Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Czasnanas.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Czasnanas.pl
5 / 5 2019-03-19

Z zakupu jestem bardzo zadowolona. Wszystko dotarło do mnie w dobrym stanie. Paczka była tak przygotowana, że nawet jakby była przerzucana to z zegarkiem nic by się nie stało. Zamówienie złożyłam w niedziele, a we wtorek zegarek był już u mnie... i to pocztą! Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep!

5 / 5 2019-02-10

Na stronę tego sklepu internetowego trafiłem dzięki allegro.pl. Zakupiłem tam zegarek. W okresie między kupnem a wysyłką byłem pewien podziwu jeśli chodzi o podejście do klienta. O każdym kroku podjętym przy wysyłce byłem informowany telefonicznie, co sprawiło mi radość... fakt że nie musiałem zastanawiać się nad tym, czy po powrocie do domu zobaczę swój nowy zegarek :] Ta niewiadoma podczas oczekiwania na nową rzecz, która wydaje się trwać wiecznie - wy też to macie? xD Nic tak nie cieszy jak telefon z informacją: zegarek jest już w drodze. Przesyłkę otrzymałem następnego dnia, oczywiście profesjonalnie, bezpiecznie zapakowaną. Po roku zegarek zaczął szwankować, byłem przekonany że będą problemy z akceptacją gwarancji, a tymczasem okazało się że miła i życzliwa obsługa nie zawodzi i w tej kwestii. Gorąco polecam wszystkim tym, którzy mają dość sprzedawców, zachowujących się tak, jakby robili łaskę, że nam coś sprzedają. Ten sklep jest dowodem na to, że współpraca, miła współpraca nie kończy się w momencie zakończenia transakcji.

5 / 5 2019-01-09

Byłem zaskoczony przebiegiem transakcji. Sprzedający kulturalnie i z troską o klienta informował o każdym jej etapie. Poza tym ekspresowe przesłanie zamówionego towaru sprawiają, że można śmiało potwierdzić kloasę sprzedającego. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-11-22

Kontrahent godny polecenia Towar super Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-09-26

Polecam tego sprzedawcę. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-23

Polecam

5 / 5 2018-06-26

Polecam wszystkim ten sklep, doskonały kontakt, szybka wysyłka. Przesyłka zapakowana jak należy. Czego więcej można oczekiwać od sklepu :)

2018-06-07

Zakup i transakcję oceniam pozytywnie.

5 / 5 2018-03-30

Bardzo szybko . bez kłopotow przeprowadzona sprzedarz i wysyłka Miły sprzedawca , bardzo uprzejmy. Czasnanas stał się moim ulubionym sklepem internetowym (oczywscie z biellizna) Pozdrawiam

5 / 5 2018-03-25

Towar zgodny z opisem.Bardzo szybka realizacja zamówienia.Polecam z czystym sumieniem;)

5 / 5 2017-12-03

wszystko ok

5 / 5 2017-11-07

jestem bardzo zadowolony z waszych uslog:)

5 / 5 2017-10-04

wszystko super!

2017-09-10

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, sklep na prawdę godny polecenia! Towar dotarł następnego dnia. Nawet z wymianą na inny nie było żadnych problemów. Odesłałem, wybrałem inny towar, dostałem po dwóch dniach. Oby więcej takich sklepów!

5 / 5 2017-04-15

Szybko i sprawnie. Polecam

Rzetelne opinie o Czasnanas.pl

Czasnanas.pl

Siedziba
Siedlce

WWW
http://www.czasnanas.pl

Email
[email protected]

Telefon
0503130605

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie