Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Czasomierz.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Czasomierz.pl
5 / 5 2019-02-14

Polecam. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja.

5 / 5 2019-02-10

Wszystko super :)

5 / 5 2019-01-14

Git majonez

5 / 5 2018-12-27

Zamówienie zrealizowane i odebrane o czasie

5 / 5 2018-12-10

Towar dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem dotarł bardzo szybko, już następnego dnia po zamówieniu. Polecam

5 / 5 2018-12-05

polecam

4 / 5 2018-11-21

Obsługa była w porządku, sklep otwarty na potrzeby klienta, szybka dostawa. Towar zapakowany prawidłowo. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-10-18

BARDZO POLECAM - zakupy aż milo. Szybko, miło i profesjonalnie! Pomimo tego, że po zamówieniu okazało się, że nie ma na stanie wybranego przeze mnie modelu zegarka, to transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt bardzo dobry i błyskawiczny. Informacje konkretne i wiarygodne. Miła i profesjonalna obsługa. Informacje o statusie zamówienia przesyłane są na bieżąco. Sklep posiada w swojej ofercie darmową wysyłkę i rzeczywiście tak jest. Zamówienie odebrałam następnego dnia ☺ Jeszcze raz polecam!

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalne szybko.zgodnie z opisem towaru będę nadal robił tam zakupy

4 / 5 2018-09-03

Bezproblemowo

5 / 5 2018-08-11

Profesjonalna obsluga. Polecam.

5 / 5 2018-06-28

Profesjonalna obsługa , szybka wsylka.

5 / 5 2018-04-07

Polecam tego dostawcę. Realizacja zamówienia expresowa

5 / 5 2018-04-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam!

5 / 5 2018-02-16

Polecam zakupy. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Zegarek bardzo ładnie się prezentuje.

5 / 5 2018-02-10

Profesjonalizm w 100%

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalna usluga

5 / 5 2017-12-30

Jestem zadowolony. Polecam

5 / 5 2017-12-18

Polecam

5 / 5 2017-12-18

Wszystko ok. Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-12-06

Polecam bardzo serdecznie! Realizacja zamówienia ekspresowa i 100% jakość. Na pewno tu kiedyś wrócę ;)

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2017-11-19

Zegarek przepiękny. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam ❤

5 / 5 2017-11-18

Super obsługa Polecam

5 / 5 2017-11-09

Polecam

5 / 5 2017-11-02

Profesjonalna obsługa, bardzo krótki czas oczekiwania. Polecam.

4 / 5 2017-10-25

Serdecznie polecam,miła obsługa i szybka przesyłka

5 / 5 2017-10-07

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-02

wszystko świetne

5 / 5 2017-09-12

Tak powinno być :-) dziękuję

5 / 5 2017-09-08

Zegarek bardzo ładny, transakcja bez problemu

5 / 5 2017-08-29

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-08-07

Bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-01

POLECAM! Wysyłka od razu, świetnie zapakowana, informacje stanu realizacji przychodzą na adres email. Cena 30% niższa niż u konkurencji a to tego w paczce bon na następne zakupy :-) Profesjonalnie i solidnie.

5 / 5 2017-07-25

Wszystko ok! Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam sklep!

5 / 5 2017-07-03

Pozytywnie

5 / 5 2017-06-27

Super. Polecam

5 / 5 2017-04-30

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem!

5 / 5 2017-04-24

Szybka, sprawna obsluga.

Rzetelne opinie o Czasomierz.pl

Czasomierz.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://czasomierz.pl

Email
[email protected]

Telefon
662450754

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie