względem jakości i czadu oczekiwania

4 / 5 2019-02-18

CIEKAWY ASORTYMENT.

5 / 5 2019-02-16

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-15

Swietna obsluga I bardzo szybka realizacja zamowienia.

4 / 5 2019-02-14

Jak zawsze wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2019-02-12

Świetny sklep , z pewnością będę robić kolejne zakupy !!

5 / 5 2019-01-31

Szybka i profesjonalna obsluga, bardzo duzy wybor towarow

5 / 5 2019-01-23

Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim ten sklep. Produkt jak najbardziej zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-21

Super polecam ♥️

5 / 5 2019-01-19

polecam

5 / 5 2019-01-19

Bardzo szybka dostawa, jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2019-01-17

Polecam, ciekawe pozycje, szybka realizacja

5 / 5 2019-01-12

Polecam, bez zarzutu i uwag

5 / 5 2019-01-12

Zakupy udane. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-05

Profesjonalizm, szybkość, gwarancja jakości produktów. Polecam.

5 / 5 2018-12-31

Profesjonalna obsługa i bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-12-29

Jeszcze tu wrócę

5 / 5 2018-12-27

Polecam. Szybko, sprawnie. Dobra jakość

5 / 5 2018-12-26

Wszystko super, polecam.

5 / 5 2018-12-22

Świetny sklep , z pewnością będę robić kolejne zakupy !!

5 / 5 2018-12-21

Profesjonalna obsługa -przyjemnie kupowac w takim sklepie .Polecam z calego serca

4 / 5 2018-12-14

Zeszyt wygląda na pięknie zdobiony. Po takiej cenie oczekiwałbym czegoś więcej a to zwykła nadrukowana grafika.

5 / 5 2018-12-11

Jestem bardzo zadowolona, towar otrzymałam szybko i taki jaki chciałam. Polecam

5 / 5 2018-12-04

Naprawdę profesjonalny sklep. Przemiła obsługa. Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-11-28

wszystko ok

5 / 5 2018-11-28

polecam zakupy w tam sklepie

5 / 5 2018-11-19

Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%

4 / 5 2018-11-13

Transakcja przebiegła zgodnie z zamówieniem. Polecam

4 / 5 2018-11-12

Szybko profesjonalnie polecam

5 / 5 2018-11-06

profesjonalna obsługa, szybka.

5 / 5 2018-11-01

Transakcja okazała się sprawna i szyba. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-31

Bardzo rzetelny sklep POLECAM I POZDRAWIAM !! :)

5 / 5 2018-10-20

Polecam z całego serca

5 / 5 2018-10-19

Szybka i sprawna dostawa, dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-10-16

Wszystko OK

5 / 5 2018-10-15

Sklep z ciekawym asortymentem nie tylko książkowym, możliwość odbioru bezpłatnie w księgarni

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalnie

5 / 5 2018-10-12

Szybka wysyłka i towar według opisu. Polecam

5 / 5 2018-10-11

Zamówienie i dostawa -szybka .Zamówione produkty spełniły oczekiwania.Polecam

5 / 5 2018-10-02

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-09-29

Wszystko na wysokim poziomie. Polecam sklep jak i towar w nim dostępny.

4 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsługa. Dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-09-24

Jestem bardzo zadowolona . Polecam.

5 / 5 2018-09-19

Błyskawiczna transakcja. Miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-16

Profesjonalna obsługa.polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-14

firma godna zaufania

5 / 5 2018-09-13

Na pewno nie jest to moje ostatnie zamowienie.

5 / 5 2018-09-11

Ok, polecam

5 / 5 2018-09-10

Polecam!

5 / 5 2018-09-07

Talizmany starannie wykonane, są piękne. Przesyłka bardzo szybka, czekałam na nią zaledwie jeden dzień, profesjonalnie zapakowana, sklep spełnił moje oczekiwania. Szczególnie przypadł mi do gustu Klejnot Księżycowy, prawdziwie magiczny styl. Polecam sklep ze względu na towar i jakość usługi.

5 / 5 2018-08-29

To najlepszy sklep internetowy z jakim od bardzo dawna jestem związana. Polecam wszystkim klientom

5 / 5 2018-08-16

Profesjonalna obsługa,zgodność z opisem 100%,polecam☺️

5 / 5 2018-08-06

Polecam!

5 / 5 2018-07-29

Bardzo udane zakupy. Zamówienie zrealizowane w szybszym, niż planowany terminie. Zdecydowanie polecam! :)

5 / 5 2018-07-25

Wszystko jest jak powinno byc

5 / 5 2018-07-22

Polecam

5 / 5 2018-07-20

Polecam

5 / 5 2018-07-08

Tanio i szybko

5 / 5 2018-07-01

Uwielbiam ten sklep, od dawna robię tu zakupy. Zawsze szybko, sprawnie i bezpiecznie zapakowane przesyłki.

4 / 5 2018-06-27

Polecam

5 / 5 2018-06-21

wszystko ok

4 / 5 2018-06-12

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-30

Polecam sklep, na pewno wrócę.

5 / 5 2018-05-30

WSZYSTKO NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE!

5 / 5 2018-05-25

Wspaniała obsługa

5 / 5 2018-05-25

Szybka realizacja , super obsługa . Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-05-20

Wszystko jest super,bardzo polecam!

5 / 5 2018-05-04

Polecam Sklep profesjonalny, szybka wysyłka , miła niezawodna obsługa

5 / 5 2018-04-30

Super sprzedawca

5 / 5 2018-04-26

Polecam

5 / 5 2018-04-24

Polecam Sklep profesjonalny, szybka wysyłka , miła niezawodna obsługa

5 / 5 2018-04-16

Pieknie dokonana transakcja. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-03

Profesjonalny sklep.

5 / 5 2018-03-28

Bardzo szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-18

super

5 / 5 2018-03-18

Jak zawsze perfekcyjna obsługa

4 / 5 2018-03-18

Jestem zadowolona i zawsze z zaciekawieniem czytam o Waszej ofercie.Pozdr

4 / 5 2018-03-10

Polecam zakupy

5 / 5 2018-03-06

wszystko ok

5 / 5 2018-03-02

Paczka została wysłana szybciutko, towar w rozsądnej jakości za rozsądną cenę, rzeczy były zapakowane w osobne torebeczki, dzięki temu nie przesiąkły zapachem kadzideł, które były częścią zamówienia. Niestety nieco zgniotło się pudełko z herbatą, które było słabiej zabezpieczone niż reszta przedmiotów, ale biorąc pod uwagę resztę plusów, nie obniżę za to oceny, bo w sumie nic się nie stało.

4 / 5 2018-02-24

szybko, sprawnie, bez zarzutu - godne polecenia!

5 / 5 2018-02-22

Szybko, sprawnie i konkretnie.

4 / 5 2018-02-19

supar sklep

5 / 5 2018-02-17

Profesjonalna i szybka obsługa, gorąco polecam zakupy w tym sklepie, ja na pewno nie raz jeszcze zajrzę :)

4 / 5 2018-02-15

polecam gorąco zakupy w sklepie internetowym

4 / 5 2018-02-14

Nie mam zastrzeżeń co do przesyłki i złożonego zamówienia.

5 / 5 2018-02-11

Opinia pod każdym względem pozytywna

5 / 5 2018-02-05

wszystko super

5 / 5 2018-01-28

Produkt jakiego oczekiwalem

4 / 5 2018-01-26

Bardzo dobra

5 / 5 2018-01-11

ok szybko i sprawnie

5 / 5 2018-01-08

Super!

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa, dobry produkt, polecam.

5 / 5 2018-01-02

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie, szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-24

ok wszystko

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalnie, szybko, wszystko zgodnie z oczekiwaniem - dziękuję i polecam :)

5 / 5 2017-12-19

Fajny sklep z dużym asortymentem przede wszystkim rozdnorodny

5 / 5 2017-12-19

Super sklep

5 / 5 2017-12-13

Super

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsluga,jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazala sie szybka i przyjemna

5 / 5 2017-11-30

Wszystko ok!

4 / 5 2017-11-22

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-11-21

Polecam, ciekawe pozycje, szybka realizacja

5 / 5 2017-11-19

Od lat najlepszy mój sklep z nalepszym asortymentem.

5 / 5 2017-11-19

Profesjonalną obsługa i polecam sklep czary mary swoim znajomym oraz nieznajomym

5 / 5 2017-11-16

Polecam szczerze

5 / 5 2017-11-07

Rzeczy zamówione zgodnie z oczekiwaniem. Szybka transakcja. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Nie pierwszy mój zakup. Zawsze super szybko i sprawnie

3 / 5 2017-11-05

w ostatniej przesylce brak 1 pozycji ,2 zamieniona.pozdrawiam

5 / 5 2017-11-02

Produkt jakiego oczekiwalem

5 / 5 2017-10-24

słownosc i profesjonalizm POLECAM

5 / 5 2017-10-16

Profesjonalna obsługa. Polecam Wszystkim

5 / 5 2017-10-02

Mega. Polecam

4 / 5 2017-09-29

Transakcja przebiegła zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-09-21

Szybko, sprawnie - Polecam :)

4 / 5 2017-09-19

Okokok

5 / 5 2017-09-12

Super!!!

5 / 5 2017-09-10

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2017-08-16

Sprawnie i bez zarzutu

5 / 5 2017-08-08

Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-04

Bardzo szybkie zrealizowane zamówienie, jakość produktu i zapakowanie paczki 5+

5 / 5 2017-07-28

Szczerze polecam

5 / 5 2017-07-20

Świetny sklep z ciekawym asortymentem.

5 / 5 2017-07-14

wszystko perfekcyjnie,jestem mega zadowolona z zakupu :) dziekuje!

5 / 5 2017-07-07

Jestem bardzo zadowolona z poziomu obslugi i szybkosci realizacji zamowienia. polecam strone www.CzaryMaty.pl innym Urszula

5 / 5 2017-06-22

Transakcja przebiegła pomyślnie jestem zadowolona polecam

5 / 5 2017-06-20

Polecam z całego serca

5 / 5 2017-06-16

Polecam!

5 / 5 2017-06-10

jak zwykle wszystko super

5 / 5 2017-06-02

Obsługa i termin dostawy na 6z dużym plusem

5 / 5 2017-05-29

Polecam. Szybko, sprawnie. Dobra jakość

4 / 5 2017-05-26

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-26

Przepiękne karty i jak zwykle niezawodna obsługa. Polecam z całego serca :-)

5 / 5 2017-05-21

OK , będę nadal kupować :)

5 / 5 2017-05-11

Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-09

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-04-30

profesjonalna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-04-22

Wszystko super... polecam

5 / 5 2017-04-18

Wszystkie produkty zgodne z informacjami podanymi na stronach internetowych

3 / 5 2017-04-11

Zadowolona!

5 / 5 2017-04-07

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i pomocy w realizacji zamówienia jakie udzielił mi sklep. Oraz osób z infolinii.

5 / 5 2017-04-06

Profesjonalna obsługa polecam .

5 / 5 2017-04-06

Wszystko w jak najlepszym porządku Szczerze polecam wszystkim

5 / 5 2017-03-28

Bardzo czarowny sklep

5 / 5 2017-03-28

Super

4 / 5 2017-03-27

Sklep jak najbardziej ok jednak produkt na zdjęciu wyglądał lepiej, także lekkie zawiedzenie.

Rzetelne opinie o Czarymary.pl

Czarymary.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://czarymary.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 85 674 36 19

Komórka
-

Infolinia
0801 011 078

Logowanie