Kategorie: / Odzież i Obuwie

Czasnabuty.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.37
opinie o Czasnabuty.pl
5 / 5 2020-04-23

Możliwość zwrotu do 60 dni. Dla mnie to rewelacyjna opcja!

5 / 5 2019-03-19

Rewelacyjny sklep. Polecam w 100%.

5 / 5 2019-03-09

Ekspresowa wysyłka. Buty zamówiłam w piątek około godziny 12:00, w sobotę o godzinie 16:00 już dostałam sms-a że czekają na odbiór w paczkomacie :-) Polecam!

1 / 5 2019-03-02

Zrobiłam zamówienie drugi raz w życiu. I dwa razy się zawiodłam. Za pierwszym razem zamówiłam 2 pary szpilek.. Czarne ( nie dobrałam odpowiedniego rozmiaru więc odesłałam) ale jakość ich wykonania był fatalny.. klei wychodził bokami.. drugie różowe. Bardzo ładne. ale jakby tak się przyjrzeć z bliska to wykonanie było na najgorszym poziomie. Teraz zamówiłam trampki. Okej wygodne, dodatkowa para sznurówek ale znowu klei wychodzi.. To samo co bym kupiła u chińczyków za polowe ceny :) Chyba już nie zrobię zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-23

Nie mam zastrzeżeń, wszystko ok :)

5 / 5 2019-02-18

Sklep naprawdę godny polecenia! Dostawa błyskawiczna, obsługa super. Buty fantastyczne :) To mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Polecam!

2019-02-05

Buty naprawdę ładne, w fajnej cenie i nieźle wykonane, lecz zamówiłam 2 pary butów w złym rozmiarze, sugerując się nieprawdziwymi informacjami na temat długości wkładki podanymi na stronie. Niestety są na mnie niemalże o 2 numery za małe! Jestem rozczarowana!

5 / 5 2019-02-03

Super szybko buty fajne kontakt ze sklepem bez zarzutu inni się mogą na nich wzorować

5 / 5 2019-01-24

Jestem niesamowicie zadowolona z zakupów. Towar wysłany szybko, bardzo tanie buty, super się je nosi. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-24

Szybka realizacja zamówienia, dobra cena, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Przedmiot zgodny z opisem. Ze względu na niewłaściwy rozmiar musiałam zwrócić towar - zwrot przyjęty bez najmniejszego problemu, szybko zrealizowany zwrot płatności Z KOSZTAMI PRZESYŁKI WŁĄCZNIE! dziękuję za udaną transakcję. :)

5 / 5 2019-01-23

Przesyłkę szybko otrzymałam, ale jedna para butów była rozklejona. Zgłosiłam reklamację i czekam na odpowiedz już ponad miesiąc. Dział reklamacji chyba ma dłuższy urlop wakacyjnych. Szkoda że sklep nie przykłada większej uwagi do obsługi klienta po zakupie.

2019-01-16

good

2019-01-09

Buty zamówione w czwartek były gotowe do odbioru w paczkomacie w sobotę. Pierwsza zamówiona para okazała się za duża. Wymiana na mniejszą to dodatkowy koszt (przesyłka do sklepu i druga przesyłka do paczkomatu), ale poszła sprawnie.

5 / 5 2019-01-09

Świetny sklep, świetne produkty, niskie ceny, zamawiam regularnie, bardzo bardzo polecam! teraz zamówiłąm 4 pary butów, kolory się zgadzają, rozmiar się zgadza, są super :)

5 / 5 2018-12-31

Jestem zachwycona. Miałam obawy ale zaryzykowałam. Buty są świetnie wykonane, kolory identyczne jak na zdjęciu. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-12-16

Wszystko szybko i sprawnie, polecam!

2018-11-25

całość obsługi na najlepszym poziomie, do tego duży wybór towaru

5 / 5 2018-11-25

b.szybka przesyłka, polecam (:

5 / 5 2018-10-19

Buty przyszły dokładnie takie jakie były na zdjęciu, jakość dobra. Troszkę za wysokie, ale mam nadzieje, że jak je rozchodzę to będzie okej, ale szczerze polecam ! :)... Zamówiłam w piątek, a dostałam w środę.

5 / 5 2018-10-19

Fantastyczna obsługa!!! Zamówione obuwie otrzymałam już następnego dnia. Zwróciłam część zamówienia. Zwrot został bardzo szybko rozpatrzony pozytywnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-14

Witam. Juz kilka razy zamawialam buty w sklepie internetowym czas na buty i jestem bardzo zadowolona zarowno z jakosci produktów jak i informacjami na temat produktow na stronie. Wszystko jest zgodne z opisem. Czas dostawy moim zdaniem normlny max 3-4dni. Pozdrawiam i czekam na nowosci w sklepie...:P

5 / 5 2018-10-04

Niby wszystko ok. Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.. jest jednak jedno i to spore ale: podejrzewam, że to coś, czym są klejone buty. Mimo wietrzenia 4 dni na balkonie, "zapach" pozostał. Na szczęście reklamacja została szybko i sprawnie przeprowadzona.

2 / 5 2018-10-02

Czas realizacji bardzo szybko, brak problemu z płatnością, jakoś pozostawia jednak wiele do życzenia, w przypadku butów za ponad 120 złotych wymaga się jednak żeby jakość może nie była odpowiednia na lata, ale chociaż na jeden sezon. Chciałam odpiąć zamek błyskawiczny, po wyciągnięciu buta z kartonu - niestety, tani chiński szajs, zamek rozprysnął na 1000 małych kawałków, mimo że nawet nie było użytej siły! Dostałam oczywiście informację, że towar mogę zareklamować, jednak po opiniach widzę, że nie ma to sensu, towaru na swój koszt nie mam zamiaru odsyłać, ponieważ nie został uszkodzony z mojej winy! Specjalnie dokładnie sprawdzałam wymiary, żeby właśnie tego uniknąć. Nie polecam :(

2018-09-28

Mimo, że zamówione koturny musiałam odesłać do reklamacji to byłam naprawdę miło zaskoczona jak sklep rozwiązał tę sprawę. Pisząc e-maile za każdym razem na drugi dzień otrzymywałam konkretną odpowiedź. Sklep nie widział problemu w tym, że nie posiadam konta bankowego i zaproponował odesłanie pieniędzy za towar i przesyłkę przelewem pocztowym lub zakup nowego obuwia za przysługująca mi kwotę (pokrywając koszty transportu). Komunikacja ze sklepem i poziom obsługi klienta w tym sklepie jest godna polecenia.

5 / 5 2018-09-21

Polecam! Super towar i szybka realizacja!

3 / 5 2018-09-14

FATALNIE! ODRADZAM! Tylko tyle można powiedzieć. Zamówiłam buty w dniu darmowej dostawy - poniedziałek, czas realizacji wysyłka+kurier: do 3 dni (taka informacja widnieje na stronie. W piątek butów dalej nie ma, wysłałam maila. Informacja zwrotna: Dzisiaj wysyłamy...Na moje pytanie czemu nie zostałam uprzedzona, że potrwa to tak długo, zero reakcji. 2 h później mail: Nie możemy zrealizować zamówienia, bo buty okazały się uszkodzone i była to ostatnia para...ŻENADA! Dowiaduję się o tym dopiero w momencie maila ponaglającego, po tygodniowym prawie oczekiwaniu. KPINA Z KLIENTA!

2018-09-12

Świetnie jakościowo buty, duży wybór, doskonały kontakt i ekspresowa przesyłka.

2018-09-10

Bardzo fajny sklep, rewelacyjne ceny, świetne buty!

2018-08-27

Asortyment sklepu bardzo mi się podoba. Jednak ja zamówiłam w poniedziałek buty, mamy sobotę jeszcze butów nie ma. Dopiero w środę buty zostały wydane do firmy kurierskiej. Jak dla mnie za długo to wszystko idzie.

5 / 5 2018-08-20

szybko towar bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-17

To moje drugie zamówienie i tak jak poprzednio jestem zachwycona - szybka realizacja, towar zgodny z opisem, dobrej jakości. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-08-16

Lekceważą klienta zamówiłam buty do odbioru w punkcie, ale oczywiście ktos sie pomylił i dostałam na adres o który prosiłam żeby był na fakturze, mieli to odkrecić ale dostałam smsa że buty czekaja w urzędzie pocztowym gdzie nie mam jak podjechac próbowałam sie ponownie z nimi skontaktować ale nie odbieraja telefonu odrzucają połaczenie. Wcześniejsze buty które u nich zamawiałam przyszły ok ale był widoczny na obuwiu klej nie opisywałam tego bo nie widac tego aż tak bardzo ale drugim razem się też zraziłam fatalna obsługa.

5 / 5 2018-07-29

zamówiłam u nich bardzo dużo butów. Pierwsze(szpilki)- miały jakiś kwadracik pod wkładką co uniemożliwiło chodzenie, ponieważ powodowały okropny ból stopy. Drugie (sandały)- rozpruły się podczas pierwszego spaceru. Trzecie(baleriny)- miały zbyt małą podeszwę, co spowodowało szybkie przetarcie skórki buta. Czwarte(lordsy)- podeszwa pękła po 2 dniach noszenia. Piąte (workery)- podeszwa była tak "solidnie" przytwierdzona do buta że odpadła po tygodniu użytkowania. Szóste (kozaki)- porobiły się pęcherzyki na skórce i oczywiście popękały, Siódme (botki na słupku)- zbyt cienka, prawdopodobnie przyklejona tylko na brzegach, podeszwa popękała po kilku spacerkach. Ósme (botki)- pod obcasem miały jakieś badziewne tworzywo sztuczne, które rozbiło się jak kotlet schabowy po czym odpadło i zostało samo drewno. Dawałam temu sklepowi wiele szans co widać po ilości zamówionych butów. Kilka z nich reklamowałam, wszystkie reklamacje rozpatrzone pozytywnie(zwrot pieniędzy). Po czwartej reklamacji moje konto zostało zablokowane co uniemożliwia mi reklamowanie pozostałych par butów. Myślę że jako klient powinnam mieć do tego prawo. Napisałam do nich mail z zapytaniem dlaczego moje konto zostało zablokowane. Odpisali, że moje zakupy nie były dla nich rentowne. Na kolejnego maila już nie odpisali. Z początku byłam naprawdę zadowolona z tego sklepu(szybka przesyłka, powiadamianie o statusie zamówienia), dawałam im kolejne szanse, bo myślałam że po prostu trafiałam na wadliwe produkty. Teraz bardzo tego żałuje, bo potraktowali mnie jak dzieciaka.

5 / 5 2018-07-21

Wydawać by się mogło,że sklep działa ok, ale to tylko poza. W przypadku reklamacji sklep posługuje się opinią rzeczoznawcy, która w swojej treści jest tak skrajnie bezmyślna,że powstaje pytanie czy rzeczoznawca rzeczywiście oglądał reklamowane obuwie. Jeżeli tak z całą pewnością można stwierdzić,że opinia ma na celu zniechęcić klienta w dochodzeniu racji.

5 / 5 2018-06-29

sprawnie i ok

2 / 5 2018-06-29

Buty niby skórzane - ale chiński szajs. Śmierdzą, są niewygodne i niewyprofilowane. Pewnie rozpadną się po kilku miesiącach... UWAGA - zawsze pytajcie o rozmiar, bo to co podają na stronie jest nieprawdą!!! Ogólnie - nie polecam, bo: - są błędne opisy (długość wkładki) - towar to zwykła chińszczyzna - obsługa klienta nie istnieje.

5 / 5 2018-06-29

Parę słów opinii o sklepie-hurtowni czasnabuty.pl od zamawiającego hurtowo. Współpracuję z kilkoma hurtowniami online a dodam że na stałe mieszkam w Niemczech więc zawsze starając się nawiązać współpracę (prowadzę sklep online) jest dla mnie bardzo istotne aby towar zamówiony był możliwie jak najszybciej. Z doświadczenia wiem że jest to bardzo prosta sprawa aby zamówienie (z góry opłacone!!!) odebrać, zapakować i wysłać. Tak przecież działa kilka innych hurtowni. Sprawnie i szybko Niestety czasnabuty.pl tak nigdy nie działało i nawet nie przejawiają najmniejszej ochoty aby to się zmieniło. Inne hurtownie działają bardzo szybko i przykładowo zamówiony towar w poniedziałek rano jest u mnie w Niemczech w środę rano tego samego tygodnia. Co dziwne tam gdzie najczęściej zamawiam wysyłka idzie DPD z którym czasnabuty.pl także współpracuje ale to co przychodzi od innych w ciągu dwóch dni to w przypadku czasnabuty.pl trwa to tydzień. Przykładem ostatnie zamówienie z dnia 27 maja z godz 10 rano zostaje wysłane dnia 4 czerwca. Dobrze, że zdążyli w czasie lata... . Od konkurencji w tym samym czasie (biorąc pod uwagę długi weekend od czwartku - Boże Ciało) przyszły 4 paczki zamówione 26, 27 maja czyli zamówione także podczas weekendu poprzedzającego. Inni chyba chcą.. Bez komentarza Co do rozmiarówek określanych przez czasnabuty.pl Ostrzegam klientów detalicznych. Proszę się przyjrzeć, tam praktycznie każdy model ma prawie identyczną długość wkładki co jest bzdurą. Wniosek z tego taki że mają gdzieś dobro klienta lecą na strzał aby się sprzedało. Kolejna rzecz to jakość zapakowanego towaru. Ponieważ każde moje zamówienie to kilka czy kilkanaście par. Wg mnie ilość nawet kilku pudełek z butami powinno zapakować się w jeden karton lub przynajmniej przyłożyć się do tego aby towar po drodze nie ucierpiał zbytnio i zapakować go choćby obkładając kilka pudełek czymś sztywnym. Niestety to także nie działa. Jak oni muszą się namęczyć aby spakować razem np 8 pudełek. Po dotarciu do celu wszystko jest praktycznie luzem. Gratulacje. Reasumując Nie polecam nikomu. Przestrzegam klientów detalicznych jak również hurtowych.

5 / 5 2018-06-05

Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka szybka, buty zgodne z opisem, zero kłopotów. Buty potrzebowałam na ślub, zamówione w poniedziałek, a w środę dzwonił kurier i pytał o której mnie zastanie :) Niestety w środę byłam nie osiągalna i odbierałam paczkę z poczty. Bardzo fajnie zapakowane - pudełko w takiej foliowej torebce nadawczej z uchwytem. Wygodnie było nieść do domu. Polecam!

5 / 5 2018-06-02

Fachowa obsługa uprzejma towar zgodny z zamówieniem buciki dobrze wykonane wygodne jestem jak najbardziej zadowolona z tego sklepu bede go polecac innym:)

5 / 5 2018-05-16

Zamówiłam we wtorek 3 pary szpilek, a dziś (czwartek) już są... bytu MEGA, wszystkie rozmiar 37, choć dwie pary ciut za duże ale 36 byłyby za małe, nie jest to dla mnie problem bo sobie poradzę z tym... ogólnie jestem zadowolona. Szybka dostawa, buty bez uszkodzeń, pięknie się prezentują na stopie... :)

5 / 5 2018-05-10

szybka i udana transakcja, lity są przepiękne! :)

5 / 5 2018-05-03

Polecam! Szybka wysyłka i świetne ceny! Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-27

Dostawa i jakość bez zarzutów, rozmiar może na długość się zgadza, ale buty są zdecydowanie zbyt wąskie. Problemem jest brak odpowiedzialności sklepu za błędy, które wynikają ze strony serwisu transakcyjnego oraz brak odpowiedzi na wiadomość w tej sprawie, na inne wiadomości sklep odpisuje szybko. Dodzwonienie się do sklepu graniczy z cudem. Podsumowując, dopóki wszystko idzie zgodnie z planem i nie trzeba się kontaktować z obsługą - nie ma większych problemów. W momencie wprowadzania modyfikacji do zamówienia zaczyna się robić nieciekawie. Gdy wynikną jakieś problemy czy dodatkowe koszty klient zostaje z nimi sam. Pani z obsługi dość nieprzyjemna, zero zainteresowania klientem, brak prób rozwiązania problemu czy chociaż przeprosin.

5 / 5 2018-04-26

Miałam obawy co do sklepu ze względu na sporą ilość negatywnych komentarzy ale zaryzykowałam i opłaciło sie. Buty w dobrej cenie, zgodne z opisem, rozmiar się zgadzał i jakościowo odpowiadały zapłaconej kwocie. Szybka wysylka, obsluga odpowiadala na maile. Generalnie wszystko się zgadza. Będę tu jeszcze kupować Pozdrawiam

2018-04-23

Obsługa na najwyższym poziomie. Klien na bieżąco informowany o statusie zamówienia. Realizacja zamówienia w tempie ekspresowym.

5 / 5 2018-04-12

Zamówiłam ostatnio w sklepie 3 pary butów. Wysyłka była ekspresowa, zamówienie zgodne. Kolor butów może minimalnie odbiegał od tego, czego się spodziewałam, ale liczyłam się z tym. Kolory są jednak bardzo ładne. Z jednej pary butów zrezygnowałam (wszystko z nimi było ok, ale jednak uznałam, że są dla mnie za wysokie), dokonałam zwrotu. Na bieżąco byłam informowana o tym, co się dzieje, a pieniądze miałam na koncie dwa dni po tym, jak zwracane buty dotarły do sklepu. Jedyne do czego mogę się doczepić to, że paczka mogłaby być troszkę lepiej zabezpieczona. Kartoniki były pogniecione, nie wpłynęło to jednak na same buty, ponieważ miały w środku wystarczająco dużo wypełnienia, żeby je ochronić. Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale sądzę, że nie ostatni.

5 / 5 2018-04-10

Wszystko super.

5 / 5 2018-04-08

Wszystko super. Najlepszy sklep. polecam!!!

5 / 5 2018-04-03

Zamówiłam dwie pary butów z tej strony i rozmiarówka zupełnie się nie zgadza. Na stronie podane są informacje niezgodne z rzeczywistą długością wkładki w bucie. Szybka obsługa klienta i szybka realizacja przesyłki, paczka dotarła zapakowana w miare zadowalająco, ale mimo to więcej nie zamówię niczego z tego sklepu. Moja ogólna ocena to 4/10, a właścicieli witryny proszę o zaktualizowanie informacji i dokładne pomiary, bo z tego co widziałam nie ja pierwsza przejechałam się na tabeli rozmiarów.

1 / 5 2018-03-31

Jeśli chodzi o dostawę i płatność, to wszystko było w porządku. Buty całkiem ładne, zgodne z ilustracją. Problem w tym, że buty te okazały się totalnym szajsem na poziomie bazarku chińskiego. A wcale nie były takie tanie - prawie 70 zł to już jak dla mnie cena za niezłe buty. Może nie jakieś fenomenalne buty na lata, ale chociaż takie, w których da się chodzić. Nie umywa się to do jakości nawet najtańszych butów z popularnych sieciówek. Tragedia po prostu. Chodzenie w tym jest wręcz niebezpieczne dla stóp.

5 / 5 2018-03-23

Buty zamówione w niedzielę zostały wysłane następnego dnia, w poniedziałek, 30 grudnia, na dzień przed Sylwestrem, czyli bardzo szybko. Wybrałam opcję za pobraniem. Same buty (workery) są bardzo efektowne, minimalnie ciemniejsze niż na zdjęciach, niestety jeden but przyszedł ze śladami po kleju i skóra w jednym miejscu jest jakby pęknięta na dł. 1 mm w 3-4 miejscach, jedno obok drugiego. Nie jest to bardzo widoczne, niemniej jednak wada jest. Buty są wygodne, dobrze wymierzone (to ważne). Ogólnie bardzo podobnie jak przy zakupie butów na Allegro, jeśli chodzi o jakość. To przypuszczalnie chińska produkcja lepszego projektu i jakości, trochę śmierdzi klejem, ale jest przyzwoicie. Buty zapakowane w pudełko i foliową kopertę kurierską. A, nr przesyłki jaki mi podano był błędny.

5 / 5 2018-03-17

Pierwszy raz zamawialam buty przez internet, padło na czasnabuty.pl. Zamówiłam buty damskie i dziecięce, obydwie pary dużo ładniej się prezentują w rzeczywistości niż na zdjęciach, bardzo szybka wysyłka (w poniedziałek zaksięgowany przelew, w środę buty miałam już u siebie w domu). Ciekawe promocje (akurat ja trafiłam na -20%). Darmowa wysyłka przy zamówieniu powyżej 50 zł (pocztą polską), co również jest dla mnie plusem tego sklepu. Polecam, na pewno powrócę :)

5 / 5 2018-02-24

Świetny asortyment, ceny obłędne, a biuro obsługi klienta działa rewelacyjnie- szybko, sprawnie i z myślą o satysfakcji klienta.

5 / 5 2018-02-22

Szybka, sprawna obsługa. Wielki pozytyw dla sklepu Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-20

Polecam sklep każdemu. Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem i dobrej jakości. Jestem zawsze zadowolona z każdego zakupu w tym sklepie - pozdrawiam.

1 / 5 2018-01-31

Radzę uważać. Sklep usuwa negatywne opinie o butach wystawiane przez klientów. Dodałam rzetelną opinię o 3 parach butów i czekałam na akceptację przez moderatora. Po dwóch miesiącach mojej opinii nadal nie ma przy żadnej parze butów. Zostawiają tylko pozytywne opinie a te niewygodne usuwają. Sklep wysłał mi zły rozmiar buta i nie oddał za przesyłkę. Koszty musiałam pokryć sama....

3 / 5 2018-01-20

Oszuści. Przysłali zupełnie inny niż zamówiony tandetny model butów made in chiński garaż, śmierdzących chemicznym klejem. W Polsce do kupienia za 70 zł na bazarze. Model zamówiony kosztował ponad 300 zł. Nie odpowiedzieli na reklamację. Przesyłka zwrotna butów do Chin kosztuje majątek. Odradzam sklep zdecydowanie !

5 / 5 2018-01-19

Czas na buty, bardzo dobry sklep, wysyłka expresowa buty dobre gatunkowo. Polecam

2018-01-18

Zamówione buty przyszły w złym rozmiarze z winy sklepu. W tej sytuacji sklep powinien zwrócić za wysyłkę ale tego nie zrobił, straciłam 16 zł mimo iż zamawialam inny rozmiar niż dostałam.

5 / 5 2018-01-12

Polecam fajne buty + szybki zwrot :)

5 / 5 2018-01-06

szybka przesyłka, towar zgodny z opisem...

5 / 5 2018-01-03

Zamawiam z tego sklepu od 3 lat. Nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze byłam informowana co w danym czasie dzieje się z moją przesyłką. Szybko i sprawnie. Zaufalam im na tyle by płacić za zamówienie przelewem. Ostatni raz robiłam zakupy wczoraj. Tj. 20.02., a moje zamówienie dzisiaj zostało już wysłane. Jutro paczuszka będzie u mnie. Nie mam zastrzeżeń do tego sklepu. Rozmiary się różnią. Nie zawsze, ale sklep ma podana tabele rozmiarów w centymetrach i łatwo można ogarnąć swój rozmiar. Jakoś nigdy nie przyszły mi buty za małe lub za duże. Trzeba patrzeć co się kupuje... Nie zamawia się też ostatniej pary lub towaru na wyczerpaniu bo jest ryzyko że dostawa będzie opóźniona bądź produkty nie przyjdą bo ich najzwyczajniej nie będzie. Sklep informuje Nas o wszystkich zastrzeżeniach. Dla mnie super i polecam. Elegancko

5 / 5 2017-12-27

Rewelacja!!! Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-12-25

Świetny sklep, to już mój drugi zakup stąd, polecam serdecznie. Przesyłka szybka, buty dobrze wykonane, identyczne jak na zdjęciach i prześliczne! :)

2 / 5 2017-12-23

nie polecam jeśli chcecie otrzymać szybko produkt zakupiony. buty opłacone w niedzielę jeszcze we wtorek nie zostały wysłane!!! kiedy dzwonię do Pani z pytaniem gdzie są odp brzmi czekają na kuriera. Czekają po przeszło 48 h. a dostawa ma być w ciągu 24h. Pani z obsługi klienta totalnie nic nie robi sobie z tego!!! jest jej wszystko jedno

2017-12-18

Dno i porażka! Może ceny nie są wysokie ale szkoda każdej wydanej złotówki. Towar bardzo kiepskiej jakości, z wadami fabrycznymi. Krzywo przyszyte paski sprawiają że klapki "uciekają" spod nogi. Fleki w butach na koturnie zdarte doszczętnie po jednym przejściu kawałka z domu do samochodu... Nie da się wymienić samych fleków bo są całością z podeszwą. Po mailowym skontaktowaniu się z obsługą klienta dostałam informację żebym odesłała buty do reklamacji... Fajnie fajnie tylko że na końcu drobnym druczkiem dopisano że reklamacja nie uwzględnia fleków. Kto nie doczyta poniesie kolejne koszty. Sklep PORAŻKA!!!

3 / 5 2017-12-16

TRAGEDIA !!! Odradzam ten sklep !! Zamawiam bardzo często buty przez internet i nigdy nie zostalam tak zle potraktowana !

2017-12-08

LUSTRZANE KLAPKI NA PLATFORMIE Producent: VERANICE Kod produktu: LS036S w opisie platforma 4,5cm Kupiłam 2 pary,niestety okazało się,że platforma to 3cm co potwierdzają opisy na innych stronach internetowych.Reklamacja odrzucona,pani stwierdziła że platforma ma 4,5cm,ja twierdzę ,że brak obsłudze kompetencji(rant platformy to 4,5cm natomiast stopa wpada do wywiniętej wkładki przynajmniej na 1,5cm,przez co but podwyższa tylko 3cm). Każda kobieta kupująca koturny przyzna mi rację! Niestety,przez niekompetencję sklepu muszę ponieść koszt zwrotu butów.Będę podejmowała próby rozmów przez rzecznika praw konsumentów,póki co sklep na mojej czarnej liście.

2017-11-16

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. W lipcu zamówiłam buty, do tej pory nie mam butów, ani zwrotu gotówki.

2017-11-12

Absolutnie nie pokecam. Bardzo słaba jakosć obuwia (made in China), jedne buty przyszły brudne. Na pasku są smugi po obcasie.

5 / 5 2017-11-11

buciki zamowione w srode wieczorem, dotarly w piatek :) wszystko zgodne z opisem, super kontakt telefoniczny oraz miła obsługa :) szczerze polecam!

2 / 5 2017-10-18

Po 5 dniach roboczych kiedy status zamówienia nie zmieniał się z pakowane postanowiłam napisać do sklepu. Okazało się ze buty nie mogą zostać wysłane bo w miejscu nazwy ulicy (której nie ma ) znajduje się myslnik, a nie powtorzona nazwa miejsowosci. Kiedy sprawa ta została wysjasniona dostałam maila, że model który zamówiłam został wyprzedany. Sklep oczywiście nie poinformował o jakichkolwiek problemach z wysyłka. Sklepu nie polecam i zostaje wierna reene gdzie nigdy nie było jakichkolwiek problemów, mimo myslinika w nazwie ulicy.

5 / 5 2017-09-11

Szybka wysyłka , towar zgody z opisem.

2 / 5 2017-09-06

nie dość, że zamówienie jest przygotowywane tydzień i idzie pocztą 3 dni to nie ma żadnego kontaktu ze strony sklepu. Żeby się cokolwiek dowiedzieć o swojej przesylce musiała pisać maila do pomocy sklepu. Inne sklepy juz dawno wysyłają emaile z informacjami czy paczka jest przygotowywana, wyslana itd Wielki minus za takie lekceważenie klienta. Drugi ogromny minut na domiar zlego buty, ktorr zamawiałam nie przyssly zgodne z tym co NAPRAWDE zamawiałam a za zwrot bede musiala płacić ze swojej kieszeni :) nie polecam, o wiele lepszy jest juz sklep BORN 2 BE. Buty tansze, jest kontakt z klientem i wszystko zgidne z zamówieniem

5 / 5 2017-09-03

SUPER

5 / 5 2017-08-28

Jestem zadowolona. Pierwszy raz zamawiałam buty z tej strony i zastanawiałam się czy będą zgodne z opisem i zdjęciami. Wszystko w porządku, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-08-20

Świetny sklep! Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem na stronie, informowanie klienta o stanie przesyłki jest na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!

2017-08-01

BARDZO SZCZERA OPINIA!!!!! W sierpniu zamówiłam w tym sklepie butki a dokładnie baleriny kilka par. Pierwsza rzecz rozmiar jest ABSTOLTNIE przekłamany w 100%. W związku z tym że butki na pierwszy rzut oka wyglądały nie tak źle więc postanowiłam wystawić sklepowi bardzo dobrą opinię - to był DUŻY BŁĄD ale UWAGA założyłam nowe baleriny dosłownie 2 razy. Za 3 razem wyciągam je z szafy i tak jakoś rzuciłam okiem na podeszwę HAHAHAH dziura od strony pięty w bucie taka że hoho Szczęka opadła mi do ziemi ...... wierzyć się nie chce ....... co to za jakość butów SZOK zgłosiłam na reklamację przesłałam zdjęcia z uszkodzonymi butami i cisza...... musiałabym wysłać na własny koszt za przynajmniej 10zł kiedy buty kosztowały mnie niecałe 30zł....... no ale cóż buty w takich cenach chyba takie są ..... pierwszy raz się połasiłam na taką tanioche i ŻAŁUJĘ

1 / 5 2017-07-28

Zamówienie przygotowane do wysyłki dopiero po tygodniu, mimo że wszystkie artykuły widniały jako dostępne w magazynie. Przysłane buty niezgodne z zamówionymi (otrzymałam inny kolor). Brak kontaktu z biurem obsługi klienta, numer zajęty lub poczta glosowa.

3 / 5 2017-07-11

Buty jakości gorszej niż z bazaru, okropnie śmierdzą, rozmiary nie adekwatne do realiów, nie otrzymałam także zwrotu pieniędzy za odesłaną parę... Odradzam strata czasu i pieniędzy.

2017-07-04

Mój ulubiony sklep obuwniczy! :) Ceny są na prawde niskie, a buty absolutnie nie ustępują w niczym tym kupowanym w drogich sklepach w galeriach. Zawsze wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach. Kupiłam właśnie 3 pary, 2 mi nie przypadły do gustu, odesłałam je na koszt firmy, zwrot pieniędzy był w 2 dni! A para którą sobie zostawiłam jest prześliczna i wygodna, ludzie myślą, że dałam za nie z 2-3 stówy, a kosztowały 60zł :D Czas na buty, wymiatacie

5 / 5 2017-06-22

Zamówiłam 2 pary zimowych butów w sobotę które były przecenione o więcej niż połowę więc na wielki + do tego załapałam się na super rabat. Buty przyszły we wtorek bardzo szybka wysyłka idealnie zapakowane tak aby nic się z nimi nie stało

5 / 5 2017-06-21

Tanio, szybko, wygodnie :) Tylko czasami numeracja obuwia nieprawidłowa .. :|

2017-06-19

Jak większość tu komentujących mogę szczerze polecić zakupy internetowe w tym sklepie :) Buty dotarły w ciągu 2 dni, są identyczne jak na zdjęciu i zapłaciłam za nie niewielkie pieniądze. Wszystko na plus :) Już przyczajam się na zakup następnych bucików ;)

5 / 5 2017-06-18

Polecam w 100%, buty przepiękne i wygodne !

2 / 5 2017-06-08

Nie polecam sklepu. Próbują nabić ludzi w butelke. Buciki kosztuja na stronce 39.90 wrzucam je do koszyka i wpisuje kod rabatowy 20% kod na niby się uruchamia. I tu uwaga największe kłamstwo buciki po dodaniu kodu nagle napierw kosztowy 49 zł a teraz po kodzie 39,90. Pomimo tego że ich regularna cena to 39,90. NIE POLECAM. Po telefonie na infolinie kobieta udawała że nie rozumie problemu i że trzeba napisać maila i opisać sytuację podpinając screeny. NIE MAM ZAMIARU PISAĆ MAILI. Poprostu kupię gdzie indziej. Pozdrawiam. PS zawiodłam się strasznie bo kilkakrotnie wcześniej zamawiałam z tej strony, ale nie dam się więcej oszukiwać.

2017-05-27

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-05-11

Warto robić w nim zakupy. Rewelacyjna obsługa, szybka i konkretna. Promocje gratisy.

1 / 5 2017-05-04

Fatalny sklep, fatalna obsługa. Upierają się, ze buty z wkładką 27,5 cm mają 28,5 cm. Byle tylko zrobić zwrot a nie reklamacje i nie oddawać kosztów wysyłki. Rozmiarówka na stronie absolutnie nie zgadza się z rzeczywistością. Ja wiem jaki mam rozmiar (już kupowałem wiele butów przez intrenet) i te są na mnie za małe pod każdym względem a oni upierają się że są o rozmiar większe... Poza tym buty przychodzą już wielokrotnie mierzone, pozaginane w pudełku, które jest w stanie rozpadu. Śmierdzą chińskim kontenerem. Nie polecam - to nie jest poważny sklep internetowy.

5 / 5 2017-04-29

Zamawialam u nich juz kilka razy. Buty bajka, z reklamacja tez nie bylo problemu- zwrot gotowki, buty przyjechaly uszkodzone. Towar zgodny z opisem,szpilka identyczna jak na zdjeciach, cenowo tez godne uwagi. Polecam.

5 / 5 2017-04-19

Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka, wszystko w najlepszym porządku. Buty też dobrej jakości. Serdecznie polecam i na pewno skorzystam ponownie.

Rzetelne opinie o Czasnabuty.pl

Czasnabuty.pl

Siedziba
Kończyce Małe

WWW
http://www.czasnabuty.pl

Email
[email protected]

Telefon
515 199 423

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie